Au înflorit magnoliile, să încercăm să ne bucurăm mai mult, să conștientizăm lucrurile bune din viața noastră.

36 COMENTARII

  1. De cele mai multe ori suntem atât de ocupați în viața noastră de zi cu zi, încât pierdem din vedere frumusețea și ne concentram doar pe problemele noastre. Să reînvățăm să privim la magnolii, ce sfat minunat.

  2. din punctul meu de vedere magnolia este o floare speciala care-ti da o puternica incarcatura emotionala.

  3. frumusetea primaverii sa se oglindeasca si in sufletele romanilor care au uitat sa se bucure de lucrurile simple.

  4. Primăvara, unele străzi din București devin chiar spectaculoase și asta în primul rând datorită magnoliilor înfloriți. Vă recomand străduțele dintre Vatra Luminoasă și Bulevardul Ferdinand. Sunt sigur că mai sunt și altele, dar pe acestea le știu eu.

  5. A venit primăvara. Au înflorit magnoliile, în curând florile de măr vor începe să cadă unele după altele ca băncile din America.

  6. Să ne bucurăm de lucrurile bune din viața noastră. Să fim conștienți de acestea și să le prețuim cu adevărat. Chiar și în mijlocul provocărilor și dificultăților, există întotdeauna motive pentru a fi recunoscători și a găsi bucurie în lucrurile simple și frumoase din jurul nostru.

  7. Bun îndemn, trebuie să ne amintim să ne bucurăm de frumusețea naturii și să o apreciem, mai ales în contextul vieții agitate de astăzi.

  8. Să fim recunoscători pentru toate lucrurile bune din viața noastră, chiar și pentru cele mai mici, pentru că ne pot aduce mult bucurii.

  9. Observarea frumuseții naturii ne poate ajuta să avem o perspectivă mai pozitivă și să ne aducem aminte de frumusețea vieții.

  10. Da, să ne îndreptăm atenția către lucrurile bune din jurul nostru și să conștientizăm că există multe motive pentru care să fim recunoscători.

  11. Bucuria vieții poate fi găsită și în lucrurile simple, precum frumusețea florilor de magnolie.

Comentariile sunt închise.