Am observat in ultimele zile preocuparea lui Traian Basescu si a “purtatorilor sai de cuvant” de a ma provoca in legatura cu intrarea UDMR la guvernare.

Pentru mine este prioritara stabilitatea politica care poate asigura linistea necesara dezvoltarii economice. Romanii au nevoie de: TVA redus la alimente, salarii mai mari, asistenta medicala civilizata, un sistem educational performant, locuri de munca, si nu de scandaluri interminabile.

Daca tara asta este, in anumite circumstante, dependenta de UDMR, inseamna ca nu putem gestiona un sistem politic in care sa nu functioneze partide pe criterii etnice.

14 COMENTARII

  1. Preocuparile lui basescu sunt nesemnificative pentru noi, ca de obicei el are alte griji in afara de ceea ce ar trebui sa aiba….adica soarta romanilor.

  2. da asa este.un lucru important este stabilitatea politica care va duce si la relansare economica si nu in ultimul rand la un trai decent pentru toti romanii.

  3. Ne-am obisnuit cu acelasi Traian Basescu pentru care nu conteaza decat interesele personale. Ce-i mai pasa lui de stabilitatea politica cand stie ca dupa ce-si termina mandatul nu mai are nicio sansa….

  4. din cate am observat domnul traian basescu a depasit de mult stadiul de a avea o problema cu dumneavoastra personal. in mod cert totul a devenit o adevarata obsesie, iar asta este foarte vizibil in comunicatele de presa si in discursurile pe care domnul tarian basescu le are in ultima vreme. de asemenea, este ingrijorator faptul ca aceasta obsesie personala pe care domnul basescu o are vizavi de dumneavoastra a luat locul preocuparii pentru bunastarea tarii si a noastra, iar acest lucru este extrem de grav si un comportament inadmisibil pentru un sef de stat

  5. toata stima si tot respectul meu pentru eforturile pe care le depuneti pentru a misca lucrurile in tara asta spre directia pe care ne-o dorim cu totii. aveti spirijinul si sustinerea mea!

  6. Pe Băsescu îl interesează doar sa își salveze pielea nimic altceva, în cele doua mandate ale sale nu a făcut nimic pentru tara asta doar a vândut și a distrus.

  7. DREPTURILE MINORITĂŢILOR

    Programul USL e tot pe mâini bune :
    Guvernul e legitim de facto şi de jure ;
    Azi ungurii-s cu noi şi lumea spune
    Că-n fond, este şi dreptul lor…să fure .

  8. E imposibil de urmarit interviul lui Crin din cauza isteriei si tiganiei lui gadea. Baiatul asta, are cei sapte ani de acasa la el in seara asta?

    Sunteti afiliati CNN, dumneavoastra credeti ca exista un singur jurnalist la CNN atat de neprofesional cum a fost gadea in seara aceasta?????
    E cea mai penibila emisiune tv la care m-a uit cu stoicism in speranta ca intre descarcarile nervoase ale lui gadea, aflu ceva de la Crin.

  9. Corect toti ne dorim stabilitate dar cu Traian Basescu presedinte? Noi am votat USL si cred ca am fost trasi pe sfoara.

    1. Traian Basascu a ramas presedinte;
    2. Painea s-a scumpit din nou;

    Ce rost mai are votul poporului? Eu nu inteleg!!! Ce s-a votat si ce s-a ales!?

    Eu NU doresc sa fim guvernati de UDMR!!!! sau PPDD!!!! sub nici o forma! Mai bine instabilitate si alegeri anticipate decat sa fim condusi de astia!!!!

    Jos Basescu! dar fara UDMR si PPDD la guvernare!!!!!!

    Pana la urma dl. Ponta trebuia sa ii scoata pe liberali de la guvernare dar sa pastreze numle de USL!? ce e aia USD!?

    Eu zic sa mai reflectati cu UDMR si PPDD!!!!!

  10. Cand in guvernul romaniei ajunge un maimutoi de teapa lu’ Nicolicea, nu de stabilitate avem nevoie, ci de un cutremur cu magnitudinea de min. 8 pe Richter… prea multa nesimtire, ipocrizie si prostie in tarisoara asta.
    Mancati savoria!

  11. Domnule Profesor, va rog sa continuati sa fiti cosmarul lui Basescu! Sunt convinsa ca si in somn va provoaca! Va multumesc fie si numai pentru faptul ca nu-l lasati sa doarma linistit…

  12. mno ….. acu oricine reproseaza pozitia duplicitara a PC e omul lui Basescu … in legatura cu intrarea UDMR la guvernare …acu juma de an erau rai acu is buni … ca doar n-am zis eu . se cheama seriozitate , respect , demnitate . lucruri cam paralele nu numai cu PC sau Voiculescu ci mai cu toata clasa politica romaneasca … pe care ironic le gasim cel mai des la unguri …

Comentariile sunt închise.