Salut cu bucurie lansarea oficială a parteneriatului cu CNN.
Îmi exprim speranța că va fi o colaborare care se va extinde în viitor în toată regiunea Europei de Est.
Vreau să îl felicit atât pe Mihai cât și pe colaboratorii săi apropiați care au făcut posibilă această onorantă colaborare cu cea mai importantă rețea de știri din lume.

110 COMENTARII

  1. succesul vine daca iti place ceea ce faci iar in acest caz putem vorbii de adevarati deschizatori de drumuri in domeniul televiziunilor de stiri.

  2. nicio alta televiziune din romania nu a inchiat un parteneriat cu cnn doar antena 3 pentru ca sunt asemeni lor.ma bucur si ii felicit.

  3. Felicitări Mihai Gâdea, felicitări întregii echipe Antena 3. Ați demonstrat că sunteți profesioniști adevărați. Și asta în niște condiții foarte vitrege.

  4. Cred că e cea mai importantă mișcare de pe piața posturilor de știri din România. Să fie într-un ceas bun.

  5. Acest parteneriat cu CNN nu putea veni într-un moment mai bun, dacă ținem cont de ce se întâmplă acum în Europa de Est, fără îndoială cel mai fierbinte punct de planetă.

  6. Oamenii nu recunosc acum sau nu își dau seama, dar Antena 3 a avut un rol principal în demolarea băsismului în România. Peste ani, vi se va recunoaște acest merit incontestabil. Cinste vouă.

  7. Mă bucur foarte mult pentru succesul vostru. Aștept cu nerăbdare să vad ce schimbări se vor produce la nivel de emisiuni.

  8. Credeau că dacă vă fură sediul și vă bagă la pușcărie vă înfrâng. Asta e cea mai bună răzbunare, succesul. Minunat.

  9. Excelent. Am auzit că și Digi 24 pregătește un parteneriat cu Duck TV, într-o încercare de a se adresa mai țintit nivelului de inteligență al publicului lor.

  10. Ați reușit ceea ce nici o altă televiziune din România nu a reușit. Felicitări, sunteți cei mai tari.

  11. Cel mai bun post de știri din România își unește forțele cu cel mai bun post de știri din lume. Firește.

  12. Nu am nici cea mai mică îndoială că veți deveni unul dintre cele mai importante posturi de știri din regiune, nu doar din România, unde deja sunteți.

Comentariile sunt închise.