Ieri am vizionat un interviu dat de Liana care m-a ajutat să înțeleg și mai bine cât de mult mă iubește Dumnezeu. Gândul care mi-a venit imediat a fost cât de norocos sunt și cât de mult mă iubește Dumnezeu.

În 1964 am cunoscut o fată minunată, Sofica, care mi-a dăruit două fete minunate. Am fost împreună până în 2001 când ….

La înmormântare, preotul paroh m-a rugat să spun ceva. Am spus așa: „am cunoscut-o ca fată, am iubit- o ca femeie și am respectat-o ca mamă. Acum Dumnezeu a chemat-o la el și va avea în grijă sufletul ei.”

Dupa 35 de ani de conviețuire am înțeles ce înseamnă să accepți destinul. M-am îmbolnăvit rău și nu am fost departe de a mă duce dupā ea. A fost greu, iar de atunci, rare sunt sâmbetele când nu mă duc la cimitir să aprind o lumânare. Aveam o nevoie teribilă de un suflet.

Soarta mi-a hărăzit-o pe Liana. O alta ființă minunată, inteligentă, cuminte, bună și cu mult suflet. M-am apropiat ușor de ea și am devenit o familie. Avem o fetiță minunată, astfel încât, astăzi, averea mea este imensă, am trei fete, o soție și toate patru mă iubesc la nebunie, fiecare în felul ei.

Ce își poate dori mai mult un om?

106 COMENTARII

  1. in viata trecem prin momente grele,important este sa avem un suflet langa noi care sa ne dea puterea de a merge mai departe.

  2. viata ne arata ambele ei fete si bune si rele dar daca avem persoana potrivita alaturi de noi putem sa trecem peste orice.

  3. oamenii sunt diferiti destinele si ele sunt diferite insa important este sa fim uniti unul cu altul si sa ne respectam pentru ca suntem cu totii copii lui dumenzeu.

  4. sunteti o persoana pe care o apreciez foarte mult pentru tot ceea ce face pentru cetatenii de rand.sanatate va doresc.

  5. De multe ori, momentele dificile ne ajută să apreciem cu adevărat ce avem și să fim recunoscători pentru ele.

  6. Este impresionant pentru mine felul în care ați reușit să vă regăsiți echilibrul și fericirea după o pierdere atât de mare.

  7. Un text deosebit de emoționant care ne vorbește despre cum destinul ne poate surprinde și cum putem să îl acceptăm.

  8. Sunt foarte frumoase și triste cuvintele rostite de dumneavoastră în acel moment greu și, cel puțin mie, îmi transmit un mesaj puternic despre ce înseamnă respectul și iubirea pentru o persoană dragă.

  9. Cuvintele rostite la înmormântarea Soficăi sunt frumoase și transmite un mesaj puternic despre respectul și iubirea pentru o persoană dragă.

  10. Se simte din cuvintele scrise de câte suferință ați avut parte, dar în același timp răzbate din ele și optimismul și dragostea de viață. Toate cele bune, domn profesor.

  11. Într-adevăr, cea mai mare avere, singura avere care contează sunt cei din jurul nostru, oamenii pe care îi iubim și care ne iubesc.

  12. momente dificile avem cu totii important este sa avem langa noi persoanele potrivite care sa ne dea putere sa mergem mai departe.

  13. M-au impresionat cu adevărat cuvintele pe care le-ați rostit în acel moment cumplit, incredibil de triste și de adevărate. Mă bucur din suflet pentru dumneavoastră că soarta a fost bună cu dumneavoastră după aceea.

  14. Nu e ușor să admitem că fiecare dintre noi are propriul său destin și că uneori trebuie să acceptăm că unele lucruri sunt dincolo de controlul nostru. Dar felul în care răspundem la neprevăzut este în controlul nostru, totuși.

  15. Chiar dacă textul este unul scurt, transmite un mesaj profund despre acceptarea destinului și despre importanța găsirii unui suflet pereche.

  16. Acceptarea destinului și a evenimentelor dureroase din viață este extrem de dificilă, dar poate aduce o mai mare înțelegere și o mai mare pace interioară în cele din urmă. Poate că asta înseamnă o viață împlinită și împăcată.

  17. Nu putem controla tot ce ni se întâmplă în viață, dar putem controla modul în care răspundem la ce ni se întâmplă. Această atitudine ne poate ajuta să ne atingem destinul și să avem o viață fericită și împlinită. Cred că aceasta este lecția care se poate învăța din cele scrise de dumneavoastră..

  18. Eu cred că în momentele în care simțim că nu mai avem niciun control asupra evenimentelor, este important să nu renunțăm la speranță și să credem că există întotdeauna o cale spre lumină.

  19. Uneori, soarta poate aduce cu sine momente de mare bucurie și împlinire, iar altele poate fi pline de suferință și dificultăți.

  20. O viață împlinită și fericită ascunde întotdeauna și multă suferință, dar nici nu cred că s-ar putea altfel.

  21. Destinul nu este o chestiune de șansă, ci o chestiune de alegere; nu este ceva ce trebuie așteptat, ci ceva ce trebuie creat în fiecare zi prin alegerile pe care le facem.

  22. Destinul este o călătorie de-a lungul vieții, iar prin fiecare pas pe care îl facem putem să ne îndeplinim misiunea și să descoperim sensul vieții noastre.

  23. Experiențele dramatice, precum boala și pierderea cuiva drag, pot fi o oportunitate de creștere personală și de înțelegere a vieții în ansamblu.

Comentariile sunt închise.