Redau in extenso afirmațiile, recunoscute de Traian Băsescu ca fiind adevărate, referitoare la Coldea:

Traian Băsescu: Coldea, doamna Kovesi, judecătoarea Camelia Bogdan. Bă, da’ să vezi conversația când îmi spuneau că îl luăm pe Mustață din complet. Da? Hai băieți să-l aruncăm în aer! Vreți să-mi distrugeți familia?

Interlocutor: Ce stat este ăsta, domnule președinte?

​Traian Băsescu: Eu v-am spus de câteva ori, stat mafiot, na, eu știu ce spun.

​Interlocutor: Probleme cu dosarul Voiculescu?

Traian Băsescu: Să-I vezi când vorbeau a doua zi după condamnarea, care cum le-o spusese cu trei zile înainte, s-a împlinit.

Traian Băsescu: Cum îmi spunea mâine îl luăm pe Mustață și intră Camelia Bogdan. Să-I vezi după o zi când spuneau am vorbit cu Camelia Bogdan și a spus că dacă aveam codul penal îi dădea 20 de ani, a putut să-I dead oar zece. Pe urmă trage concluziile Coldea, știi. Să-l vezi ce spectaculos e Coldea când trage concluzii.

​Interlocutor: Sunteți supărat pe ei.

Traian Băsescu: Camelia Bogdan este, a intrat judecător în dosarul ginerelui. Un judecător care duce dosarul de-un an este schimbat și la ultimul termen a intrat Camelia Bogdan. Păi bă, Bogdan, eu te știu cine ești!

101 COMENTARII

  1. Aveți dreptate domnule profesor! România a fost și încă mai este un stat mafiot din păcate! Mulțumim bunului Dumnezeu că ați rezistat presiunilor acestor nemernici. Dumnezeu să vă ocrotească!

  2. in perioada basescu justitia pur si simplu nu a existat,totul se facea dupa bunul plac al marinarului.

  3. O șleahtă de criminali condusă de mafiotul-securist Petrov. Dacă există dreptate, toți trebuie să ajungă la pușcărie.

  4. Nu credeam să apuc vremea în care adevărul este în sfârșit spus răspicat. Acum tot ce mai trebuie este ca toți acești, hai să zicem oameni, să dea socoteală pentru ce au făcut.

  5. Corect. A zis chiar Băsescu în convorbirea aia telefonică cu Ghiță că arestarea lui Voiculescu a fost opera lui Coldea și a Cameliei Bogdan (la ordinul dat de el însuși, sunt sigur). Coldea, pregătește-ți costumul ăla ape-ape, o să ai nevoie de el în curând.

    • Consider că degeaba a recunoscut Băsescu-Petrov că Dosarul ICA a fost un proces aranjat la comanda lui de Coldea, Kovesi și Camelia Bogdan dacă fostul președinte e încă în libertate. Nu se face dreptate cu adevărat până nu va plăti pentru faptele sale

  6. Cum e și viața asta… Vă amintiți cum spunea Băsescu de „concluziile trase de Coldea” după procesul ICA? Acum Coldea e anchetat de DNA, iar dvs ați demonstrat că ați avut dreptate când spuneați că ați fost închis pe nedrept și că prejudiciul e o bazaconie… Spectaculos, cum ar spune Petrov

  7. Doamne ce vremuri am mai trăit: Băsescu, Coldea, Kovesi, Camelia Bogdan – ți se face rău numai când îți amintești. Parcă e un film horror cu mutanți. Bine că am scăpat de ei cât de cât.

  8. Eu îmi doresc „înregistrările cu toți: Coldea, doamna Kovesi, judecătoarea Bogdan”. La câte are de povestit Băsescu despre Bogdan, Coldea și Kovesi mai bine s-ar apuca de scris o carte. I-ar folosi și la reducerea viitoarei pedepse, deci numai avantaje.

  9. Nu înțeleg cum de Camelia Bogdan mai e în libertate după toate astea. Serios, ce e în neregulă cu țara asta?

  10. Disperarea omului care știe că urmează să plătească scump pentru toate ticăloșiile pe care le-a făcut. Cum îți așterni așa dormi.

  11. a venit vremea cand inclusiv cei care se considerau intangibili trebuie sa dea socoteala in fata legii.

  12. mi se pare incredibil cum un fost sef de stat recunoaste sistemul mafiot facut chiar de el,este de noaptea mintii.

  13. este un vechi proverb romanesc care spune asa ,,fie roata si patrata tot se-ntoarce ea odata,, si uite ca s-a intors….foarte spectaculos.

  14. cred ca tremura de frica si doamna kovesi pe la uniunea europeana ca si ea este un flagel destul de eficient.

  15. Acuzațiile lui Băsescu sunt șocante și ridică multe semne de întrebare despre justiția din România.

  16. Dacă aceste afirmații sunt adevărate, este un scandal de proporții care implică figuri importante din justiție și politică.

  17. Cine răspunde pentru aceste manipulări ale justiției? Este nevoie de o investigație serioasă.

  18. Orice reformă a justiției trebuie să înceapă cu pedepsirea exemplară a celor care au comis aceste abuzuri.

  19. Ar trebui să avem un mecanism prin care magistrații corupți să poată fi dați în judecată de cetățenii afectați.

  20. Câți oameni nevinovați or mai fi prin închisori, victime ale acestui sistem corupt? Toată clasa politică știa ce se întâmplă și a tăcut. Sunt cu toții complici.

  21. Procurorii care au fabricat probe ar trebui să primească pedepse duble față de cei pe care i-au încadrat pe nedrept.

  22. Să vedem acum cine mai apără „lupta anticorupție”. A fost doar o farsă pentru eliminarea adversarilor.

  23. E nevoie de o curățenie totală în sistemul judiciar. Să înceapă cu CSM și să continue până jos.

  24. Ar trebui făcut un film documentar despre toată această poveste. Lumea trebuie să știe adevărul.

  25. Cât de departe merge această conspirație? Parcă e un film prost, dar din păcate e realitatea

  26. Oare ce părere au partenerii noștri europeni despre acest circ judiciar? Ne facem de râs ca țară.

Comentariile sunt închise.