Ultimele date INS ne arată că aproximativ 300.000 de români au decis să se repatrieze. Asta în condițiile în care doar 200.000 au plecat, în aceeași perioadă.

Un program dedicat pentru o creștere demografică accelerată ar trebui să fie prioritar.

Acest program,  care trebuie să fie apolitic, va fi gândit de FDVDR și implementat de autoritățile române, fiind un subiect de interes național, aș spune chiar de siguranță națională.

Orice Patrie trebuie să aibă un Popor, iar acesta va da forță Patriei.

21 COMENTARII

  1. Creșterea demografică e direct proporțională cu locurile de muncă, sistemul de învățământ, sistemulbde sănătate, etc. Trebuie un guvern cu priorități clare și oameni buni dacă vrem să creștem nivelul de trai si să avem creștere demografică.

  2. Scăderea numărului de români prezenți în patrie trebuia să fie subiect de siguranță națională demult timp dar cine oare să fie atent la așa ceva? Avem noi oameni în structurile statului capabili de așa reformă?

  3. Domnule profesor, nu ați nimerit bine vremea, păi acum în an cu alegeri, când fiecare vrea să pună mâna pe ciolanul cel mai gros, dvs veniți cu propuneri de creștere demografică? Păi și ei când își mai bun rudele în firmele statului dacă stau de astfel de prostii?

  4. Sunt 100% de acord cu orice program care are ca scop creșterea natalității României și blocarea importului de migranți extra-europeni (care ar însemna schimbarea definitivă și dramatică a demografiei naționale!).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.