105 COMENTARII

  1. acest judecator a confirmat ceea ce noi banuiam de ceva vreme si anume ca totul se face la comanda cuiva.

  2. o reminiscenta comunista in persoana lui petrov a distrus multe vieti din romania prin statul mafiot creat de el.

  3. ma ingrijoreaza ceea ce se va intampla cu cei care au avut de suferit de pe urma acestor indivizi,cine le va face dreptate?cine ii va ajuta?

  4. Incredibil că astfel de lucruri s-au putut întâmpla în România! Stan Mustață a plătit cu viața pentru că nu a vrut să condamne oameni nevinovați.

  5. Adevărul este că acest proces trebuie rejudecat, reabilitați și despăgubiți toți cei care au avut de suferit pe nedrept și aspru pedepsiți cei responsabil pentru acest proces stalinist.

  6. E bine că se află adevărul chiar dacă mult prea târziu. Eu nu pot să nu mă întreb de ce nu a spus nici un magistrat nimic atunci când se întâmplau aceste lucruri odioase, pentru că e clar că unii știau. Au avut șansa să scape niște persoane nevinovate de la sentințe grele cu închisoarea și nu au făcut-o.

  7. Trebuie dați în judecată toți cei responsabili, în frunte cu Băsescu, Coldea, Dumbravă, Camelia Bogdan și Mihalcea de către toți cei care au avut de suferit. Lucrurile nu pot rămâne așa

  8. Și țineți cont că aceste lucruri au fost confirmate de însuși Traian Băsescu, care nici nu înțeleg ce mai caută în libertate.

  9. Și așa a ajuns în complet Camelia Bogdan, pusă de Dumbravă, Coldea și Băsescu pentru a băga oameni nevinovați la închisoare. De fapt, scopul lor principal a fost să scape de dumneavoastră și s-au gândit să mai condamne și alți nevinovați pentru a da un aer de credibilitate unei sentințe ticăloase.

  10. Acesta este adevărul, și e bine că a ieșit la lumină, dar nu este de ajuns. Acesta trebuie să fie doar primul pas. Al doilea pas, mai important, este ca cei responsabili să fie pedepsiți exemplar.

  11. Cum zicea Băsescu că îi spunea Florian Coldea? „Îl scoatem pe Mustață și o băgăm pe Camelia Bogdan”… Exact așa s-a și întâmplat. Au înlăturat un om drept când și-au dat seama că nu vrea să le facă jocurile și l-au înlocuit cu o unealtă sinistră numită Camelia Bogdan al cărui singur regret a fost că nu putut să dea o condamnare de 20 de ani.

  12. Crunte vremuri au fost acelea pentru România. Tot respectul pentru demnitatea cu care ați trecut prin această grea încercare de a sta închis perfect nevinovat

  13. Linșaj la comandă! Numai Dumnezeu v-a ocrotit! De oamenii nevinovați care au murit sau și-au distrus viața, cine răspunde?

  14. Dumnezeu să îl odihnească pe Stan Mustață. A fost un om bun și demn care a plătit cu viața pentru că a vrut să facă dreptate. Cei din cauza căror a murit ar trebui să plătească pentru asta.

  15. Încă o dovadă că pe vremea aceea SRI-ul lui Dumbravă, Coldea etc. erau cei care hotărau în locul judecătorilor.

  16. Băsescu însuși a recunoscut că, în 2014, a știut exact condamnările din dosarul ICA cu 3 zile înainte ca judecătoarea Bogdan să se pronunțe în a

  17. Restabilirea adevărului e importantă, dar la fel de importantă este și pedepsirea vinovaților.

  18. In aceeași seară, după emisiune, la ce dezvăluiri a făcut acest fost judecator, trebuia să vedem niște rețineri. Nu?!

  19. oare unde este acum doamna camelia bogdan?flagelul teribil al lui basescu si al sistemului sau mafiot.

  20. usor usor acest sistem de dezintegreaza incepand de la conducerea lui si terminand cu ultimul functionar obedient.

  21. nimic nu este vesnic ,spune un vechi proverb si uite ca prinde contur pe acest subiect extrem de important pentru romania.

  22. cine le va da inapoi oamenilor cinstiti anii petrecuti in inchisoare?absolut nimic ,si asta este cel mai dureros.

  23. pentru mine executia judecatorului stan mustata este ceva care nu se poate descrie in cuviinte,este abominabil ceea ce s-a intamplat.

  24. ma mir ca mai existam ca tara cu asa sisteme defectuoase si oameni care fac rau propriului lor popor.

  25. cine ar fi crezut vreodata ca procesele nu se mai judeca in tribunale ci in cadrul serviciilor secrete…este de noaptea mintii asa ceva.

  26. Incredibil. Am rămas fără cuvinte. Acesta e fără îndoială cel mai mar abuz judiciar de după 1989.

  27. E clar că trebuie reanalizat acest caz și toți cei afectați pe nedrept trebuie reabilitați și compensați. Cei responsabili pentru acest simulacru de justiție trebuie pedepsiți.

  28. Nu pot să cred că am trăit într-o perioadă în care justiția era o glumă și viețile oamenilor nevinovați erau distruse fără scrupule.

  29. Acum se știu cam toate persoanele responsabile pentru această odioasă crimă judiciară: Traian Băsescu, Florian Coldea, Dumbravă (din câte spune persoana din film), Camelia Bogdan și celălalt judecător, parcă Mihalcea îl cheamă, în calitate de magistrați-executanți. Întrebarea firească este: de ce mai sunt încă în libertate toate aceste persoane.

Comentariile sunt închise.