Am citit că, în România, o profesoară, Alexandra Avasicei, de la Colegiul Tehnic „Emil Negruțiu” din Turda, a decis ca din banii personali să premieze cei mai buni elevi din clasa la care predă matematica.

Deci se poate, avem și astfel de OAMENI.

60 COMENTARII

  1. Interesanta abordarea doamnei profesoare pentru a-i motiva pe elevi. Dar asta arată și cât de neperformant e sistemul de educație dacă este nevoie de astfel de stimulente.

  2. Avem nevoie de mai mulți profesor ca ea care să se implice mai activ. Poate nu neapărat dând bani, există și alte metode prin care pot fi motivați elevi.

  3. Tot respectul pentru ideea doamnei profesoare. Dar genul acesta de încurajări ar trebui să vină mai degrabă dinspre ministerul educației, inspectorate școlare poate chiar din partea primăriilor.

  4. Un gest nobil, dar trist ca trebuie sa recurgem la asa ceva. Statul ar trebui sa sustina mai mult educatia si sa ofere stimulente pentru performanta.

  5. Doamna Alexandra Avasicei demonstrează că educația este mai mult decât o simplă meserie. Este o vocație care necesită implicare și sacrificiu personal.

  6. Admirabil gest! Doamna Alexandra Avasicei demonstrează că, în ciuda tuturor problemelor din sistemul de învățământ, încă mai există profesori care pun suflet în ceea ce fac și care sunt dispuși să meargă dincolo de fișa postului pentru a-și motiva elevii.

  7. Pentru mine, gestul doamnei profesoare arată că, în ciuda tuturor problemelor din sistemul de învățământ, încă mai există profesori care pun suflet în ceea ce fac și care sunt dispuși să meargă dincolo de fișa postului pentru a-și motiva elevii.

  8. Bravo! Asta inseamna sa fii profesor cu vocatie. Sper ca elevii apreciaza efortul si se simt motivati sa invete mai mult. Ar fi frumos daca si alte scoli ar prelua ideea.

  9. Impresionant! Dar oare de ce trebuie sa ajungem in situatia in care profesorii sa plateasca din propriul buzunar? Nu ar trebui statul sa se ocupe de asta?

  10. initiativa doamnei profesoare e de laudat, dar ar trebui sa existe fonduri oficiale pentru asa ceva. nu e normal sa plateasca din buzunarul propriu.

  11. Asta arata ca exista oameni care chiar se implica in educatia tinerilor, dincolo de obligatiile de serviciu. Sper ca elevii apreciaza efortul si dedicatia doamnei profesoare.

  12. profesorii trebuie sprijiniti din toate punctele de vedere pentru ca ei sunt cei care educa viitorul acestei tari frumoase.

  13. doamna profesoara chiar a facut un mare efort ca din salariul ei sa premieze elevii este ceva foarte frumos.

Comentariile sunt închise.