Preafericite Părinte Patriarh,

Marcăm astăzi 970 de ani de la marea schismă a celor două biserici creștine, un bun prilej pentru a medita asupra importanței unității poporului român întru credință, într-o perioadă tulbure de disoluție a valorilor și de îndepărtare de Dumnezeu.

Vă transmit, Preafericirea Voastră, susținerea mea pentru eforturile pe care sfânta noastră biserică ortodoxă le întreprinde pentru ca poporul român să rămână aproape de valorile incontestabile care îl reprezintă.

Vă transmit așadar gândurile mele bune, felicitându-vă pentru modul în care vă luptați cu indiferența, dezbinarea și fuga în păcat ce bântuie prea des societatea românească.

Doamne Ajută!
Cu sinceritate

90 COMENTARII

  1. Acum mai mult ca niciodată avem nevoie de credință și dragoste de Dumnezeu în viața noastră!

  2. inaltii prelati au fost cei care au pastrat neatinsa traditia si obiceiurile romanesti de lungul veacurilor.

  3. Intotdeauna Bunul Dumnezeu a lucrat si lucreaza prin oameni. In acelasi timp Bunul Dumnezeu ii ajuta pe cei care se ajuta singuri! Asadar se impune sa facem intotdeauna si cu consecventa tot ceea ce depinde de noi si cu siguranta vom primi si indrumare prin Biserica Noastra Ortodoxa si picatura de ajutor vitala pentru a implini menirea, asteptarile si nezuintele neamului nostru milenar.
    Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu 🙏

    D-lui Profesor, sanatate MAXIMA!

  4. intoarcerea romanilor la cele sfinte cred ca este cea mai buna solutie acum in vremurile astea foarte grele pentru tara.

Comentariile sunt închise.