Am tot primit întrebări despre o eventuală candidatură la alegerile parlamentare din această toamnă.

Este exclusă.

Din multe motive. Cel mai relevant din punctul meu de vedere: am fost deja în Parlament de câteva ori. Știu ce-i acolo. Cu bune și cu rele. N-am absolut niciun motiv să mă întorc. Merg doar înainte!

Și îmi doresc ca, în tot ceea ce fac, să creez plusvaloare pentru lumea în care trǎim.

Cu demnitate, onoare și curaj!

 

100 COMENTARII

  1. Înțeleg perfect motivele dumneavoastră. Uneori, cel mai mare impact îl putem avea din afara sistemului. Sunt curios ce planuri de viitor aveți pentru a crea acea plusvaloare menționată.

  2. Eu tot cred că ar fi nevoie de dumneavoastră în Parlament, dar nu pot decât să respect decizie dumneavoastră și să vă urez mult succes în tot ce faceți

  3. Oricum deja v-ați lăsat amprenta în Parlament cu câteva legi foarte importante. Acum e important să aveți un echilibru între familie, timp pereonal și celelalte activități.

  4. E admirabil că puteți evalua obiectiv experiența anterioară și să alegeți drumul care vă reprezintă cel mai bine. Sper că veți continua să contribuiți la societate în alte moduri.

  5. O decizie curajoasa si demna de respect. Nu multi ar renunta la oportunitatea de a fi in Parlament. Sper ca veti gasi alte cai de a va implica in viata publica si de a aduce schimbari pozitive așa cum vă doriti.

  6. Mă bucur să văd oameni care pun principiile și valorile personale înaintea ambițiilor politice. E nevoie de mai mulți ca dumneavoastră care să inspire schimbarea din afara sistemului.

  7. Interesanta perspectiva! Ati putea sa ne impartasiti cateva din experientele din Parlament care v-au determinat sa luati aceasta decizie? Cred ca ar fi super interesant

  8. Nu pot sa nu ma intreb daca nu cumva tocmai oamenii ca dvs. ar trebui sa ramana in Parlament pentru a schimba lucrurile din interior. Oricum, va urez succes in viitoarele proiecte!

  9. Decizia dvs. demonstreaza maturitate si integritate. Sunt curios ce planuri aveti pentru viitor si cum intentionati sa contribuiti la societate in afara sferei politice. Va urmăresc cu interes!

  10. Mă bucur să văd că există încă oameni în țara asta care pun principiile înaintea funcțiilor. Sper că veți continua să fiți o voce puternică în spațiul public și să luptați pentru schimbările în care credeți.

  11. Eu vad decizia dumneavoastra ca pe un exemplu de integritate. Sper ca experienta acumulata in Parlament va va ajuta sa gasiti modalitati innovative de a contribui la dezvoltarea societatii noastre.

  12. Vă felicit pentru curajul de a merge împotriva curentului! E nevoie de oameni care să arate că există viață și impact și în afara politicii. Aștept cu nerăbdare să văd ce veți realiza în continuare.

  13. O alegere curajoasa si demna de respect. Sunt curios ce v-a determinat sa luati aceasta decizie acum. Exista vreun eveniment anume sau moment specific care v-a facut sa realizati ca ati fi mult mai eficient din afara Parlamentului?

  14. Eu inteleg decizia dumneavoastra de a nu mai candida. Dupa experienta acumulata, cred ca este normal sa va concentrati pe alte proiecte care va permit sa creati mai multa valoare. Succesul se masoara prin impact, nu neaparat prin functii publice.

  15. Îmi pare sincer rău să aud că nu veți candida din nou. Cred că aveți multe de oferit și că prezența dumneavoastră în Parlament ar fi fost de mare ajutor pentru noi toți.

  16. O alegere bună.
    Un altfel de drum, mai drept, mai solid, o axă, asta definește actualul „statut” de CEO al națiunii.
    Doamne, ajută poporul român și ferește-l de război!
    … că ne-am descurca noi, cum putem, dar să fie totul în pace!
    În viață e ca-n baschet: bați mingea de multe ori și arunci o dată!

  17. Respectul si demnitatea sunt calitati pe care ar trebui sa le aiba toti reprezentantii alesi. Continuati sa fiti un exemplu pentru cetateni prin modalitatile in care creati valoare.

  18. Dumneavoastra puteti contribui mai eficient prin alte proiecte care aduc imbunatatiri concrete in viata oamenilor. Apreciez ca puneti demnitatea si onoarea pe primul loc.

  19. Inteleg considerentele care v-au determinat sa renuntati la o noua candidatura. Parlamentul nu intotdeauna permite oamenilor integri sa aiba un impact real. Mai bine sa va concentrati pe activitati care creeaza o schimbare pozitiva.

  20. Este regretabil că ați decis să nu reveniți în politică. Aveți o voce puternică și o experiență valoroasă, iar contribuția dumneavoastră ar fi fost foarte importantă în viitorul Parlament.

  21. Alegerea de a nu candida arată că nu sunteți dependent de politică pentru a vă simți valoros. Aștept cu interes să văd cum veți aduce plusvaloare în societate în alte moduri.

  22. Interesant! Mulți ar fi tentați să se întoarcă în politică pentru putere sau influență, dar dumneavoastră ați ales să mergeți într-o altă direcție.

  23. Pentru mine este o alegere surprinzătoare, dar vă admir pentru că ați avut curajul să refuzați ceva ce nu vi se mai potrivește. Sunt sigur că veți găsi alte modalități de a influența pozitiv societatea.

  24. Mult respect pentru decizia dvs. Politica poate să fie murdară, și cred că e bine că ați ales să te concentrezi pe altceva. Cu toate acestea este o pierdere pentru scena politică faptul că ați decis să nu candidați. Contribuțiile dumneavoastră au fost mereu valoroase

  25. Vă înțeleg motivele, dar totuși regret că nu vă veți întoarce în Parlament. Aveți o viziune clară și principii solide, și cred că ar fi fost nevoie de dumneavoastră acolo

  26. Este regretabil că ați decis să nu reveniți în politică. Aveți o voce puternică și o experiență valoroasă, iar contribuția dumneavoastră ar fi fost foarte importantă în viitorul Parlament.

  27. Respectul fata de sine si onoarea sunt calitati rare printre politicieni. Apreciez ca puneti aceste principii mai presus decat obtinerea unui nou mandat. Succes in tot ceea ce veti intreprinde in viitor!

  28. Decizia dumneavoastră este de înțeles, dar totuși regretabilă. Aveți o experiență vastă și un caracter integru, și cred că ați fi putut aduce multe schimbări pozitive în viitorul Parlament.

  29. E păcat că ați ales să nu candidați din nou. Aveți capacitatea de a face o diferență în Parlament, și cred că mulți dintre noi speram să vă vedem din nou acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.