Milioane de gânduri bune.

Am zburat recent de la București la Oradea. La coborâre, un tânăr însoțitor de bord mi-a șoptit “vă respect!”

L- am întrebat “de ce?”

Mi-a raspuns: “Pentru ceas. Nu e Rolex, nu e Patek Philippe!”

I-am zâmbit.

E un Swatch. De câteva sute de lei. Îl am de multă vreme, îl port aproape în fiecare zi. Tânărul însoțitor de bord nu e primul care îl observă. Am mai primit și alte gânduri bune pentru acest ceas.

E un obiect frumos, simplu, care își face impecabil treaba: arată ora, nu se arată pe sine sau pe acela care îl poartă.

M-am bucurat mult că, în lumea asta, asaltată de obsesia luxului ostentativ, mai sunt și tineri care apreciază lucrurile simple. Ei sunt şansa acestei națiuni.

75 COMENTARII

  1. Ce frumos! Este un ceas cu adevărat special, nu pentru marca pe care o poartă, ci pentru semnificația și personalitatea pe care o aduce. Apreciez că ai împărtășit această poveste cu noi.

  2. Este minunat să vezi că mai există apreciere pentru lucrurile simple și autentice. Vă înțeleg complet perspectiva – uneori, cele mai valoroase obiecte sunt cele care își îndeplinesc rolul cu discreție și eleganță

  3. Mă bucur să văd că, măcar o parte din tineret apreciază lucrurile care sunt simple și funcționale. Este un semn că adevărata valoare nu vine din etichete, ci din calitatea și sinceritatea obiectelor.

  4. Fain mesajul! Dar să nu uităm totuși că și ceasurile scumpe pot fi apreciate pentru meșteșugul lor, nu doar pentru preț. Uneori chiar sunt atât de scumpe pentru un motiv. Acestea fiind zise, și eu tot un Swatch port de când lumea

  5. Întâmplarea aceasta subliniază o tendință interesantă: mulți dintre tinerii de azi încep să aprecieze din nou valorile simple, în defavoarea luxului exagerat. Mi se pare un semn pozitiv, o schimbare de perspectivă care poate aduce mai multă autenticitate în relațiile interumane.

  6. Ceasurile Swatch au fost întotdeauna cool. Mă bucur să văd că încă sunt apreciate. Nu sunt cine știe ce de scumpe dar au ceva al lor care le diferențiază clar

  7. Este fascinant cum un simplu obiect precum un ceas poate declanșa astfel de reacții. Trăim într-o societate unde simbolurile de statut sunt omniprezente, dar uneori tocmai acele lucruri modeste, dar alese cu grijă, spun mai mult despre cine suntem. Apreciez că ați reușit să vă păstrați simplitatea și autenticitatea.

  8. Swatch a reușit să facă din simplitate un trend. Asta e adevărata artă în marketing! Mă bucur să văd că mai există oameni care apreciază calitatea și nu doar eticheta

  9. Swatch e un simbol al simplității și al funcționalității. Și eu am unul și sunt mândră de el! Aprecierea pentru lucruri simple spune mult despre caracterul unei persoane.

  10. Ce frumos când oamenii reușesc să vadă esența lucrurilor și nu doar suprafața! Felicitări pentru postare. Poate că adevărata valoare a unui obiect nu vine din prețul său, ci din modul în care ne face să ne simțim. Foarte frumos scris

  11. Pentru mine e foarte interesant cum, de multe ori, obiectele care ne însoțesc devin parte din identitatea noastră. Faptul că ați ales să purtați un ceas simplu și funcțional spune mult despre dumneavoastră ca persoană. Într-o lume obsedată de aparențe, simplitatea poate fi o declarație puternică.

  12. Povestea aceasta e un mic exemplu despre cum lucrurile cu adevărat valoroase nu sunt întotdeauna cele mai scumpe. E important să ne amintim că valoarea unui obiect vine din semnificația pe care o are pentru noi, nu din prețul afișat pe etichetă.

  13. Eu văd intâmplarea povestită de dumneavoastră ca pe e o metaforă pentru viața modernă: într-o mare de lux și opulență, simplitatea iese în evidență. E o lecție despre cum un obiect bine ales, cu semnificație personală, poate avea un impact mai mare decât orice simbol al statutului social.

  14. este un lucru absolut ciudat faptul ca romanii incearca sa arate prin ceasuri sau prin haine un anumit statut dar nu asta ii diferentiaza ci modul lor de a fi si cum se comporta cu ceilalti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.