Raspunsul este categoric NU!

In acest moment, Traian Basescu nu mai are forta sa impuna ceva romanilor dupa bunul sau plac.

Este bine de retinut ca persoanele lipsite de consistenta si legitimitate, care nu raspund constructiv unei nevoi reale a societatii, nu pot supravietui decat invocand mize false.

Un lucru este cert: in cateva zile vom avea un Guvern stabil, cu o majoritate confortabila in Parlament.

12 COMENTARII

  1. „Un lucru este cert: in cateva zile vom avea un Guvern stabil, cu o majoritate confortabila in Parlament.”

    Mai avem un lucru cert, domnule Voiculescu : faptul ca acesta noua majoritate s-a format cu oameni lipsiti de onoare, traseisti politici ( in cea mai mare parte ), cu fosti membri ai guvernelor portocalii, pe care romanii ii sanctionasera drastic la ultimele alegeri parlamentare si pe care dvs, partidul al carui presedinte de onoare sunteti ( dar si posturile TV pe care le patronati ) i-ati imbratisat, tradand cel mai corect membru al fostului USL, Partidul National Liberal. Ati refuzat ( dvs, noua putere ) numirea lui Johannis ca vicepremier, dar ati acceptat fara rezerve si in dispretul milioanelor de alegatori ai USL, numirea in acelasi rang guvernamental al reprezentantului UDMR ( cei care – va amintiti, desigur – v-au jignit ingrozitor in repetate randuri, prin vocea presedintelui lor, atunci cand erau in guvernele BOC ). Al cui joc l-ati facut si il faceti ( dvs si televiziunile dvs ) domnule Voiculescu ? E cumva vorba de un troc ? Evolutia viitoare a evenimentelor ne va oferi, cu siguranta, raspunsul la aceste ultime intrebari. Vom fi foaaarte atenti !

  2. Imi permit sa comentez Mihai. Cand vorbesti de oameni lipsiti de onoare si traseisti politici te referi la Basescu si la oamenii lui,nu? Iar cel mai corect membru al USL sa fie PNL-ul? Dar de unde scoti astfel de perle, macar gandesti ce spui? Antonescu a gresit foarte mult fata de aceasta uniune si corect ar fi sa demisioneze si de la sefia PNL-ului.

  3. @Ioan B.

    Nu, domnule Ioan, nu ma refer nicidecum la Basescu si oamenii lui, nu ei sunt aceia care compun noul guvern ( e posibil sa ma insel, poate aveti dreptate – si informatii in plus, n-ar fi exclus sa constatam ca acest guvern este unul al lui Basescu ! ). Pana la proba contrarie, imi limitez aprecierile din comment-ul anterior la cei ( foarte multi ) care au migrat ( sau au fost „pescuiti”, ca sa folosesc un termen mai neacademic ) de la PPDD la PUNR si PSD si care formasera deja o majoritate ( oare de ce avea nevoie PSD-ul si satelitii sai de aceasta majoritate – daca nu aveau ganduri ascunse – cata vreme USL-ul detinea in Parlament o majoritate absolut confortabila ? ) CU MULT INAINTE de spargerea USL-ului ! Este acest lucru o realitate, sau nu, domnule Ioan ? Cum va explicati dvs graba PSD-ului si a satelitilor sai de a-si forma SINGURI aceasta majoritate ?
    In plus, cerintele PNL-ului de inlocuire a unora dintre ministrii sai, era un lucru absolut legitim, care nu incalca protocolul de infiintare a USL-ului ( de altfel, Ponta nu a reprosat vreo incalcare a protocolului, ba, mai mult ( dar, din pacate, numai verbal, fara a pune in practica ! ) a apreciat la superlativ propunerile facute de PNL pentru posturile de ministri. Repeta mereu ca-l apreciaza in mod deosebit pe Johannis si pe colegii sai, nou propusi pentru posturile ministeriale, dar AMANA ( de fapt, cum s-a dovedit, NU DOREA ! ) numirea lor pe posturi.
    Aceste lucruri, domnule Ioan, le observa pana si cel mai neinformat cetatean, daca nu cumva era interesat sa nu le observe. A fost un joc murdar pe care l-a facut PSD-ul si aliatii sai actuali, sprijiniti TOTAL de cele doua televiziuni de stiri ( RTV si Antena 3 ), de inlaturare din cursa pentru Cotroceni a lui Crin Antonescu si de a-si promova propriul candidat.
    Acestea sunt FAPTE, care nu pot fi contestate, domnule Ioan ( nu „perle” ). Dumneavoastra nu faceti decat sa afirmati un lucru ( care, probabil, din diverse motive, va convine dvs ) dar nu va argumentati in niciun fel afirmatia !
    In plus ( nu va faceti ca nu ati observat ! ), decizia de a iesi din USL nu a apartinut lui Crin Antonescu, ci a fost luata cu o majoritate covarsitoare de catre reprezentantii din teritoriu ai PNL-ului, dupa toate regulile democratice. PNL-ul nu este PSD, numai acolo se impun deciziile de catre cei din conducerea partidului ( si acest lucru este arhicunoscut, chiar si pentru cei mai putin informati, sau pentru adversarii liberalilor ).

  4. Basescu este specializat in conflicte. El stie sa creeze conflicte si sa intoxice opinia publica cu fel si fel de minciuni.

  5. @ Dan Voiculescu

    RECOMANDARE

    Şi dacă te superi eu ţi-o zic pe bune :
    Forţa lui Băsescu nu este în regres ;
    Nu uita zicala înţeleaptă care spune
    “Fereşte-te a doua zi după success ! “

  6. Majoritate data de udmr si punr , kelemen si respectiv oprea.Mai sunteti dvs cu pc’ul si traseistii din partidul dan diaconescu .Intradevar confortabila situatie.N-am vazut la Antena 3 ,care intre timp a devenit post de propaganda pesedist ,sa se enerveze dl. Gadea pe Tariceanu ca i-a trimis biletele lui Basescu sa-l apere pe Patriciu cand ii cerea sa intervina in justitie, ca a dat resursele de petrol din Marea Neagra firmei Sterling.lui Tariceanu dl. Badea nu vrea sa-i taie capul ca nu a zis „nasoale” de Antena 3.Sau ca dl. Ponta a spus ca daca pana in 2016 nu se termina comarnic brasov el isi da demisia.Nu vrea Antena 3 sa-l analizeze pe dl Ponta cand la alegerile din 2012 el singur a marturisit ca pdl’ul a furat mai mult ca psd’ul.Nu i-au sarit ochelarii de pe nas domnului Gadea ca Ponta a numit-o pe Kovesi procuror etc.a existat o mica revolta cateva intrebari timide care au ramas fara raspuns si atat.nici domnului Ponta ,dl. Badea nu vrea sa-i taie capul.

  7. romania are nevoie de o gura de oxigen si asta nu se poate face decat prin inlaturarea lui basescu care o buba foarte urata pentru politica romaneasca.

  8. ne-am saturat de tot ce face acest presedinte cu noi si cu tara noastra. nu are nici un pic de recunostinta, de bun simt sau de apreciere pentru nimic, nici macar pentru sustinerea pe care i-am acordat-o la alegeri. cu siguranta ca isi va primi rasplata pentru tot, se pare ca justitia incepe sa ia in vizor din ce in ce mai multe persoane si incepe sa faca ordine in tara. e si basescu pe lista

  9. @ Administrator

    Subiectul din titlul postarii este dublu si prin urmare apetenta (lui Traian Bsescu pentru conflict) si ura mai „pot” (NU „mai poate „) arunca Romania in instabilitate .
    Toate cele bune !

  10. eu cred ca regimul lui basescu a ajuns mult prea departe. este inadmisibil ca un presedinte sa se poarte in halul in care se poarta basescu fata de romani si fata de tara asta. trebuie luata o atitudine ca mai repede in acest sens

  11. DOMNULE DAN VOICULESCU,
    Va trimit aceasta scrisoare avand in vedere faptul ca dumneavoastra ma puteti ajuta.
    I
    Surprinzator pentru mine a fost si este faptul ca nimeni nu a observat ca interpretarea data de judecatorii C.C.R. prevederilor „articolului cu erata”, nu are nici o legatura cu textul articolului.
    Prevederile „articolului cu erata”, asa cum este el formulat, diminueaza enorm numarul electorilor impus a fi necesar, pentru validarea referendumului din 29 iulie 2012.

    Intradevar, in legea referendumului la art. 5 alin (2) se dispune: „Referendumul este valabil dacă la acesta participă cel puţin jumătate plus unul din numărul persoanelor inscrise in LISTELE ELECTORALE PERMANENTE.” Atentie, „inscrise in LISTELE ELECTORALE PERMANENTE”!!!
    Insa, in LISTELE ELECTORALE PERMANENTE conform prevederilor”articolului cu erata”, se trec numai electorii cu varsta de numai 18 ani (de la 18 ani pana la 19 ani fara o zi), din numarul total al electorilor.
    Judecatorii, cu sau fara intentie, nu au tinut cont de faptul ca expresia „cetatenii romani cu drept de vot” inseamna, conform Constitutiei Romaniei, „cetatenii cu drept de vot DE LA varsta de 18 ani” si pana la 150 de ani si chiar mai mult!!! Continuarea textului „articolului cu erata” cu expresia „care au implinit varsta de 18 ani …” duce la diminuarea numarului electorilor care se trec in LISTELE ELECTORALE PERMANENTE , asa cum v-am mai spus, la numarul rezultat din trecerea in liste numai a electorilor cu varsta de numai 18 ani (de la 18 ani pana la 19 ani fara o zi).
    Prevederilor acestui articol, nu li se poate da o alta interpretare, de exemplu, cea data de judecatorii C.C.R. si de Traian Basescu, cum ca in LISTELE ELECTORALE PERMANENTE s-ar trece toti electorii.
    Judecatorii C.C.R. au invalidat referendumul aplicand incorect prevederile „articolului cu erata”, din greseala sau din necunoasterea limbii romane si a prevederilor constitutionale.
    Va rog mult sa analizati textul „articolului cu erata” si daca considerati ca am dreptate, sa mediatizati aceasta dezvaluire si sa ma ajutati in legatura cu DENUNTUL meu impotriva judecatorilor CCR (cei 6), depus la PARCHET.
    TRAIAN BASESCU OCUPA ILEGAL COTROCENIUL, CA URMATE A FRAUDEI judecatorilor C.C.R.!!!!!

    Mai jos am erprodus: 1) Prevederile articolului cu erata; 2) Prevederile CONSTITUTIONALE referitoare la dreptul de vot (art. 36 alin (1); 3) “Schema logica” (intocmita pe baza prevederilor celor doua articole).
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=576528019087433&set=a.576527755754126.1073741837.100001907214893&type=3&theater
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=589513401122228&set=a.589513374455564.1073741838.100001907214893&type=3&theater

    Va multumesc!!!

Comentariile sunt închise.