Astazi, un grup de tineri a depus la Tribunalul Bucuresti cererea de inregistrare a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) – PPU.

Partidul preia doctrina umanista, fondata de mine in 1992 care recunoaste demnitatea, valoarea si posibilitatile de desavarsire a fiintei umane.

Doctrina umanista a fost rezultatul analizei sistemului capitalist si socialist care a avut drept concluzie faptul ca ambele au o mare carenta: nu tin cont de natura umana.

Oamenii reactioneaza din frica sau din interes, oamenii sunt diferiti, cu calitatile si defectele lor, oamenii nu au limite in atingerea interesului lor si sunt prea putin preocupati de interesele societatii. Trist, dar adevarat!

Romania este in deriva. Capitalismul si socialismul sunt compromise:

  • Ambele au fost infirmate de viata (vezi repetatele încercari de adaptare);
  • Nici una dintre cele doua nu mai au baza ideologica prin disparitia antagonismului dintre capital si clasa muncitoare;
  • Atat capitalismul, cat si socialismul nu au avut in vedere natura umana in elaborarea principiilor doctrinare.

Doctrina umanista modifica ecuatia patron-salariat; capital financiar-capital uman; individ-societate (toate fiind tratate in general ca fiind antagonice) într-o triada armonica capital-initiativa (cu componenta sa de risc)-munca.

In aceasta triada, socialismul acorda prioritate muncii iar capitalismul acorda prioritate capitalului. Umanismul nu acorda asemenea prioritati si considera ca valoarea, in particular valoarea adaugata, izvoraste din ansamblul celor trei elemente si este maximizata prin armonizarea lor.

Aceasta doctrina propune o constructie sociala sanatoasa, bazata pe clasa de mijloc, pe valorile familiei.

Realitatea este ca lumea este compusa din oameni care au initiativa, din indivizi care stiu sa organizeze si sa conduca, dar si din persoane care au nevoie de sprijin.

Istoria va confirma sau infirma valabilitatea acestei doctrine pe care am numit-o ”a patra cale”.

16 COMENTARII

  1. As dori sa intru in legatura cu oamenii curajosi care doresc sa lanseze aceasta alternativa. Imi doresc sa pun umarul la o constructie care sa aduca, in mod real, schimbarea pe care ne-o dorim, pentru Romania, pentru copiii nostri.

  2. O mişcare inteligentă cu bătaie lungă.

    Cât despre situaţia politică ;

    BAL MARE BAL

    Chitind cum ai ajuns la os,
    Iohannis eşti un mare ticălos.
    Faţa-ţi murdară plină de erupţii
    Purulente-infecţii de corupţii-
    O afişezi la rangul de blazon,
    Ca ultimul pigmeu din Amazon.
    Eşti geamăn, zodie de mincinos.
    Vei capota curând, miraculos.
    ………………………………………….
    Aşa-mi grăi în vis nos Decebal.
    I-aţi un bilet, că va fi mare bal.

  3. Câteva întrebări & observaţii:

    >”Partidul preia doctrina umanista, fondata de mine in 1992 care recunoaste demnitatea, valoarea si posibilitatile de desavarsire a fiintei umane.”

    Umanismul poate fi detaliat scurt şi concret: umanismul se bazează pe individualism; NICIODATĂ pe colectivism.

    >”Doctrina umanista a fost rezultatul analizei sistemului capitalist si socialist care a avut drept concluzie faptul ca ambele au o mare carenta: nu tin cont de natura umana.”

    Dezavuez. Aşa-zisele diferenţe sunt cauzate analfabetismului economic (pentru capitalism) şi idiocraţie degenerată pe fantezii egalitare (socialism). Câţi din 10 români ştiu ce e cererea & oferta, piaţă liberă, laissez-faire şi privatizarea? Pe scurt, mai ştie cineva ce înseamnă capitalism?

    >”Oamenii reactioneaza din frica sau din interes, oamenii sunt diferiti, cu calitatile si defectele lor, oamenii nu au limite in atingerea interesului lor si sunt prea putin preocupati de interesele societatii. Trist, dar adevarat!”

    Oamenii sunt fricoşi şi nu acţionează pentru că au ceva de pierdut. Cât despre interes, se pune problema reacţiei publice: dacă acel individ sau indivizi acţioneză pentru interes propriu, va fi sau nu va fi vărsare de sânge? Dacă nu va exista vărsare de sânge, atunci să nu ne mirăm de corupţie, chiar şi-n forma ei simplă, spre dictatură mafiotă.

    >”Romania este in deriva. Capitalismul si socialismul sunt compromise:”

    Cum spun englezofilii, I’ll give you the benefit of the doubt, dar sper că nu aţi uitat că nu există aşa-zisul capitalism „statal”. Ce are China sau SUA, de exemplu, se numeşte statism sau, ca să fiu corect în termeni economici, corporatism: atunci când guvernul şi afacerile/business-urile sunt în pat, împreună.

    Capitalismul poate să fie numai şi numai pe principiile cererilor & ofertelor, piaţă liberă, laissez-faire ş.a. (mă opresc aici în cazul în care le dau bătăi de cap unora, dar mai sunt multe de spus). În momentul în care autoritatea (guvernul) se bagă în economie, capitalismul a murit şi s-a transformat în statism, respectiv centrism sau socialism.

    >”Ambele au fost infirmate de viata (vezi repetatele încercari de adaptare);”

    Bun, nu mai rescriu ce am scris adineauri.

    >”Nici una dintre cele doua nu mai au baza ideologica prin disparitia antagonismului dintre capital si clasa muncitoare;”

    Ca să existe o clasă muncitoare, trebuie să existe stimulentul de muncă (job-ul) şi stimulentul de a munci (salariu, beneficii, pensie…).

    Degeaba vorbim de capital dacă nu ştim ce e aia cerere & ofertă şi piaţă liberă.

    >”Atat capitalismul, cat si socialismul nu au avut in vedere natura umana in elaborarea principiilor doctrinare.”

    Greşit, dacă vă uitaţi mai bine, socialismul a început să prindă iarăşi floare pentru că foarte mulţi sunt fie tâmpiţi ignoranţi, fie analfabeţi economici. Acum, a evoluat sub deviza statismului şi/sau centrismului.

    >”Doctrina umanista modifica ecuatia patron-salariat; capital financiar-capital uman; individ-societate (toate fiind tratate in general ca fiind antagonice) într-o triada armonica capital-initiativa (cu componenta sa de risc)-munca.”

    Cum puteţi să afirmaţi că veţi „modifica” ceva ce a fost bătut în piatră cu milenii în urmă? Dacă vă uitaţi mai bine, umanismul e legat de individ(ualism), nu de colectivism. Indivizii formează societatea, deci, cum să NU vorbim de antagonizare dacă individualismul este opus colectivismului? Şi viceversa.

    Nu cred că sunt primul care a spus că 100 de oameni de pe piaţa financiară sunt mai valoroşi decât 1 milion de africani. Asta e soarta: calitate > cantitate. Să nu fim ipocriţi sau pe autonegaţie.

    >”In aceasta triada, socialismul acorda prioritate muncii iar capitalismul acorda prioritate capitalului. Umanismul nu acorda asemenea prioritati si considera ca valoarea, in particular valoarea adaugata, izvoraste din ansamblul celor trei elemente si este maximizata prin armonizarea lor.”

    Dacă socialismul acorda prioritate muncii, atunci „welfare system” (ajutor social) n-ar fi fost inventat vreodată. Socialismul pierde bani şi nu creează bunăstare pentru nimeni, din contră, creează meteahnă egală pentru toţi.

    Capitalismul acordă prioritate capitalului pentru că e singurul lucru care contribuie la bunăstarea altora.

    Eu, dacă-mi deschid o fabrică de pixuri (sau orice altceva), vreau să am câştig. În aceeaşi măsură, contribui la bunăstarea societăţii prin faptul că oamenii vor avea ceva cu ce să scrie ŞI prin faptul că voi angaja nişte oameni care, la rândul lor, vor avea ceva cu care să-şi cumpere hrană, să-şi plătească facturile+taxele şi să cheltuiască restul pe ce vrea inima acestuia/acesteia.

    Ăla nu e exemplu mai concret pentru bunăstarea altora în capitalism? Scoateţi noţiunea de socialism (statism, centrism…).

    Socialismul ignoră cu nonşalanţă principiile cererii & ofertei, la fel şi a pieţei libere pentru concurenţă. Până la urmă, concurenţa e acel factor care aduce acea inovaţie sau bunăstare „şi mai bună”. Dacă nu există concurenţă, mediocritatea (sponsorizată de socialism, statism, centrism…) se va instala.

    Şi doi… până acum ar fi trebuit să fie evident că socialismul (statismul, centrismul…) sunt împotriva umanismului.

    Iar combinarea lor prin armonizare va crea o corcitură care se va transforma, cu timpul, în [cvasi-]totalitarism.

    >”Aceasta doctrina propune o constructie sociala sanatoasa, bazata pe clasa de mijloc, pe valorile familiei.”

    Cred că ar fi corect şi a claselor de sus, nu numai a celor de mijloc. Până la urmă, clasele mijlocii de ce să nu evolueze în clasa de sus?

    >”Realitatea este ca lumea este compusa din oameni care au initiativa, din indivizi care stiu sa organizeze si sa conduca, dar si din persoane care au nevoie de sprijin.”

    Este corect prima parte dar a doua parte… nu este problema nimănui dacă unul refuză să muncească şi s-a rezumat la fărădelegi. Care voieşte în voluntarism, s-o facă pe pielea şi timpul lui/ei.

    >”Istoria va confirma sau infirma valabilitatea acestei doctrine pe care am numit-o ”a patra cale”.”

    Repet, I’ll give you the benefit of the doubt, dar dacă în vorba asta se ascunde o fărâmă de rusofilism, pe baza a ce a slobozit un sclerozat cu teoria eurasiatică, fiecare se ducem pe calea lui separată, d-le Voiculescu.

  4. Domnule Voiculescu astazi , in Parlament deputatii au scris o fila neagra pentru Romania…astazi prin votul de neinceperea urmarii penale a lui ponta, deputatii au scos Romania de pe lista tarilor democratice!!! Vedeti , domnule Voiculescu i-ati pus la dispozitie, lui victor ponta, o intreaga industrie de propaganda, din mass-media…Antena3…si dvs. stati la PUSCARIEEEE, nevinovat, numai pentru propaganda antijustitie declansata de cei de la A3, in timp ce pe victor ponta, aceiasi propaganda a celor de la Antena3 l-a salvat…de puscarie. Eu ma intreb si va intreb, cu convingerea ca victor ponta , impreuna cu cei de la Antena3 , prin putoarea de cuvant- gabi firea, v-au impins cu buna stiinta in puscarie…mai precis v-au vandut, domnule Voiculescu pentru functia de premier a lui viorel negociata cu traian basescu. Nu stiu daca sunteti la curent ca acolo la negocierea „coabitarii”basescu- ponta, s-a negociat nu numai functia de premier a lui viorel ci si oamenii pe care ponta sa-i dea justitiei, intru razbunarea lui basescu!!!!!Domnule Voiculescu, cum va simntiti in Puscarieee , stiind ca cei care v-au vandut ca pe Cristos ,sunt liberiii si se lafaie pe postul de tv creat de dvs. aparandu-l pe Iudaaa…sau pe basescu deghizat in Viorel ?!!!! Sunteti bine?!!! Va simtiti bine?!!! Eu, un admirator al dvs. NU ma simt deloc bineeee!!!! Pacat.

  5. 1. „Poţi scăpa de un cioban prost(?!) şi luându-i turma !”

    2. MĂGARUL LA STÂNĂ

    Ajuns la Cotroceni măgarul se dă smeu,
    Rage la oi : „Eu vreau guvernul meu !”
    Dulăul de sevici, cel cu covrigii-n coadă
    Se scarpină de zid, ca-n alte dăţi, sub noadă.
    Un semn discret mioarelor, lăsate mai pe vine,
    Că pot să duruie în praf puzderii de măsline.

  6. Vangelia (care inseamna in greceste “mesagerul cu vesti bune”) s-a nascut la Strumiţa (astazi in Macedonia) si s-a mutat mai apoi in Petrici (Bulgaria). Si-a pierdut vederea in timpul unei furtuni, cand avea 12 ani.
    Mesajele ei se refereau atat la vietile private ale oamenilor cat si la evenimente geo-politice. Conform statisticilor, mai mult de 1 milion de oameni i-au trecut pragul casei in cautarea unui ajutor. Multi sefi de stat au vizitat-o, inclusiv sotii Ceausescu.
    Vanga a sustinut ca abilitatile sale au fost legate de fiinte invizibile pe care ea insasi isi explica cu greu, originile lor. Astfel de fiinte puteau oferi informatii despre oameni, dincolo de timp si spatiu. In ochii Vangai, viata fiecaruia, de la nasterea si pana la moartea sa, aparea ca un film in desfasurare. Dar ea nu a putut modifica nimic, spunea doar ce vedea.
    In anul 1967 a fost recunoscuta oficial. Inainte de a ajunge in atentia serviciilor secrete ruse, fenomenul Vanga a fost studiat in Bulgaria. Institutul pedagogic din Sofia a infiintat in acel an, un laborator special care a incercat sa acceseze si sa verifice prezicerile Vangai. Profesorul Gheorghi Lozanov, seful laboratorului, a inclus-o pe Vanga pe listele de angajati ai institutiei. Casa Vangai a devenit astfel plina de aparate de ascultat care inregistrau toate discutiile si predictiile sale.
    Oamenii de stiinta bulgari sustin ca acestea s-au implinit in proportie de 70-80 %. Omul de stiinta rus Iuri Negrebitki a afirmat ca encefalul Vangai era mobilizat pe cautarea informatiei exact ca un computer. In opinia lui, la baza prezicerilor sta capacitatea de a gasi rapid si eficient legaturi intre cauza si efect. “Lumea este facuta astfel incat nimic nu este intamplator.”
    PROFETIA DESPRE ROMANIA
    Vanga nu a avut copii, insa a avut mai multi nepoti din partea fratilor si a surorilor pe care i-a iubit mult si i-a ajutat. Dintre toti nepotii, cea mai apropiata de ea a fost Diana Radneva, careia Vanga i-a incredintat, cu numai cateva zile inainte de a muri, ultima si cea mai de pret profetia a sa: profetia despre Romania – o profetie despre rolul important al poporului roman in procesul de evolutie spirituala ce se va petrece in viitorul apropiat la nivelul intregii planete.
    Aceasta profetie a fost inregistrata pe banda de magnetofon. Vanga i-a indicat Dianei sa dezvaluie aceasta profetie la data de 24 ianuarie 2005 si mesajul sa ajunga in Romania.
    Vanga a spus: “Romanii sunt oameni speciali si cu toate ca Dumnezeu i-a ales pentru o nobila misiune, din nefericire, multi dintre ei nu mai cred in valorile lor nationale. De aceea, daca acest mesaj – pe care am indatorirea sa-l transmit – le este adus de un strain, va fi mai bine primit de ei decat daca l-ar primi de la unul de-ai lor.”
    Textul predictiei este acesta:
    “Eu sunt prea mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste care mi-a venit de Sus si care va trebui dezvaluita in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. In cel mult o luna de zile, aceasta profetie sa fie dusa aceluia la care voi face referire aici. Daca nu se va putea ajunge la el, atunci sa fie data oamenilor din jurul lui. Sa va ajute Dumnezeu!
    In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intraga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va disparea. Acest lucru se va intampla in 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaste, va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va calari un cal real, cu unul de fier pe care singur il va manui.”
    Anul 2005 a trecut… mai ramane doar sa putem recunoaste, dincolo de aparente, toate aceste realitati tainice anuntate de Vanga. Adesea, multe dintre evenimentele, transformarile spirituale chiar salturile de mare anvergura, trec neobservate de catre oamenii preocupati mai mult de lumea materiala.
    Cunoscand aceasta profetie a Vangai, se cuvine ca noi sa devenim mai constienti si mai atenti la semnificatia tainica a anumitor evenimente pe care le traversam. Daca coroboram acest mesaj cu alte mesaje despre Romania – cum ar fi mesajul indianului Sundar Singh si al clarvazatorului Petrache Lupu – ar fi bine sa ne pregatim din punct de vedere spiritual pentru a fi la inaltimea transformarilor spirituale care ne asteapta.
    Este semnificativ faptul ca toate aceste profetii indica ca Romania are o misiune divina planetara. Daca acesti profeti au transmis mesaje din care reiese menirea spirituala a poporului roman, ar trebui, chiar si pe cei mai sceptici dintre noi, sa ne puna pe ganduri.
    PROFETIILE VANGAI
    – a prevazut cu exactitate inceperea celui de-al doilea razboi mondial si invadarea fostei Iugoslavii de armata germana. Cu putin inainte sa inceapa razboiul, un barbat blond, frumos, imbracat ca un razboinic din antichitate, in armura, calarind pe un cal alb, s-a oprit in fata portii Vangai. A intrat in camaruta intunecoasa iradiind atata stralucire incat inauntru s-a facut lumina. El i-a spus: “In curand lumea se va tulbura si multi oameni vor pieri. Tu vei ramane in acest loc si vei prooroci despre morti si vii. Nu te teme! Eu iti voi spune ce sa prezici. La 6 aprilie, asa cum spusese Vanga cu un an in urma, trupele germane au intrat in Iugoslavia
    – a prezis cu exactitate moartea fratelui ei mai mare. In timpul razboiului l-a avertizat sa nu se inscrie in randul partizanilor pentru ca va muri la varsta de 23 de ani. El nu a ascultat-o si numai dupa cateva luni a fost prins de germani, torturat si executat.
    – este cunoscut cazul lui Boris Gurov, vecinul Vangai, un taran al carui frate in varsta de 15 ani, Nikola, disparuse in 1923. Vanga a spus:” Fratele tau, Nikola, se afla intr-un mare oras din Rusia. A crescut acolo. A ajuns om de stiinta. Dar… acum nu este acolo. A fost prins de germani. Nu-ti face griji, el va veni la tine in primavara acestui an. Il vei recunoaste dupa uniforma sa gri. Va veni cu doua valize.” Boris Gurov nu a crezut-o. Doua luni mai tarziu, intr-o dimineata de primavara, un strain s-a oprit in dreptul casei lui Gurov. Avea doua valize si uniforma gri. Nu parea cunoscut nimanui. Era Nikola, care se intorsese dupa aproape 20 de ani.
    – in 1942 a fost vizitata de tarul Bulgarie, Boris al III-lea caruia Vanga i-a spus la plecare sa tina minte bine data de 28 august. Ulterior, tarul Bulgariei a murit in data de 28 august 1943.
    – cu o jumatate de an inaintea mortii lui Stalin, Vanga a prezis cu exactitate ziua si imprejurarile in care acesta va pieri. A fost arestata, intemnitata si eliberata abia dupa moartea sangerosului dictator.
    – a prezis invazia trupelor sovietice in Praga revoltata 1968
    – a anticipat victoria Indirei Ghandi la alegerile parlamentare anticipate
    – a prezis razboiul din Liban – 1982
    – a prezis catastrofa de la Cernobil – 1986
    – in anul 1988, Vanga a facut o declaratie demna de consemnat: “Suntem martori ai unor evenimente decisive pentru planeta. Doi dintre cei mai mari conducatori ai Pamantului si-au strans mana si au semnat, pentru a dovedi ca au facut primul pas pentru a ajunge la pacea universala. Dar va trece inca mult timp. Va curge inca multa apa… Va veni al Optulea (in grupul G8?) si el va semna pacea finala a planetei.”
    – a prezis perestroika, iesirea lui Gorbaciov de pe scena politica si destramarea URSS
    – “la inceputul secolului, in august 1999 sau 2000, Kursk va fi acoperit de apa si intreaga lume va deplange acest eveniment” (1980). Mentiune: predictia nu avea niciun sens atunci. Din pacate, dupa 20 de ani a avut sens cand un submarin nuclear rusesc s-a scufundat in august 2000. Submarinul se numea Kursk.
    – “Groaza!Groaza! Fratii americani vor cadea sfasiati de pasarile de fier. Lupii vor urla in tufis si sange nevinovat va curge in valuri” (1989). Mentiune: Predictia s-a adeverit. Turnurile gemene WTC din New York s-au prabusit in urma atacurilor de la 11 septembrie 2001. Avioanele – pasari de fier. “Lupii vor urla in tufis” – in limba bulgara cuvantul tufis se traduce in engleza “bush”, deci tragedia se va produce in timpul presedentiei lui Bush sau a fost dirijata de cineva care se ascunde in spatele lui Bush.
    ALTE PROFETII
    – “In 2010 este debutul celui de-al treilea razboi mondial, care va incepe in noiembrie si se va termina in octombrie 2014. Se va desfasura, la inceput, cu arme conventionale, ca apoi sa aiba loc atacuri cu arme nucleare si chimice, spre final.”
    – “In 2018 trenurile vor zbura pe conductoare de la Soare. Dobandirea petrolului va inceta, Pamantul se va odihni” (1960). Mentiune: Pana in 2012, savantii sustin ca vor reusi sa porneasca extractia industriala a heliului de pe luna iar Rusia a anuntat ca va incerca sa puna acest plan in practica, in comun cu China. Heliul-3 este produsul activitatii solare si un combustibil pentru reactoare nucleare, care in esenta reprezinta un mic soare artificial. Reactorul genereaza electricitate, care trece prin “sfori” de la soare si pune in functiune trenurile.
    – “In spatiu va fi descoperita viata si atunci se va clarifica cum a aparut viata pe Pamant, iar in urmatorii 200 de ani oamenii vor intra in contact cu fratii lor spirituali, dotati cu ratiune, din alte lumi” (1979)
    – “lumea va trece prin multe cataclisme si mizeria va apare. Constiinta umana insasi se va schimba.Vremuri grele vor veni. Oamenii se vor imparti conform credintei lor. Vom asista la evenimente importante ce vor schimba destinul omului.
    – despre moarte, Vanga spunea ca reprezinta doar o trecere intr-o alta dimensiune spatio-temporala.

  7. Dupa sondaje telefonice comandate (neoficiale), PNL, daca nu trecea la PPE si fara PDL avea 65%, daca nu trecea la PPE si cu PDL – 50 – 55%, asa cum este acum, 40%.. I-a aranjat Crin !!!

  8. RUGĂCIUNE

    „Noi ce din mila Sfântului
    Facem umbrã pãmântului,
    Rugãndu-ne’ndurãrilor,
    Luceafãrului mãrilor.
    Ascultã-a nostre plângeri,
    Regina peste îngeri;
    Din neguri te aratã,
    Luminã dulce, clarã,
    O, Maicã Preacuratã
    Si pururea Fecioarã,Marie!
    Crãiasã alegându-te,
    Îngenunchem rugându-te:
    Înaltã-ne, ne mântuie
    Din valul ce ne bântuie.
    Fii scut de întãrire
    Si zid de mântuire.
    Privirea-ti adoratã
    Asuprã-ne coboarã,
    O, Maicã Preacuratã
    Si pururea fecioarã, Marie!”

    Mihai Eminescu a scris aceasta Rugaciune, care a fost recitata in limba romana de catre Papa Ioan Paul al II-lea la Vatican .

    Notă :

    Mi-a spus în vis titanul Eminescu :
    I-o dau ca sigur leac şi lui Dan Voiculescu.

  9. Ma bucur ca ati infiintat un nou partid umanist , pentru ca sunteti un umanist adevarat…pe cel vechi PC vi l-a confiscat Ponta impreuna cu Antena3…ce pacat!!!!!!

  10. Cum gasesc persoanele responsabile din judetul Hunedoara, pentru a ma inscrie, ideile expuse de Dl. Prof. Voiculescu sunt foarte penetrante si doresc sa particip cu ce pot la realizarea lor!

  11. as dori sa ma inscriu in acest nou partid
    am 73 de ani sunt de profesie economist si acum sunt pensionar
    pot trimite un cv la adresa unde se pot depune adeziuni
    o zi buna
    N.Mihaiescu

  12. as dori sa ma inscriu in acest nou partid, am 61 de ani sunt pensionara stiu sa lucrez pe computer, as dori sa imi aduc si eu contributia la schimbarea acestei tari necajite, baiatul meu care a terminat 2 facultati in tara a fost nevoit sa emigreze in Canada deoarece nu avea posibilitatea sa cumpere prin credit un apartament, jurist fiind avea un salariu de 1.500 ron ce sa faci cu acesti bani. as dori sa ajut cum pot la cladirea unei noi societati iar copii nostrii sa revina in tara, sunt optimista ca acest nou partid va aduce zimbetele pe fetele multor romani. va multumesc

Comentariile sunt închise.