Nu, nu arunc cu bani in blogosfera. Performanta e accesibila si gratis daca esti cât de cât articulat.

Nu, nu l-am plătit pe Nenea Lars că să-mi dea ”leapsa” în chestiunea celor 4 prezidentiabili. La o adică, puteam ruga un cunoscut.

Nu, nu i-am momit cu averi pe Chinezu si Moshe ca să stam la povesti. Nici nu aveam de gând sa scriu despre asta. 

Si nu, nu l-am platit pe Zoso ca să-si ”piardă” articolul de înfierare la adresa celor de mai sus: http://www.zoso.ro/2009/10/ce-e-mai-sinistru.html . (Când scriu asta, de ore bune, articolul nu poate fi găsit. E posibil să se mai schimbe totusi ceva între timp :) )

Ca dovada, i-l recuperez cu gratie – inteleg ca are probleme tehnice (citez: ”ps: s-a bulit ceva la baza de date, a trebuit sa fac restore, s-au pierdut niste comentarii”)

Iata cum suna ”comentariul” (articolul) pierdut de tânărul Zoso:

”Ce e mai sinistru?

Să te întâlneşti cu sinistrul securist şi să fii moderat sau să îl pupi în fund şi să porneşti lepşe pe banii lui, motivând că ai facturi de plătit şi banii cu care te plătesc peneliştii să îi pupi în fund nu acoperă tot?”

Acum: respect opiniile celor care mă atacă – oricât de dur. Accept ca generatia mea a fost una sacrificata moral. Tocmai de aceea, m-as astepta de la tinerii care vin din urmă – si care nu au fost nevoiti sa traiasca ce am trăit noi – la o altă vână etică. La putină bărbatie, acolo. Că ”mi-a mâncat pisica tema” e de pe vremea mea…

21 COMENTARII

  1. mizerii de astea tehnice se intampla, zau
    si pe mine cu sportlocal.ro astea tehnice ma ating cel mai tare
    io cu bunacredinta am venit la intalnirea cu dvs
    si cu aceeasi bunacredinta merg pe varianta cu probleme tehnice

  2. eu chiar ma intrebam cum de a ajuns chinezu’ sa se intalneasca cu dvs…nu prea l-am simtit prezent pe blogul dvs.
    care sunt criteriile dupa care va ghidati in alegerea participantilor?
    cei ce critica – ca sa le schimbati din impresie? Vad ca toti vin cu parerile schimbate in pozitiv despre dvs.(asa declara ei)…ceea ce nu e un lucru rau zic eu…dar poate ar fi mai bine ca intr-o zi sa-i adunati pe toti criticii intr-o sala mare…?cu cei din indepartare – o videoconferinta……
    Oare in 2 ore poate cineva sa-si schimbe o parere preconceputa despre cineva ce o avea in cap de ani de zile? Eu nu-i prea cred….Pentru ati schimba o parere e nevoie de timp., contact uman permanent,dialog, studii ale activitatii etc….

  3. „Nu, nu arunc cu bani in blogosfera. Performanta e accesibila si gratis daca esti cât de cât articulat.”

    Asta ma distreaza teribil. Cat de cat articulat inseamna ce? Ca-ti ofera cineva spate si bani ca sa investesti in ceva?

    Am renuntat demult sa mai cred in povestile de succes cu: Am inceput cu job-uri mici. Un Lup de la bursa romaneasca mi-a zis ca sa nu-l intreb cum a facut prima suta de dolari ci mai bine sa-l intreb cum a facut primul milion.

  4. Problema este ca mai toti la asta se asteapta cand aud ca un blogger da leapsa la bloggeri cunoscuti sau chiar moguli autohton…A luat ceva, domle, nu se poate, a pus botul…
    Pana una alta, eu l-as invita pe Zoso sa se uite pe postarea mea – Zoso. Who the beep is Zoso? – o sa aiba o surpriza: http://www.pointpa.ro/blog/2009/09/25/zoso-who-the-beep-is-zoso/
    In al doilea rand, pentru dvs.,mogulul blogger, am dat o leapsa de stanga astazi, de ziua comemorarii lui El Che. Leapsa gratis si pe bune, asa cum au fost si cele ale lui Nenea Lars, Chinezu si altii:
    http://codrinscutaru.blogspot.com/2009/10/comandante-che-guevara.html
    Astept cu interes reactia.

  5. Domnule Voiculescu, draga, eu am scris si pe blogul Chinezului, am facut si campania pe twitter… Dom’le, nu vreti sa ma cumparati ? Sunt in stare buna de functionare (ma rog, necesit mici retusuri, nimic grav) si ma vand la un pret bun, de criza. Nu va intereseaza ? Sunt folositor pe ici, pe colo, intr-un an maxim va scoateti investitia :)

  6. Tinand cont ca Andrei Crivat si Chinezu sunt personajele preferate din cartea pe care am scris-o, daca-l cumparati pe Crivat vreau si eu. Si cica imi e prieten, dar cand e vorba de cumparat mie nu-mi sufla o vorba. A, da, nu sunt o Udrea si n-am nici vuittoane, dar vorba Crivatului, si eu pot fi folositoare. Scriu o carte, ceva acolo :D

  7. @DV: Cum Nea Voiculescule … Codrin e remunerat iar eu … nu? :)))
    @andron: nu mi a schimbat nicio parere. adica inca nu am o parere formata. nu am scris nimic la mine in pagina dupa ce am fost la intalnire. nu ma afecteaza nici daca i om bun, nici daca i om rau. nu din cauza lui DV nu am eu tot ce vreau in tara asta. am stat doar de vorba, intr un mod amical, s au pus intrebari si s au oferit raspunsuri. atat. din partea mea, e inca un om cu care am avut ocazia sa stau de vorba.

  8. generatie „sacrificata moral”? vai, saracii de voi si in special de dumneata…rau ati mai dus-o si rau o mai duceti si acum. =)) cat despre mine…nu va faceti griji..inca o duma dinasta si mor de ras.

  9. @mihnea chirila.

    „Nu impart oamenii in prieteni si dusmani ci in oameni care ma cunosc si care nu ma cunosc” – eu nu sunt din ultima enumerare. :)
    succesuri.

  10. dar de ce vă agitaţi atît de mult? chestiunea cu cumpăratu de bloggeri ( scuze de cacofonie) spusă de alţi bloggeri a fost o glumă. Acum nu se apuca Dan Voiculescu să plătească facturi, asta mai lipsea pe timp de criză. :)

  11. off topic: AVIZ GURMANZILOR
    Va recomand culegerea de retete culinare Jamie Oliver., ce se va distribui impreuna cu Jurnalul National.
    E o ideie buna raspandirea retetelor acestui bucatar vestit si necunoscut in Romania.
    Sunt fan Jamie Oliver cred de vre-o 2-3ani de zile, am vre-o 6-7 carti complete de-ale lui….
    Incercati – bucate sanatoase, gustoase si interesante!
    Pofta buna!
    P.S. Stiu ele femeile cu ce sa ademeneasca barbatii :)
    Nu fac reclama gratuita si nici platita… doar ne impartasim cunostintele.

  12. domnilor, stati usor
    luati-l mai usor pe mogul, pentru ca nu minte
    este adevarat ca face parte din clasa oamenilor foarte bogati, din alta generatie, dar ar fi bine sa-i dati putin credit, ce Dumnezeu
    in primul rand pentru ca este mai mare ca voi, si normal ar fi sa-l respectati pentru varsta care o are, in al doilea rand pentru ca a invatat foarte mult, are mult mai multa experienta decat tinerii de azi, normal, dar a si muncit foarte mult.
    il cunosc de vreo .. circa sa tot fie … ani, deci stiu ce spun. nu fac parte din clasa lui sociala, dar am fost la fel de tineri candva si am trait sub acelasi soare comunist.
    dar, ce vremuri, ce moravuri, ce viata !!!
    sincera sa fiu as vrea sa puteti trai viata pe care am trait-o noi in anii ’70
    cu toti comunistii si securistii de langa noi, au fost anii cei mai frumosi.
    deci, va rog nu-l mai condamnati pe mogul, pentru ca sincer nu prea aveti de ce.
    – in primul rand a invatat, pe cinstite, nu cu spaga
    – cariera si-a facut-o singur, prin propriile puteri
    – nu v-a furat banii – a muncit cinstit
    – nu a omorat pe nimeni
    – si-a iubit nevasta sincer si si-a crescut frumos copiii
    – este un om care merita sa fie respectat
    este o crima sa faci bani pe cai cinstite ?
    va rog nu mai aplecati urechea la vorbele dusmanilor
    nu cred ca ati auzit despre el lucruri cum ati auzit despre baselu si altii.
    daca el este motanul felix, atunci baselu a fost bunicul lui

Comentariile sunt închise.