Acum am văzut provocarea, Victoras. Ai grijă de copii cât pregătesc răspunsul.

P.S. Tema e grea, eu sunt pe drumuri, s-ar putea să dureze.

4 COMENTARII

  1. Ce am invatat in 2009

    Nu raspund de obicei la cei care scriu pe blog. Si nu particip la asa-numitele „lepse”. Fac o exceptie pentru ca cel care mi-a aruncat manusa e un prieten bun de-al meu, Victor Ciutacu.
    http://www.ciutacu.ro/articol/mogulule-hai-sa-te-fac-o-leapsa-pe-blog/#more-15387
    Un jurnalist de a carui prietenie nu m-am indoit niciodata chit ca unii dintre fostii mei colegi ma priveau ca pe un ciumat cand afirmam, tare, cu subiect si predicat, ca mi-e prieten.
    Leapsa a dat-o si el mai departe, catre mogulul Voiculescu, Oana Dobre, Mana Ciutacu si Andrei.

    Pe scurt anul trecut:

    – Am inteles ca important pentru mine nu poate fi decat Romania, familia si prietenii. Restul e desertaciune cum scrie la Scriptura in Ecleziastul.
    – Am inteles ca nu trebuie sa ma mai agit ca un bou. Nu poti schimba mentalitatea oamenilor.
    – Am inteles ca oamenii nu trebuiesc contrazisi. Oricum ei stiu cel mai bine. Te intreaba pentru ca asteapta doar sa-i confirmi teoriile.
    – Am inteles ca viata e frumosa si trebuie sa te rupi de toate micimile, mai ales cele politice.
    – Am inteles ca unii oameni au carcater, iar altii vor ramane slugi toata viata. Nu pot avea coloana vertebrala.
    – Am inteles ca ne meritam conducatorii si ca desi iubesc democratia imi vine sa vomit. Ca in democratie votul unui idiot e egal cu cel al unui academician.
    – Am inteles ca romanului ii place sa fie victima, sa se autoflageleze. Are nevoie de motive pentru a se plange.
    – Am inteles ca – vorba lui Miron Radu Paraschivescu – in Romania poti sa te dai si peste cap fara a deveni ridicol.
    – Am inteles ca in urmatorii 5 ani trebuie sa ma ocup de popii mei, de Biserica mea si sa las dracu (Doamne iarta-ma) politica in pace.
    – Am inteles intr-un weekend ce mult imi iubesc sotia si copii. Restul, scuzati expresia, sunt basini!

  2. Iertati-mi indrazneala, dar vad ca cei de la Ghimpele nu prea se inghesuie sa-mi raspunda! Modesta mea oferta era: CARICATURIST CU EXPERIENTA(aproape 60.000 desene publicate) isi ofera serviciile la un pret modest! Caricaturi, benzi desenate, fototrucaje, vignete, ilustratii, gaguri, scurte animatii ORICE SUBIECT! LIVRARE ULTRARAPIDA! Daca cineva are rabdare sa se uite pe micul meu site-http://www.ironic.ro poate vedea ca ar putea exista baza unei colaborari

  3. DE CE DOMNULE VOICULESCU NU INTERVENITI IN AFACEREA DUMNEAVOASTRA SA FIE REALIZATORI ECHIDISTANTI .EU NU STIU CE CREDETI DUMNEAVOASTRA SI CE VA MINT ANGAJATI DAR NOI LUMEA DIN ROMANIA REALA SUNTEM IRITATI SI VA TREZITI CA IAR VA VENI PD-L LA PUTERE .SINCER ESTE GROTESC CE FAC SI ADUC NUMAI DESERVICII.NE UITAM UIMITI LA TV IN CE HAL BALACARESC ANGAJATI DUMNEAVOASTRA SI NE PUNEM TOT FELUL DE INTREBARI DE CE VB CA IN MAHALALE ,DE CE SUNT ASA DE PORNITI PE UNI CHIAR DACA FACE RAU S-AU BINE SI TARA PROSTIMEA CUM NE CREDE CEI DIN GUVERN SI PRESA O SA LE FACEM IN CIUDA SA FIM INVERS FATA DE EI

Comentariile sunt închise.