Ca să nu mai facă si la anul apoplexie in fata ghiseului exasperat de procedurile bancare, am rugat-o pe Camelia să includă de azi în pachetul drepturilor pentru Mircea Badea si achitarea facturilor sale de către un casier al trustului Intact. Cu retinere din salariu, evident :).

Mircea, lasă facturile la contabilitate, respiră adânc si stai departe de bănci: totul va fi bine…”

21 COMENTARII

  1. Domnul profesor Negritoiu este THE BESTl!!! :)

    Mircea e mic copil la cate lectii le-am dat eu lor, inclusiv cum trebuie sa lucreze cu un client. E o banca cu multi absolventi de REI insa cu parere de rau habar nu au cum trebuie „sa-l ia” pe un client.
    Eu nu le-am zis niciodata sa moara… nu e bine sa-i doresti moartea cuiva, insa sa ajunga la client in genunchi dupa aceasta ar fi o chestie.
    Expunerea fata de banci ar trebui redusa, la minimul posibil.

    Pentru plati ii sugerez lui Mircea sa foloseasca internet bankingul….si in timp ce scrie pe blog, mai face o plata…daca e de unde :), altfel nu e productiv: unul sa-i duca geanta, altul sa-i plateasca facturile….o sa fie ca si la soldatii americani din Vietnam:unul ii tinea pusca, altul ranita, altul ii facea manacre, altul ii baga cartus pe tava,cand fiecare vietnamez avea cate o arma.

    Eu am avut o istorioara cu un astfel de office ING la Brasov (Mircea ar trebuis a stie ca in astfeld e office-uri nu se fac plati cu numerar,nici contracte – sunt doar de informare si indrumare) cand dintr-o eroare cardul meu fusese inghit de bancomat. Am sunat la relatii clienti. Mi se spune – va apropiati de domnisoara din office , va legitimati si o sa vi se returneze cardul. , ceea ce am si facut. Cu simpla diferenta ca in fata mea, dupa legitimare domnisoara cu studii superioare a luat foarfeca (probabil doar atat stia sa faca) si mi-a taiat cardul in jumatate – precezaindu-mi ca urmeaza o procedura interna,eu avand a doua zi bilet la avion , iar noul card fiind gata intr-o saptamana.

    Probabil din cauza crizei, a reducerilor de cheltuieli si a bonusurilor prea mari a managerilor bancari, angajatii de rand nu prea sunt trimisi la stagieri in strainatate, sa vada acolo grad de deservire., si procedeaza cam cum ii duce capul., uitand ca de fapt salariul il primesc de la acel client si nu de la director.

  2. Uau! Vreau si eu sefi asa buni. :)
    Ma bucur ca Mircea va mai fi mult timp printre noi. Cel putin pana gaseste un alt subiect enervant. Ceea ce, dupa cum il stie natiunea, se va ivi curand. Eventual chiar diseara. :D

  3. Dacă cele două bănci stabilesc că au avut pierderi economice ca urmare a antireclamei făcute de domnul Badea şi dacă îl acţionează în judecată pe baza Codului Civil… acţiune în răspundere delictuală, obligaţia de a face… sau aşa ceva.

    Din câte ţin eu minte, pe Codul Civil a câştigat şi domnul Mazăre acel proces intentat unei ziariste din Constanţa.

    Din păcate suntem la mâna oamenilor bogaţi şi influenţi, fie că sunt patroni, fie că reprezintă corporaţii, fie că sunt politicieni, fie că sunt interlopi… Uneori şi bogaţii se bat între ei, dar asta rar… E mai simplu să te iei la trântă cu amărâţi, pentru că amărâţii nu au nici o şansă.

    Poate că după acest articol pe blogul său, funcţionarii băncilor vor fi mai grijulii cu persoana domnul Mircea Badea, îl vor invita în birou, îi vor da o cafea… Pe cei care nu au emisiune la Antene ar trebui însă să-i apere parlamentarii, Avocatul Poporului, Poliţia şi Procuratura, eventual ANI şi DNA… Nu ştiu cum, dar niciodată nu mi-am simţit interesele mele apărate de cineva, toţi se înfruptă din drepturile şi interesele mele după vrerea inimii.

  4. Un lucru bun pentru Mircea. La noi, birocratia este la un nivel ridicat. Pe viitor, trebuiesc gasite solutii pentru reducerea acestei birocratii.

  5. eu credeam ca adevaratul seinfeld e geoana, saracu. desi si bodu si cu boc l-ar fi putut concura, in ipostaze de kramer si george……….

  6. Nu cred in „achizitionarea fraudoasa” a ICA.
    NU VREAU SA CRED.
    Mai are angajati oare ?
    Nu cred in sechestrul anuntat prin mass-media.
    NU VREAU SA CRED.
    Noroc ca nu sunt multi in sistemul meu de valori, deci nu e in pericol sa se surpe.
    Doar sa faca implozie si, eventual, sa renasca din propria cenusa !
    p.s.putzina…meloterapie,deci:
    http://www.youtube.com/watch?v=w3-rFA0ZbXc

  7. Eu zic sa il ajutati si cu cumparaturile, si cu hainele , sa le duca cineva la spalat. Ca saracul de el … nu poate, sa nu se enerveze, ca cine stie ce se intampla…

  8. Asa cum il cunoastem, Mircea va gasi probabil un nou motiv de enervare , ca doar societatea in care traim ne ofera suficiente. Veti tine pasul cu el?

  9. mai trebuie sa-i gasiti pe cineva sa il stearga la fund. si, din cand in cand la gura! unuia ii dati bani de casa, altuia ii platiti facturile…nu e pretul prea mare pentru vasalitate?

Comentariile sunt închise.