Pe langa cei aproximativ 20 de deputati ai Puterii, care nu au votat ieri pentru adoptarea proiectului privind bugetul Ministerului de Interne, au mai existat cateva cazuri extrem de interesante, care, pana acum, au trecut neobservate: doi deputati PDL si doi ministri, prezenti ieri in plenul Camerei Deputatilor, nu s-au inregistrat in sistemul electronic de vot exact cand se vota aceasta lege. In schimb, au fost prezenti si au votat constiincios atat proiectul care a precedat aceasta lege, cat si pe cel votat imediat dupa. Se poate verifica pe listele publicate pe site-ul Camerei Deputatilor. Numele ministrilor: Elena Udrea si Gabriel Oprea. In conditiile in care au fost adusi in Parlament special pentru acea lege, neparticiparea la vot a fost, in mod evident, un act deliberat, o strategie minutios coordonata. (Votul privind MAI: aici – cei doi ministri lipsesc; votul imediat anterior: aici – cei doi ministri votează; votul imediat ulterior: aici – cei doi ministri reapar).

Faptul ca deputatii din Grupul Minoritatilor sunt acuzati pentru esecul Puterii de ieri, in conditiile in care unii deputati si ministri PDL s-au ascuns de la vot, demonstreaza modul in care regimul Basescu isi manipuleaza partenerii.

Concluzia este relativ simpla: cineva se pregateste sa il schimbe pe domnul Boc si are nevoie de “motive obiective”. Foarte curand, acel cineva ne va anunta, printre lacrimi, ca “Emil si-a facut datoria si acum se poate retrage la partid”.

Chiar si in aceste conditii, salut respingerea disponibilizarilor din Ministerul de Interne.

P.S: Ceva util în context – aici :) .

58 COMENTARII

  1. Si uite asa , in timp ce in alte tari se munceste , se mai scot niste modele noi de masini etc , noi ne bucuram ca nu s-a votat nu stiu ce , care din start nu trebuia sa fie macar propusa fiindca era o tampenie .
    Daca ne uitam insa mai bine ca popor sa vedem in ce se afla picioarele noastre , vom simti si mirosul ce vine din acel loc , prin urmare nu am avansat deloc , ne aflam in acelasi loc …

  2. Lasati grija pentru prezenta altora si mai dati si dumneavoastra pe la voturi, sunteti pe locul 2 dupa numarul de absente din Parlament.

  3. …si uite asa masina electrica o sa ne prinda pe noi romanii cu apa rece la robinet …

    si e cazul favorabil fiindca inca putem plati energia electrica cu care ne este pompata apa .

  4. Intr-un spectacol umoristic al lui Tociu, acesta spunea ca:
    „Hai la vot, la vot, la vot,
    Si o s-o luam cu totii in bot….”

    Uite, d-aia i-au votat unii, ca specimenele portocalii, sa se joace De-a v-ati ascunselea in cadrul sedintelor guvernamentale….

    Curat-Murdar Coane Fanica !

  5. A cazut o lege pe care 2 ministrii si alti ametiti nu au votat-o.Ii suspectati de inteligenta daca o sa considerati ca sau gandit la anumite fapte.In realitate este doar dovada incompetentei crase de care dau dovada si ca atunci cand fac ceva e doar in ideea de a SCOATE PROFIT.

  6. @DV: tocmai le-ati spus cum sa treaca legea. De acum o sa spuna ca s-a defectat sistemul electronic de vot si ca, din aceasta cauza, a picat (si trebuie votata din nou).

    Bineinteles, vor reusi ei sa impuna cumva procedura din nou..chiar daca e ilegal..

  7. Asta la nici doua saptamini dupa ce Boc a fost prezentat de aceiasi Udrea, Basescu & comp. celor atit de nebuni sa mai stea sa asculte propaganda portocalie ca fiind cea mai buna solutie bla bla…

  8. DEMAGOGIE! pana si cuvantul „demagogie” parca isi pierde valoarea la cat a fost invocat in ultimii ani… Din curiozitatea am intrat pe blogul EU… adica al Elenei :) sa descopar ca singurele preocupari sunt CUM SA RAMANA PDL LA GUVERNARE. Nu se cauta solutii, strategii, sa ii fie bine cetateanului… nici vorba de MACAR UN SINGUR GAND. Unicul gand este sa fie atasati la bugetul statutului. Si invoca stabilitatea politica…. iar ea ce face? Ii trage scunul lui Boc de sub fund …. Cred ca va acuza pixelu rosu, de data asta, al vestimentatiei.

  9. Nu-mi place sa ma laud, dar cred ca am avut dreptate.
    Uitati aici primele dezmintiri si informatii legate de erori ale sistemului de vot: http://www.gandul.info/politica/oprea-nu-mi-am-putut-exercita-votul-privind-mai-din-cauza-unei-conjuncturi-de-natura-organizatorica-8285042

    Urmeaza propunerea de reluare a votului (deoarece unii parlamentarii nu au putut sa isi exercite acest drept din cauza sistemului electronic). Traim in Romania si asta…nu ar mai trebui sa ne surprinda…

  10. @codrin : stiu ca nu are legatura cu postul dar e o intrebare pentru tine sau oricine doreste sa raspunda la acest lucru.
    Cum se poate ca in porturile romanesti sa NU MAI INTRE NICI O NAVA decat daca in mod explicit aceasta isi asuma raspundere ( mai concret daca armatorul isi asuma raspunderea ) ?
    Indiciu : o astfel de masura s-a dorit sa se i-a de catre Berceanu.
    Rostul intrebarii este acela de a EVIDENTIA incompetenta celor care iau decizii ( de care toti ii banuim, dar a caror decizii sunt extrem de grave si merg spre ideea de siguranta nationala si mai ales subminarea economiei de stat )
    Domnule DV banui ca stiti raspunsul asa ca in cazul in care bagati in seama acest post , va rog nu precizati raspunsul.
    Maine revin cu raspunsul la intrebare.

  11. VOICULESCU DIN VICTORIE IN VICTORIE PANA VA PIERDE TOT….CU EXCEPTIA UNEI BATRINETI LINISTITE !

  12. sper sa cada boc cat mai repede. dar sa-i traga dupa el si pe clipocitor si pe oxigenata

  13. degeaba o sa cada guvernul boc. atata timp cat chiorul o sa stea pe jiltzul de la cotroceni, nu o sa se schimbe nimic. tara o sa fie in continuare roasa de rozatoarele portocalii.

  14. ERRARE HUMANUM EST

    Gabriel, venind la Cameră cu dna Gabriela ,
    Visa, sub rochia ei cea roşie, să se ascunză ;
    Dar când să mai voteze, i s-a blocat cartela ,
    Căci dintr-o eroare, el a nimerit … la frunză .

  15. Udrea si Oprea se comporta ca veritabile animale politice. Sunt doar mercenari care nu respecta decat autoritatea lui Basescu.

  16. Motto : Ca mâine, doamnă ministreleasă !

    ETERNITATE VESELĂ

    Două relicve ale Crucii de Piatră preocupate de achiziţionarea locaţiei veşnice :
    – Nuto, de ce dai contre „virginei” generoase de la Bellu, că doar ai mărunţiş ?!
    – Mi-e teamă de epitaful cinic al vreunui vechi client : „Veşnică admiraţie pentru constanţa celei care a „bellit-o” şi-n veşnicie ! „

  17. Ne cred atat de prosti incat madam Udrea vine cu explicatii carora susţine că a avut intenţia să voteze, dar că probabil “dintr-o eroare”, votul său nu a fost înregistrat de sistemul electronic din Camera Deputaţilor.

  18. Explicatia lui Oprea: „Am susţinut Proiectul de Lege privind unele măsuri speciale necesare pentru încadrarea în bugetul aprobat Ministerului Administraţiei şi Internelor pe anul 2011. Faptul că nu am fost înregistrat în evidenţa electronică şi nu am putut să-mi exercit votul este rezultatul unei conjuncturi de natură organizatorică ce nu are absolut nici o legătură cu susţinerea pe care eu personal şi UNPR am acordat-o legii.”
    Da, am ainteles : ” s-a declansat o extorsiune al unui degajament „

  19. E suficient să vezi imaginile de după vot, când portocaliii se agitau, împreună cu Roberta Anastase, în timp ce UDREA ERA ABSOLUT RELAXATĂ! Punct.
    Udrea şi Oprea au făcut exact ce voia Băsescu, dar n-au zis la tot satul, evident.

    Pt. „silviu”:
    Nu ştiu ce prezenţă are domnul Voiculescu în Parlament ( şi cred că nici nu mă interesează ), dar apreciez cum a insistat până a rezolvat problema deponenţilor Dacia, a cumpărătorilor de bună-credinţă după Legea 112, situaţia parcului Bordei etc. Asta ca să nu pun la socoteală ceea ce întreprinde prin fundaţiile de caritate. Personal, aş dori, dacă se poate, ca acei neaveniţi fără studii sau cu ele pe puncte, la bătrâneţe, care au ajuns în Parlament şi sunt şi foarte prezenţi acolo ca să facă NIMIC, să vină mai rar şi să lucreze în folosul poporului.
    Sunt atâţia NO NAME în Parlament, probabil cu prezenţă aproape de 100%, de care n-a auzit nimeni.

  20. VOICULESCU ARE MULTE CALITATI INDISCUTABILE DAR DERANJEAZA
    SMECHERIA DE CARTIER SI INSISTENTA CU CARE INCEARCA SA CONVINGA CA ESTE INTEGRU CURAT SI CINSTIT.

  21. OARE CINE ESTE ACEASTA PRESUPUSA DOAMNA UDREA ? OARE ESTE UNA DIN TROMPITELE PE CARE LE FOLOSESTE SECURISTUL BASESCU ?

  22. Piratul turnator Basescu distruge tot. Oare acest individ a facut ceva bun in ultimii 6 ani. Sincer, nu cred ca a facut un lucru de care sa fim mandri cu totii.

  23. Politica actuala a adus tarii grave prejudicii, nu numai de imagine, ci si economice, politice si diplomatice. Consider ca ar trebui organizata urgent o dezbatere despre comportarea antisociala a securistului Basescu.

  24. Pentru cei 2 ministri sigur, da’ sigur a fost defectiune tehnica …le-a sabotat votu’ cine credeti…opozitia binenteles. :)
    Tre’ si justificari plauzibile cand deviezi linia partidului.

    Mie in schimb nu-mi iasa din minte dna.Roberta Anastase si secretarul camerei deputatilor -care cica poarta toata vina pentru acel vot fraudat in direct la tv.

    Cat de complicate sunt masurile coercitive care trebuiau aplicate?
    Sau e duios de frumoasa doamna si toti cad in extaz la frumusetea dansei a carei „naivitate” voita este atat de dragalase si de necesara pentru colegii ei de partid si nu numai…Cred ca tara noastra a intrat in antologia politicii la capitolul Asa Nu .

  25. Felicitari pentru aceasta adevarata bomba aruncata in tabara aliantei toxice de la guvernare. Ati prins doi ministri si un presedinte ( nu cred ca nu stia de operatiune ) cu mata in sac. Justificarile numitilor au fost mai mult decat penibile.

  26. ROMANIA DUPA BASESCU
    In decursul ultimilor ani incepand cu creierea scandalului ICR New York prin trimiterea politiei si terminand cu denuntul catre FBI am militat cu scrisul si mai ales cu fapta la daramarea regimilui Basescu. Introducerea ca martor si viitor inculpat in procesul celui mare traficant de arme din istorie Victor Bout cara va avea loc in Septembrie. se datoreste tot mie.
    O intrebare incepe sa ma urmareasca ….ce va urma. O tara condusa de doi birocrati de partid ( unul cu mutra de contabil si unul de chelner ) care nu au realizat mai nimic in viata ne va infunda mai rau in prapastie.
    Nu sunt un admirator a mogulului Voiculescu ci dimpotriva si totusi acesta poate poate face prin competenta economica ceva mai mult. Chiar daca nu este o solutie poate fi macar o ……speranta.
    Ce parere aveti domnilor si doamnelor ?

  27. Noi romanii ne radem bine -unii isi rotunjesc conturile prin orice metode altii muncesc pentru supravietuire iar nationalitatea conlocuitoare maghiara, dupa ce desfiinteaza sistemul sanitar roman ireversibil pe motiv ca ministrul nu e de specialitate iar ministrul culturii nu e afectat de nici o demolare a cladirilor de interes pentru istoria romanilor, iata cum aceasta nationalitate isi vede de interesele propriei identitati (din acest unghi ar putea fi un bun exemplu pentru romanii de nationalitate romana.Lor le-a meritat sa hiberneze 20 de ani in parlamentul tarii noastre, ca dovada stau realizarile lor recente) si de desfintarea incet dar temeinic a celei romane:
    http://stiri.acasa.ro/social/europarlamentarii-udmr-vor-sa-deschida-o-reprezentanta-a-tinutului-secuiesc-la-bruxelles-153780.html
    Iata cum parlamentarii maghiari au iesit cu forte si idei geniale din hibernarea celor 20 de ani de democratie romaneasca. Si isi vad de treaba cu zel si spor.

    Da’ sa nu-i jignim si sa fim suspiciosi -eu- nu-i asa ?
    Ei doar se apropie de luminita de la capatul tunelului lor.
    La cata bataie de joc inghitim pe fata asta subterana este chiar extazianta. :( :( :(

  28. To: Dan Voiculescu

    USL trebuie sa aiba o pozitie oficiala in legatura cu Reprezentana Tinutului Secuiesc la Bruxelles

    La ultimul recensamint au fost inregistrati putin peste 5.000 (cinci mii) de secui. Aceasta cifra practic ar pune punct discutiei. Sunt prea putini secuii din Romania ca sa li se acorde un statut atat de deosebit. Dat fiind scandalul provocat si care urmeaza sa ia chiar amploare la Uniunea Europeana, cred ca am putea inchide ochii si – treaca de la noi !, sa le atribuim un “tinut” de o intindere proportionala cu numarul secuilor.

    Ce intindere ar urma sa aiba tinutul celor cinci mii de secui….

    Mai mult, acesti 5000 (cinci mii) de secui nici nu sunt recunoscuti ca ar exista. In nomenclatorul minoritatilor din Romania, secuii nu sunt inregistrati. Drept care ei nici nu au reprezentant in Parlament, alaturi de celelalte minoritati, dintre care nici macar una nu revendica un teritoriu propriu.

    Ba chiar daca stam de vorba cu reprezentantii celei mai numeroase minoritati nationale din Rominia, cu liderii maghiarimii, usor de identificat ca lideri UDMR, primim informatia naucitoare ca secuii sunt maghiari, ca, deci, secuii nu exista.

    Asadar, ne aflam in plin absurd: o entitate etnica inexistenta cere sa i se acorde cele mai largi drepturi civile. Absurdul este si mai …adanc: cu toate acestea cei care pretind sa se recunoasca existenta unui tinut secuiesc sunt tocmai cei care neaga existenta secuilor, adica liderii UDMR !

    Sustineti o conferinta de presa pe tema Tinutului Secuiesc la Bruxelles

    Cetatean al Romaniei

  29. Asa cum am precizat astazi vin cu raspunsul intrebarii de ieri.

    Cum se poate ca in porturile romanesti sa NU MAI INTRE NICI O NAVA decat daca in mod explicit aceasta isi asuma raspundere ( mai concret daca armatorul isi asuma raspunderea ) ?

    Raspuns : Inchiderea autoritatii care se ocupa cu salvarea vietilor pe mare.Fostul ministru Berceanu a facut aceasta afirmatie la un anumit moment deoarece dorea restructurarea ministerului pe care il conducea sustinand ca acei oameni SUNT INCOMPETENTI si nu fac decat sa consume.
    Amintiti-va de nava MADY care s-a scufundat in apele Romaniei si vedeti ca aceasta autoritate este SINGURA in competenta sa intervina si care chiar a intervenit,salvand 17 oameni si incercand sa salvee si nava Mady ( INCERCARE CARE LE PUNEA LOR VIETILE IN PERICOL ).
    In momentul in care domnul Berceanu a facut aceasta declaratie,personal pot confirma si dovedii ca la acel moment TOATE porturile romanesti au fost declarate nesigure iar navele care se indreptau spre aceasta zona au fost sfatuite sa schimbe de drum catre alte porturi apropiate de acestea ,spre exemplu : in Bulgaria sau Ucraina.

    Stiti cu ce fel de dotari trebuie sa intervina acei oameni in cazul unei astfel de situatii ( primejdia pierderii de vieti omenisti pe mare ) ?

    Raspuns : 1 nava care este mentinuta pe linia de plutire doar datorita priceperii acelor oameni ( comandant ,motoristi , marinari ) si un anumit numar de salupe care sunt in marea majoritate in aceeasi situatie.

    Nu lucrez in aceasta autoritate si nu am rude in aceasta autoritate.Cunosc aceasta situatie datorita faptului ca jobul pe care il detin imi indrapta curiozitatea catre acest domeniu.

    Prima mea intebare si raspunsul, sunt reglementate de reguli si foruri internationale la care si Romania se supune,ca si toate celelalte state ale lumii.
    Aceasta este dovada incompetentei cu repercusiuni dintre cele mai grave.

  30. Domnule senator,

    opozitia este in relanti. Nu e bine pentru PC si PNL.
    PSDul va joaca marunt intr-o complicitate subversiva cu PDL. La ora actuala Basescu conduce tara cu ajutorul clanului Maior Liviu. La SRI tzancul Maior se da de ceasul mortii in ascultarea ilegala a telefoanelor (si alte mizerii in care nu intru acuma) mafiotilor, la DNA colegul de banca (la facultatea de drept) al lui Maior jr, Morar isi revendica camerele de luat vederi ale SRIului si pune catusele sobolanilor mafioti, la PSD finutul Ponta stropeste cu apa focul anemic al opozitiei tinand USL pe „back seat” pana isi aranjeaza piesele de domino asa cum le convine lor si scapa de Geoana de la sefia senatului, emilut boc , fost student la Istorie al tovarasului Maior ii da impresia marinarului ca el , emilut, a inventat „loialitatea”…. Cand piesele de domino sunt aranjate, jmekerii clanului Maior ii vor da un bobarnac matelotului . Voi, PC si PNL , aveti ceva directie, ceva plan sa nu fiti exclusi de la victorie?
    Stand in relanti nu vad cum o sa iesiti la lumina cand piesele se prabusesc. Acum trebuie sa actionati, pana clanul Maior nu ia locul clanului basescu.
    Nu de alta dar e nedrept sa il schimbam pe dracu’ (ceausescu) cu ma-sa (basescu) ca mai apoi sa o „reparam” aducand-o la putere pe soacra-sa lu’ dracu (clanul maior) !
    Domnule senator, pe cai! Suspendati-l pe boc. Boc e punctul slab al clicii antiromanesti. Daca il dati jos, veti vedea cum ponta brusc isi va aminti ca este in opozitie.

  31. Cuvintele folosite impotriva opozitiei sunt si vor fi baloane de sapun atata timp cat opozitia raspunde timid.
    Opozitia actuala foloseste cuvinte tari cu aroma de zambile.
    Vocal nu este decat presedintele. Si va ramane vocal atata timp cat poate savura slabiciunile opozitiei.
    Opozitia nu are vlaga si se simte. Presedintele miroase slabiciunile si ataca fara remuscari.
    Solutii sunt, insa este nevoie de aer proaspat si de forta opozitie.

  32. @ DV

    Am si eu o intrebare intrebatoare: presedintele Basescu cunoaste notiunea de SUSTENABILITATE? sau in general se cunoaste conceptul de dezvoltare durabila si conditiile care trebuiesc indeplinite? ca prea arunca toti termenul acesta in declaratii. Iar masurile luate de ei, declarate SUSTENABILE, mie, dintr-un calcul minor, nu imi ies intr-un echilibru social, economic si de mediu.
    Eu am studiat SUSTENABILITATEA ca si disciplina la master. Primul lucru care ni s-a spus a fost ca acest termen sa nu fie confundat cu notiunea de „realizabil” sau „fezabil”.

    Observ ca masurile ministerului condus de Dna Udrea sunt fezabile, chiar se taie in acest moment ceva panglica la un bazin de inot. Da, este un pas inainte – dar acest demers este unul in echilibru cu nevoile sociale?

    Cea mai buna definitie data sustenabilitatii, din cate am intalnit eu:

    „Prin urmare, pot spune ca pamantul apartine fiecarei generatii pe durata existentei sale, care i se cuvine pe deplin si in intregime, nicio generatie nu poate face datorii mai mari decat pot fi platite pe durata propriei existente” – Thomas Jefferson, 6 sept. 1789

    Sustenabilitatea este un concept nou, o filosofie noua, in care se cauta un echilibru intre Populatie, Planeta si Profit ( cei 3 P – People, Planet, Profit)

    http://portal.vibewire.org/wp-content/uploads/2009/10/SustainablityChart.jpg

    iar ideea generala este ca omul sa se dezvolte pe termen lung numai intelegand respectu fata de mediu, dreptate sociala si profitabilitate economica – adica sa invatam cu totii sa nu calcam totul in picioare doar pentru generarea unui profit!

  33. Un partid politic ar trebui să fie ca o celulă ale cărei particule, unite indisolubil, să nu permită infiltraţiile nocive din exterior şi care luptă, până la epuizarea materiei pentru un ideal comun. Adică, mai concis, nu este important pe cine desemnează partidul pentru o funcţie sau alta, ci susţinerea pe care acesta trebuie să o primească din partea colegilor pentru a-şi atinge targetul politic propus. Avem nevoie de schimbare. Avem nevoie de Uniunea Social Liberala.

  34. @ Valentin
    Valentin are dreptate. Opozitia este palida si lovita de inbecilism. Adevarul este
    ca numai mogulul Voiculescu vrea sa ia puterea si sa fie prim ministru….. Ceilalti
    nu vor…. fiind constienti ca nu pot rezolva problemele unei tari la pamant.
    @ Voiculescu are doua personalitati in continua competitie. Un analist lucid si un probabil geniu economoc. Aceste calitati sunt batute la fund de smecheria de cartier. Concluzie…..Smecheria este folositoare dar nu tine loc de intelect .

  35. INTREBARE ?
    AM CITIT CA USL PREZINTA PROGRAMUL ECONOMIC. VOICULESCU
    ARE VREUN AMESTEC IN ACEST PROGRAM SI DACA NU….DECE ?

  36. Atenţie români ! Şacalii din PDL NU dorm, NU vă lăsaţi minţiţi, manipulaţi !

  37. Urmatorii de la guvernare ar trebui sa nu mentina in jurul lor nici un nenorocit de p.d.l.-ist.!!!! Mai mult trebuie trimisi in judecata si redat poporului tot ce au stors de pe noi, saracind si urmatoarele generati.

  38. Sper din toata inima ca odata cu venirea primaverii sa iesim din nou in strada pentru a-i alunga pe acesti ciocoi care actioneaza impotriva poporului roman cu mai mult zel decat strainii care au incercat ingenuncherea noastra.

  39. Destinul României e pe mâna unor netrebnici ! Trebuie să-i oprim, trebuie să salvăm România !!

    JOS Băsescu+Udrea !

    JOS PDL !! La ghenă cu Groparii Economiei !

    Cu Dumnezeu înainte ! Îi vom opri, nu avem de ales !

    DEŞTEAPTĂ-TE ROMÂNE ŞI TE RIDICĂ LA LUPTĂ !

  40. @ DV

    N-ati putea sa-i dati un job si lui GETA ? Trustul Grivco desfasoara dupa cate stiu si activitati in agricultura. Poate pe la prasila de-a doua sa nu zaca porumbul in buruieni pe caldura asta… In felul acesta GETA va avea si ea o preocupare si va renunta un timp sa mai mazgaleasca blogul asta cu ineptiile ei atat de … savante.
    Si, in plus,nici mintea coanei GETA nu va mai „hiberna” si vara .

  41. @ marco

    Tu pui intrebari, tu raspunzi . Tu centrezi, tu dai cu capul. De ce nu te si notezi ?
    Mi se pare ca tu esti frate bun cu Marcu . Marcu arcasul…

  42. CIRCUMSTANŢE ATENUANTE
    (pentru independentul reevaluat)

    Eu-l cred că n-a votat o lege din eroare,
    Că-n fond, deşi e general cu patru stele,
    Risca s-ajungă, din colegul d-nei Soare,
    Un amărât de şef de post …în Răchiţele .

  43. Ma bucur ca existati!
    Sunt fotograf, daca pot ajuta cu ceva, o voi face cu drag si gratis.
    Sper sa putem schimbam ceva la alegerile urmatoare.

    Dragos

  44. @Sagetatorul
    Citeste inainte sa faci o afirmatie: marco Says: mai 25th, 2011 at 5:30 pm .
    Vei putea observa ca am precizat faptul ca o sa dau raspunsul a doua zi.Indiferent ca cineva baga sau nu in seama acel comment.
    Am spus-o si ma repet : jigniri stiti sa aduceti oamenilor …dar pe langa acestea ceva concret puteti spune ?
    Apoi eu zic sa verifici cine este arcas dintre noi doi,eu nu fac aceasta afirmatie despre mine TU o faci „sagetatorul”….frumos.
    Sunt dispus sa accept orice fel de insulta atata timp CAT PUTETI VENI CU IDEI SAU DOVEZI CA AFIRMATIILE MELE SUNT ERONATE.
    Pana in acel moment ,pot spune doar atat : STITI DOAR SA ARUNCATI VORBE IN VANT …….DAR CEVA CONCRET PUTETI SPUNE?
    Si un copil de 5 ani poate jigni ( daca asa este educat ) ,numai un om care are cu adevarat ceva de spus poate purta o conversatie.
    Pana una alta,citeste tot si mai imporatant INCEARCA SA INTELEGETI CE CITITI.

  45. @Sagetatorul
    Citeste inainte sa faci o afirmatie: marco Says: mai 25th, 2011 at 5:30 pm .
    Vei putea observa ca am precizat faptul ca o sa dau raspunsul a doua zi.Indiferent ca cineva baga sau nu in seama acel comment.
    Am spus-o si ma repet : jigniri stiti sa aduceti oamenilor …dar pe langa acestea ceva concret puteti spune ?
    Apoi eu zic sa verifici cine este arcas dintre noi doi,eu nu fac aceasta afirmatie despre mine TU o faci “sagetatorul”….frumos.
    Sunt dispus sa accept orice fel de insulta atata timp CAT PUTETI VENI CU IDEI SAU DOVEZI CA AFIRMATIILE MELE SUNT ERONATE.
    Pana in acel moment ,pot spune doar atat : STITI DOAR SA ARUNCATI VORBE IN VANT …….DAR CEVA CONCRET PUTETI SPUNE?
    Si un copil de 5 ani poate jigni ( daca asa este educat ) ,numai un om care are cu adevarat ceva de spus poate purta o conversatie.
    Pana una alta,cititi tot si mai important INCEARCATI SA INTELEGETI CE CITITI.( corectat ca si final ….;) )

Comentariile sunt închise.