In ultima sa aparitie publica Traian Basescu nu a ratat ocazia sa se refere din nou la mine. Cum ca as vrea sa „iau” TVR-ul. Ideea nu ar fi rea –  daca as accepta sa fac un sacrificiu, sa-l pun pe picioare – pentru ca ulterior sa fiu judecat si, daca se poate, condamnat definitiv.

Basescu nu scapa nicio ocazie pentru a exprima ura pe care mi-o poarta pentru ca nu am vrut sa-i subordonez trustul de presa pe care l-am fondat acum 20 de ani.

Si daca nu am facut-o pana acum, nu o voi face nici de acum incolo. Indiferent de consecinte, indiferent de cat de multa ura va parjoli sufletul lui Traian Basescu.

18 COMENTARII

  1. Trebuie sa va obisnuiti, domnule Voiculesc. Pentru ca ati avut curaj sa va puneti cu cel mai mare rau al tarii, acum sunteti vanat de familie impreuna cu familia. Locuitorii Sectorului 4 va doresc multa sanatate si putere de lupta!

  2. felicitari pentru puterea si taria de caracter de care dati dovada! In ciuda incercarilor la care sunteti supus datorita mofturilor basiste pe care ati refuzat sa le satisfaceti, sunteti foarte sustinut si iubit de multi romani. Cine are ochi de vazut vede ca basescu va aduce in discutie in majoritatea discursurilor pe care le are si asta, in mod evident, datorita unor frustrari si nemultumiri profunde. Capul sus si putere! Romanii va apreciaza ca aveti curajul de a tine piept acestui presedinte care a dezamagit o tara intreaga!

  3. A prostit destul romanii marinarul. Atatea minciuni in acesti 7 ani de cand este la carma tarii, incat ne-am saturat de el. Nu trebuia sa fie readus in functie dupa referendum.

  4. da.are dreptate basescu este de o parsivenie iesita din comun.le rade in nas la oamenii care nu fac ce vrea el si-i taraste prin holurile tribunalelor degeaba.iar la camarila sa basista le face tot felul de favoruri luand de la pensionari pensiile de dandu-le lor ca vezi doamne ei joaca dupa cum canta el.ceea ce a facut intemeietorul partidului conservator se numeste corectitudine si integritate.si pot spune ca este un model de urmat pentru noi toti si pentru politicienii care inca mai au idei din trecut.

  5. Asta este semnatura lui Basescu. Asa actioneaza el. Se foloseste de absolut orice instrument al statului ca sa-si duca la bun sfarsit razbunarea. Nu va dati batut, domnule Voiculescu! Luptati pentru romanii care inca mai cred ca dictatura lui Basescu poate fi inlaturata.

  6. Băsescu este un om meschin care își vede doar de interese sale nici de cum de cele ale romanilor. Cred ca este cel mai prost președinte pe care i-a avut România vreodată.

  7. @ Dan Voiculescu

    RĂZBOIUL RECE

    Nu ştiu exact ce-aveţi de împărţit ,
    Dar ura voastră reciprocă mă încântă ;
    Ferească Dumnezeu să vă fi iubit ,
    Căci v-aţi fi luat, de mult … la trântă !

  8. Normal ar fi sa luptati ca un leu impotriva lui Basescu, Ponta, MRU, Iliescu, PDL, PSD, toti sunt hoti si spioni straini

  9. .

    Întrebare : este adevărat că leprele băsiste au o „scriptură” a lor în care scrie negru pe alb că
    „președintele” e mai presus de Dumnezeu ?
    .
    Raspuns : Nu.

    scrie că-i mai presus decât Cristos .
    Împreunat cu Dumnezeu . Adică DĂ DÎMPREUNĂ !!!!

    ~~~ ~~~

    eu ȘERBAN am scris aceaste lucruri frumoase .
    Și-încă multe altele , și mai frumoase !!!

  10. SESIZARE DESCHISA catre institutia D.N.A., d-na procuror sef directie, Laura Codruta Kovesi:
    Subsemnatul Karompachi Dorel il denunt pe numitul Traian Basescu (presedintele Romaniei pentru 11,15% din populatie conform referendumului din 29.07.2012) ca a dat mita numitului Daniel-Marius Morar (judecator la C.C.R.).
    Mita a fost infaptuita prin Decretul nr.326 din 25.03.2013 si consta in numirea fostului procuror sef la D.N.A. ca judecator la Curtea Constitutionala, loc de munca unde acesta nu isi respecta atributiile, chiuleste de la serviciu (vezi cazul sedintei C.C.R. referendum din 24.10.2013) ca un pup-in-cur-ist bass ce este!
    Mita a fost data de catre Preşedintele în exerciţiu al României (11,15%), citez: care are un trecut cu trăsături infracţionale, pentru obtinerea unor foloase personale pentru dosarele sale penale, citez: adică să se toarne beton peste toate cauzele în care putea fi acuzat de infracţiuni extrem de grave.
    Conform Cotidianul.ro din 24.10.2013 aceste cauze sunt: Dosarul Flota a fost închis cu o expertiză dubioasă, întocmită de un expert la comandă. Dosarul penal al cumpărării casei din Strada Ion Mihăileanu a fost şi el lăsat să moară pe motiv că preşedintele a devenit imun. Dosarul spălării banilor din afacerea cu Costel Căşuneanu a fost şi el închis la câteva zile după ce Traian Băsescu a ajuns preşedinte al României.
    VA ROG MULT SI FRUMOS, AJUTATI-MA D-NA PROCUROR SEF, D-NA KOVESI!
    Va doresc bafta si succes, d-na procuror sef directie, Laura Codruta Kovesi! La brutarie cu Bass!

    P.S: CRIN si VICTOR! DE CE NU DATI ORDONANTA DE URGENTA PENTRU REFERENDUM ACUM (dupa jocul de glezne a lui bass si a C.C.R.), REFERENDUM FARA CVORUM CONFORM RECOMANDARII COMISIEI DE LA VENETIA?

  11. Doar o sugestie. Fiindca tot vad tot felul de idei nastrusnice ale parlamentarilor, ultima dintre ele SAUNA ce-ar fi sa faceti si o propunere pentru oamenii de rand.

    Sa fie inlocuite cupoanele de masa pe care le primesc muncitorii cu 2 lucruri care sunt sigur ca ar iesi mult mai rentabile:

    1. cantine sociale in interiorul firmelor cu mai mult de 10 muncitori
    2. gradinite pentru copiii muncitorilor. Astfel in pauzele de masa ar putea sta cu copiii lor si s-ar simtii mai linistiti stiind ca copii lor sunt langa ei iar cand termina ziua de lucru merg impreuna acasa.

  12. Traian Basescu este cel mai bun politician de care are parte Romania . Dusmanii sai sunt infractori care cauta metode de a scapa de bratul legii .

Comentariile sunt închise.