Ni se intampla adesea – noua, romanilor – sa ne ignoram valorile  nationale si sa le tratam cu lipsa de solidaritate in momentele in care au nevoie de tot suportul nostru.

O personalitate cum este cea a lui Mircea Diaconu aduce, oriunde s-ar afla, beneficii de imagine insemnate tarii noastre.

Salut initiativa sa de a candida ca independent si solicit celor care se simt apropiati de onestitate sa vina luni, 24 martie, la ora 17.00, la Teatrul Nottara sa sustina cu propria semnatura candidatura la alegerile europarlamentare a lui Mircea Diaconu.

Mi-as dori sa fim cat mai multi cei care actioneaza pentru dreptate, care recunosc si promoveaza valorile nationale.

Ar fi un castig pentru tara noastra ca Mircea Diaconu sa reprezinte Romania in Parlamentul European.

14 COMENTARII

  1. Exact aveți dreptate domnule Voiculescu asa suntem noi Romani neglijam adevăratele valori și le dam importanta celor de tinichea.

  2. […] “Salut initiativa sa de a candida ca independent si solicit celor care se simt apropiati de onestitate sa vina luni, 24 martie, la ora 17.00, la Teatrul Nottara sa sustina cu propria semnatura candidatura la alegerile europarlamentare a lui Mircea Diaconu. Mi-as dori sa fim cat mai multi cei care actioneaza pentru dreptate, care recunosc si promoveaza valorile nationale. Ar fi un castig pentru tara noastra ca Mircea Diaconu sa reprezinte Romania in Parlamentul European.”, a spus Dan Voiculescu pe blogul personal. […]

  3. Sunt o picatura intrun ocean,o voluntara din Orsova,implicata in strangerea de semnaturi pentru candidatura la europarlamentare ale d.lui Mircea Diaconu…azi la intoarcerea mea de la voluntariatul unde am fost jignita de unii,constat ca incercat
    sa acesez pagina PENTRU MIRCEA DIACONU apare…pagina nu mai poate fi accesata…
    Cred ca s-a mers prea departe…cu cenzura.

  4. Dand dovada de multa absenta din lumea reala, unii oameni se grabesc sa judece gestul politistului care a agresat un minor. Desigur ca acest gest este dincolo de lege, dar si legea aceasta e bine sa ne amintim ca are doua componente: litera si spiritul, motiv pentru care totdeauna vorbim de circumstante atenuante si agravante.
    Daca este sa inteleg perfect pe oamenii care au fost revoltati de comportamentul brutal al politistului, nu gasesc absolut nicio scuza pentru presedintele Consiliului Judetean Neamt care necunoscand situatia s-a grabit sa isi dea cu parerea. In luna septembria a anului trecut, marele actor Constantin Ghenescu, in varsta de 69 de ani, a fost gasit mort in locuinta sa din Piatra Neamt. Fusese omorat de un recidivist care i-a furat pensia de 900 lei. Moartea a fost una deosebit de sadica, victima fiind injunghiata de mai multe ori in gat. Aceasta crima oribila a cutremurat din radacini lumea culturala nemteana, actorul fiind un reper pentru oricine vorbeste de Teatrul Tineretului din Neamt, institutie subordonata CJN si condusa de tovarasul Culita Tarata care macar din punct de vedere moral nu are voie sa nu stie cum a murit un mare actor si un mare nemtean.
    Cum va spuneam, actorul a murit dupa ce a fost injunghiat de mai multe ori in gat, iar la cativa metri de criminal, in acelasi apartament, se afla minora agresata de seful politiei. Sa nu credeti cumva ca infractoarea a fugit repede sa anunte pe cineva de odioasa crima, ci s-a multumit sa ia si ea ceva de prin locuinta. Mai mult de atat, dupa ce victima a fost acoperita cu o patura si lasata in propria locuinta, minora agresata s-a intors si in zilele urmatoare sa mai ia ce avea de luat de prin casa fara sa fie impresionata catusi de putin de cadavrul ce zacea sub patura. Pai daca poate cineva sa imi spuna ca acest copil, minor, fetita etc. nu este o jigodie ce ar trebui sa fie institutionalizata, atunci inseamna ca nu mai stiu eu ce vorbesc.
    Desi parte activa a talharirii actorului omorat, minora a fost lasata in libertate, caci legea din Romania este cum este, si sa nu credeti ca presedintele CJN, presedintele PSD, PDL, PNL sau alti oameni politici importanti au fost impresionati sau ca macar au stiut de ce se intampla cu minorii din judetul lor.
    Poate am fost putin cam dur reprosand presedintelui CJN faptul ca s-a aratat indignat de agresarea jigodiei minore caci in final are dreptate, politistul a incalcat litera legii, dar imi permit sa mi se faca putin greata vazand un politican care are timp sa expoateze un asemenea moment, dar care nu a avut timp sa participe la inmormantarea marelui actor unde poate ar fi aflat ca un minor a fost complice si acel minor savarseste in continuare talharii in Neamt.
    Incercand sa caut o scuza pentru iesirea total neinspirata a tovaraului Culita Tarata, presupun ca paralelismul domniei sale fata de lumea culturala si proasta consiliere l-au adus in stadiul in care sa se exprime public in favoarea unei forme de viata care a asistat pasiv la uciderea cu bestialitate a celui care a fost Constantin Ghenescu.

  5. este un indemn foarte bun. ar trebui sa constientizam cu totii ca trebuie sa ne sustinem valorile culturale. domnul mircea diaconu este unul dintre oamenii care ne pot reprezenta tara cu succes in fata celorlate tari din europa si cu care ne putem mandri!!

  6. Ar fi interesant sa castige Diaconu, cred ca oameni ca el trebuie sa reprezinte tara la europarlamentare, nu pitipoance de marinari.

  7. sustin candidatura lui mircea diaconu este cel mai competent dintre toti muuuuuuuuuuuuuuult mai competent decat eba care nu stie sa vorbeasca romaneste si care face dezacorduri inimaginabile.

  8. Mi-ar placea sa-l avem pe ca europarlamentar pe Mircea Diaconu! Ar fi mult mai benefic pentru noi, in comparatie cu EBA.

  9. nici nu se compara eba cu mircea diaconu. el este cu adevarat un om care ar face treaba buna in parlamentul european. pe el trebuie sa il sustinem!

  10. domnule voiculescu, sunt intrutotul de acord cu ceea ce spuneti dumneavoastra. cred ca am ajunge departe cu un asa reprezentat de seama in parlamentul european. o sa fim acolo pentru a semna, si eu si sotia mea!

  11. Valorile trebuiesc sustinute. Sunt convins de faptul ca Mircea Diaconu va strange aceste semnaturi si va ajunge in Parlamentul European.

  12. Domnul Diaconu este un om inteligent si competent. Merita tot sprijinul nostru la alegeri! Cu toate ca este independent, nu este singur.

  13. TIME IS MONEY

    Vom semna petiţia ; ne vom face treaba ,
    Căci îl iubim nespus pe Mircea Diaconu ;
    Doar nu gandeşti că vom semna degeaba
    Ci, pentru serviciu, aşteptăm … ploconu’.

Comentariile sunt închise.