In ultima perioada s-au inmultit atacurile in presa la adresa mea. Chiar astazi Ion Cristoiu scrie despre „cuplul anti-Justitie Victor Ponta – Dan Voiculescu”.

Pentru opinia publica precizez ca am fost intotdeauna adeptul dreptatii, inclusiv in justitie.

Am cerut avocatilor sa analizeze foarte atent legitimitatea pornirii unor procese pentru daune impotriva lui Ion Cristoiu si a celor care vor incerca, in continuare, sa-mi afecteze imaginea publica.

Urmeaza notificarile oficiale.

20 COMENTARII

  1. In sfarsit, trebuie sa luati masuri concrete si nu numai impotriva lui Cristoiu. Pe evz si nu numai sunteti zilnic denigrat si acesti oameni trebuie sa plateasca in instanta.

  2. ion cristoiu este un basist sadea el pupa in fumd pe marinarul de la cotroceni pentru o bucata de paine ca sa nu moara de foame.

  3. e foarte clar ca cei care lucreaza in subordinea lui basescu au preluat obsesia presedintelui pentru dvs. va doresc putere, pentru a va lasa afectat de astfel de rautati. nu uitati ca aveti sustinerea noastra, a celor care se incred in dvs.

  4. Dle Voiculescu, sunt o cetateanca din Colegiul 8, v-am cunoscut personal la mai multe actiuni de teren, la care ati fost prezent(din zona mea). Va iubim si va asteptam inapoi. Nu vrem pe altcineva sa ne reprezinte in Parlamentul Romaniei. Cat despre ce indruga unul sau altul, va rugam nu ii luati in seama, sunt scrise cu multa ura si se vede. Lumea nu mai crede demult in latraturile dlui Cristoiu. Tapalaga si alti dusmani ai acestui popor.

  5. Avand in vedere mizeriile care se publica zilnic la adresa dumneavoastra diversi jurnalisti consider aceasta decizie una intemeiata si legala.

  6. Eu, in locul dumneavoastra, as avea una din doua abordari:
    1. Nu as baga in seama oameni de nimic precum Cristoiu, Tiberiu Lovin sau alti inexistenti din jurnalism.
    2. I-as actiona in judecata pentru tot ce au. Sa se invete minte sa nu mai minta pentru bani si sa nu creada ca daca seful lor este presedintele tarii, ei au dreptul sa faca ce vor.

    Mult succes!

  7. DEZMIERDARE

    Iubea „Piticul utecist”, din tinereţe, să consume
    Rahat ca laBe1 (mai mult decât madam Tatoiu)
    Şi fiindcă trebuia să aibă şi „maestrul” un nume ,
    Securiştii-l alintau cu numele de „ fată ” : Coroiu .

  8. Domnu Cristoiu musca mana care l-a hranit. Nu doar ca nu e frumos, dar si ilegal ce face dansul. Denigrarea intentionata si repetitiva a imaginii dumneavoastra ii poate aduce gauri mari in buget. Sa speram ca asa va considera si Justitia.

  9. Cum l-ati descoperit abia acum? Cand era la Antena 3 si il facea albie de porci pe Basescu nu ati reactionat in nici un fel, din contra, postul tv. avea reting! Cred ca acolo s-a inrait, pentru ca cine trece pe la Dana Grecu, Mihai Gadea si alti devoratori de personalitati, nu mai poti fi sigur pe integritatea lui morala. Si apoi, cine e atat de curat incat sa arunce cu piatra!?

  10. Domnule profesor , cu interes doresc sa va adresez o rugaminte. Am achizitionat ultima dumneavostra carte lansata si as dori sa primesc si eu din partea dumneavoastra autograf pe cartea aceasta. cum pot primi si eu un autograf pe careta lansata de domnia voastra…. e-mail de serviciu : [email protected]

  11. Eu unul m-am saturat de acest Ion Cristoiu care se crede atotstiutor. Nici nu-l asculta lumea pentru ca tot timpul abereaza prost si este doar in lumea lui, el sta mai prost cu realitatea. Ar fi bine sa-si ia putina ciufuleala, poate astfel isi vede de ale lui.

  12. Dl. Voiculescu sunt din Vrancea si sa stiti ca aici toti va iubim si se vede clar ca tot ce vi se intampla e doar din ura ce v-o poarta basescu, care refuza sa plece de la Cotroceni, desi noi aproape toti i-am spus ca nu il mai vrem, se foloseste de functia pe care o ocupa, repet, abuziv sa va faca rau. I se potriveste ” Mai am un singur dor”.
    Iar dvs dle Doboseriu, respect pentru toate rimele frumoase pe care le scrieti.

  13. – COMUNICAT –

    Noi poporul iubim Antena 3 , unicul și cel fără de egal stindard al libertății Românilor .
    Noi poporul decretăm : „Varanul-cel-de-aur” este cel mai mare și cel dintâi dintre Români .
    Și cel ce-a binemeritat etern de la națiune.
    *
    În același timp :
    Noi , poporul îl declarăm pe moșierul Traian Băsescu CRIMINAL DE STAT și dușman al poporului.
    Îi jurăm URĂ VESNICĂ și dincolo de mormânt .
    Și răzbunare lui și familiei lui hidoase , pasmarghioale și mongole .
    Îi datorăm REVANȘĂ FĂRĂ ÎNDURARE , fără limite și până-n adâncurile beznei.

    ȘI NIMENI ȘI NIMIC NU-L VA PUTEA SALVA DE CE-L AȘTEAPTĂ.
    Nici „europele”, nici ghiutănștainii
    Nici diavolii și nici cristoșii
    Nici zeii și nici Dumnezii !
    ~ ~ ~

  14. Cristoiu și-a pierdut de mult integritatea nu mai este un om cu coloana vertebrala cred ca i-a promis Băsescu marea cu sarea de îl pupa atâta în fund

  15. @ Adeline

    Va multumesc d-ra (d-na) pentru aprecierile frumoase la adresa modestelor mele catrene si va asigur ca voi exploata si in continuare in comentariile mele aceasta specie literara (epigrama) care m-a consacrat intr-un fel pe acest blog avand in vedere cele peste 2500 catrene publicate aici si precizarea ca cel putin in ultimii 3 ani si cateva luni nu mi-a scapat absolut nici o postare la care sa nu fi comentat cel putin cu un catren tema propusa de dl Voiculescu pentru discutie, chiar daca intre timp domnia sa a ales sa premieze doar eseurile. :)
    Toate cele bune !

  16. Suntem intr-un labirint, / De la cazul Panait. / Asta, pentru ca Basel, / Ne-aranjeaza frumusel, / Pe toti care nu-s cu el. / Dar, dosarele Basel / Il vor bulversa pe el, / Si-l vor duce usurel, / Exact langa Bombonel.
    Cu drag, Gigel.

  17. Valeu, Doboserule, pentru aberatiile tale, pa care le numesti „epigrame” mai vrei si recompense!!! Tu ai auzit vreodata ca epigrama trebuie sa aiba (in coada) si o… poanta? De ce nu mentionezi, la fiecare catren, in ce moment trebuie sa zambim?

  18. Apropo de Basescu si Voiculescu:

    Tic-Tac tic-tac
    Se apropie momentul.
    O sa ciocnesc o stica de sampanie si o sa ma bucur !!!

  19. UNUI PROST „CA COTROCEANU”

    Umoru-i fin, nu-i pentru oricare ;
    De nu ai simţul lui,nu te iau la rost
    De-mi dai răspuns la o întrebare :
    Pe tine nu te doare … că esti prost ?

Comentariile sunt închise.