Am auzit ca Basescu a delirat, din nou, la Brașov.

A afirmat ca Trustul Intact a fost fondat cu banii Crescent, care ar fi fost de fapt banii Securității.  O minciuna ordinara!

CRESCENT COMERCIAL MARITIME CO. LTD. NU A AVUT NICIODATĂ ACCES LA BANII SECURITĂȚII!

Pe acest subiect am castigat deja un proces cu Bacanu in anul 1997, conform hotararii 531/08.04.1997. Basescu se intoarce la mizerii dovedite a fi neadevaruri pentru ca altceva nu mai poate.

Cu aceasta ocazie, am încercat sa realizez ce a făcut bun, trainic si cinstit Basescu in viața lui. Ce rămâne in urma lui?

Dar tot gândindu-ma la realizări, am deschis aparatul de radio (sunt permise cele cu baterii) pe Romantic FM.

Am fondat acest post de radio, ca parte a grupului Intact, in urma cu circa 20 de ani. De atunci, muzica lui imi unge sufletul, mie si altor cateva sute de mii de romani.

Asta am făcut eu, Basescule, si nu cu banii Securității!

Sunt mândru ca am fondat Romantic FM, un post de radio care a rezistat mai bine de 20 de ani si va rezista in continuare, multa vreme, prin copiii si nepoții mei.

Basescu, tu ce ai realizat?

PS : Lasa in pace jurnaliștii! Lupta-te cu mine!

9 COMENTARII

  1. Nu stiu ce gandeste Basescu de tot ataca pe unu si pe altul, nu se gandeste ca i se termina mandatul si o sa fie vai de el? Sau poate asta gandeste. Se crede in Monopoly.

  2. Domnule Profesor, permiteti-mi sa redau suferinta mea sufleteasca intr-un mod tragico-comic. Nu mi-am putut imagina ca voi deveni o victima colaterala a marii nedreptati ce vi s-a facut Dumneavoastra si celorlalti implicati in „subiectul” ICA. Va multumesc !

    PISOIASUL CEL TRIST

    Sunt un pisoias suparat,
    Ce greu voi fi impacat,
    Iata ce mi s-a intamplat:
    Motanul-sef fedeles a fost legat,
    Vanatorul cel rau l-a incarcerat,
    Iar pe mine din „casa” afara m-a dat,
    M-a gonit intr-un stil marsav,
    Viata mea devenind ceva grav,
    Pentru ca sunt un pisoias bolnav,
    Chior si betegit,
    Ce de frig va muri rebegit.
    Mi s-au sterpelit pestii din cosuleț
    Pisicimea toata luandu-ma de fleț !
    Vai pestii mei, pestii mei
    Raman pana la urma fara ei !

  3. Buna ! Acum citesc cartea dvs, pe „nerasuflate” cu zice si dl Chireac , sunt la pagina 157 , si cum expuneti mai multe scenarii, ma intrebam ,oare cum ar fi aratat Romania astazi, daca si Antena3 devenea B1,Realitatea, etc … Va multumesc ca existati!

  4. Din nefericire, la Cluj doar pe internet pot sa ascult Romantic Fm… :(

    Ce a realizat t.basescu ? A parventit cu fiecare an mai vizibil si, in plus, a subjugat principalele servicii ale tarii noastre prin santaj si ‘ jmekereala’ de doc.( un exemplu clar este dna.Laura Codruta Kovesi…)

  5. Un pdihopat,asta este basinescu.Un mincinos,nesimtit,ipocrit,badaran,hot.Este inamicul public al Romaniei.Saplateasca pentru tradare,pt.subminarea economiei nationale,pentru subminarea securitatii ntionale si pentru multe altele. Si dupa el multi altii care au favorizat desstrabalarea kui basescu fata de poporul roman.

Comentariile sunt închise.