Dec 02

Am aflat că astăzi, o doamna din Alba Iulia a decedat din cauza lipsei tratamentului cu imunoglobuline pe care nu îl mai primise încă din luna iulie. Situația este incredibilă și inacceptabilă într-o țară care pretinde că are morală publică si sistem sanitar.

FACIAS, fundația care se bucură în mod deschis de suportul meu pentru a monitoriza si taxa abuzurile statului, a sesizat în mod oficial la începutul lunii noiembrie Ministrului Sănătății și a atras atenția asupra gravității acestei crize. O ordonanță de urgență putea să rezolve imediat criza imunoglobulinei și să stabilească o strategie comună privind aprovizionarea farmaciilor cu acest tratament.

Pentru neglijența cu care a gestionat aceasta problemă, Ministrul Sănătății trebuie să își dea demisia.

Tragedia de astăzi se poate repeta oricând dacă nu vor fi luate urgent măsurile necesare.

FACIAS a luat deja legătura cu familia: lucrurile nu pot rămâne așa. Vom merge până la capăt. FACIAS va da în judecată statul român pentru ca cei responsabili să răspundă pentru neglijența cu care au tratat această situație.

 

delicious | digg | reddit | facebook | technorati | stumbleupon | savetheurl

Legaturi (via Technorati):
Niciuna deocamdata.

4 Responses to “Cer demisia Ministrului Sănătății”

 1. 1
  Catalin Says:

  Trebuia sa-si dea singur demisia sau sa fie demis de Tudose!
  Aceasta incompetenta, in forma ei cea mai grava, iata, a dus la moartea unui om.
  Sper ca Bodog sa fie tras la raspundere, chiar si pentru a arata ca oricine este numit in functia de ministru trebuie sa fie trup si suflet pentru oameni.

 2. 2
  Adrian Says:

  Vă salut grup Intact Media.. nu cred câ am ajuns să vă scriu vouă .. am așa o luptă groaznică de principii cu Mircea Badea!! Astăzi, după mulți ani.. foarte mulți !! am distribuit postarea lui Mircea Badea !! băiatul are dreptate..chiar dacă asta doare, eu nefiind deloc un fan al lui .. România aici se afla !!! eu zic că România este: letală ‘n im sistemul de sănătate ( știu ve vorbesc pt ca am făcut parte din acest sistem ) am devenit o nație de “tăntălăi “ cronici . Învăț… mă autoeduc…mi-am dat seama ca și voi, ca și ceilalți sunteți presa liberă . Așadar !! vă doresc putere!! cu toate că … nu sunt foarte des de acord cu voi !! Mircea Badea !!!! o seară frumoasă !!

 3. 3
  Siluvestru Alexandra Says:

  Demisia

 4. 4
  Mitică Says:

  Demisia unui demnitar nu rezolvă nimic . Important este acum să se continuie deblocarea programelor blocate de tehnolachei și readucerea medicilor în țară . Schimbând oamenii reformele stagnează .

Leave a Reply