Am aflat că astăzi, o doamna din Alba Iulia a decedat din cauza lipsei tratamentului cu imunoglobuline pe care nu îl mai primise încă din luna iulie. Situația este incredibilă și inacceptabilă într-o țară care pretinde că are morală publică si sistem sanitar.

FACIAS, fundația care se bucură în mod deschis de suportul meu pentru a monitoriza si taxa abuzurile statului, a sesizat în mod oficial la începutul lunii noiembrie Ministrului Sănătății și a atras atenția asupra gravității acestei crize. O ordonanță de urgență putea să rezolve imediat criza imunoglobulinei și să stabilească o strategie comună privind aprovizionarea farmaciilor cu acest tratament.

Pentru neglijența cu care a gestionat aceasta problemă, Ministrul Sănătății trebuie să își dea demisia.

Tragedia de astăzi se poate repeta oricând dacă nu vor fi luate urgent măsurile necesare.

FACIAS a luat deja legătura cu familia: lucrurile nu pot rămâne așa. Vom merge până la capăt. FACIAS va da în judecată statul român pentru ca cei responsabili să răspundă pentru neglijența cu care au tratat această situație.

 

6 COMENTARII

  1. Trebuia sa-si dea singur demisia sau sa fie demis de Tudose!
    Aceasta incompetenta, in forma ei cea mai grava, iata, a dus la moartea unui om.
    Sper ca Bodog sa fie tras la raspundere, chiar si pentru a arata ca oricine este numit in functia de ministru trebuie sa fie trup si suflet pentru oameni.

  2. Vă salut grup Intact Media.. nu cred câ am ajuns să vă scriu vouă .. am așa o luptă groaznică de principii cu Mircea Badea!! Astăzi, după mulți ani.. foarte mulți !! am distribuit postarea lui Mircea Badea !! băiatul are dreptate..chiar dacă asta doare, eu nefiind deloc un fan al lui .. România aici se afla !!! eu zic că România este: letală ‘n im sistemul de sănătate ( știu ve vorbesc pt ca am făcut parte din acest sistem ) am devenit o nație de “tăntălăi “ cronici . Învăț… mă autoeduc…mi-am dat seama ca și voi, ca și ceilalți sunteți presa liberă . Așadar !! vă doresc putere!! cu toate că … nu sunt foarte des de acord cu voi !! Mircea Badea !!!! o seară frumoasă !!

  3. Demisia unui demnitar nu rezolvă nimic . Important este acum să se continuie deblocarea programelor blocate de tehnolachei și readucerea medicilor în țară . Schimbând oamenii reformele stagnează .

  4. Dl. Dan Voiculescu,daca ar stii cati mai multi oameni despre autovindecare; http://www.noua-medicina-germanica.ro si ar fi cat mai multi medici care s acunoasca metoda,cunosc cativa in Tara,atunci poate nu sar ajunge aaici.Nu exista boala fizica fara trauma emotionala,daca rezolvi trauma emotionala si boala fizica se vindeca de la sine.dar cred ac nici industria de medicamente nu vrea asta.

    Dl. Dan Voiculescu,dac se poate vrioam sa discut o problema cu dvs.daca s epoate s ama contactati,nu stiu unde s ava gasesc.

  5. ACEST DOMN MINISTRU A RASPUNS UNUI PACIENT CRONIC DIN PROG NAT DE DE SANATE CARE AVEA NEVOIE DE O CORONOGRAFIE CUM CA ACEL SPITAL UNDE DOREA SA I SE FACA CORONOGRAFIA NU TINE DE MIN SANATATI.BOALA CRONICA CRED SA IL FI FACUT PE DNL BODOG ZIS MIN AL SANATATI SA IL TRIMITA LA PLIMBARE.TAREE MULT MA APTIN SA NU II UREZ DE BINE MUUUULT BINE ASA ZISULUI MEDIC.
    ACEST OM II POLITICIAN SI NIMIC MAI MULT.MEDIC NU STIU DAC A FOST VRODATA.

Comentariile sunt închise.