În ultimele ore, spațiul public a fost infestat cu declarațiile imunde ale domnului Băsescu Traian, care atacă grobian un jurnalist și presa din România în general.

Avem o lege care oferă foștilor șefi de stat o locuință de protocol, un cabinet de lucru și alte câteva privilegii. Observând degradarea domnului Băsescu, poate n-ar strica să o completăm cu rețete compensate pentru tulburări psihosomatice și sejururi în clinici de “reechilibrare”.

I-am fost adversar acestui domn pe vremea când avea toate pârghiile statului (și totuși mă căuta febril să-mi dea binețe pe culoarele de la Grivco, așa cum singur a recunoscut).

Astăzi am pentru el doar simpatia datorată unui om rătăcit în periferia obscură. Va continua să atace, să jignească, să împartă lumea în tonomate și pușcăriași. Nu trebuie să ne supărăm pe el. E doar un omuleț trist și singur, împotriva căruia se întoarce tot răul făcut.

38 COMENTARII

  1. Base activeaza mai departe si serveste niste interese care au tot pierdut teren in ultimii ani. Si vor mai pierde. Lasand acestea la o parte, pana vor aparea lucruri noi, sa luam lucid situatia: Orice stat de pe glob ar reactiona atunci cand se incearca o lovitura de stat si uciderea sefului de stat, oricare sef de stat ar fi acesta ! Ne-am obisnuit cu crime la ordinea zilei impotriva conducatorilor de stat ? Daca reusea acea lovitura de stat ? Spuneam ca bine ca a fost ucis un dictator ? Oricat de dictator ar fi fost, daca a fost ales legitim nu putem comenta vointa poporului turc. Ne-am obisnuit sa tot omoram dictatori, dupa care retractam si cerem scuze ca nu exista probe referitoare la obiectul crimei si la acuzatia facuta ? Chiar suntem nebuni cu totii ? Daca ar fi avut loc o incercare de lovitura de stat armata impotriva sa (a lui Base) cum s-ar fi simtit ? Si Turcia e tara NATO, dar cum oare e posibil ca sa incurajezi o lovitura de stat armata impotriva unei tari NATO pe care trebuie sa o aperi ? In ceea ce priveste pozitia lui Trump, el a preluat o situatie deja consumata si trebuie sa apere pozitia statului. E o situatie delicata, bineinteles, nedorita.

  2. basescu a fost cel mai nociv presedinte pe care romania l a avut dupa ceausescu este ceva de neimaginat cum un fost marinar a ajuns sa conduca o tara de oameni cinstiti

  3. cred ca declaratiile si jignirile basescu le facea cand era sub efectul licorilor bahice saracu de el ce epava a ajuns nu il mai baga nici dracu in seama si umbla ca un caine maidanez doar oasele au ramas de el.

  4. traian basescu fostul presedinte alcoolic al romaniei care ne a facut de ras prin europa si prin lume trebuie sa stea inchis nu sa umble liber si sa jigneasca precum un tigan

  5. acelasi nesimtit ca intotdeauan traian basescu un nemernic care a taiat pensiile la oamenii care au muncit pentru ele si acum vine sa dea lectii de morala si sa spuna el poporului la ce sa uite si la ce nu….jegos ordinar.

  6. parca si acum il vad pe basescu betivanul notoriu cum mergea singur cu mainile in buzunar pe bordura la beuxelles ca nici dracu nu il baga in seama si intr un final si a facut mila de el berlusconi si l a salutat asta a fost basescu un neica nimeni pe oriunde se ducea nici mucii nu isi aruncau ceilalti presedinti pe el.

  7. faza cu presedintele frantei mi s a parut magnifica cum statea basescu cu mana intinsa si ala nici nu se uita la el …..ce sa mai vorbin de putin sau trump ca era inexistent pentru astia marii.

  8. basescule ai inviat ,tata?fi ti ar sticlele de vin ale dracului ca ce iti mai place sa tragi la masea marinarule stai cuminte nu mai face declaratii din astea ca nu te compari tu cu gadea sau cu badea niciodata sunt muuuult peste tine pigmeule.

  9. in epoca basescu romania a fost vanduta mai mult decat jumatate deci sa nu mai vina si sa mai vorbeasca in spatiul public acest gtradator de tara sluga americanilor care a jucat dupa cum a cantat hans kllem

  10. traienele lasa ne ca ne ai omorat de ce nu stai tu linistit cu trabucul si paharul de whisky si sa citesti povesti nepotilor si iesi si dai astfel de declaratii nerusinatule ti a trecut vremea acum …mucles…. ca presupun ca te a invatat bercea ce inseamna.

  11. un mai mare vanzator de tara ca asta nu am vazut decat in cartile de istorie basescu este un cadavru ambulant si ma mir ca il mai primesc astia sa mai dea declaratii eu nu l as mai primii nici la poarta spitalului sa moara acasa la el in pat de bautura

  12. timp de 10 ani romania a fost condusa sub teroarea basista sub justitia basista sub administratia basista care toti la un loc au facut tot ceea ce au vrut ei au furat ca in codru fara ca nimeni s ale faca nimic insa acum a venit vremea sa plateasca

  13. sincer cand am scapat de basescu am rasuflat usurat ca a plecat un om sau daca poate fi numit om a plecat un vierme care a mancat toata romania asta prin afaceri cu interlopi ca bercea si multi multi altii pe care nu ii stim noi.

  14. stau si ma gandesc ce camarila isi formase asta acolo la cotroceni cu stolojan cu berceanu cu videanu si colac peste pupaza cu blonda lui cu elena udrea mama mama ce mai jefuiau ca doar cine sa ii traga la raspundere erau imparatii lumii iar acum epavele societatii.

  15. ooofff doamne iar apare basescu asta ca sincer numai cand il vad imi creste tensiunea ca imi aduc aminte ca a iesit el la sase si ceva ca cucul ala cu ceas si a anuntat ca taie din pensie …este un om de nimic nici sa nu mai aud de nu mele lui.

  16. un presedinte care nu a tinut deloc cu tara lui care a vandut totul strainilor si a facut jocul marilor puteri exact cum face si iohannis acum un om de joasa speta care arunca cu injurii peste tot merita puscaria

  17. basescu sa isi aduca aminte cat rau a facut romanilor cat a carmuit el tara asta ca tara nu este un vas de croaziera sa se distreze el cum vrea beat tot timpul si cu mintea plina de alcool…la inchisoare cu tine marinarule

  18. timp de 10 ani am fost terorizati de acest individ si de supusii sai ca era o teroare de nedescris prin toate birourile in timpul lui basescu nimeni nu avea curajul sa gandeasca liber toti trebuia sa spunea ceea ce ii covine lui

  19. ia spune basescule cum ai luat terenurile de la nana? cu ce bani hotule si cabinetul lui fica ta cu ce bani a fost facut? si contractele cu gazpromul cine a facut legaturile?

  20. are multe legate de coada acest personaj daca se iau toate din urma o sa bage puscarie ca berila cum se spune si cred ca si acolo va murii.

  21. tu esti ultima persoana care ar putea jignii niste jurnalisti cum este gadea sau badea, ciutacu si multi altii acum serios chiar nu ai bun simt deloc infractorule si interlopule care ai condus romania asta ca un despot si dictator.

  22. dar de iubita ta elena udrea nu zici nimic afemeiatule?nu stii nimic ?sau iti este teama ca te da in primire la toate faradelegile facute?

  23. domanule basescu de ce nu stai in banca ta ordinarule si arunci cu cuvinte urate pe niste oameni care isi meseria ca la carte nu ca tine sclavule si veneticule care ai stiut numai sa razi a paguba pentru toata romania asta.

  24. cat ai fost presedinte ne ai umilit si ne ai facut sa murim de foame si acum vi sa ne zici la ce s ane uitam pai cine te crezi tu betivanule?

  25. eu una iubesc emisiunile antenei 1 si antenei 3 si ma uit la ele non stop numai asa sa moara basescu de ciuda poate asa vom scapa definitiv de el.respect antena 1 si 3

  26. nu esti tu in masura sa imi spui mie la ce sa ma uit si la ce sa nu ma uit tu ai grija de viata ta base ca si asa nu mai ai mult din ea.spor la baut si la fumat in continuare.

  27. daca as putea as venii la tine si ti as da doua perechi de palme sa ma ti minte pai nu iti este rusine obrazului porc ce esti sa faci asemena declaratii la adresa unor oamnei respectabili si seriosi?rusine sa iti fie nesimtitule care nu ai cei sapte ani de acasa.

  28. un caracter josnic un om josnic o minte ingusta un vocabular de mahala asta este basescu si asa va fi pana cand dumnezeu isi va face mila de el

  29. marinar care nu stie sa se comporte in societate cum sa vorbeasca cu lumea civilizata pentru ca el nu a grait in ea el atrait mai tot timpul pe mare si vorbea cu rechinii cred si a ajuns unul dintre ei numai ca a muscat mana ca i a dat sa manance si a facut mult rau oamenilor nevinovati…ar face bine sa nu mai iasa in spatiu public

  30. un om de nimic care si a pus familia si fetele bine iar de restul populatiei nici in cot nu l a durut asta a facut basescu si a umplut punga si gata la revedere.

  31. sincer mi mi ar fi rusine sa am o fata precum eba care nu stie sa vorbeasca as intra in pamant de rusine nu i as face atat publicitate pe cat i au facut slugile lui basescu

  32. nu ai fost bun de presedinte nu ai fost bun de marinar nici ca om nu esti bun de nimic mai bine ai pleca in alta tara ca ne am cam saturat de mutra ta turtita de la vin sau rom cubanez baut pe vas.

  33. sa isi ceara scuze pentru cuvintele urate aruncate acest mizerabil si obraznic nu este el in masura sa spuna asa ceva

  34. nea traiane nu te mai tin picioarele de la atata citit de pe etichetele de vin si vi in spatiul public cu astfel de magarii?ce ai bre ai baut apa la pisica?

Comentariile sunt închise.