Știrea privind decizia Președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, de a stabili că experiența va fi criteriul prioritar la angajările în guvern, a confirmat că propunerea legislativă a umaniștilor privind angajarea profesioniștilor pensionari este, în egală măsură, absolut necesară și utilă în contextul economic actual.

Totodată, cred că este util să subliniez că acest tip de proiecte – care abordează integrat atât dezvoltarea firmelor românești, cât și asigurarea unui venit suplimentar pentru categoriile vulnerabile – reprezintă o rezolvare eficientă și pragmatică pentru necesitățile imediate ale României! Consider că fructificarea experienței profesioniștilor serioși și competenți poate asigura un progres rapid întregii societăți românești.

Este evident că prin creșterea veniturilor unor categorii sociale cu posibilități reduse se stimulează consumul și, implicit, producția agenților economici. Așadar, oportunitatea proiectului umanist este confirmată obiectiv, inclusiv din perspectiva economică.

17 COMENTARII

  1. am foarte mare incredere in ppu pentru ca ei sunt singurii care cunosc problemele reale ale societatii romanesti.

  2. la o scurta analiza constatam ca ppu devine din ce in ce cel mai curtat partid din romania si este foarte bine asta.felicitari lor.

  3. m-as bucura foarte mult daca ppu ar intra in parlament sa sustina cauzele cetatenilor romani.

  4. chiar sunt niste oameni super tari imi place de membrii partidului ppu pentru ca fac parte dintre noi dintre cetatenii onesti si corecti.

  5. componenta partidului ii da sens si il face foarte puternic.bravo lor sunt cei mai tari.

  6. este vizibil ca ppu deranjeaza muti lideri de partide,ei se vad cumva amenintati de ppu dar cred ca astra se intampla numai in capul lor pentru ca isi simt fotoliile amenintate.

  7. sunt o mare sustinatoare a ppu si sper sa ne scape de pnl de orban si de iohannis ca poporul nu ii mai vrea in fruntea tarii

  8. respect ppu si initiativele sale magnifice,se vede cine stie sa empatizeze cu poporul roman si sa-l tina aproape.

Comentariile sunt închise.