Anul 2022 va fi un an de referință, din păcate din categoria „așa nu”.
Inflație cu două cifre, șomaj mare, balanță comercială dezechilibrată, piață de capital distorsionată, demografie critică, criză morală la cote alarmante.
Grav este că toate aceste perspective sunt paralele cu PNRR.
Este mare nevoie de un „TREZEȘTE-TE ROMÂNE!”

120 COMENTARII

  1. Știu că nu are legătură cu subiectul articolului, dar vreau să spun aici că sunt alături de vecinii și prietenii noștri din Ucraina. Sper să se încheie cât mai curând acest coșmar incredibil.

  2. parca nu se mai termina aceste momente grele pentru romania iar cei de la conducere dorm in bocanci fara sa faca nimic pentru cetateni.

  3. De ce ne mai mirăm? Oamenii de afaceri români au fost ținta predilectă a procurorilor însărcinați cu misiunea clară de distrugere a afacerilor și a capitalul românesc. Vă felicit că ați reușit să rămâneți unul dintre ultimii oameni de afaceri relevanți din România. Știu că nu a fost deloc ușor

  4. Acum nici jumătate de an, prim ministrul de atunci, Cîțu cel dement, ne infecta urechile cu știri despre cât de bine merge economia românească. Eu cred că încă nu se trezise din beția din SUA

  5. inflatia a atins cote alarmante si nimeni nu face nimic,romanii resimt in buzunarele lor asta este ceva de nedescris.

  6. cresterea ratelor la banci este pe un circuit ascendent iar romanii nu isi mai permit sa le achite,cred ca in scurt timp vor fi consecinte foarte grave pe acest segment.

  7. indiferenta si lasitatea celor care conduc acesta tara a dus la o asa situatie delicata in care ne aflam cu totii.

  8. daca inclusiv presedintele tarii a recunoscut ca ,,romania este un stat esuat,,atunci ce pretentie mai avem de la subordonatii lui sa faca ceva in acest sens.

  9. educatia,securitatea si sistemul medical sunt unii dintre pilonii unei societati pe care romania i-a pierdut de mult timp.

  10. stam si asistam la destramarea unei natiuni frumoase si asta se intampla din cauza incompetentei si lacomiei celor care sunt acum prin parlament si la cotroceni.

  11. intr-o tara civilizata sistemul economic este unul foarte puternic pe cand la noi este facut la bunul plac al fiecaruia fara nicio regula de respectat.

  12. daca facem un apel la memorie si ne aduce aminte de cine a fost condusa romania de-a lungul timpului putem concluziona ca era doar o chestiune de timp pana se va ajunge aici.

  13. conflictele mondiale destabilizeaza tari si natiuni si romania trebuie sa fie foarte atenta de ceea ce se intampla la granita ei.

  14. trebuie sa ne trezim la realitate cat mai repede pentru ca in jurul nostru lucrurile se deruleaza cu o repeziciune foarte mare.

  15. planul romaniei de dezvoltare in aceste conditii inainteaza foarte greu,avem nevoie de oameni politici capabili nu de marionete.

  16. tara noastra trece prin astfel de momente datorita credibilitatii foarte precare pe care o au politicienii romani in afara granitelor tarii.

  17. suntem pe ultimul loc din uniunea europeana la absorbtia de fonduri,oare de ce?de aici putem trage concluzii foarte clare ce se urmareste cu aceasta tara.

  18. ingrijorarea noastra vine din intern pentru ca nu se face mai nimic pentru populatie iar acum trebuie sa ne indreptam privirile si pe plan extern.

  19. Mă tem că aveți dreptate și de data asta. Totuși sper să vă înșelați și să se întâmple totuși un miracol

  20. Și veștile proaste continuă: Rusia a atacat Ucraina, urmează o criză umanitară suprapusă peste o criză economică, suprapusă peste o criză medicală. Crize peste crize, ca păpușile Matrioska

  21. Prima mea reacție la postarea dumneavoastră a fost să spun că nu are cum să fie mai rău decât anul 2020 sau 2021. Dar apoi mi-am amintit că întotdeauna e loc de mai rău.

  22. pandemia,inflatia foarte mare si acum razboiul din ukraina sunt parghiile care destabilizeaza majoritatea societatilor.

  23. majoritatea ochilor planetei sunt indreptati inspre ukraina,toata lumea vrea pace si ajnungerea la o intelegere cat mai urgenta.

  24. inflatia din romania pune foarte multa lume in alerta iar poporul roman o duce din ce in ce mai greu.

  25. avem nevoie de o schimbare de doctrina in romania pentru a iesii din conul de umbra in care ne aflam.

  26. Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost fără banii din PNRR. Bani care sper să și vină, așa cum ni se promite

  27. autoritatile romane parca sunt anesteziate de tot ceea ce se intampla atat in tara cat si peste hotare.

  28. În aceste momente avem nevoie de oameni ca dumneavoastră, domnule profesor. Activitatea dumneavoastră și a fundațiilor dumneavoastră, ca să nu mai spun de contribuția majoră pe care o aduc la buget afacerile derulata de familia dvs., sunt o insulă de stabilitate

  29. Și ce e și mai grav este că 2022 vine după doi ani care au fost la fel de „așa nu”. Sper să nu se transforme într-un trend această evoluție, să ne trezim în situația în care constatăm că fiecare an e mai rău decât anul care a trecut.

  30. După părerea mea, situația aparent paradoxală în care înregistrăm în același timp șomaj mare și zone ale economiei care duc lipsă de forță de muncă este un semn negrești de criză profundă.

  31. Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost fără banii din PNRR. Bani care sper să și vină, așa cum ni se promite.

  32. România este într-o pandemie profundă, și nu doar de acum 2 ani, ci de mult mai mult timp. Este vorba de pandemia lipsei de încredere în propriile forțe.

  33. Dacă noi, cetățenii, nu învățăm cum să ne apărăm cât mai eficient drepturile, nimeni nu o va face pentru noi. De aceea, e foarte util să cunoaștem toate instrumentele care ne pot ajuta în acest demers, iar acest portal chiar ne poate ajuta.

  34. Ne așteaptă vremuri complicate și, din păcate, nu avem parte de niște lideri politici care să fie la înălțimea situației.

  35. În aceste momente avem nevoie de oameni ca dumneavoastră, domnule profesor. Activitatea dumneavoastră și a fundațiilor dumneavoastră, ca să nu mai spun de contribuția majoră pe care o aduc la buget afacerile derulata de familia dvs., sunt o insulă de stabilitate.

  36. se spune ca daca credem cu adevarat in miracole ele se pot intampla,si acum chiar avem nevoie de un miracol mai mult decat oricand.

  37. disperarea si ingrijorarea sunt la cote maxime sa speram ca dumenzeu ne va ajuta sa trecem cu bine peste aceste necazuri.

  38. miscarile de forte ameninta securitatea majoritatii statelor este bine ca in perioada asta sa fim prudenti.

  39. din punct de vedere economic majoritatea tarilor din uniunea europeana se confrunta cu derapaje foarte mari.

  40. Cred că sursa tuturor crize pe care le înregistrăm în acest moment este criza morală, toate celelalte sunt secundare acesteia.

  41. Trezeste-te române! pana nu e prea tarziu, avem record la inflatie, preturi uriase la energie, facturi din ce in ce mai mari

  42. Inflația, șomajul și celelalte tare economice la care vă referiți au o legătură directă cu strategia de distrugere a capitalului românesc. Nu vreau să o dau în conspirații și alte alea, dar nu mi se pare întâmplător că NUMAI oamenii de afaceri români au văzut cum arată pușcăriile pe dinăuntru, NICIODATĂ corporațiile străine cu interese de afaceri în România, indiferent de cât de corupți au fost. Și ne mai și dau lecții de anticorupție.

  43. inca o data istoria ne invata ca daca nu stim sa invatam din greselile trecutului riscam ca ele sa se repete.

  44. ingrijorarea noastra a tututor ,in acest moment,o reprezinta tendintele expansioniste a unui lider de la rasarit.

Comentariile sunt închise.