Am fost invitat la ședința Biroului Executiv al Umaniștilor care a avut loc în orașul Băicoi, județul Prahova.

M-am mirat. De ce acolo?

Eu am aflat.

Veți afla și voi în curând.

79 COMENTARII

  1. Frați români, mergeți la vot să schimbăm ceva în țara asta! Este nevoie de o forță politică nouă! Succes umaniștilor!

  2. un partid pe care-l apreciez foarte mult sunt singurii care reprezinta realitatea asa cum este acum in romania.

  3. romania are nevoie de umanisti,pentru ca principiile lor temeinice pot scoate romania din conul de umbra in care se afla.

  4. oameni demni si integrii ma bucur ca exista astfel de initiative care au ca si numitor comun binele societatii romanesti.

  5. romania trece prin momente foarte grele de aceea este mare nevoie de oameni cu experienta politica.

  6. singurul partid din romania care ia initiative si face ceva concret pentru oameni este partidul umanist va doresc mult succes.

  7. sunteti singura noastra speranta pentru ca lucrurile sa mearga bine in aceasta tara.va doresc tot binele din lume.

  8. sunt un sustinator al umanismului si al umanstilor si ma bucur ca sunteti singurii care vad adevaratele probleme ale oamenilor de rand.

  9. in acest moment romania este ca o corabia care pluteste in deriva si are nevoie de o mana forte sa o redreseze.

  10. umanisti sunt cei care reprezinta romania si sunt cei care se implica real in rezolvarea problemelor societatii

  11. vreau sa se produca schimbari in conducerea acestei tari pentru ca ce avem acum nu este ceea ce trebuie.

  12. sper sa ii fie bine si tarii acesteia odata, sa nu mai fim nevoiti sa stam cu mana intinsa la cei din uniunea europeana.

  13. in romania sunt multe lucruri de facut insa nu avem conducere care sa se intereseze de traiul romanilor.

  14. trebuie sa fim constienti de faptul ca actuala conducere a ststului roman nu doreste ca noua romanilor sa ne fie bine.

  15. speranta ca vom reusii nu trebuie sa ne paraseasca numai asa putem invinge crizele care vin peste noi ca un tavalug.

  16. cred ca nu ar strica o opozitie mai ferma facuta de oameni capabili care sa aiba ca si scop indreptarea romaniei pe calea cea buna.

  17. romanii mereu au fost hraniti cu promisiuni desarte si cu iluzii ca le va fi mai bine,insa….in scurt timp au fost cu totii cuprinsi de dezamagire.

  18. poporul roman a indurat foarte multe de-a lungul timpului, acum a sosit vremea pentru o dezvoltarea atat individuala cat si statala pentru romania.

  19. E mare nevoie de un nou pol politic în România. Experimentul PNL – USR – Plus a fost un dezastru care ne-a costat pe toți. Experimentul actual PSD-PNL-UDMR funcționează ceva mai bine, dar tot un experiment rămâne.

  20. Cred că există foarte muți cetățeni care nu se simt reprezentați de niciun partid. Lor trebuie să vă adresați dacă vreți se depășiți 10 procente până la alegeri.

Comentariile sunt închise.