Am aflat cu multă bucurie că Organizația Mondială a Sănătății a declarat oficial că suntem la sfârșitul pandemiei de Covid-19.

Sper ca autoritățile să respecte decizia OMS, așa cum au respectat-o și în anul 2020 când s-a declarat pandemia.

94 COMENTARII

  1. Pandemia s-a sfârșit demult timp din punctul meu de vedere, acum mai trebuie să pună pe hârtie oficial ce e în realitate.

  2. Acum scopul trebuie să fie refacerea economică după toată tevatura și toate deciziile restrictive din timpul pandemiei că situația este dezastruoasă.

  3. După ce se termină povestea cu pandemia trebuie investigate toate achizițiile din această perioadă că sunt foarte multe semne de întrebare, pe banii contribuabililor bineînțeles

  4. Sunt curios care este poziția Ministerului Sănătății și a instituțiilor, se va anunța oficial sau vor aștepta ordinele cuminți de la OMS?

  5. Câți oameni rămași fără slujbă și fără afaceri, câte hârtii completate degeaba, câtă lipsa de organizare și simt social a însemnat această pandemie, de abia aștept să se termine!!!

  6. Eu vreau să văd cum e cu achiziția de vaccinuri în cantități uriașe, asta e decizia pe care vreau eu să o aud, o explicație logică și pertinentă pentru cantitățile uriașe de vaccinuri cumpărate și nefolosite!!

  7. ce nu inteleg eu este de ce am platiti acele contracte de consultanta exorbitant de mari la OMS….aici este marea problema.

  8. ingrijorarea mare este cum ne revenim din pandemie si ce viitor vom avea dupa aceasta incercare foarte greu de gestionat.

  9. concluzia pe care am tras-o eu dupa aceasta pandemie este ca firmele trebuie sa existe si sa fie ajutate iar banii sa circule numai asa ne putem dezvolta ca si societate.

  10. a fost ceva rau de tot ceea ce s-a intamplat in lume cu avest virus cred ca privim cu alti ochi acum micile privilegii pe care le avem.

  11. daca de la varful tarii nu se poate,schimbarea trebuie facuta de aici de la cetatenii de rand care traiesc in aceasta tara.

  12. atunci cand ti se impune din afara trebuie sa respecti cu strictete…asta inseamna sa fi o tara direct dependenta de produsele straine.

  13. o tara asa de frumoasa precum avem noi trebuie sa aiba in fruntea sa patrioti adevarati nu marionete cum sunt cei de acum.

  14. cu siguranta romania merita mult mai mult ca si conducatori iar acum cine este la putere nu face altceva decat sa-si urmareasca propriile interese.

  15. omul este cel care face diferenta in orice dar acum cred ca am constientizat cu totii cat de mici suntem in fata unei asemenea incercari colosale.

  16. eu asemuiesc aceasta pandemie cu un tsunami care matura totul in calea sa iar dupa ce trece vietii normale ii ia ceva timp pana sa puna lucrurile pe fagasul lor firesc.

  17. bineinteles ca ne bucura sfarsit unei pandemii insa ne ingrijoreaza ce va venii dupa pandemie adica instabilitate financiara si politica preturi foarte mari la produsele de baza si la utilitati.

  18. eu cred ca am intrat intr-o altfel de pandemie si anume cea a preturilor foarte mari pe care foarte putini dintre noi si le permit sa le achizitioneze produsele alimentare devin un lux pentru o foarte mare parte din populatia lumii.

  19. multi zic ca este secolul vitezei si al tehnologiei avansate insa eu cred ca este secolul supravietuirii si al adaptabilitatii.

  20. resetarea care a fost cred ca a atins pe ici pe colo rezultatele asteptate dar cel mai important lucru este sa nu mai fim nevoiti sa mai trecem prin asa ceva niciodata.

  21. marionetele din fruntea tarii sa plece acasa si sa lase pe altii capabili sa faca ceva bun pentru tara asta ca deja romanii sunt slabiti si nu mai au incredere in actuala clasa politica.

Comentariile sunt închise.