Astăzi am fost la un spital din București. Două concluzii:

  1. Suntem o țară de bolnavi, spital exagerat de aglomerat, mulți oameni, îmbulzeală, sufocant. Există oare un program de prevenție?
  2. Erau la intrare un număr important de cetățeni de etnie romă. Cauza? Un apropiat de-al lor era internat în stare gravă. Asta da solidaritate.

100 COMENTARII

  1. colapsarea sistemului nostru medical a venit asa in trepte insa totul a inceput cu epoca basescu in care se taia in carne vie totul.

  2. Bine că la fiecare alegeri auzim până la saturație de cum se va mări bugetul sănătății. Promisiuni deșarte de fiecare dată.

  3. Sistemul de sănătate din România e la pământ, la fel ca sistemul de educație, la fel ca cel economic. Așa cum îi stă bine unui stat eșuat.

  4. Am observat și eu solidaritatea romilor în câteva ocazii, mai ales în situații de felul acesta. Am putea învăța și noi câte ceva de aici.

  5. Trebuie să facem tot ce putem pentru a nu ajunge niciodată la spitalele din România pentru că sunt șanse bune să ieșim de-acolo mai bolnavi decât am intrat. Dar și prevenția e cam scumpă pentru majoritatea românilor, românii aleg cea mai ieftină mâncare, relaxarea costă, e greu să nu ajungi în spital dacă ești român.

  6. Este un sistem cu multe deficiențe și neajunsuri și de aceea cred că munca medicilor români care își fac meseria în aceste condiții este de admirat.

  7. atat puterea cat si opozitia trebuie sa gaseasca rapid un numitor comun si sa puna pe picioare sistemul sanitar romanesc.

  8. un colos cu picioare de lut care se poate prabusii total in orice moment asa vad eu actualul sistem de sanatate din romania.

  9. de-a lungul timpului ministrii sanatatii nu au facut mai nimic pentru imbunatatirea conditiilor din spitalele romanesti.

  10. numai cu un plan foarte bine pus la punct se mai poate redresa ceva in sistemul sanitar altfel nu vad o solutie viabila pe termen lung.

  11. ingrijorarea mea este ca toti cei din conducere doar stau si asista si nu fac nimic sa mai salveze ce mai poate fi salvat din sistemul sanitar romanesc.

  12. nu stiu cum a ajuns tara asta asa de deplorabil,este ceva incredibil si de necrezut dar este o realitate crunta pentru noi.

  13. consider ca cei care au contribuit la distrugerea sistemului de sanatate romanesc sa plateasca cu varf si indesat.

  14. oamenii politici din romania sunt slabi si se dau dupa cum bate vantul nu sunt verticali si nu isi asuma problemele societatii.

Comentariile sunt închise.