A fost făcută ajustarea anuală a prețurilor la MEDICAMENTE începând cu 1 august 2023.

În fiecare an au crescut aceste prețuri dar niciodată ca acum. Unele produse costă dublu sau triplu. Ajustarea prețurilor a fost făcută de Ministerul Sănătății.

Se impune o înghețare a prețurilor la medicamente pentru cel puțin 2 ani. Am sugerat liderilor PUSL să facă un protest civic.

CURAJ!

Amenințarea producătorilor și a distribuitorilor de medicamente că vor fi boicotate livrările nu va fi credibilă.

105 COMENTARII

  1. La acest punct, nu cred că e exagerat să vorbim despre o mafie a medicamentelor aflată în cârdășie cu elemente din guvern.

    • Creșterea prețurilor atât de mare arată indiferența guvernanților față de populație și provocarea economiei la negru.

  2. Este inacceptabil ca prețurile la medicamente să crească atât de mult. Prețul medicamentelor ERA DEJA o povară prea mare pentru oamenii care se luptă să supraviețuiască.

  3. Protestul civic este singura modalitate de a-i face pe guvern și pe industria farmaceutică să asculte. O înghețare a prețurilor la medicamente este singura soluție rezonabilă

  4. Acesta este un adevărat motiv pentru a ieși în stradă. Dacă nu suntem chiar noi în situația în care să depindem de niște medicamente,, trebuie să fim solidari cu persoanele care nu și le mai pot permite.

    • Îmi este lehamite să mai vorbesc de acești conducătorii incompetenții conrupț, și fără de scrupule față de Poporul Romîn……

  5. Nu e și acesta un mod criminal de a atenta la sănătatea cetățenilor? Un guvern care nu poate sau nu vrea să se ocupe de bunăstarea cetățenilor pe care îi reprezintă trebuie să plece urgent sau să fie obligat să plece.

  6. Nimic mai cinic decât producătorii și distribuitorii de medicamente care fac profit pe seama suferințelor noastre. Poate doar un guvern care nu numai că le permite să facă asta, dar îi mai și încurajează prin măsurile pe care le ia. Mare rușine, bine spus.

    • asta i realitatea in capitalismul salbatic…unii au ramas cu mintea in SOCIALISM…CAND MEDICAMENTELE ERAU GRATIS…

  7. Negarea accesului la medicamente este un soi de crimă. Sper ca cei din guvern să realizeze chestia asta.

  8. Mafia medicamentelor s-a înfrățit cu mafia din Ministerul „sănătății” pentru binele cetățenilor. Grozav.

  9. Uite că au găsit soluția nulitățile din guvern pentru a petici bugetul: scurtarea vieților cetățenilor dependenți de medicamente.

  10. Rusine guvernantilor pentru nepasarea lor . Medicamentele -sanatatea – subiecte sensibile, vitale pentru noi toti . Multi dintre bunicii,copii nostri mor cu zile din cauza lipsei de medicamente .

  11. cred ca s-a ajuns mult prea departe si se va starnii o mare revolta sociala daca medicamentele se vor scumpii.

  12. preturile la medicamente pur si simplu au explodat si oamenii au inceput sa renunte in a le mai cumpara.

  13. sper ca cei de la conducere sa faca ceva pentru seniorii nostrii in ceea ce priveste ieftinirea medicamentelor.

  14. medicamentele scumpe si traiul greu fac din romania o colonie perfecta pentru tarile puternice din uniunea europeana.

  15. Toti politrucii de la putere trebuie trimisi acasa pentru incompetenta si iresponsabilitate nu ii preocupa pe ei bunul mers al tarii ci inavutirea, sporirea averilor lor, numirea in functii d conducere a progeniturilor lor, a rubedeniilor, amantelo, oamenilor de partid toti incompetenti si pusi pe capatuiala, de 10 ani tot spun minciuni ca desfinteaza pebsiile speciale , pe naiba nu vor asta pentru ca tot ei le-au creat fiind si ei beneficiari a ai acestor pensii ticaloase injuste si nedrepte.

Comentariile sunt închise.