Am aflat, am cerut lămuriri, mi-am făcut o idee despre eroarea cu care o fost ”tratat” tocmai Mile Cărpenisan. Si, pentru că lumea mă întreabă pe mine si îmi bate mie obrazul, as vrea să-mi exprim eu, explicit, scuzele fată de Groparu si, mai ales, fată de memoria ”sârbului”. Si, da, are dreptate unul ca Arhi, de a cărui bună-credintă sunt convins – si căruia îi multumesc pentru presiune (e drept, sunt si altii care, din ratiuni de marketing si concurentă, au tras o indignare profesionistă, de crescut ratingul – la fel de jenantă ca incidentul în sine).

Pentru că eroarea e mare si nejustificată, persoana vinovată a fost concediată.

57 COMENTARII

  1. Cu scuzele de rigoare, insa intreaga emisiune Acces direct este o eroare, care nu ar trebui sa apara pe nici o Antena, incepand cu prezentatorul si terminand cu invitatii; ati gasit un acar paun care sa plateasca pentru goana dupa audienta a realizatorului emisiunii, omitand sa vedeti toate mizeriile prezentate acolo. Daca tot v-ati deranjat sa cereti scuze in numele postului tv, ati putea sa mai faceti si putina curatenie pe-acolo, deoarece nu cred ca dumneavoastra agreati emisiuni gen Acces direct, Capatos, Rai dar buni sau altele de acest gen

  2. Domnul care scrie pe blog nu stie ca la conducere e Camelia ? Felicitari ati gasit Acarul Paun si l-ati pastrat pe manelistul Madalin ionescu pentru rating Un minut ieri in emisiune era prea mult pentru niste scuze. Chestie de obraz mogulule.

  3. O greseala comisa este pe jumatate iertata daca autorul isi cere scuze. Cine este autorul moral din toata povestea asta? Madalin Ionescu ca fiind exponentul vizual al emisiunii. Ce trebuia el sa faca? A doua zi sa-si ceara scuze in direct pentru eroare comisa. Daca dupa ce tipa toata lumea, se trezeste si „patronul” spiritual al televiziunii sa-si puna cenusa in cap, asta arata neprofesionalismul conducerii unui intreg trust.

    Daca televiziunea a fost predata fiice dvs de ce mai vorbiti in numele ei?

    Cu stima,
    fanel.

  4. Imi permit să vă atrag atenţia că au fost două lucruri mârşave, a mai fost şi SMS-ul cu suprataxă. Sunt din Timişoara şi nu am scris o vorbă despre aceste două întâmplări. N-am terminat încă de plâns.

  5. Papagalu’ de PR care a redactat j e n a asta arogantă, da’ în dialect (‘o’ fost??), ar trebui concediat să-i sară fulgii. Dar bunul simț și respectul nu se pot învăța aici, nu-i așa?
    Încă nu ați înțeles ce e jignitor în toată povestea asta!
    Nu m-aș mira să fie o glumă tâmpită, ca atâtea altele. Nu degeaba s-a popularizat ideea de ‘umor antenist’.

    Ați șters comentariile pe care mi le-ați adresat pe twitter. Va trebui să citiți prin terți ce vă răspund… pentru că v-am dat block și v-am raportat ca spameri :)

  6. Eu cred, cu tarie, in munca in echipa. Si stiu ca tot ceea ce se intampla acolo, se imparte: bune, rele. Daca echipa din care fac parte da chix, n-o sa permit unei singure persoane sa-si asume esecul, n-ar fi corect.
    Nu este eroarea unei singure persoane, este eroarea unei echipe.
    Este, doar, punctul meu de vedere.

    Sa ne-amintim cu drag de Mile, acum si intotdeauna!

  7. bai, nu mai fiti ipocriti! nicio scuza, nicio decoratie din lumea asta, nu-l mai aduc inapoi pe mile! nu inteleg insa de ce isi cere ,,mogulul” scuze pentru un angajat (oricare ar fi el) care a pus poza gresita in mijlocul platoului…

  8. Mie mi se pare aiurea ca tocmai bloggeri care au pretentia ca l-au cunoscut pe Carpenisan se inversuneaza in a dezvolta o intamplare nefericita, demna de prima pagina a unui tabloid. Da, cineva a dat-o-n bara. Da, cineva a facut o confuzie regretabila. Cineva care probabil este prea tanar si prea nou in presa ca sa fi stiut cum arata Mile Carpenisan. Vorbim deci probabil despre persoane care nu-l cunoasteau mai deloc.
    In schimb, ma asteptam de la acei bloggeri indignati, care au avut pretentia ca i-au fost aproape lui Carpenisan (cat inca era in viata), sa isi aduca aminte si sa ne povesteasca cum era el la o bere, ce ii placea sa faca in particular, ce fel de persoana era.
    Sa puna fotografii (adevarate) cu ei si Mile, pe blogul lor, daca le au. Asta ca sa le demonstreze tuturor ca ei, cei indignati, stiu macar cum arata Mile Carpenisan de aproape. Trist ca unii se folosesc pana si de moartea unui om numai ca sa se bage in seama.

  9. carmencita pasarica, bloggerii au fost revoltati de faptul ca madalin ionescu si gasca se dadeau prieteni mari si vomitau lacrimi, ei de fapt nestiind cum arata mile. bloggerii s-au revoltat ca antena 1 cerea 60 de centi sa trimiti un sms cu ganduri pentru mile. bloggerii si-au inchis blogurile in ziua mortii unui prieten, nu au cerut 60 de centi per accesare. asa ca lasa mizeriile, aduna-ti neuronii si da o tura prin redactie, sa iti revii.

  10. @Carmen:
    Dar colegii mai vechi din Antena ai lui Mile nu stiau cum arata?
    Si daca nu erau bloggerii aia „indignati”, trecea porcaria nesemnalata?
    Si nu cred ca exista ceva mai infect decat exploatarea in scopuri de rating a mortii unui om. Emisiunea Acces direct este o copie fidela a emisiunilor la fel de infecte de la OTV.
    Pe cand scuze din partea postului de televiziune, la ora de varf si maxima audienta, adresate tespectatorilor Antena 1?

  11. Mi-e neclar. Sunteti cumva executiv la Antena 1? Intra in atributiile dvs sa concediati oameni? Cat de in acordul cu Codul muncii a fost aceasta concediere?

  12. ‘Carmen’

    Cred că ăștia care ‘o dați anonimă’ vă băgați în seamă. ;)
    Măcar citește comentariul 5 și vei vedea că vine de la o persoană care l-a cunoscut îndeaproape și nu se ascunde.

    Ah, ce mă enervează humanoidele astea de PR! Numai curaj să semneze nu au, dar de ciugulit …Bănuiesc că ești vocea ispravnicului acestui blog, altfel n-ai avea o reacție de slugă anonimă care dă indicații de regie! :lol:

    Iar stricai ovăzul pe gâște.
    Zbye

  13. SINISTRA ideea cu sms-urile. sa strangi doi lei „pe spinarea” cuiva care a murit… DE UN PROST GUST DESAVARSIT atat „acces direct”, cat si emisiunea lui capatos. din pacate, antena1 se duce in jos. apropo, cate din filmele artistice pe care le difuzeaza sunt in top 100? putine…

  14. Corect, Carmen!
    Nu am înţeles de ce lumea are grijă în primul rând să se ocupe de nimicuri. Deşi e o greşeală incomodă, nu e cazul să se facă atâta tapaj. Nu ştiu dacă trebuia chiar concediat cel vinovat. Poate o muştruluială era de ajuns…
    În privinţa emisiunii în sine cred că n-are rost să mai spun şi eu că este o porcărie…

  15. @Carmen: scumpa, pe blogul lui visurat nu s-a putut intra o zi intreaga pentru ca de oriunde incercai sa intri aparea o poza cu domnul Carpenisan si un textulet ” Lasati un gand bun pentru cel ce a fost Mile Carpenisan”
    deci tind sa cred ca cei ce au scris despre el il cunosteau si chiar bine :)

    O seara buna tuturor cititorilor:)

  16. Ati reactionat intr-adevar, dle Voiculescu, dar ati ales masura cea mai usoara. Daca tot l-ati citat pe Arhi, ar fi treb sa vedeti ca majoritatea comentariilor blamau calitatea INTREGII emisiuni, si nu doar gafa cu poza. Pentru kitschul ala nu e vinovat doar un om. asa cum bine a spus cineva mai sus, ati gasit Acarul Paun si gata, v-ati spalat pe maini. Dar pentru ca kitschuri precum Acces Direct si oameni ca Madalin Ionescu au loc in grilele televiziunilor dvs, in timp ce oameni ca Mile, Adelin Petrisor si multi altii nu mai au loc in televiziunile sau in ziarele dvs si fie sunt concediati, fie aleg sa plece singuri dezamagiti, pentru asta cine isi cere scuze, cine isi asuma raspunderea si cine ia masuri? Tot omul ala e de vina??? nu prea cred

  17. Şi eu cred că eroarea fotografie se încadrează în conceptul emisiunii. Cine se uită la o astfel de emisiune nu mai este şocat de un „amănunt” precum cel cu poza schimbată. Oricum Antena 1 a rămas într-o singură emisiune, cea a lui Mircea Badea, care şi ea decade zi de zi…

  18. Parca era o echipa intreaga acolo, nu? Nu?
    4 producatori, un editor de continut? Nu?
    Tipic romanesc…
    In Occident, cand un angajat face o gafa, ministrul demisioneaza. In Romania se da afara femeia de serviciu, care oricum, nu are nicio vina.
    Ipocrizie maxima….

  19. 1- adica cum o singura persoana? pe ala nu il verifica nimeni?
    timp de 2 ore sau cat tine emisiunea aie tembela nu s-a uitat nimeni sa vada ca NU e Mile Carpenisan? adica a fost sclav la Antena 1 12 ani, a primit un sut in cur drept multumire si „colegii” NICI MACARE NU MAI STIAU CUM ARATA ?
    2- cu banii aia luat pt SMS cum ramane?
    3- nu ma mai uit la antene.

  20. @Arhi

    Faptul ca ai in pantaloni o mica fidelutza (si nu o pasarica) nu te transforma automat in detinatorul adevarului absolut. Nu stiu cat l-o mai incalzi pe Mile indignarea ta, faptul ca v-ati inchis voi blogurile in ziua mortii sale, ca i-au trimis oamenii ganduri bune gratis sau platind 60 de centi, ca era poza lui sau a altuia.
    Daca zici ca l-ai cunoscut pe Mile, atunci probabil ca realizezi pe undeva (deep inside) ca acum zambeste si rade. De Madalin Ionescu, de Acces Direct, de gafe, dar… si de tine. Pen` ca nu este nicio diferenta intre tine si Madalin Ionescu – el a vomitat „lacrimi”, tu vomiti „indignare”.

  21. Emisiunea Acces direct este in general o mare mizerie, nu inteleg de ce l-ati concediat pe bietul om. Daca ati fi consecvent, faza cu poza gresita ar trebui premiata, se inscrie perfect in specificul emisiunii. De fapt prin faptul ca l-ati concediat dati dovada ca sunteti un patron viclean si care actioneaza dupa bunul plac. Daca ati concedia un om de la o emisiune de cultura pentru motivul ca a scris incorect gramatical poate ar fi corect dar atata timp cat puneti niste oameni sa scoata bani din mizerii si barfe ordinare iar apoi aveti pretentia sa fie impecabili din punct de vedere moral si profesional nu faceti decat sa dati dovada de ipocrizie.
    Cel mai corect ar fi sa-l intrebati pe Groparu daca este satisfacut de masura concedierii, sunt convins ca nu asta isi doreste.

  22. Partidul Conservator este alături de familia jurnalistului timişorean Mile Cărpenişan, trecut prematur la cele veşnice, însă deplânge gestul preşedintelui Traian Băsescu de a-i acorda post-mortem Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler.
    „După cum ne-a obişnuit pe parcursul anilor săi de «domnie», mai-marele de la Cotroceni îşi aminteşte de oamenii valoroşi ai României abia după ce aceştia nu mai sunt printre noi. Considerăm că aprecierile post-mortem conferite de preşedintele României sunt inutile, cu atât mai mult cu cât marea majoritate a beneficiarilor titlurilor prezidenţiale ar fi putut fi recompensaţi în timpul vieţii, nu după moarte”, a apreciat coordonatorul Departamentului Turism al PC, Lucian Dobrater.
    Conservatorii susţin că gestul lui Traian Băsescu este unul de „protocol”, în condiţiile în care aversiunea preşedintelui faţă de ziarişti a fost exprimată în nenumărate ocazii, chiar în direct. „Preşedintele nu se dezminte în ceea ce priveşte populismul, iar astfel de gesturi protocolare post-mortem nu mai pot avea nici măcar valoare de mângâiere sufletească”, a puctat Lucian Dobrater.
    Şeful Departamentului Turism al PC susţine că preşedintele avea tot timpul din lume pentru a decora oamenii de notorietate ai României pe timpul vieţii, nu după moarte. „Asemenea decoraţii post-mortem sunt bifate doar pentru imaginea prezidenţială, atât timp cât oameni precum patriarhul Teoctist, Ovidiu Iuliu Moldovan, Nicolae Dobrin, Dan Iosif sau George Pruteanu, şi lista poate continua, au fost «recompensaţi» de Traian Băsescu doar după deces. Ar fi cazul ca preşedintele să aprecieze aşa cum se cuvine oamenii în timpul vieţii, cred că s-ar bucura infinit mai mult”, a conchis Lucian Dobrater.

  23. Acolo este munca in echipa, iar echipa are un conducator., nu e exlus sa fi fost si o mica „lucratura” cum se mai practica uneori la romani, stiind ca reactia si pedeapsa va fi dura si va veni cu siguranta., facandu-se loc astfel cui trebuie.(unii au astfel de abilitati)

    Greseala este grava, insa pedeapsa este prea mare si nu o singura persoana ar trebui sa o suporte.
    E cam greu conform Codului muncii sa se demita asa de usor o persoana, trebuie sa se faca o ancheta interna, preavize etc…si doar in cazuri extreme (mentionate in legislatie) se desface contractul de munca pe loc. – Ori persoanei respective i se cere sa-si dea demisia ca sa nu i se strice Cartea de munca.

    In unele tari „in curs de dezvoltare” dinspre EST se practica sistemul – cerere de demisie in alb, semnata si fara data, cerere care se emite la angajare, odata cu intreg pachetul de acte., cerere care se tine intr-un fiset separat. (asta ca sa nu fie probleme cu codul muncii)., iar in caz de nereguli se completeaza doar data.

    Emisiunea in cauza nu am urmarit-o niciodata, insa din ce scriu colegii pe blog necesita un „studiu de necesitate/utilitate” al acesteia. Cred ca ar fi o pedeapsa corecta.

  24. Iar cu domnul Madalin Ionescu cum ramane? Are emisiune de OTV, extrem de slaba,dizgratioasa si nu face verificarile necesare. E de tot penibilul! Tare mi-as dori sa dispara emisiunea.

  25. […] “Am aflat, am cerut lămuriri, mi-am făcut o idee despre eroarea cu care o fost ”tratat” tocmai Mile Cărpenişan. Şi, pentru că lumea mă întreabă pe mine şi îmi bate mie obrazul, aş vrea să-mi exprim eu, explicit, scuzele faţă de Groparu şi, mai ales, faţă de memoria ”sârbului”. Şi, da, are dreptate unul ca Arhi, de a cărui bună-credinţă sunt convins – şi căruia îi mulţumesc pentru presiune (e drept, sunt şi altii care, din raţiuni de marketing şi concurenţă, au tras o indignare profesionistă, de crescut ratingul – la fel de jenantă ca incidentul în sine”, scrie Dan Voiculescu, pe blog. […]

  26. Iar tu,carmen,dincolo de cinismul raspunsului pe care il dai lui Arhi-care are dreptate-„vomiti prostie.

  27. @Carmen, nu mai vorbim despre „vomitat” lacrimi ori indignare.
    Vorbim despre ipocrizie, despre circ ieftin.

    Voi alegeti cum anume va practicati meseria. Noi alegem daca va urmarim sau nu.

  28. Madalin Ionescu este o copie mult mai proasta al lui Dan Diaconescu.
    Nu prea ma uit la TV, iar cand ma uit urmaresc doare Discovery si NatGeo.
    Ideea e ca OTV e o prostie de emisiune, dar Dan Diaconescu e destul de destept (am ajuns la concluzia asta dupa cateva interviuri cu el)

    Madalin Ionescu este penibil. Inteleg ca sunteti un om de afaceri, dar totusi. Va stricati reputatia cu un personaj de asemenea fel.

  29. nu mai intreb si eu daca sunteti seful serviciului personal de la antena 1… e clar ca au fost, la gafa respectiva, si altii mai vinovati decat acarul paun… tinerelul ala a facut o confuzie, dar toata echipa care, vezi doamne, inunda platoul cu lacrimi de crocodil pt mile, ce doamne iarta-ma pazea?…

    mai mare nemernicie e sa iei suprataxa pt mesaje de compasiune. si unde? la trustul pe care l-a servit si de unde a fost zburat ca o tinichea nefolositoare…
    tot fatarnicie e si aprecierea post-mortem a politicienilor in cautare de rating.

    Politicienii au cuvinte frumoase pentru jurnalişti. Mai ales pentru cei morţi! http://vinca-vestea-neamt.blogspot.com/

  30. Stilul ăsta de a rezolva o problemă mi-e tare cunoscut din păcate.Chiar era musai să fie dat omu afară? Un 10% pe vreo trei luni nu era mai cinstit? O sancţiune mai nonconformistă, ceva de genul să măture în jurul studioului o săptămână,poate avea mai mult efect.

  31. Eu nu prea-nteleg si n-o fac pe-a nebunu’
    De ce mogulu’ ii cere scuze lu’ Groparu ,
    Cand, acesta a-ngropat deja Antena Unu
    Desi,la drept vorbind,nu i s-a dat cu paru’.

  32. Carmen, esti singura care ataca si se ataca in zona asta.
    Daca era CINEVA sa il stie pe Mile in toata televiziunea asta trebuia sa dea buzna live si sa le zica alora ca e gresita poza.
    „Cineva care probabil este prea tanar si prea nou in presa ca sa fi stiut cum arata Mile Carpenisan” VAAAAAAAAAAAAAAI!!! Daca cel care a luat fotografia nu a fost in stare sa o compare cu un existenta de pe INTERNET (ca aici chiar nu ai cum sa o ratezi), asta e vina lui si inclusiv a retarzilor care au vazut imaginea si nu au sesizat nimic. Probabil le placea show-ul.

    Cum ar fi sa iti moara o ruda si sa ti se ceara 100 de lei ca sa participi la inmormantare? Asa si cu SMSul cu ganduri bune pentru Mile. Rusine.

    S-a cerut audienta. Audienta s-a creat. Acum au reclama cu greseala asta. Scopul a fost atins. Si, Carmen, nu mai da in stanga si-n dreapta ca dreptatea ta tinde spre comunism: totul este asa cum zici Tu si numai TU. Si bravo lui Arhi ca are „fideluta”, ca sunt destui fara si se ascund sub birouri.

  33. Reangajati-l pe copkilu ala de o gresit. Asta imi doresc eu si cred ca asta isi doreste si familia. In rest, sa-l odihneasca cine trebuie pe al nostru Mile!

  34. bravo bai carmen, numa` piosi si bocitoare p`acilea, care isi fac reclama cat l-au iubit ei pe carpenisan, atat de mult de si-au inchis pana si blogurile in ziua inmormantarii lui :). si au simtit nevoia sa bata darabana cu asta, ca si cum durerea se masoara si devine subject de competitie. niste ipocriti care sunt tare curios daca au ajutat cu ceva familia omului.

    ps. in restul zilelor, cat inca mai traia, nu ca ar fi scris vreodata despre el pe pretioasele lor bloguri. de-astia care isi aduc aminte de cineva, numa` dupa ce moare. si-atunci trebuie musai sa afle toata lumea cat de revoltati sunt ei si cum s-au imbatat de-atata durere la priveghi. pfff….

  35. Vad ca toata lumea se agita pe SMS-uri! Cred ca ne grabim sa dam cu parul fara a pune intrebarea legitima ce s-a intamplat cu banii de SMS-uri. Ca daca s-au constituit in ajutor pentru familia lui Mile Carpenisan… eu nu cred ca ar fi chiar o problema, nu?
    In ceea ce priveste poza, eu nu sunt asa de drastica, in sensul ca nu vreau sa vad sange pe pereti ca Arhi. A gresi este omeneste, s-a dat o sanctiune, chiar daca nu vad pentru ce ai distruge viata unui om care inca traieste pentru unul care a murit (suna cinic, dar a lasa pe cineva fara serviciu, pe praful asta, inseamna a-i crea mari probleme).

  36. @Arhi

    Continui sa fii confuz. Prima oara ti-ai confundat sexul cu argumentele si pe asta am lamurit-o deja.

    Acum ma confunzi pe mine cu o alta persoana, careia i-ar pasa ce si pe cine urmaresti tu. Stiu ca te voi dezamagi din nou (ca si in cazul sexului), dar nu-ti pot spune cat de paralel imi este ce alegi tu sa faci cu telecomanda, cu privirea sau cu timpul tau. „Cum imi fac eu meseria” n-are nicio legatura cu mass-media, asa ca nu pot fi decat happy ca nu ma „urmareste” cineva ca tine.

    Si cand spun cineva ca tine nu sunt sarcastica, ci ma refer la faptul ca in aceasta lume rea (ipocrita, ancorata in realitate pana la cinism, supusa greselilor si evident perfectibila) o persoana perfecta ca tine (care nu a gresit niciodata, care nu alearga dupa bani, nu face circ si se indigneaza pe bune pentru ca nu exista respect si pace pe lumea asta – cu alte cuvinte o persoana sincera pana in maduva sexului), ei bine, o persoana atat de perfecta reprezinta cu adevarat o floare rara :).

    Nu m-am lamurit inca daca acea confuzie la care faceam referire este o cauza sau un efect al perfectiunii, dar nici nu mai conteaza, mai ales atunci cand durerea iti ia mintile in asa hal incat nici nu mai poti scrie pe blog.

    Valabil si ptr restul celor care vorbesc in numele lui Arhi.

  37. Mogulule, eu sunt usor dezamagit de decizia matale. Inteleg oarecum scuzele fata de Groparu si fata de cel care a fost Carpenisan. Dar concedieri, nebunii si sa-i dai dreptate unuia ca Arhi? Groparu nu-si doreste stergeri de pe fata pamantului, ca e baiat de mare bun simt. Mile nici atat nu si-ar fi dorit.
    Deci care e treaba cu pomenirea lui Arhi, ca eu vaz ca durerea l-a tinut fix 3 zile, pana i-au ghiorait matzele dupa Ursus :P!
    Si cum banuiesc ca un concurs Ursus nu e taman un act de cultura, nu pot sa presupun decat ca totul a fost un circ ieftin ca sa-si faca Arhi reclama la blogul unde urma sa se anunte concursul Ursus. Pe bune, nu te mai uita in gura tuturor fomistilor care iti vin la usa chipurile in doliu!

  38. Maia, ca sa inteleg si eu mai bine ce ai vrut tu sa spui. Sa inteleg ca ai vrut sa ii trimiti un gand bun lui Mile si te-au barat cei 60 de centi? Adica atunci cand ai vazut 60 de centi ti-au fugit toate gandurile bune si n-ai mai putut sa gandesti pur si simplu de bine (gratis!) de Carpenisan? Era nevoie sa trimiti un SMS, mail, whatever, ca sa stie lumea ca trimiti tu un gand bun? Ai vrut sa participi la inmormantare si se cerea taxa la poarta cimitirului de 100 de lei???? LOOL! Este incredibil ce acuzati voi, facand insa acelasi tip de panarama.

  39. @ D.V.

    De tu ceri acuma scuze
    Chiar lui Mile, cu regret,
    Lumea iar o sa te-acuze
    Ca detii vreun…cont secret.

  40. Miracol in (Acces) direct :

    La Antena 1 s-a-ntamplat,
    In post, minune ca in vise,
    Caci si Groparu a inviat
    Desi el .. inca nu murise.

  41. @Pentru toti !

    Iar ati aparut multi cu impresii si comentarii, ca la ajutorul financiar dat pt. Daniel Raduta ! Ce vreti voi, de fapt ? La fel ca si basescu , care l-a decorat dupa ce l-a facut dezinformator… D-zeu sa-l odihneasca pe Mile Carpenisan si lasati-l sa se odihneasca in pace ! Nu va mai kk-ti pe voi care mai de care cu pareri si verdicte, ca nu faceti altceva decat sa dati satisfactie unuia de-a aruncat o piatra… si dupa aia, cu Mogulu’ in frunte v-ati aruncat toti dupa ea ! Un lucru e clar, baiatul acela a gresit, asta se intampla la toate televiziunile (mai toate OTV-izate) si pt. asta nu trebuia concediat ! Daca Dan Voiculescu o facea fara a fi fost „sesizat” de Arhi, pe blog, situatia ar fi stat altfel… Eu, unul, stau si ma intreb: sa fi fost Mogulu’ atat de usor de manipulat, ( supus presiunii, spune el… ) incat sa-l concedieze pe amaratul ala, sau a facut-o de dragul imaginii ? … Daca tot vroia sa demonstreze ceva, ar fi trebuit sa-l concedieze pe Madalin Ionescu, pt. ca e de un penibil fara limita. E jalnic !

    @Arhi : daca tot ai o putere de convingere asa mare, poate il determini pe Mogul sa scoata de pe post si „Acces direct” „Un show pacatos” „Stele sub lupa” si chiar „Agentul VIP” care sunt sub orice critica ! …poate si progaramul de Revelion, care, de la an la an e o mare tiganie…

  42. @ D.V.

    Proverb romanesc: Nici paine fara munca,nici munca fara paine

    Pe” vinovat”,ca sa-ti conservi obrazul fin,
    L-ai dat direct afara ca pe-un spin.
    Masura-i buna dar cu-o sugestie vin :
    Sa-i dai o prima mare si lui …Madalin .

  43. @ Dan Parcalab, daca esti chiar tu, ziaristul implicat in atitea si atitea povesti de a obosit DIICOT-ul sa te tot citeze prin dosare, zic sa nu mori de grija mea, ca am citit si eu prin presa ca ai probleme mult mai mari pe cap. din alea legale.
    daca este un pseudonim „aluziv”, zic sa folosesti numele real cind scrii la mogul pe blog cretinisme. sa semnezi poate chiar cu numele „cozmin gusa”, ca el are mizerabilul obicei sa se laude ca cutare sau cutare din presa sau politica e „omul lui”. chiar daca ala nu ii raspunde la telefon si nici buna ziua nu-i da.

  44. Chill out everybody! Toata lumea are dreptate, in felul ei :)!
    Mogulul a avut dreptate sa-si ceara scuze daca altcineva n-a facut-o. Dar atat, scuzele erau de ajuns!
    Groparu are cea mai mare dreptate, sa mor eu daca nu!
    Carmen are si ea dreptate ca mortii sunt cu mortii, iar cei vii cu cei vii, ca ipocrizia le apartine, in egala masura, atat celor care plang cu lacrimi de crocodil, cat si celor care sustin ca le-a stat ceasul dupa ce a murit Mile Carpenisan (altii decat familia si prietenii apropiati).
    Arhi are si el dreptate sa faca reclama la Ursus dupa l-a „presat” pe mogul. Ce-ar fi trebuit sa faca? Sa tina 40 de zile doliu dupa cat a fost de indignat :)?

  45. Domnule Voiculescu
    Comentariul meu in legatura cu atacul banditesc ordonat de Basescu impotriva Antenei 3 ( spargerea studioului meu de film din New York, sustragerea unei fotografii, care face ca persoana mea sa fie plasata printr-un trucaj fotografic alaturi de Andrei Badin si apoi sa apara pe un blog al serviciilor ) apare pe tot blogul politic romanesc . Printre ele a politicienilor Ion Iliescu, Alina Gheorghiu, Corina Cretu etc. Faptul ca dumneavoastra il cenzurati este extrem de grav.
    Preluarea de catre blogul dumneavoastra si medierea pe posturile de televiziune ar fi dat un soc terminal celor de la putere. Pierdeti o ocazie unica si este mare pacat. Ma asteptam la mai mult. Cu sinceritate. RH.

    ATACUL BANDITESC IMPOTRIVA ANTENEI 3 IN ATENTIA FBI !
    (UN WATERGATE ROMANESC )

    ATAC BANDITESC ORDONAT DE BASESCU IN SUA
    In urma cu doi ani Basescu a ordonat spargerea studioului meu de film din New York. Pentru a deruta politia banditii lui Basescu au facut 8 spargeri similare in cartierul galeriilor de arta Chelsea. Observand ca lipsesc cateva fotogtefii din seif ca si carnetul de telefoane am realizat imediat despre ce este vorba. In stanga acestui articol se vede fotografia sustrasa din seiful studioului meu de film din New York. Dupa o saptamana de la incepererea scandalului ICR New York pentru a fi discreditat ( conspiratie cu Antena 3 ) fotografia apare trucata, pe un blog special creiat de servicii. – Desteptarea lu’ Horvath http:iiroberthorvath-cineast.blogspot.com DE PRIN BLOGURI ADUNATE SI LU’ BADIN DATE. – Se poate observa montajul fotografic unde apar alaturi de ziaristul Andrei Badin. Trebue mentionat ca nu m-am intalnit cu aceasta persoana niciodata. Fiind jurnalist de investigatii ma fotugrafiez extrem de rar. De la venirea in USA nu cred sa posed mai mult de 6-8 fotografii. Fotografia pe care sa executat triucajul a fost facuta pe Aeroportul Louis Amstrong din New Orleans de sotia mea Kiyoko. Am pastrat fotografia intr-un plic in seiful studiolului si am notat disparitia ei imediat fapt relatat detectivilor politiei. ( Negativul fotografiei a fost gasit in Osaka la sediul studioului meu din Japonia. In momentul in care fotografia furata a aparut pe un blog strain am cerut o ancheta la FBI. In cursul acestei zile am fost anuntat de aparitia unor noi probe si ca o echipa speciala de detectivi a plecat spre Bucuresti. Un atac de asemenea amploare pe teritoriul SUA nu putea fi efectuata fara aprobarea la cel mai inalt nivel. In afara de un scandal diplomatic de proportii se profileaza punerea conducatorului statului roman dupa gratii. CONTINUARE : http://devanewyork.blogspot.com/
    Robert Horvath Deva Cineast SUA

  46. Domnule Dan Voiculescu, intotdeauna ati fost printre putinii oameni rafinati si indragostiti de teatru. Profit de aceasta ocazie, pe blogul dvs. sa va multumesc pentru sansa pe care mi-ati dat-o. Ma numar printre participantii la Gala Teatrului Tanar. Si eu si trupa mea suntem increzatori ca vom urca pe marile scene ale lumii. Asteptam momentul. Apropo, cei de la Fundatia Dan Voiculescu sunt adevarati profesionisti!!!

Comentariile sunt închise.