Câtiva pensionari au cerut colaboratorilor mei de la Cabinetul Senatorial din colegiul 8 să transmită acest ”mesaj pe plasă” lui Traian Băsescu.

Misiune îndeplinită.

P.S. Oare această plasă nu este, în felul ei viclean, aparent inofensiv, o amenintare pentru securitatea natională?

29 COMENTARII

  1. Paragraful asta * v-a inspirat „hăioşenia” de tip Morar-Buzdugan/Tociu-Palade ?

    * „Fenomenul campaniilor de presă la comandă cu scopul de a denigra instituţii ale statului, prin răspândirea de informaţii false despre activitatea acestora, presiunile exercitate de trusturi de presă asupra deciziei politice în vederea obţinerii de avantaje de natură economică sau în relaţia cu instituţii ale statului reprezintă o altă vulnerabilitate a statului român”.

  2. Domnul profesor universitar doctor Dan Voiculescu informeaza….hahahahaha!!!.
    in toamna lui 2006:

    “jurnaliştii par a fi noii securişti ai României, pentru că doresc mereu să îi tragă la răspundere pe factorii de decizie. (…) Preşedintele conservatorilor s-a plâns că ziarele sunt politizate, iar sistemul mediac din România este unul oligarhic, existând doar câteva mari trusturi”

    Sursa …HAHAHAHHAHAHA !!!!!! : Antena 3…..HAHAHAHAHAHA !!!!!!

  3. E manifestarea puerila a neputintei.
    Din pacate, sloganurile sunt in sangele nostru.Orice se face in opozitie cu cei de la guvernare, MUSAI trebuie sa aiba sloganuri care sa „tina vie flacara” revolutionara romana.
    Asa ceva nici eu -asa gamalie cum sunt…- n-as lua in seama.
    Inca nu li s-au redus pensiile si deja se cere oprirea genocidului.Nu avem cultura cuvintelor si se pare ca nici de la cine sa o invatam nu avem!
    Nu vreau sa jignesc pe nimeni.Este pur si simplu senzatia mea cand citesc scrieri de revolta 2010.
    p.s.eu n-am stiut ca o plasa luata odata …intamplator, poate fi folosita si ca …loc de ascunzatoare…n-am mai jucat de mult „de-ascunzatoarea”…

  4. esti om batran si rautacios!!! basescu e la al doilea mandat, si cainii latra..

    in loc sa mergi in vacante prin bora bora, matale iti irosesti ultimii ani din viata facand politica!?! curat murdar!!

  5. Doamne, Dumnezeule
    Poate sa-mi spuna cineva, ce se intampla cu tara asta?
    Sunt socata cu stirea de la RTV cu presa :(((((((((((((((((((((((((((

  6. off-topic :
    Vizionand emisiunea Dnei.G.V.Firea -emisiune f. profesionista din nou- ma gandeam…(poate Dv mi-ati si ghicit gandul…?!)…
    Maine se depun candidaturile pt. CA al SRTV -pentru P.C. n-am fost suficient de atenta daca s-a repartizat vre-un loc sau doar pt.psd ????
    Nuuuu….n-ATI ghicit ! IO nu vreau sa-mi depun candidatura in calitate de reprezentant al cetatenilor romani. Insa V-as mandata pe Dv. sa-i reprezentati…in locul meu, evident……….zic.

  7. Eu ma numar printre cei care nu am acceptat plase,galeti.ulei,zahar,etc.De ani de zile spun celor din jur,ca Base e doar pt el si ai lui,in rest totul se rezuma la „Cati parai face?” rezolvand totul.Si din 6 Decembrie nici nu-mi mai vine sa râd.Circula o gluma pe net,cum ca PD-L recomanda pensionarilor si bugetarilor sa traverseze strada cand semaforul e rosu,dar din toamna va fii obligatoriu!Umor negru! Mare pacat,deoarece odata cu cei cinci milioane care au votat plasa portocalie,am luat si noi ceilalti plasa.De furat si imprastiat banul public,inca nu s-a terminat,FMI participa la toamna si ne sugereaza una si alta,vorba unui profesor,s-a zis si cu suveranitatea statului.Cand urmeaza sa ne vanda cu totul sau sa devenim colonie americana,sau a cui da mai bine?

  8. Domnul Traian Băsescu nu a dat semne că ar fi receptiv la mesaje pe această temă, nu cred că la acesta va fi impresionat de argumente sau vector şi va anula măsurile luate.
    Ştim acum, a fost recunoscut că aceste măsuri cu reduceri de venituri şi creşteri de impozite sunt contravaloarea pentru funcţia de preşedinte obţinută în 2009, pentru a-şi satisface dorinţa cu „mai vreau o dată”.
    Acum dacă tot o să plătim cu vârf şi îndesat pentru acest preşedinte eu zic că ar fi bine să nu-l deranjăm 5 ani! :)

  9. Daca se poate, imi spuneti va rog frumos daca exista cumva o fundatie infintata de dumneavoastra pentru protectia pensionarilor, cu privire la un proces deschis la C.E.D.O. impotriva statului roman. Va multumesc anticipat si astept un raspuns.

  10. vin vremuri negre ….. bn ca unii au stat pititi in campania din 2009 la prezidentiale si acuma sunt vajnici luptatori … va fi crunt pana in 2012 la parlamentare

  11. O Justitie Independenta dintr-o Tara Democratica l-ar fi Pus pe Nenorocitu’ Asta, de Mult sub Acuzare, pentru Infractiunea de Incercare de Instaurare a Unui Regim Totalitar.

  12. As recomanda PSD-ului, PNL-ului si PC-ului sa-si creasca urgent numarul de membri cotizanti. Cresterea ar fi buna si pentru finante si pentru reliefarea suportului electoral local si reliefarea potentialelor fraude electorale. Apolitismul a fost bagat sistematic in capul romanilor in ultimii 20 de ani, si efectele se vad acum. Eu zic ca este timpul sa renuntam la acest apolitism care nu aduce nimic bun, vaduvind de fapt partidele de specialisti si oameni de incredere, cu verticalitate. As recomanda pensionarilor sa renunte la apolitism si sa se inscrie masiv in partidele de opozitie, singurele care le apara interesele.

  13. dar cine sa il puna sub acuzare pe carmas,tata?din pacate el e frezor,el trebuia sanctionat in 2009 dar la cate sacose cu basescu am vazut atunci mai ceva ca cele de carrefour si cora,pai exista propietar de vaca fara galeata PDL,in campania electorala 2009 am avut inpresia ca fata lu popey ma urmarea,era imposibil sa scap de ea,in mers banere cu popey,la semafor oameni care dadeau odorizante pdl si cand vroiam sa ma relaxez la o cafea ditamai fata se uita prin geam la mine

  14. intrebarea mea cand ma uit la tv e urmatoarea:de ce nu pleaca boc? e una logica..nu? eu daca eram boc si veneau cateva mii de oameni si imi spneau ca sunt prost,incapabil etc si imi donam salariul pe urmatoarele 6 luni eram injurat in fiecare zi pai eu plecam de mult dar de ce nu pleaca? are el un feeling care il impinge si ii spune ca datoria lui in viata asta e sa scoata tara din criza?poate am eu prea multa demninate si nu suport sa mi se zica ca nu sunt bun mie daca imi zice un sef ca sunt bun,capabil,facut ptr asa ceva pai ma duc

  15. oare trebuie sa ne asteptam sa-l vedem pe badea,gadea,ciutacu sau chiar pe mogul arestat in viitorul apropiat??
    daca luam cuvant cu cuvant din doc. oficial inseamna ca trebuie sa il aresteze pe morar dupa neuronul meu jumate mort;cine sufla in trompeta si zicea ca tara nu este in criza,ca nu scad pensii,ca se platesc salariile si nu scad,cine recunostea oficial ca au mintit tara,altii in alte tari au plecat ptr mai putin;dar la noi se tin cu dintii de functie
    as vrea sa intreb cu ce au desinformat opinia publica antenele mogulului: ca in RO e naspa,ca popey e naspa,mai ales ca udrea e o ‘capabila’ ca b1 ii sufla in trompeta lu popey si compania ca Romania sta mult mai prost ca Grecia?

  16. Care e problema? In 2012 aveti majoritate in parlament si-l suspendati pe dictator, atunci va avea o mare surpriza. Sa vedem poporul ce zice, cand vom fi cu 2-3 milioane mai putini, bineinteles:-)

  17. Fa-ti bagajele Domnule Voiculescu, caci te asteapta o minivacanta de 24h(cu voia procuraturii), urmata de un concediu de 29 zile(cu voia judecatorului). Clarvazatorul complice in cazul dumneavoastra va fi tovarasu’ Badea si una din dovezi va fi acel schimb de ceasuri, ca tot a prevazut el prabusirea economiei, a pensiilor, a salariilor(ale medicilor, profilor si altor fraieri,caci baietii destepti cu salariu de la buget primesc stimulente cu varf si indesat, nu doar la Casele de pensii din TOATA tara-unde ATENTIE se fac si ANGAJARI), decizia de maine a Curtii s.a.. Desigur..nici voi doi nu veti sta in aceiasi camera..
    Oare povestea din CSAT cu presa ca pericol a venit ca o coincidenta odata cu prima arestare a unui patron TV? Poate ca da…insa cum vor interpreta judecatorii de la recurs comunicatul? Pun ramasag ca ei n-o vor lua ca o coincidenta.
    Gata cu gaozarii, cu tigancile imputite si derbedeii dracului, cu campaniile intotdeauna mincinoase din presa!
    Ghici ce scria el Nasicul pe frontispiciu in ziua in care a cazut motiunea? „Guvernul rezista, reforma continua” SUPERTARE(la OTV-ul despre care toti il condamna acum pt.pupinbasism nu a scris niciodata asa ceva..totusi)…Reforma statului continua cu reforma presei.B1TV vine de la Basescu si 1 de la singurul post ce va ramane dupa reforma?(Au acum si un promo de la taticul lui „Gata cu pensiile nesimtite”)
    Vorba lu’ Oprescu : „Hai Romania!” Poate fa-ti bagajele Romania si Hai peste hotare ca aci ne ia zbenga.
    PS Fii matale boier si sari asa un pic in apararea lu’ Diaconescu, ca si Badea nu pentru omul(care stim toti nu ti-e catusi de putin simpatic), ci pentru metoda aplicata.

  18. @ luci jugaru si manuel: Suntem o tara europeana, abuzurile au o limita. E vorba doar de un soi de santaj-cacealma. @ Irina: Si faptul ca nu ma plimb prin Bora-Bora e, din ce spui tu, un lucru rau? Nu asta ar fi o dovada de iresponsabilitate si cinism?

  19. Draga Irina,
    Daca senatorii si deputatii din Parlamentul tzarishoarei se plimba in „timpul liber” prin …lumea larga (chiar si in Bora-Bora) asta nu poate sa faca altceva decat BINE ROMANIEI fiindca mai respira si dumnealor aer care poate sa le odihneasca creierul in vederea cresterii vitezei de reactie si supunere la vot a diverselor lucrari specifice scaunului pe care-l ocupa in puterea din aceasta tara.
    p.s.ideal ar fi sa-si poata duce cu ei si jumatatea si consilierul de incredere sau, macar….sofer-ul….! :)

  20. Va propun ceva …toti cei care ati urmarit interviul cu Domnul Sobaru,da-ti link la status cu inregistrarea emisiuni si anuntati-va prietenii macar asa ca si SEMN DE SOLIDARITATE daca vor sa vada ce inseamna CURAJ , RESPECT ,UMILINTA MODESTIE sa priveasca acest interviu.
    Este un lucru extrem de usor de facut un COPY – PASTE PENTRU O SANSA LA VIITOR.
    Toti vorbim pe messenger,toti da-m mesaje,STITI CAT DE USOR E …SA NU VA FIE RUSINE ,SA NU VA FIE FRICA .

    http://inregistrari.antena3.ro/view-06_Jan-2011-Sinteza_Zilei_cu_Mihai_Gadea-12.html

    UN CLICK PENTRU LIBERTATE ,obtiunea va apartine.

  21. ╔╦╗════════╔═╗═════╔╦╗══════
    ║╩╠═╦═╦═╦╦╗║║╠═╦╦╦╗║║╠═╦═╦╦╗
    ║╦║╬║╬║╬║║║║║║╩╣║║║╠╗║╩╣╬║╔╝
    ╚╩╩╩╣╔╣╔╬╗║╚╩╩═╩══╝╚═╩═╩╩╩╝═
    ════╚╝╚╝╚═╝═════════════════

Comentariile sunt închise.