Am doar trei scurte observaţii pe tema asta:

1. Pinocchio şi-a pierdut singurul avantaj pe care l-a avut: instinctul. Refrenul cu mogulul malefic s-a epuizat în decembrie 2009.

2. Începând din anul 2005, Pinocchio este preşedintele jucător al României, preocupat obsesiv să controleze totul. Din acest motiv, Preşedintele-Pinocchio este principalul responsabil şi pentru gazele ieftine ale domnului Ioan Niculae şi pentru Guvernul-dezastru Boc. După un car de ani în fruntea tării, cu institutiile la dispozitie, e cumva pueril să te miri naiv de problemele cu care se confruntă românii.

3. România are acută nevoie de preşedinte. Real, dinamic, proaspăt, credibil, nu uzat, depăsit, părăsit de apropiati si de propriul popor.

Pinocchio este un domn rudimentar şi agresiv, cu apă în urechi, care ne scufundă. Este lipsit de substanţă, logică şi legitimitate. Trebuie schimbat: e prost pentru România.

N.B. După B1, Pinocchio – luptătorul anti-moguli care visează, în secret, să fie unul din ei – are acum o nouă mărgică – TVR. Si-i tare mândru.

27 COMENTARII

  1. Romania, in acest moment, are un Presedinte care considera toate categoriile ca fiind nefolositoare si asistate: pensionarii doar cer bani fara sa produca nimic, medicii vor doar bani pentru salarii, medicament si echipamente pentru pacienti, iar profesorii vor bani chiar daca sistemul e nefunctional si influenteaza mintile tinerilor nevinovati pe care Zeus a jurat sa ii apere:-(.

    Intrebare: cum poti tu, ca presedinte al unei tari, sa spui ca „ti-ai bagat” betisorul gresit in ureche si ca suntem o tara de mana a doua?

    Intradevar, Romania are nevoie de un presedinte, o figura carismatica capabila sa „atraga” in jurul ei toate fortele politice (un Dr. King, Kennedy sau, de ce nu, Obama).
    Dintre principalii „candidati”, doar Crin Antonescu mai atrage cat de cat. Victor Ponta nu este in stare sa polarizeze masele, nici sa expuna un punct de vedere unitar la nivel de partid (sa se impuna), iar Daniel Constantin este practic inexistent, din punct de vedere al imaginii, pe scena politica.

    Propuneri: fie gasirea unei figuri – capabila din punct de vedere profesional – ce poate comunica usor, cu orice categorie sociala si profesionala pentru a fi promovata (de catre PC pentru 2012 -> DC ramanand in continuare presedinte al partidului deoarece face treaba buna din ce am citit), fie stabilirea unei strategii menite sa ofere mai multa vizibilitate lui DC sau CA (initial oprirea declaratiilor anti-„oricine” si doar prezentarea unor solutii pro [oamenii reactioneaza mai bine la lucruri pozitive], apoi stabilirea de strategii comune in domenii strategice)..

  2. problema majora a lor e ca ei cred ca fac bine ce fac
    traiesc cu convingerea ca daca fura e ok ca asa fura oricum toata lumea
    drept urmare cand isi coboara privirea spre bietul om napastuit ii fac o favoare ca ceilalti doar il furau si ei sunt buni ca iata au o aplecare care le vien dintr-o chemare

  3. grav e ca asa cum cozmanca comaico a fost impins la oprescu sa il deruteze pe cetatean cand crestea Crin si avea sanse sa-l depaseasca pe prostanac ceea ce ii baga in opozitie definitiva pe pdlaci
    asa se face acum cu dan diaconescu
    care a ajuns sa adune listele de la blocuri cu femeile de serviciu
    ca sa isi faca nr pentru legalizarea unei pacaleli a cetatenilor derutati
    acum cand partidele normale pot ocupa de drept locul lasat de nereformarea psd si de udmr unpr si in special pdl la care nu se pune problema reformarii ci a disparitiei

  4. INTR-O URECHE

    Un dop de ceara veche nespalata (cocsificat)
    Avea Traian Basescu Pres. intr-o ureche.
    (s-o tutuie pulimea, sa nu aiba pereche)
    Aflara-ti, deci, secretul cu auzul deformat.

    Plecandu-i medicul la munca-n occident
    Baga picamerul sa-l scoata, in stilul sau dement
    Inevitabil s-a lasat cu sange; asadar
    De mana cu Maria ajunse la Spitalul Militar.

    Aci un vechi si mare medic il trata domol
    Cu pansamente repetate muiate-n rivanol.
    Ca in final sa-i faca o proba de auz :
    „- Esti victima Traiane a stilului obtuz !
    Curand vei vrea sa folosesti trepanul.
    Atentie! confratele de cap e-n SUA pan’ la anul.”

  5. off-topic:
    Nu stiu cui trebuie sa-i multumesc, dar, oricum, multumesc pentru…devirusare.
    (indiferent pe ce perioada e.)
    ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

  6. Trei momente superbe:

    – „O ţară care se împrumută pentru a plăti pensiile şi salariile este o ţară de mâna a doua”. Cum se numeşte preşedintele care de 6 ani conduce o ţară de mâna a doua?

    – Culcer: „Nu cred că populaţia mai este atât de naivă”. T.B. (zâmbind îngăduitor): „Doamnă, n-aş spune!” Continuarea era probabil: N-aţi fost în ţară la ultimele alegeri?

    – “Aici discutăm despre un stat democratic” – adaptare după celebra “Aici vorbim despre o lege (a salarizării profesorilor) şi a nu o aplica înseamnă a nu trăi într-un stat democratic”.

    Genial!

    http://exasperat.wordpress.com/

  7. se pare ca au fost ceva probleme tehnice pe blog…de doua zile nu l-am putut accesa.

    Am observat ca ati solicitat mai multor organisme ale statului sa solicite date de la Ministerul de Justitia al SUA referitoare la mita Deimler AG.in Romania.

    Citisem pe undeva ca in Polonia e o ancheta in desfasurare referitor la inchisorile CIA de pe teritoriul lor, implicati fiind un fost ministru de interne, un fost prim-ministru, presedinte., nu de alta dar trebuie sa fim corecti cu partenerii nostri europeni, daca tot suntem intr-o casa comuna Europa. Vazusem ca se mentiona si numele de Romania, Lituania….De ce ei pot si noi nu putem? O fi din cauza Procurorului general?

    Eu nu cred ca mita s-a dat doar in cazul Deimler AG., dar e bine de lamurit intrebarea pana la sfarsit., ca prea exagereaza Basescu cu tema mogulilor.

  8. Scoţând,lui Zeus,băţul din urechea stângă,
    Doctorii i-au zis că-i este afectată trompa;
    Doamna Udrea a-nceput, atunci,să plângă,
    Ea înţelegând că-i este defectată …pompa.

  9. ce-a ce vreau sa va spun nu are nicio legatura cu presedintele ….am vazut acum un timp la stiri pe antena 1 ca romani nu i-au bani de la uniunea europeana, problema e ca nu stim cum sa luam bani aia sunt multii care ar vrea sa le ia bani „europenilor” dar nu stim cum…ati putea daca ati vrea sa ajutati tineri sa faceti prin organizatia dumneavoastra un curs din care sa invatam cum sa facem proiecte europene

    va multumesc

  10. Romania jefuita !

    Nu-mi prea pasa de moguli :
    Prea-s zgarie branza !
    Despre tot ce’nseamna tara
    Ma doare la ranza !

    Ati distrus aceasta tara :
    Ati ucis speranta !
    Nedreptatea-i evidenta,
    Sufocand instanta !

    Nu va pasa de popor,
    Nici de Decalog:
    Cu minciuna stati la masa
    Cersindu-i zalog !

    Eu sunt fosnetul de frunza:
    Murmurul de ape !
    Cel ce vesnic va acuza
    De urate fapte !

    Eu sunt cel mintit de voi
    De doua’j’de ani :
    Acel jefuit ca’n codru
    De voi,hotomani !

    Demnitate sau onoare?
    N’ati avut vreodata :
    Promitand,mintind poporul
    Viata voastra toata !

    Lasi, fricosi,far’ de onoare,
    Lacomi de arginti !
    Spaima de a fi dovediti
    Va scoate din minti !

    Viermii acestei natiuni :
    Putregaiul tarii ….
    Jefuind oamenii buni !
    – E vremea schimbarii !!!

    plecand de la comentariul :http://ro.netlog.com/uniculTRAIAN/photo/photoid…-

  11. 1. O minciuna repetata de 1 milion de ori devine adevar… acesta este crezul lor. Asa ne-au intoxicat cu mineri, comunisti si moguli in campania din 2009. Si lumea i-a crezut, au si votat impotriva mogulilor, minerilor. si in continuare intalnesc oameni stupefiati de dezvaluirile facute de labe1 tv in legatura cu Sorin Ovidiu Vantu. Dar cine sunt mogulii? cu ce ma afecteaza pe mine activitatea lui SOV? Pentru asta exista presa? Pe mine ma intereseaza ca cei pusi acolo, la carmele tarii sa ma intrepte spre o viata decenta AICI IN ROMANIA. Nu ma intereseaza ca s-au deschis granitele; s-au deschis pentru ca e in favoarea occidentalilor ca romanii sa lucreze munca de jos ca ei sa se ridice pe scara sociala si mai mult, tot ei sa vina la noi in tara sa investeasca in punctele tari ale tari: agricultura si industrie – si apoi presedintele sa concluzioneze ca suntem o tara second hand.

    2. Sunt momente cand sunt satula! sunt satula sa aud critici, sa tragem niste concluzii si apoi sa finalizam discutia ridicand din umeri ca nu avem ce face. mai mult, au ajuns oamenii sa se fereasca sa zica cu voce tare ceea ce gandesc „daca ne aude cineva?” sau „nu mai comenta pe internet ca astia te gasesc si cine stie ce iti pot face”. POFTIM? Am impresia ca si cei adunati pe la masutele de la emisiunile tv se feresc sa zica clar ce se intampla. Aseara l-am auzit vorbind la emisiunea lui Razvan Dumitrescu pe Dan Nica despre TIR-urile care fac contrabanda cu tigari si despre contrabanda facuta cu vaporul. Sunt din zona de vest, din colegiul senatorului Igas si deputatului Cionca si aici toti localnicii stiu cine se ocupa cu astfel de treburi. Si nu li se intampla nimic, noi ridicam in continuare din umeri.

    3. Avem nevoie de un restart sau de un Big Bang… cred ca ceea ce se intampla in tara e spre placul lor. Au parerea ca cu cat populatia romaniei o duce tot mai rau ei ies in evidenta tot mai mult. Cum ar iesi EBA in evidenta daca orice persoana si-ar permite luxul in care traieste? ea Pot face si haz de necaz: ei devin precum stele noaptea (ei stelele, poporul e negura). Atfel nu inteleg cum pot trai cu un astfel de mediu inconjurator, cu aceasta saracie, mizerie, scandal ce ii inconjoara.

    P.S. sunt doar niste randuri cu cateva pareri din alte multe scrise azi, si cred ca din nou incheiem ridicand din umeri.

  12. Spun unii că-i bolnav, de n-o s-ajungă anul ,
    Şi,din ureche, medicii i-ar fi scos doar rapăn,
    Iar el un pic de whisky ce-i scălda timpanul ;
    Un lucru-i cert : La cap, Piratul nu e zdravăn.

  13. Salut Dane,
    Eu m-am saturat de faza spusa mereu cu „mogulii”. Orice se intampla rau in tara e de la moguli! Bai gata…a expirat chestiia asta. Nu isi da seama cat e de penibil continuand sa o foloseasca?

    Da,da, mogulii sunt de vina. Oligarhii…

  14. Traian, Rodica şi mogulii

    De la creier, în ureche, apa i s-a scurs
    Şi a dat, se pare-n streche;
    Scriindu-şi foaia de parcurs,
    S-a dus la TVR, la o amică veche.
    Şi după ce Rodica l-a văzut ,
    I-a şters, cu mâneca ei, mucii
    Ş-apoi – un lucru foarte neplăcut,
    Şi-a şters, de pe chiloţi, clăbucii.
    Căci fiind prea cald, ea transpirase
    Purtându-i cam de mult, aproape-i uitase.
    ( De cand îl peria pe Adrian Năstase)
    Băsescu însă nu s-a sinchisit,
    Căci şi al său nume este cam dixit,
    Sugerând doar gaze „ca la Nicolae”,
    Aer cât mai este şi pe acela-l taie.
    Şi scuipând pe medici, el s-a apucat
    Să-i invite în UE, că e şi păcat
    Să lucre-n zadar, aici in bătătură,
    Şi-n plus să fie tot ei răi de gură,
    Că nu au bani nici de mers la budă,
    După ce mănâncă-n sat, pe la câte-o rudă.
    “Să se ducă frate” el atunci le-a zis,
    Că-n democraţie totul e permis .
    De-au vrut libertate, asta au acum,
    Nu răspunde nimeni c-au ajuns în drum.
    De vină-s mogulii, ardă-i-ar focul,
    Că dau doar veşti rele peste tot locul,
    Despre şefii cei mari, cocoţaţi la Putere,
    În loc să-i laude ca pe nişte repere
    De cinste şi onoare, ce le au în sânge
    Chiar când un copil, de foame mai plânge.
    Mai bârfesc mogulii, în presa lor infectă,
    Şi despre frunza-milion ce n-ar fi perfectă,
    Fără să gândească un pic la brandul ţării,
    Chit c-a dispărut şi flota de pe apa mării.
    Şi cu ministra Udrea, Nuş ceva mai are
    Ca şi Motanul Felix, lovind în Dezvoltare
    Şi-n turismul cultural, făcut cu pantofi cui,
    Ciorapi tip cutisin şi-n ie cusută cu pui…
    Păcat de ea că-i fată bună şi l-a-ncălţat pe Boc,
    Dându-i, până şi la inundaţii, pantofii ei cu toc.

    – va urma –

  15. Hmm, nu sunt de acord cu denumirea: „presedintele pinochio”.Mai degraba sau mai realist ar suna: „primu presedinte bodegar al tarii”, pentru ca mizeriile care le vorbeste el la televizor sunt la fel ca analizele fara sens ale alcoolicilor anonimi care dupa ce filteaza spirtul prin paine incep sa abereze despre doctrine si mentalitati politice.

    Oricum, per total…asta insemnand de la primul pana la ultimu om politic, toti sunteti niste plosnite de parlament. Toti vorbiti vorbe pentru a prosti masele si a prinde ciolanul, ca mai apoi sa va doara in cot de dezvoltare, de mentalitate, de evolutie, de traiul decent al omului de rand care va votat si a avut incredere in voi pentru al reprezenta la nivel national si mondial.

    Nu aveti decat sa va duceti dracu cu totii si sper sa o faceti cat mai repede pentru ca este a o mia oara cand ati dovedit ca toti sunteti o apa si un pamant.

  16. Nici eu nu sunt de acord cu numele Pinocchio. E un nume frumos si indragit de copii.
    Eu i-as zice :”Cartonel” – intrucat este un presedinte de carton.

    Un Presedinte de tara trebuie sa-si sustina businessul local, afaceristii autohtoni (si nu sa-i critice in continuu). Sa promoveze ramuri ale economiei in strainatate, sa semneze tratate economice strategice (si nu doar militare cheltuitoare de bani) cu anumite tari/sau grup de tari – pentru economia noastra (fie ca surse de materii prime, de tehnologii sau ca piete de desfacere), sa aiba viziune.
    Criticand in continuu afaceristii locali, contribuie la micsorarea „ratingului” acestora pe plan international, se pot rupe tranzactii, parteneriate sau se vor incheia la costuri mai ridicate.
    Vrei sa faci o tranzactie cu un afacerist local – introduci simplu pe GOOGLE numele lui sau al companiei si vezi o groaza de articole…Ca presedintele tarii a zis asa despre el…etc etc…Te cam pune pe ganduri un astfel de viitor parteneriat.

    El gandeste foarte limitat.(ex. daca se vor intoarce romanii din strainatate vor ingrosa randurile asistatilor sociali..pai noi doar de asa ceva suntem buni? de creat afaceri nu suntem buni? de achitat taxe nu suntem buni? poate va creste competitia si implicit productivitatea muncii?, poate cei mai neproductivi vor deveni asistati sociali…
    Las’ca e mai bine cum e acum – sa achite romanii taxe si impozite in statele unde lucreaza ei.

    O intrebare as avea pentru dl Cartonel:” De ce pretul gazelor naturale importate din Rusia este unul din cele mai mari din spatiul UE?” Pentru ca se face o medie:pret gaze romanesti+rusesti?
    Oare acest lucru nu contribuie la tragerea economiei in jos?
    El vorbeste in continuu de Patriciu (care a achitat dobanzi in fiecare an pentru acele obligatiuni de mln de euro, la niste datorii create tot de stat inainte de privatizare, altfel ajungea Petromidia la fel ca si Carom Onesti, Darmanesti, Rafo,Steaua Romana – adica fiare vechi – raf. Petrotel inainte de privatizare i s-au sters datoriile), si care in prezent personal nu mai are nici o datorie catre stat,ele fiind preluate de noul proprietar.
    INteresant ca nu prea „trambiteaza” – sa vina compania kazaha cu banii – ci sa vina Patriciu…pai ce treaba mai are el cu aceasta datorie?a…prinde la romani, uitasem.

    El vorbeste in continuu de dvs – care iarasi nu aveti nici o datorie, fiind un contribuabil bun.
    Mai nou vorbeste urat despre bancile nesimtite (de la care guv. Boc se imprumuta sa achite pensiile, altfel era in colaps demult, impotriva bancilor cu ajutorul carora a demarat mult trambitata operatiune :”Prima Casa”, banci care cu siguranta isi achita impozitele la timp.
    Mai atacam jurnalistii care sunt un pericol pentru siguranta nationala.

    E nevoie de o schimbare urgenta. Dar pe cine?

  17. Ultimul contraDANt

    DV te-a invitat, Traiane, la contraDANt
    Pe podul tarii rupt din contraVANTUire
    De saracie, prin tradare, ce a adus in sant
    Un neam istoric, predestinat la nemurire !

  18. Presedintele are si aceas mentalitate ca si Voronin:”sa se bucure de banii veniti de la cetatenii tarii sale ce sunt plecati.” Asta nu e semn de bucurie, nu e semn de mandrie – e de plans, pentru ca-ti pleaca poporul in tari necunoscute, de multe ori fiind injositi de niste straini – numai ei stiu cum sunt castigati acesti bani.
    Ei nu au plecat din cauza raiului din Romania.
    Pe vremea lui Ceausescu oamenii plecau pe ascuns, innotau Dunarea noaptea unsi cu grasime, avand la ei doar un numar de telefon, adresa si poate ceva marci germane si o speranta la o viata mai buna.In lagarele ONU din Yugoslavia se triau oamenii ca si animalele:cine se intoarce si cine e liber sa plece.
    Acum diferenta e ca se pleaca liber – nefugind., in rest aceleasi sperante., acelas drum fara a intoarce capul inapoi, aceas dorinta impinsa de catre instinct pentru a da o viata mai buna copiilor tai., sau cel putin o sansa.
    Nu prea am auzit ca la culesul capsunilor in strainatate sa participe: evreii, armenii, ungurii, rusii,olandezi, danezi, englezii, nemtii. – iar americanii au ei mexicanii lor.
    Cand un popor se injoseste asa de mult inseamna ca exista cauze foarte grave pentru a face acest lucru, rezolvarea carora ii depasesc pe guvernanti., si care au situatia scapata de sub control.

    Ex.o prietena de-a mamei, profesoare la randul ei…si-a luat inima in dinti si a plecat in Italia . Menajera la un batran de 80 de ani. (coleg de partid cu raposatul Mussolini). Au angajat-o copiii batranului. Intr-o zi batranul arunca prosopul jos. Ea se apleaca sa-l ridice , si in timpul acesta primeste un baston metalic pe spate…A zis ca asa pentru orce eventualitate daca va avea de gand sa fure de la el ceva..
    A plecat de la el in aceas zi. Este de nedescris ce trauma a primit coloana vertebrala si cata durere simte in prezent.

    Si ea a fost profesor de georgrafie la un liceu. Da, a trimis copiilor bani, dar cum poti sa te mandresti si sa te bucuri de acesti bani?Tu ca sef de stat…

    Alt caz: mama unui prieten , plecata in Italia. la fel menajera. Copiii batranilor lucreaza in Jandarmeria italiana. Muncea inclusiv sambata si duminica., i-au promis plata dubla. La un moment dat i-au spus: Pleaca, nu-ti mai dam banii – ca asa vrem noi. Daca incerci sa te revolti, chemam prin statie cativa colegi si facem un raport ca mi-a disparut din casa aparatul foto, etc…Iti convine un asa mers al lucrurilor? Daca nu – pleaca. Si a plecat.S-a intors in Moldova – acum e in spital, face tratament.

    Cunosc caz, in care un sef de catedra de la o universitate de stat din Moldova a parasit catedra pentru a umbla prin pietele din Romania sa vanda tot felul de produse, ca sa poata sa-si sustina copiii sai la facultate in Bucuresti (prietenii mei). I-a sustinut, i-a ridicat – unul din ei are un CV de invidiat de multi colegi din domeniu, fincanciar-contabil +facultate de drept – la zi, MBA, ACCA, diploma de expert contabil., experienta in marile companii internationale de audit. In schimb acum tatal nu se mai poate bucura de zambetul nepotilor si de calitatea de bunic. Stresul, zbuciumul in continuu si-au spus cuvantul .

    Si cazuri din astea sunt o groaza.

    Mai bine ar veni banii preponderent din prostitutia internationala, cel putin stii o treaba, decat de la medicii, dascalii ce lucreaza ca niste robi, injosindu-se., practicand munca de jos.

    Rusine dle Presedinte ca va bucurati de acesti bani!

  19. @andron & all:

    Constructia presedintelui este una foarte simpla care nu permite intelegerea unor concepte complexe economice, sociale, educationale etc.
    Daca cineva i-ar explica faptul ca acei romani din strainatate ar aduce la buget venituri mai mari si ar incerca sa ii explice cum, nu ar intelege. Conceptul de ROI nu ii este familiar, precum nici cele de pensie sau asistenta sociala nu ii sunt. E ca faza aia in care incerci sa introduci o forma patrata intr-o gaura rotunda. Oricat ai incerca nu vei reusi.

    Trebuie sa vorbesti in cuvinte simple cu el (preferabil sa nu depaseasca 2-3 silabe) si sa fie maxim 2-3 propozitii in fraza (de preferat fara fraze).

    Apropo de exemple: mama mea castiga 800 de lei/luna „la patron”. Are acelasi salariu de ani buni cu mici fluctuatii in sus sau in jos. Tot de ani buni are doua rate la banca care ajung acum la 700 de lei/luna (si ceva maruntis) – creditele fiind contractate pentru a ma tine pe mine si pe sora-mea in facultate (1) si pentru nunta surorii mele.
    Acum 2 ani, ratele aveau o valoare totala de aproximativ 400 de lei/luna, iar sora-mea, proaspata profesoara de informatica si sotie, o ajuta pe mama mea cum putea. Tot acum 2 ani (pe la mijlocului anului 5 de facultate), am inceput si eu sa lucrez si o ajutam (in afara de faptul ca nu mai cheltuia nimic cu mine).
    Odata cu criza, ratele au crescut, cheltuielile au crescut, iar Guvernul a inceput sa ia niste masuri ciudate.
    Vorbind ieri cu mama mea, mi-a spus ca a auzit (de la o prietena de la Directia Taxe si Impozite) ca, daca nu se platesc impozitele pana la un anumit termen stabilit, ei (administratia publica) ii pot lua direct din contul bancar (respectiv poprire pe salariu, dar fara realizarea unei actiuni in instanta pentru aceste demersuri). Mi se pare un abuz atat timp cat legislatia mentioneaza clar conditiile pentru impunerea popririi. Dar nu ma mira asa ceva in Romania.

    Alt exemplu:un prieten, inginer agronom, master in consultanta agricola, „n” cursuri in specialitate si vreo 15 ani de experienta avea pana acum 3-4 luni un salariu de 900 de lei. Deoarece era amenintat cu disponibilizarea, si-a luat inima in dinti (impreuna cu sotia – si ea inginer agronom), si au plecat in Danemarca pentru a lucra la o ferma zootehnica (pe posturi de muncitori calificati, nu de ingineri). Din cate am inteles, o duc destul de bine, dar nu au nici o sansa de a lucra pe post de ingineri. Se gandesc sa vanda tot ce au in Romania si sa plece mai departe, undeva unde gasesc loc de munca pe specializare.

    Exemple sunt…in special in randul oamenilor cu studii superioare…

    Mai bine ar sustine acesti oameni prin investitii..sunt fonduri disponibile pentru toate domeniile posibile…trebuie doar putina vointa (la capitolul legislatie).bineinteles… si inteligenta!!!

  20. INVIDIE LA ANIVERSARE

    Colonelul Paul Tibbets „eroul”de la Hirosima, invidios
    pe bomba de la Pontul Euxin-Basescu, cel mai odios,
    care ucise-n chinuri milioane de romani nevinovati,
    cu sange rece, prin infometere si umilinte, executati…

    P.S. Americanilor, reevaluand isprava voastra de la Hirosima
    din 06.08.1945 comparativ cu Rombomba Basescu, ramaneti,
    in continuare, cei mai mari cacaciosi ai planetei Pamant.

  21. @Ranga:
    Ce parere aveti despre preotul Caiafa si despre Pilat din Pont ?
    Va intreb fiindca vad ca va plac recursurile la memorie…

  22. Domnule Voiculescu, daca aveti curiozitatea sa cautati pe Google „Basescu suparat” veti gasi nu mai putin de 2.550.000 de rezultate. Nu-l mai suparati si dvs. cu cuvinte abjecte cum ar fi „suspendare”, „demitere”, „puscarie”si altele asemenea, nu de alta dar fiind atat de suparacios poate sa faca vreun atac cerebral si il veti avea pe constiinta.

    Basescu, suparat pe romani ca nu muncesc
    Băsescu, supărat că legea educaţiei nu a fost bine primită.
    Băsescu, supărat pe bănci
    Basescu, suparat ca nu-l baga-n seama Obama
    Băsescu supărat că ANI a fost desfiinţată
    Basescu, suparat pe Patriciu si Niculaie
    Băsescu, supărat pe ziariste că nu s-au ridicat în picioare
    Seful de gara din Pielesti l-a suparat pe Basescu.
    Basescu, suparat: CE ne-a facut praf, Parlamentul la raport!
    Basescu, suparat pe sinistrati: Daca va ajuta mai mult strainii adresati-va lor
    BASESCU SUPARAT PE PRESA:SPP-ul DATI PRESA DIN FATA MEA
    Basescu, suparat pe Boc si pe mass-media
    Băsescu, supărat pe jurnalişti mai tare decât pe ţigani.
    SUPARAT PE COMISIA EUROPEANA,TRAIAN BASESCU I-A CHEMAT LA COTROCENI PE CEI 27 DE AMBASADORI DIN UE,SA LE “BATA OBRAZUL”!!!
    Vasile Paraschiv l-a suparat pe Traian Basescu.Luptatorul anticomunist Vasile Paraschiv refuza medalia primita de la comunistul Traian Basescu.
    S-a supărat Băsescu pe americani?
    Basescu a plecat suparat de la dezbatera ‘Presa vs Politica”
    Basescu, suparat pe Melescanu si Cioroianu
    Băsescu foc şi pară după ce TVR a transmis în direct Gala Premiilor de Excelenţă a PD-L Iaşi
    Băsescu s-a supărat până şi pe Evenimentul zilei, vasul amiral al flotei sale electorale!
    Basescu, suparat pe Cezar Preda?
    Băsescu, supărat pe toată lumea .
    Basescu suparat pe manele.
    etc. etc.

Comentariile sunt închise.