Alianta PNL+PC şi iminenta coagulare a întregii Opoziţii sunt evenimentele care l-au speriat atât de tare pe domnul Băsescu încât ieri seara, neintrebat, a vorbit la TVR despre o noua majoritate parlamentară.

Presedintelui ii este frica de suspendare. Nu-i o noutate. Si, pana la urma, e de inteles, omul este păţit. Noutatea pe care am observat-o în interviul de ieri de la TVR este că nu-şi mai poate ascunde această temere.

Angoasa stăpânului a cuprins întreaga faună portocalie, care a început sa se zbata, sa strige, sa ameninte. Din nou “comunistii!”, din nou “securistii!”, din nou “tradarea principiilor liberale!”, din nou “acorduri şi înţelegeri secrete!”. Le-am auzit in exces si in 2008 si in 2009. Rezultatul s-a văzut, din pacate, in prabusirea nivelului de trai din 2010.

De această dată, ofensiva portocalie este doar o zbatere inutilă. Am convingerea că PNL, PC şi PSD au astăzi inteligenţa de a nu mai accepta să intre în defensivă, au intelepciunea de a refuza să se justifice în faţa «principiilor portocalii» care, de fapt, ascund doar impostură şi incompetenţă.

47 COMENTARII

  1. SONETUL MORŢII

    Frigurile morţii sunt cumplite
    Iar clipa răzbunării a sosit,
    Traian bolboriseşte a tâmpit
    În corul lui boc(ciu) de vite !…

    Înjură cerul, viaţa, pe dreptate…
    Ameninţând pe Ziditor cu barda,
    Uitând ce iute îl trădează garda,
    Simţind a flori de crin curate;

    Semn că se-nvârte roata vieţii
    Pe muzică de-nvingători
    Interpretată de viteji feciori

    În madrigal divin, al tinereţii.
    Se-nalţă cu cravată, eşafodul
    TB eşti mort ! strigă norodul…

  2. Dupa cum se vede Dvs sunteti disperati dupa putere. Eu am fost un sustinator infocat al PSD, dar mi-am dat seama ca ne mint. Intentionat ne tineau saraci, sa depindem de stat si sa ii votam pe ei. Intr-un final am inteles ca nu vor binele. Ca sa ne fie noua bine la toti trebuia ca lor sa le fie mai putin bine.
    Acum observ ca sunteti tot mai inversunati in fata reformelor care in final vor duce la indepartarea voastra de ciolan. Din tot electoratul, numai prostimea voteaza opozitia de astazi impreuna cu cei care au fot afectati de aceasta criza, prostimea care nu inetelege demagogia si populismul din mesajele Dvs. Sper ca din ce in ce mai multi sa vada totusi minciuna din tot ceea ce propuneti. PSD si Ion Iliescu, impreuna cu toti securistii si profitorii revolutiei (printre care va numarati si DVS) cel mai mare blestem pe care a trebuit ca tara asta sa il strabata in toata istoria ei…
    Sper sa dispareti de pe scena politica si sa apara forte politice noi, reformatoare.

  3. „Alianta PNL+PC şi iminenta coagulare a întregii Opoziţii sunt evenimentele care l-au speriat atât de tare pe domnul Băsescu încât ieri seara, neintrebat, a vorbit la TVR despre o noua majoritate parlamentară.”

    Basescu a vorbit despre „o noua majoritate parlamentara” pentru ca e un idiot, mogulule, dar din partea ta ma astept la mai mult. De ce nu vrei tu sa intelegi ca „iminenta coagulare a intregii opozitii” nu creste in nici un fel numarul parlamentarilor din opozitie deja existenti si, prin urmare, nu poate conduce la nici o „noua majoritate parlamentara” care sa-l suspende pe Basel? In loc sa va pierdeti timpul cu initiative aparent importante si marete, dar in realitate perfect inutile, mai bine atrageti de partea voastra UDMR-ul, UNPR-ul si cat mai multi membri PDL! Restul e gargara…

  4. LASATI GARGARA LA VATRA !
    Ma intreb ca si domnul Beldiman dece majoritate vorbiti. O majoritate care nu
    se transforma in voturi parlamentare este vorba eceluiasi domn doar…… gargara.
    Romanii trebuie convinsi de eficienta si pragmatismul dumneavoastra.
    Aveti in mana o carte extrem de puternica. Imperiul mediatic trebue pus la treaba. In loc de discutii lungi si sterle cu aceeiasi invitati si sceleasi subiecte este nevoie de anchete serioase. Imaginez un Radu Tudor facand anchete despre mafia armamentului…etc. Basescu nu trebue subestimat. Fiind incoltit este mai periculos decand oricand. Sunteti un om trecut prin viata. Sau mai pe romaneste …un om uns cu toate alifiile. Naivitatea dumneavoastra politica incepe sa inerveze chiar pe partizanii dumneavoastra depe acest blog. Calitatile
    dumneavoastra evidente in lumea afaceriilor trebue traduse in activitatea politica. In caz contrariu Basescu poate sa stea linistit …va mai pacalit odata.

  5. Domnule Voiculescu
    Am fost sfatuit de congresmenul din NY Eliot Angel, care ma reprezinta si pentru care am votat, sa va trimit urmatorul mesaj.
    Asteapta confirmarea si raspunsul dumneavoastra.
    RH

    SOLUTIE PENTRU RASTURNAREA REGIMULUI BASESCI PANA LA SFARSITUL LUNII IANUARIE 2010
    Senatul Romaniei Vicepresedinte
    SCRISOARE DESCHISA DOMNULE SENATOR DAN VOICULESCU
    Va dau o solutie viabila de a rasturna regimul mafiot Basescu. Nu demult 53 de de congresmeni SUA au adresat o scrisoare Presedintelui Obama o scrisoare in care considera CONTRABANDA DE ARME ESTE ” UN PERICOL EXISTENTIAL PENTRU” SUA. La aceasta lista adaugati numele dumneavoastra si calitatea de Vicepresedinte al Senatului. Mentionati in scrisoarea dumneavoastra discursul Senatoarei Feinstein de California care se refera la un vapor cu 8.000 de pistoale mitraliera pornita din Constanta. Nu uitati sa spuneti ca aceasta senatoere este sefa comisiei care supravegheza CIA. LOVITURA DE GRATIE ESTE DATA DE HILLARY CLINTON CARE LA SFARSITUL ANULUI TRECUT SPUNEA CA CARNAGIUL DE LA GRANITA CU MEXICUL ESTE PURTAT CU ARME ROMANESTI VANDUTA LA UN SFERT DE PRET DE PRETUL PIETII. UNITED STATES HOUSE OF REPREZENTATIVES’
COMMITTTEE on FOREIGN AFFAIRS
ASSAULT WEAPONS

    Chairman of the House Western Hemisphere Subcommittee Leads
Letter with 53 Members of Congress THE WHITE HOUSE
 PRESIEDENT
BARACK OBAMA
    Dear Mr. President:
The alarming prevalence of imported assault weapons in the US has put our nation’s police officers at risk. As a result, the civilian firearms market is flooded with imported, inexpensive military-style assault weapons, primarily from Romania. Importers are also able to skirt the restrictions by bringing in assault weapons parts and reassembling them with a small number of US-made parts. Assault weapon “parts kits” for assembly by individuals are also being imported. ATF has further weakened the prohibition by placing certain extremely problematic assault rifles on the “curios or relics” list, making certain firearms automatically eligible for importation.
Not only is the violence in Mexico already spilling over the border into the U.S., but the prevalence of imported assault weapons in the hands of criminals has made “officer survival” a critical issue for many urban law enforcement agencies. The Miami Police Department has reported a steep rise in the number of murders and other crimes committed with assault weapons; a Romanian WASR-10 (AK-type) assault weapon was ASSAULT WEAPONS
Chairman of the House Western Hemisphere Subcommittee Leads
Letter with 53 Members of Congress to kill two Fairfax, Virginia police officers in 2006; a Romanian WASR-10 assault weapon was used in a mass shooting that left eight dead at a mall in rural Omaha, Nebraska in 2007. The Associated Press conducted an analysis showing that the number of romanians
AK variants traced to crime by ATF has increased from 1,140 in 1993 to 8,547 in 2009. 
We ask that you direct ATF to act in accordance with the 1968 Gun Control Act and return to enforcing the ban on the import of all assault weapons, both those that are fully manufactured abroad as well as those imported as parts. By restoring these important restrictions, we will be able to help reduce violence here in the United States, while also sending an important signal to our friends in Mexico. Sincerely, 1. Eliot L. Engel (D-NY) 2. Michael N. Castle (R-DE) 3. Carolyn McCarthy (D-NY) 4. Gregory Meeks (D-NY) 5. Christopher Smith (R-NJ) 6. Alcee Hastings (D-FL) 7. Jerrold Nadler (D-NY) 8. Nita Lowey (D-NY) 9. Joseph Crowley (D-NY) 10. Bob Filner (D-CA) 11. Barbara Lee (D-CA) 12. Dennis Kucinich (D-OH) 13. Ellen Tauscher (D-CA) 14. Louise Slaughter (D-NY) 15. Bill Pascrell (D-NJ) 16. Marcy Kaptur (D-OH) 17. David Price (D-NC) 18. Eleanor Holmes Norton (D-DC) 19. Edward Markey (D-NA) 20. Chaka Fattah (D-PA) 21. Jim Moran (D-VA) 22. Robert Wexler (D-FL) 23. Earl Blumenauer (D-OR) 24. Brad Sherman (D-CA) 25. Jan Schakowsky (D-IL) 26. Gary Ackerman (D-NY) 27. Henry Waxman (D-CA) 28. Jose Serrano (D-NY) 29. John Conyers (D-MI) 30. Nydia Velazquez (D-NY) 31. Rosa DeLauro (D-CT) 32. Loretta Sanchez (D-CA) 33. John Olver (D-MA) 34. Betty McCollum (D-MN) 35. Rush Holt (D-NJ) 36. Linda Sanchez (D-CA) 37. Albio Sires (D-NJ) 38. Betty Sutton (D-OH) 39. Donna Christensen (D-VI) 40. Raul Grijalva (D-AZ) 41. Sam Farr (D-CA) 42. Jim McGovern (D-MA) 43. Lois Capps (D-CA) 44. Allyson Schwartz (D-PA) 45. Patrick Kennedy (D-RI) 46. Michael McMahon (D-NY) 47. Donna Edwards (D-MD) 48. Tim Bishop (D-NY) 49. Pete Stark (D-CA) 50. Doris Matsui (D-CA) 51. Zoe Lofgren (D-CA) 52. Paul Tonko (D-NY) 53. Mazie Hirono (D-HI)
    54. DAN VOICULESCU VICE PRESIDENT OF ROMANIAN SENAT
    Publicati aceasta lista. Cereti sprijinul partenerilor de coalitie. Adaugati pe lista numele parlamentarilor romani, DESCHIDETI O ANCHETA PARLAMENTARA ARATAND CA CONFORM LEGISLATIEI ROMANE ORICE EXPORT DE ARME TREBUE SA POARTE SEMNATURA PRESEDINTELUI …TRAIAN BASESCU. si acum ATENTIE ………Eu preiau scrisoare dumneavoastra si in calitatea de cetatean SUA si ziarist de investigatie specializat in terorism si transport de arme si o atasez MEMORIULUI MEU CATRE FBI ( 62 de pagini ) intitulat DOSAR CRIMINAL SI TERORISM AL CETATEANULUI ROMAN TRAIAN BASESCU. Imediat eu cer o aaudienta la Eliot L. Engel (D-NY) care ma reprezinta ca Comgresmen de NY si inainteaza scrisoarea dumneavoastra ca DOCUMENT OFICIAL CATRE PRESEDINTELE OBAMA. ASTFEL PRESEDINTELE BASESCU ESTE TERMINAT IN MAXIMUM 10 ZILE.
    Va rog insistent sa urmati acest sfat pentru binelele tuturor cetatenilor Romaniei !
    Robert Horvath Deva Presedinte Devartes Film International New York Tokyo

  6. Ciudăţenii în lumea zburătoarelor

    Ploaie de păsări căzu de Anul Nou în State
    Şi pe-a aripilor moarte o-nvăluie misterul ;
    Se-ntâmplă şi la noi lucruri cam ciudate ,
    Fiind văzută o Javră zburând cu elicopterul .

  7. Domnul Voiculescu,

    Cred ca a sosit timpul sa angajati personal calificat in administrarea web site-ului Antena 3. Cineva de acolo a avut neinspirata idee ca in momentul in care se incearca vizionarea unei inregistrari( de exemplu „Conexiuni”) apare in coltul dreapta jos a imaginii simbolul „P”. Cateodata(cu putin noroc) spotul publicitar se deruleaza iar apoi inregistrarea emisiunii incepe.De cele mai multe ori ,insa, nu se poate viziona inregistrarea ci doar asculta…
    Am scris si un e-mail postului Antena 3 dar fara raspuns sau remediere a acestei situatii…
    Va rog faceti ceva pentru remedierea acestei situatii. Este de-a dreptul frustrant. Numai bine si La Multi Ani.

  8. http://apologeticum.wordpress.com/2010/12/29/enciclica-integrala-a-sfantului-sinod-al-bisericii-greciei-%E2%80%9Dtara-noastra-se-pare-ca-nu-mai-este-libera-ci-in-fapt-este-administrata-de-creditorii-nostri/

    ALARMA SFÂNTULUI SINOD !!!

    Motto : ” – Dumnezeu nu ne-a dat duh de frică, ci de putere şi dragoste;
    – Viaţa a ajuns doar un interval de timp nedeterminat între două date : a naşterii şi a îngropării… ”

    Alianţa PNL+PC – PSD este cheia ieşiri din impas !!!

  9. ROMania, land of sorici !

    Astia suntem, asa am fost si vom fi mult timp de aici inainte. Poporul roman “care este” Ma bucur ca nu am fost primiti in spatiul Schengen, asta sa fie o lectie si sa ne dea de gandit. La ce folos, ca am fost primiti in U.E. si ca drept dovada ce popor suntem, am facut prapad prin toata Europa, cu toate curvele, interlopii, tiganii nostri pe care-i pupam in fund si-i ridicam in slavi pe mai toate posturile TV, fara ca Statul Roman sa faca ceva in privinta asta. Nu credeti ca si de aici ni se trage ? E drept, marea vina o are M.A.E. si… Basescu ( asta ca sa-i multumim si pe cei care profita de ocazie sa poata lovi si mai tare in el…)
    dar, marea vina o are cam 70% din poporul asta de nimic, care dupa 20 de ani se afla la acelasi nivel ca inainte de ’89. Educatie, cultura, igiena, etc. nu ai sa le vezi ! Isi cumpara romanu’ un DVD, si ca sa fie tacamu’ complet isi tranteste un mileu si un bibelou pe el si dai cu manele frate… Uitati-va la TV, cum s-au calcat in picioare “credinciosii romani” pt. apa sfintita, pt. fasolea cu ciolan si multe alte pomeni cu care au fost invatati. Degeaba… nu meritam nimic, iar ce primim, in loc sa pastram, distrugem ! Am ramas la nivel de Baltagul si Miorita.
    Nu meritam nici in U.E.

  10. @Viorel, ai dreptate, eu de asta nici nu ma mai agit atat de tare, pt. ca mi-am dat seama ca nu se mai poate face nimic in Romania asta blestemata. Suntem la mana occidentalilor, a evreilor si masonilor cu bancile si companiile lor cu tot. Dupa ce ne-au jefuit complet, normal ca nu mai au nevoie de noi. Avea dreptate Ceausescu, cand spunea de agenturile straine ! Toate intrarile in NATO, UE, si alte organizatii, ne-au costat cu varf si indesat.Ce urasc eu, acum, la politicienii nostri din opozitie, e ipocrizia si fariseismul de care dau dovada. Desi sunt convinsi ca nici ei nu mai pot face mare branza, profita de ocazie sa dea si mai mult in putere ( pe care eu, o urasc la fel de mult, ca si pe toti cei care au fost la putere din 89 ) …sunt facuti toti din acelasi aluat. Acum se fac deja aliante, se pun pariuri… mai nou, ce sa mai… deja, DV cred ca se si vede presedinte ! Urasc, nu mai vreau sa aud de aliante, conventii si alte combinatii, intre aceiasi politicieni si partide de 20 de ani incoace. Ne-am convins si saturat cu totii ! Lumea vrea o schimbare radicala, ceva nou… dar pt. asta si poporul roman trebuie sa se schimbe ! Cred ca se poate…

  11. Ei, lasati, ca dosarul domnului Felix e destul de public si uite ca e foarte vocal si fara nici o rusine. Singura persoana care a avut decenta a fost Mona Musca, entelectualul de Antene nu are nici o rusine.Nici macar dupa aventura jurnalistica cu Seres care a aparut in presa.

  12. D-le Voiculescu,
    Apreciez tenacitatea dumneavoastra de a lupta cu actuala putere. E exact lucrul pe care trebuie sa-l faca opozitia intr-un stat democratic.
    Stiu de asemenea ca veti ajunge la putere la urmatoarele alegeri folosind mesajul populist caci segmentul rural si cel needucat sunt majoritare.
    Insa pentru prima data chiar imi doresc ca politicienii sa minta.
    Mi-ar place sa mintiti in campania electorala, sa imprastiati mesaje populiste, sa spuneti ca o sa curga rauri de lapte si miere insa apoi sa continuati reforma inceputa de vreo 2 ani.
    Mie ca cetatean nu imi pasa cine o face, vreau doar sa se faca. Cei de acum au avut „the balls” sa o inceapa stiind probabil ca nu vor mai ajunge la putere. Mi-ar place ca dumneavoastra sa aveti „the balls” sa o continuati.

  13. Domnule Senator Dan Voiculescu

    Vă sugerz ca problema comentată de @Custure la 6:36 am să fie în atenţia Antenei3, care ar face, prin Gâdea, o emisiune memorabilă în compania unor feţe bisericeşti bine selecţionate.
    Am impresia că ţările ortodoxe din UE (Grecia şi Romănia) sunt victimele unui „ajutor special” pus la punct în detaliu…
    Cu stimă

    http://apologeticum.wordpress.com/2010/12/29/enciclica-integrala-a-sfantului-sinod-al-bisericii-greciei-%E2%80%9Dtara-noastra-se-pare-ca-nu-mai-este-libera-ci-in-fapt-este-administrata-de-creditorii-nostri/

  14. @ viorel …aceeasi prostime l-a facut presedinte pe basescu in 2009 sa nu vina comunistii plus ca era buna galaeta portocalie si un kil de ulei…ajutati bineinteles si de prostanacul no 1 adica Geoana . atunci nu era de blamat prostimea acum e de blamat ca s-au fript cu cine au votat si nu-l mai vor ? esti ipocrit sa stii …

    @ Valiberal … vezi ca din tipul asta de idei extremiste s-au nascut drame mondiale …
    uite o idee ….dam bomba atomica pe aici …aram la juma de metru adandime si populam cu nemti inalti blonzi si cu ochii albastri… e bine asa ? Heil …

  15.         SOLUTIA VOICULESCU PENTRU ROMANIA
    Stiu ca va rog sa infaptuiti o minune . Chiar daca nu oferiti o solutie macar dati
    oamenilor o speranta. Nu va mai bazati pe altii creiand aliante cu incompetenti si hoti. Nu va mai aliati cu clasa politica care a adus aceasta tara in prapastie. Poporul sa saturat si nemultumire a rabufnit chiar pe acest blog…… de aliati si prieteni. Viitorul prim ministru sau chiar presedinte trebuie sa aiba competinta economica. Acesta este atuul dumneavoastra. Disociativa de imbecilitatea politica a politicienilor care nu mai reprezinta pe nimeni…..sau poate doar mafia care este a fost si fara interventia dumneavoastra….va fi la putere in perpetuitate.
    SITUATIA ECONOMICA A ROMANIEI
    Incepeti sa spuneti lucrurilor pe nume. Tot timpul se vorbeste de o redresare economica. Romania produce mai putin decat inainte de 1989 iar productia agricola a disparut complect…….80% din alimente find importate. Forta de munca a plecat ramanand acasa pensionarii si birocratia. Cei care produc nu pot
    tine in brate pe cei care nu produc ci doar consuma. Clasa de mijloc ,coloana vertebrala o orcarei natiunii dispare . Intai au pecat nemtii si evreii iar acum pleaca ceierul. Singurul lucru pozitiv mostenit din comunism…educatia este si ea distrusa.
    COMISIA ECONOMICA VOICULESCU
    Lasati gargara politicianista , populismul fara acoperire, aliante pe hartie ….etc.
    Adunati putina competenta economica romaneasca…. care macar cunoaste cum se invart lucrurile pe aici. Puneti banii la bataie si adunati din strainatate creiere care pot…face din rahat bici. Competenta economica trebue balansata cu creiativitate. Lipiti pe banii dumneavoastra ceva recipienti al premiului Nobel.
    Creiati cea mai buna echipa economica din lume. Apoi incercati miracolul de a scoate Romania din prapastie.
    REFUZATI IMF SI COLONIALISMUL ECONOMIC
    Urmati exemplul Ungariei care refuza politica imprumuturilor. Aceasta poate creia un consens national. Fara o participare constienta si un efort colectiv nu se poate face nimic.
    VOICULESCU PRIM MINISTRU
    Voi fi sicer. Faceti parte din aceiasi aceiasi mafie politica care a dus Romania intr-o situatie disperata. Diferenta sta in competenta economica si experienta de menager. Sunteti singurul politician roman care are aceste calitati. Spuneti cetatenilor Romaniei ca sunteti singura persoana care poate incerca ….sa scoata
    tara dintr-o situatie ce pare fara iesire. Va asigur ca veti avea sprijinil tuturor.
    Sper sa acordati atentie acestor randuri. Va doresc succes.

  16. UN NOU SEMN DE PUNCTUAŢIE [ ٩ ]

    Limba Română agresată peste poate de chiar T.Băsescu prin exprimări fără acoperire (mincinoase) se află în situaţia istorică de a adopta un nou semn de punctuţie care să fie corelat cu voinţa populară suverană în materie. Este arhicunoscut că românul care ia la cunotinţă de minciunile Preşedintelui şi ale Guvernului Boc le taxează instantaneu, pe fiecare în parte, cu simbolul neâncrederii populare [organul genital masculin] . Pentru reglementare şi estetizare s-a cerut Academiei Române să aprobe acest nou semn de punctuaţie de forma unui băţ cu cap [ ٩ ] Ex : Preşedintele Traian Băsescu va decapita pe Boc, Baconschi şi alţi vinovaţi „fără cap” de neintrarea în Schengen a României٩
    Se va reveni cu detalii.

  17. Moto : Bă ce-mi place !!!

    „SERVITOARE PROASTĂ sau MAHALAGIOAICĂ
    este TRAIAN BĂSESCU”

    a spus-o cu alese cuvinte Crin Antonescu acum 5 ore pe sticlă, ca replică la măgăriile debitate la adresa lui de către Javra Ordinară, turbată de când cu alianţa PNL- PC.- PSD

  18. Domnule Voiculescu desi acest comentariu nu are legatura cu post-ul TOTUSI ARE LEGATURA CU CEVA NE LEAGA PE NOI TOTI ,as aprecia daca ati face macar cat de cat pe blog-ul dumneavostra cat mai cunoscut acest caz
    Va propun ceva …toti cei care ati urmarit interviul cu Domnul Sobaru,da-ti link la status cu inregistrarea emisiuni si anuntati-va prietenii macar asa ca si SEMN DE SOLIDARITATE daca vor sa vada ce inseamna CURAJ , RESPECT ,UMILINTA MODESTIE sa priveasca acest interviu.
    Este un lucru extrem de usor de facut un COPY – PASTE PENTRU O SANSA LA VIITOR.
    Toti vorbim pe messenger,toti da-m mesaje,STITI CAT DE USOR E …SA NU VA FIE RUSINE ,SA NU VA FIE FRICA .

    http://inregistrari.antena3.ro/view-06_Jan-2011-Sinteza_Zilei_cu_Mihai_Gadea-12.html

    UN CLICK PENTRU LIBERTATE ,obtiunea va apartine.

  19. * MEDIOCRITATEA ISTEAŢĂ CU PROBLEME MORALE *- băsescu Traian, NU poate fi doborât decât de popor! Cine afirmă că n-ar pricepe… e fie de-al lui, fie la mâna lui, punct.
    Mârlanul de la Cotroceni primeşte felicitări… De la FMI. Că-n rest…
    Au obosit românii şi să-l suduie şi să-l blesteme, apel la * raţiune * via băsescu, mai fac numai câţiva cufuriţi-sanchi politicieni, adicătelea nişte papagali cu scheletele-n dulapurile Cotroceniului. Că de-aia s-a înaripat zăusul încornorat, ( nu peste noapte, evident ) pentru că mulţi, prea mulţi şi de toate coloraturile sunt nemernicii cu morcovu-n cur şi trecuturi cu damf…
    Nah, că era să * uit *, se mai chinuie şi limbricul Volodea Tismăneanu , ca să mai câştige de-o pită, prăpăditul, să-l albească pe mârlan, cică… Şi schelăie trădătorul, scuzaţi, ajentul Volodea împroşcând la ordinul Cotroceniului, desigur, disperat la rândui că va crăpa * neînţeles *, mamelucul. … ( … )
    http://sfinx777.wordpress.com/2011/01/09/uite-cine-hahaie-piratul/

  20. Subscriu la cele spuse noua/mie aici dar, intrucat inca din Liceul cu renume pe care L-am absolvit glumeam si Le spuneam colegilor ca eu…daca ar fi sa aleg, as intra in partidul…Liberal, totusi, azi, razgandindu-ma, as opta sa intru in…porumbar… :)

    p.s.Columbofilii stiu de ce. :(

  21. offffff-topic:

    Am uitat sa Va impartasesc si eu, la randul meu, ca, de cateva zile, ma doare-n…………frunte.
    Cred ca e, totusi, de la …sampanie – cu culorile n-am probleme. Deocamdata.
    :( :( :( .

    Deci, sa iau algocalmin sau….antinevralgic, la varsta mea, pentru acest tip de durere ?

  22. BĂSESCU ŞI RUGBYUL

    TraianBăsescu abordând un antrenor al unei echipe de rugby :
    – Aş vrea să joc şi eu rugby. Tot zice lumea că sunt maidanez !…
    – Cu regret, nu, neândeplinind criteriul principal ! Rugbyul este într-adevăr un joc de maidan, dar practicat, în exclusivitate, de jucători nobili – inteligenţi !…
    – Şti, eu conduc o „grămadă deschisă”, portocalie…
    – Poate, unde sunteţi făcut grămadă !…
    – Măcar pe un post de „pilier”. Hâc! Hâc!
    – Regret, pilierul la rugby este o minte permanent trează. Nu e cazul dv.!…
    – Mai bine mă duc la fotbal. Măcar ăsta e un joc nobil…
    – Da! Practicat de maidanezi !…Încercaţi.

  23. SOBARU EROU AL UNEI NATII !
    NOI NE DARAMAM EROII. ALTII RIDICA STATUI PENTRU EI. NOI AM AJUNS
    SA DARAMAM STATUILE LOR CHIAR INANTE DE A SE …..DE A SE FACE

  24. @mogul… te stiu de ceva vreme pe blog-ul asta, si tu stii la fel de bine ce-am vrut sa spun ! Daca ti se pare cumva ca tot ce se intampla in tara asta e numai din cauza politicienilor, te inseli. Istoria ne-a demonstrat de-alungul timpului ca tot raul ne-a venit numai dinafara, pt.ca natie de tradatori si curve ce-am fost dintotdeauna, ne-am vandut si ne-am pus capra in fata strainilor de la Decebal incoace. Nu am cerut ca cineva sa fie bombardat, ucis sau calcat in picioare, ci doar ca Statul Roman sa faca ceva. De ce suntem considerati tiganii europei ? Cat despre masoni si evrei, se vede ca habar nu ai. De unde vine criza mondiala si cine conduce tara asta cu adevarat, stie toata lumea, numai ca putini sunt cei care au curajul sa vorbeasca ! Cum iti explici ca mai toate tarile din Est, mai mult sau mai putini, sunt cam in aceeasi situatie. Nu cred ca exista interes din partea Occidentului sa se ridice prea mult Balcanii, pt. ca ar pierde ei foarte mult. Asta se intampla si in sport si multe altele. Nu vom fi decat o piata de desfacere a gunoaielor lor. Eu cred ca oricine ar veni la putere, mai mult de acest nivel nu ne putem ridica. Altfel… o sa patim ca sarbii.
    Nu stiu… poate gresesc, dar am mai discutat si eu cu oameni bine pregatiti !

  25. TRIBOLOGIE

    – Micuţule, cum stai cu involuţia ?
    – Conform graficului pdl-udmr, Şefu. Am reinstaurat viaţa tribală pe tot teritoriul grelei moşteniri.
    – Tribală ziseşi ? Ia fă-mi rost de un „Tratat de Tribologie”, s-o facem mai ştiinţific (sic!)…
    Micuţul o sună pe Nuţica şi aceasta sosi, în aburi, cu ultima ediţie a Tratatului de Tribologie, adresându-i-se Preşedintelui :
    – Vânzătoarea de la librărie care m-a servit, recunoscându-mă, mi-a zis că sunt prea tânără şi frumoasă pentru a apela la tribologie !!! De ce oare ?
    – Ignoranţa, Nuţico!…S-a instalat în viaţa tribală mioritică, de timpuriu.. Noua Lege a educaţiei va rezolva şi problma tribologiei ca politică de stat fu(turistă), replică TB.
    – Aşa-i Şefu ! îl aprobă Micuţul universitar.
    – Ciudat dragilor ! Vânzătoarea era o femeie coaptă… cam ca soţia Preşedintelui Norvegiei !

  26. Mr Horvath, ai o problema si nu doar una de exprimare ci chiar una de natura medicala.
    Sunt oarecum surprins sa vad ca sunt si postari critice la adresa dl .Felix
    Acum cativa ani cu ocazia campaniei electorale , Mircea Badea a avut o emisiune superba . am sa va postez linkul aici , intrebarea mea este , in aceasta alianta , care este M… si care este L…?
    distinti saluti!

    http://www.youtube.com/watch?v=I2zl5ZuICas

  27. n.a. la „offffff-topic”.
    Mi-am sunat medicul de familie si mi-a spus clar sa iau antinevralgic – daca asta am in casa – in actuala mea situatie, dar, pentru a nu fi complicatii, neurologice, sa ma duc neaparat la cabinet sa ma vada si el si sa-mi prescrie ceea ce va fi cazul.

    Sper sa nu fac pareza.

  28. @ Porumbacu
    Sunt plecat de treizeci de ani deci ….am scuze pentru exprimare. Am ajuns
    in SUA direct din ancheta securitatii. Si acolo mi se spunta zilnic ca am probleme
    de natura medicala. Deci se pare ca ne-am mai mai intalnit. Te tin minte …umblai mai mult in civil si aveai ochi albastrii patrunzatori. Inchei cu o intrebare. Ce te deranjeaza mai mult. Cum ma exprim sau ce vreau sa exprim ?

  29. @ valiberal . a fi patriot nu inseamna sa urasti ci sa iubesti daca tot ai apucat linia asta…. iar politiceinii nu sunt nici mai buni nici mai prosti decat cei care i-au ales pe partea cu istoria…… poporul roman daca era revolutionar din fire disparea demult de pe harta europei intre atatea mari imperii … in rest cu masonii ,evreii , martienii si cine ne mai conduce iti doresc succes sa ii infrangi …

  30. ii urasc pe pedelisti! mi-e sila de asa zisul grup independent UNPR! pur si simplu, m-am saturat de UDMR, de ungurii din UDMR!

    am incredere in mai multe persoane vazute pe sticla, din PC!

    PNL-ul a dovedit ce poate in ultimii ani, chiar acest partid ni l-a adus pe Base la putere!

    nu sunt cu PSD-ul, pentru ca nu pot uita regimul Nastase!

    dar nu am incredere deloc in Antonescu!

    si Antonescu ii va prosti pe prosti, fiindca are un bun discurs, asta trebuie sa recunosc!

    poate ca el nu are dosar pentru ca este inca ofiter activ!

    avem nevoie de profesionisti!
    avem nevoie de o noua clasa politica!
    iar politicienii pusi in tot soiul de functii din 90 incoace au reusit sa ne distruga, incet si sigur!

  31. Domnule Voiculescu, cu tot respectul pe care vi-l port, vă rog să nu-l subestimaţi nicio clipă pe Băsescu; va acţiona în disperare de cauză, iar vorbele ( lăturile ) aruncate la televiziunile pe care le controlează, vor fi printre cele mai inofensive dintre „mijloacele” pe care le va folosi împotriva Opoziţiei unite şi a liderilor săi.

  32. update la offffff – topic

    Daca as crede ca exista….extraterestrii, aliens – cum bine zic americanii – atunci cred ca…am suparat cu comentariile mele niste…asa ceva !
    Dar fiindca, pe neprevazute, mi s-au uzat niste tevi de apa in casa -tocmai azi m-am inundat, in casa fiind – atunci tot ce pot spune este:

    Iertati-ma culorilor, daca V-AM SUPARAT ! :) (:

Comentariile sunt închise.