Intalnirea lui Traian Basescu cu parlamentarii UNPR este o încercare disperata de a-si salva propria functie. Traian Basescu stie ca a inceput disolutia actualei majoritati. Stie ca un numar semnificativ de senatori si deputati au decis sa nu mai sprijine actualul regim.

De altfel, pot sa confirm aceasta realitate.

Sa fim seriosi, pe acest presedinte nu-l preocupa viitorul politic al membrilor UNPR.  Traian Basescu este preocupat, acum mai mult decat oricand, doar de propria functie si pentru asta este dispus sa promita orice. Insa, dupa atatea promisiuni neonorate, nimeni nu-l mai crede. Oamenii seriosi au inteles definitiv neseriozitatea acestor promisiuni.

Cu fiecare parlamentar responsabil care se alatura Opozitiei, Traian Basescu mai pierde cate un trimestru de mandat. A inceput numaratoarea inversa pentru „majoritatea Basescu”, iar intalnirea de astazi si altele care vor urma sunt zbaterile unui proiect politic epuizat.

52 COMENTARII

  1. Un singur aspect ma deranjeaza: acesti parlamentari „responsabili”, adica tradatorii care vor alege sa paraseasca corabia puterii actuale, vor fi priviti ca salvatorii patriei. Cu toate ca sunt manjiti li se vor „ierta: toate pacatele. Dar ce sa facem, acestea sunt jocurile politice, chit ca i-as insemna pe toti membrii actuali de la putere.

    Daca societatea civila nu e in stare de nimic, opozitia incearca orice cale de a opri aceasta distrugere a natiunii. Pana la alte solutii, salut acest demers.

  2. Tic tac tic tac tic tac…AMR f putin si scapam de incompetenta la nivel inalt. Basescu trebuie sa plece, sa-si ia gasca si sa se duca pe mare. Sa admire pescarusii in compania sticlelor de whisky si rom.

  3. Domnule Dan Voiculescu,haide-ti sa nu va mai incredeti atata!!Asa s-a intamplat si la alegerile prezidentiale!!V-ati increzut prea tare ca Geoana va fi presedinte si nu a fost sa fie.Nu prin gargara de 2 lei se face poltica.Politica reala se face,step by step,door to door,exact ca picatura chinezeasca.Daca nu faceti cum va spun iar o sa aveti un esec mare si o sa spuneti ca ei sunt de vina.Lasati-l pe Basescu sa-si faca jocul si nu mai vorbiti prea tare.Tacerea e de aur!!Haide-ti sa facem ceva.Incet si sigur.Parditul Conservator e inca la pamant si va fi daca nu va implicati!!!In judetul Ialomita PC nici nu exista,e la cativa km de capitala.Unde este implicarea centrala???De ce nu il demiteti pe Chelbea si relansati partidul???Va dau un pont.PNG Ialomita,toata filiala vrea sa treaca la Partidul Poporului a lui dan Diaconescu.Pe 11.02.2011 sunt asteptati la negociere cu acesta.Luati legatura cu ei,ca au in tot judetul oameni,plus consilieri judeteni,primari si consilieri locali.Din cauza lipsei PC la Tandarei s-a infiintat si UNPR.Ing.Iordache Marian un cel mai bun potent primar nu avea unde sa mearga decat unde a avut sustinere.Foarte usor poate fi convertit si adus la PC.Tot la Tandarei,primarul PSD,Sava Vasile are credibilitate in randul cetatenilor maximum 1 %.este bagat in toate magariile posibile cu tiganii arestati in aprilie 2010.Ati avea posibilitatea unui primar si consilieri foarte buni.Implicati-va.Din PSD,in special aripa batrana ignorata de primar,vor sa plece in alt partid si nu au unde.Haideti faceti ceva!!!Sunt un pensionar nesimtit de 4 4ani din Tandarei-Ialomita si vreau sa fac ceva pentru urbe.Singur nu pot,dar pot sa va ajut.Nu am fost si nu sunt in acest moment membru al vreunui partid politic.Basescu mai are destui adepti,incepand cu cei care sunt in functii de conducere a deconcentratelor.Am vorbit si cu Liviu Danila de la Dr.Tr.Severin.Pot fi contactat la email [email protected]

  4. nu sunt Urania, nici Nostradamus, dar pentru mine e clar: PDL-ul nu o sa mai intre in veci in parlament, o sa se destrame, la fel ca unpr-ul. Basescu o sa ajunga dupa gratii!

  5. Basescu este terminat. Incearca toate cartile pe care le mai are. Spera ca cineva sa-l mai salveze….sper sa se scufunde impreuna cu tot guvernul. Cata incompetenta ne-a demonstrat basescu, nu ne-a demonstrat nimeni vreodata…

  6. domnule dan, vad ca ati inceput sa faceti ceva, dar nu am incredere intr-o alianta care incepe sambata. nu va duce nimic la bun sfarsit. atat timp cat vor exista fostii (fsn) in partidele politice nu stiu ce va iesi, lupta pt ciolan va fi mare din toate partile, indiferent de cine va conduce. ar fi bine sa fie antrenati tinerii in lupta politica pt ca au alte viziuni, nu sunt „patati”, chiar daca nu au trait „vremurile noastre”, totusi, viitorul, tara aceasta va fi a lor si a urmasilor …. nostri. deci, lasati tinerii, pe cei care ii aveti, sa spuna ce au de spus, fara sa-i influentati. asteptam evenimente!

  7. Basescu s-a dovedit a fi un pericol pt Romania. Cel mai logic ar fi sa indepartam pericolul, deci, hai cu suspendarea…

  8. Acest presedinte nu-si merita functia, trebuie suspendat. Daca mai ramane pana la sfarsitul mandatului riscam sa ne pierdem tara la propriu.

  9. SOLUTIA VOICULESCU CATRE ROMANIA !
    Domnule Voiculescu
    Deranjez cu o intrebare capitala . Ce se intampla dupa Basescu ?. Se pare ca nu aveti niciun plan si niciun raspuns. Oare nu realizati incompetenta totala a cuplului Antonescu Ponta. Astia doi nu depasesc nivelul unui presedinte si contabil sef al unei gospodarii sgricole colective. Sau nu aveti simtul humorului sau nu aveti simtul realitatii. Dupa cateva zile de euforie va veni ora adevarului. In fond nu este vorba decat de un transfer de la clan politic la un altul…. provenind din aceiasi clasa politica. Pleava societatii. Nimeni nu neaga competenta dumneavoastra dar v-ati legat singur de maini si de picioare. De la distanta lucrurile se vad mai bine. Basescu este un dezastru fara precedent si totusi ai are pe acesti eroi ai opozitiei…pe acesti birocrati fara har in buzunarul mic de la vesta. Dupa un dezastru economic si social total Romania se va intoarce la Basescu. De data aceasta se va intoarce pe cai mari…..exact ca Putin si va rade pe toti incepand cu dumneavoastra. La fel ca in Rusia atat cat Basescu este in viata veti putrezi in puscarie. Oare exemplul Khodorkovsky nu va este de ajuns. Aveti calitati deosebite dar lipsa curajului le inghite pe toate pe rand. Sper sa fiu gresit.

  10. Zilele lui Basescu sunt numarate. Sper ca acest securist sa fie tras la raspundere pentru toate mizeriile pe care le-a facut pana in prezent.

  11. Domnule Voiculescu alianta pe care incercati sa o construiti are drept obiectiv salvarea Romaniei .De-a lungul timpului cunoastem mai multe aliante care au avut acelasi scop .Prima alianata de forte a fost FSN care ne-a scapat de Ceausescu ;a urmat conventia democratica ; urmatoarea a fost alianta DA ,rezultatele dupa 20 ani aliante se cunosc si s e vad .Credeti ca noua alianata ce se vrea infiitata va avea alt rezultat?…

  12. @RH

    Domnule RH , in cazul in care dl. Voiculescu va considera necesar , va va contacta si va va propune un post de consilier personal .

    „Dupa un dezastru economic si social total Romania se va intoarce la Basescu. De data aceasta se va intoarce pe cai mari…”

    Eu nu v-as angaja fiindca nu aveti o intuitie locala puternica , poate tocmai ca va impartiti intre Deva si celelalte studiouri cinematografice de pe mapamond pe care le detineti .
    Singurul presedinte , fost , care ar mai avea sanse sa fie reales , la limita , daca ar concura doar cu Basescu , este Ion Iliescu .

    Inca ceva , dvs. de unde va procurati informatiile care stau la baza concluziilor dvs . ?
    TV , media scrisa on-line , clasica , fosti generali , seduceti secretarele de la guvern ?

    Toate cele bune altfel !

  13. Sa speram ca vor avea si cei din UNPR (unii din ei ,ca la un Oprea de exp nu ne putem astepta) decenta de a nu mai pune umarul la sarada din Parlament. Dupa aceea, efectul va fi cel de domino.

  14. Cred ca tot dvs, asa cum ati grabit formarea Aliantei, ar trebui sa insistati pe cooptarea parlamentarilor in opozitie pt formarea ,majoritatii parlamentare. Nu-i oferiti timp lui Basescu sa se replieze, mai ales ca ne-a dovedit asta de atatea ori.

  15. Cred ca parlamentarul care m-a uimit cel mai tare in momentul in care a parasit PSD si a intrat in UNPR, alias grupul parlamentar tampon al lui Basescu, a fost Diaconescu. Astept sa-si repare imaginea adoptand o tactica mai buna, aceea de a pleca din UNPR, oricat de santajabil ar fi.

  16. A venit vremea ca basescu sa plateasca pt toate gafele pe care le-a facut, pt tot raul facut romanilor. Basescule, hai pa!

  17. Off topic

    PIRAMIDALĂ GÂNDIREA LUI OBAMA
    faţă de măcelul din Egipt.

    Un mu(get) face diferenţa dintre Mu-barak şi Barak.
    Cei 300 de împuşcaţi nu contează…

  18. Asa o fi! Basescu si ai lui au zilele numarate, se vor desfiinta, vor disparea, se vor dizolva, se vor evapora, etc. Atunci de unde atata mobilizare si aliante de partide? Sa lupte impotriva cui? Sau tindem catre „Un singur gand o singura vointa”? Si cine comenteaza e ciudat, e portocaliu, e ……… in toate felurile urate?
    La cate previziuni se fac despre Romania si puterile ei prezente si viitoare se vede ca in fiecare dintre noi traieste cate o mica MAMA OMIDA.

  19. @Ciprian

    SURSELE MELE DE INFORMARE SI DEZINFORMARE !
    Nu stiu daca domnul Voiculescu ar trebui sa ma angajeze ca consilier personal dar ca corespondent in SUA al antenei 3 precis. Am ca pregatire doua facultati de specialitate……una romaneasca ….IATC Cinematografie Bucuresti. Reprezint cu sotia mea televiziunea Japoneza la New York , sunt ziarist de investigatii specializat in bagarea in puscarie a lui Traian Basescu.
    Dosarul CRIMINAL SI DE TERORIM BASESCU remis catre FBI are 62 de pagini si va pune baza unui carti pe care o voi publica in curand. Este o opera colectiva a prietenilor si a surselor din servicile occidentale si romanesti. Daca 99% din informatii ar fi inventate sau avand ca sursa imaginatia mea de cineast restul ar asigura presedintelui mereu reales un sfarsit tragic sau macat un proces televizat in jurul lumii. Am intradevar un studio de film cu sedii in Tokyo si New York orase pe care le consider cel putin atat de importante ca Deva unde m-am nascut.
    Am avut o colaborare fructuasa cu Antena 3 unde am trimis ( legatura mea directa agentul SIE Andrei Badin ) caruia i-am transmis fotografiile atacului organizat de mine a fortelor americane impotriva cladirii de 16 etaje a securitatii romanesti din New York. Fiind singurul creiator al celebrului scandal ICR New York puteam sa ajung o celebritate locala romaneasca daca colaborarea mea cu mogulul nu ar fi intrerupta de serviciile secrete puternic infiltrate in trustul mediatic.
    Am ajuns in SUA printr-un schimb de studenti si am primit o bursa guvenamentala Ceausescu pentru trimiterea unui material filmat in care Presedintele vorbea despre bomba atomica romaneasca. Ancheta mea de la securitate mi-a intarit legaturile cu securitatea romaneasca care ramane o sursa curenta de informatii. Am pastrat amintiri placute.
    Acum ceva ani am lucrat la un film despre actul de la 23 August creiat de regele Mihai si agentura americana . Pentru creiarea scenariului am luat legatura cu Asociatia pensionarilor de CIA. Filmul a fost oprit de securitate care a considerat ca adevarul istoric nu foloseste regimului Iliescu. Am devenit in consecinta prieten la catarama cu toata conducrea din vechime a CIA care pe langa informatii a-mi apara fundul la nevoie. Este o sursa care se apropie de puterea de penetrare jurnalistica a unui Nistorescu care lucreaza cu Assange, Fiind cetatea si al Imperiului Nipon sunt intrebuintat de serviciile japoneze in lupta continua cu Ambasada Romaniei in care toti consulii sunt ofiteri acoperiti cu grade de generali.
    Impotriva vointei mele am fost pus de serviciul americano- japonez sa fac o greva a foamei cu ocazia vizitei presedintelui Basescu in tara soarelui rasare.
    Astept cu nerabdare sa fac o vizita in Romania sa „seduc secretarele de la guvern” si de la alte institutii ale statului. O voi face imediat dupa impuscarea Presedintelui Roman.
    Puteati sa aflati informatii suplimentare despre mine in cartea DACA TRECI PRIN CAMERA MORTII serializata de scriitorul Victor Nicolae in ziarul New York Magazin. Fiind considerat un pericol public pentru mafie Basescu a oprit publicarea prin eforturile unui intreg departament SIE care activeaza impotriva mea. Ofiterii acestui departament fericiti ca le dau de lucru, sunt o alta sursa permanenta de informare.

    Toate cele bune altfel ! ……vorba dumneavoastra. Apreciez atentia dumneavoastra si a multor altora care se ocupa de cazul meu.

  20. În sfârşit!!! Dar decizia anumitor UNPR-işti de a nu mai sprijini actualul regim nu ajunge. Pentru modificarea majorităţii parlamentare în defavoarea lui Băsescu, este obligatorie „curtarea”, de către opoziţie, a UDMR-ului şi a cât mai multor membri PDL, dispuşi să schimbe tabăra înainte de a fi prea târziu. Pentru ei.

  21. Postare corecta

    DOMNULE VOICULESCU
    NUMARATOREA INVERSA PENTRU CRIMINALUL BASESCU AR PUTEA INCEPE CU ACEASTA STIRE PRELUATA DE TOATE AGENTIILE INTERNATIONALE DE PRESA
    ” AMERICANI BATUTI SI SCHINGIUITI LA BUCURESTI.”

    CITITI ROBERT HORVATH BLOG

    http://devanewyork.blogspot.com/

  22. cea mai mare bucurie a romanilor ar fi suspendarea presedintelui motiv pt care va doresc succes in acest demers.

  23. @RH

    Domnul Pacepa daca ar fi fost mentorul dvs. v-ar fi recomandat sa va publicati cv-ul pe un blog ?!? ca sa dati satisfactie unui pusti si sa va „lustruiti” imaginea in acest mod ?!?

  24. Domnule profesor universitar doctor Voiculescu Dan,

    1. nu mor caii cand vor securistii-turnatori-justitiabili (ex. Felix) si escrocii-turnatori-justitiabili (ex. Nuş)
    2. http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-pasa-voiculescu-boierul-nastase-si-revolutia-pe-model-arab-919891.html

    3a. din 2: „Uite aşa află românul ce mai e prin lume: când se apucă televiziunile moguleşti să facă talk-show-uri despre mişcările de stradă de la Tunis, Cairo şi Tirana, cu planul străveziu de a strecura ideea că poate, nu-i aşa, ar fi vreme şi la noi să…”

    3b. tot din 2: „Nu degeaba chemau deunăzi Ponta şi Mazăre la insurecţie, adică la intrarea cu forţa în instituţiile statului, dacă suspendarea constituţională a lui Băsescu eşuează „în ianuarie, cât e foamea în burtă, că aşa se fac revoluţiile” (citat din primarul paramilitar). Uite că o pune acum în practică Partidul Socialist în Albania, deşi pe motive complet opuse: la ei se cer anchete; socialiştii români plus aliaţii din PNL (dar unii PDL-işti, plus UDMR când nu e lumea atentă şi se strecoară dl Frunda la butoane) vor oprirea anchetelor, desfiinţarea ANI şi DNA şi pedepsirea exemplară a procurorilor şi judecătorilor care se ating de politicieni”.

  25. SIMŢ DE ORIENT(ARE)

    Zeus e băiat isteţ, descurcăreţ şi-nfipt
    Iar de suspendare nu i-e frică; n-are trac,
    Căci deja e invitat, la toamnă, în Egipt
    Şi va prelua preşedinţia …de la Mubarak .

  26. Politica de resurse umane este esentiala pentru modernizarea statului, trebuie oameni cu specialitate in toate domeniile, trebuie schimbat modul in care se numesc in functiile publice, functiile guvernamentale, trebuie numiti pe criterii profesionale.

  27. Privesc alianta PNL + PC + PSD in mod pozitiv. Ma fac ecoul opinii publice generale romanesti care pana acum acuza opozitia ca este divizata. Ei, acuma cand incepe sa se uneasca, eu consider ca este un lucru pozitiv.

  28. @Dragos – bai Dragos, cat de jalnic a ajuns tribul decerebrat numit PDL incat sa plateasca un postac(opitec) si pentru blogul lui Voiculescu? Macar pe vremuri Udrea suna singura la Turcescu sa se ”admire”..

  29. Cu o singura exceptie, toate celelalte comentarii de mai sus mi se par postate de Badea, Gadea si portarul de la Antena…Parca ar fi blogul lui Ceausescu, cu postaci de tip Vadim & Paunescu, incredibil…
    Chiar daca postarea va fi cenzurata, am totusi o intrebare : de ce apare atata de rar in public Dan Voiculescu ?… E constient de imaginea negativa pe care o are ? E mai usor sa „combini” din umbra, decat sa stai de gat cu Crin si Ponta, doua marionete penibile ?… Este !
    Dulce si chestia asta : „Oamenii seriosi au inteles definitiv neseriozitatea…”
    Da, au inteles inca din decembrie 1989…

  30. Oprea este un mercenar. Va sta acolo unde ii este lui bine. Deocamdata este ministru in finctie si nu va parasi tabara. Ne asteptam insa la alti membrii mai onorabili, cum ar di Diaconescu sa faca o miscare in acest sens.

  31. Nu stiu daca gruparea UNPR mai are vreo urma de moralitate pentru a face o astfel de tranzitie, luand in calcul ca, din punctul meu de vedre, sunt o gloata de mercenari politici.

  32. @sub-urbanie, te-au trimis baietii lui Tataru de pe EVZ pe blogul lui Voiculescu? Bai bugetivori mascati, asta e semn ca simtiti cum vi se strange latul.

  33. promisiunile lui basescu intotdeauna au fost apa de ploaie, nu le mai crede nimeni de ceva vreme, iar sfortarile astea sunt mai mult decat inutile si o da uneori in penibil..e mai simplu sa-si accepte soarta si sa plece, macar minimul de respect sa-l aiba pentru tara

  34. toata situatia e cam ca o bomba cu ceas, sta sa explodeze ,iar cand o va face vor fi destule pagube…asa ca asteptam ca alta solutie nu avem

  35. basescu asta trb daramat cat mai repede. altfel, nu mai avem nicio sansa. si asa, mai avem putin si ne inecam.colacul de salvare il reprezinta alianta pnl pc

  36. am facut astazi un exercitiu…m-am scremut sa-mi dau seama daca basescu sau boc au facut ceva bun pentru tara in toti acesti ani de cand sunt in politica. tot nu mi-am dat seama. dar am realizat, cat de ipocriti si de idioti sunt acesti doi indivizi.

  37. @ciprian poz.28
    Consider ca ai mare dreptate in privinta dlui RH. Prea si-a postat CV-ul pe un blog spre a da peste nas unui oarecare ca mine sau ca dvs. Ciudat, nu credeti?
    De altfel imi e simpatic dl RH daca s-ar crede atotstiutor…poate e, dar….totusi…bate rau la ochi!

  38. DOMNULE VOICULESCU, VA ROG SA SUSTINE-TI (CU TOATA PUTEREA PE CARE O AVETI), ACEASTA UNIUNE, NOU CREATA, PENTRU A DEBARCA ACEASTA „NENOROCITA CONDUCERE!”(BASESCU-BOC…SI CEILALTI) CU STIMA! MAIER ALEXANDRU-CETATEAN AL ROMANIEI SI LOCUITOR AL ORASULUI BUCURESTI(SECTORUL 4)

Comentariile sunt închise.