Declaratiile de duminica ale lui Traian Basescu dovedesc un singur lucru: presedintele nu mai are nimic de spus. Desi incearca cu disperare sa-si recapete statutul, abordand bombastic teme prezidentiale – relatia cu NATO si negocierile cu “colegii” din UE – Traian Basescu devine, pe zi ce trece, tot mai lipsit de continut. Un personaj irelevant, ale carui opinii nu mai intereseaza pe nimeni.

De altfel, dupa declaratiile incarcate de frica si furie de la numirea neconstitutionala a lui Cristian Diaconescu in functia de ministru de externe, mitul Basescu s-a destramat ireversibil. Romanii au inteles atunci ca presedintele este depasit, speriat, preocupat exclusiv de rafuieli politice.

Desi isi simte propria neputinta, Traian Basescu refuza sa o accepte. In perioada urmatoare va continua sa ne bombardeze cu parerile sale. Va vorbi despre Consiliul European, desi acolo are un rol strict decorativ, singura sa contributie “strategica” fiind prezenta in fotografia de grup; despre economie, desi nu intelege nimic din acest fenomen; despre nocivitatea sistemului politic al carui principal reprezentant este si despre alte “fixatii” demagogice lipsite de continut.

De fapt, romanii mai asteapta un singur demers de la actualul presedinte: demisia.

Cu fiecare noua aparitie in care va vorbi despre orice altceva, Traian Basescu va continua sa plictiseasca, sa dezamageasca si chiar sa irite.

57 COMENTARII

  1. Am o nelamurire .Aseara la Gidea in timpul emisiuni da omul reclame la un moment dat ,si ce sa vezi incepe cu Gold …Rosia Montana .Lamuriti-ma si pe mine reclama la Rosia Montana face Basescu .A3 de ce face : 1)Bani din reclama nu au miros .2)Nu va mai priveste ce dau pe post A1,2,3 dumneavoastra cu politica ,antenele cu ce le cade bine .Eu tin la Gidea ,Badea ,Radu Tudor ,Dana Grecu parca isi bate joc de ei un pitiflender ,sau dracu stie sunt ramas in urma cu exigentele …… :roll:

  2. T. Băsescu. Cine este acest individ ? Nu este decât o paiaţă cu scălâmbăieli perimate, care îşi continuă degringolada prin inepţiile lui „veşnice şi nemuritoare”, în speranţa că dacă îşi va prelungi tumbele în faţa electoratului, va mai câştiga încă un mandat. Un măscărici care ne plictiseşte cu acuze nefondate şi glume de prost gust, în ideea că îl vom aplauda şi vom întinde iarăşi gâtul pentru a ne strânge şi mai puternic jugul. Mai bine ar face o reverenţă şi ar ieşi cu demnitate de pe scena politică, fără a ne mai sili să-l acceptăm în continuare. Micimea gândirii lui l-a determinat a avea o vedere obtuză şi a nu-şi da seama că poporul român nu este masochist pentru a suporta la nesfârşit guvernarea lui tiranică. O vorbă din popor spune că: „Atâta minte are, atâta judecă”.

  3. Si cine sa vina in loc la guvernare..? Cine este pregatit sa conduca Romania , in afara de hotii care se rotesc intre ei odata la 4 ani..Cine?? Toti din guvernare,opozitie toti politicienii sunt hoti..din pct meu de vedere o schimbare radicala a Romaniei ar fii de dorit..gen monarhie..Ca altcineva ..e praf..hotii se rotesc intre ei odata la 4 ani…

  4. Romanii asteapta un singul lucru de la politicieni… Legea Lustratiei, altfel nu exista sanse ca politicienii actuali sa faca ceva pentru popor fara beneficii personale.
    cu aceasta atitudine nu o sa ajungeti prea departe, D-le D.V…. Poporul s-a cam saturat de circul pe care-l faceti … Paradigma „circ si paine” e pe cale sa se schimbe. care credeti ca va fi urmatoarea paradigma?

    Multumesc.

  5. Nimeni nu-l mai crede pe Basescu. Bolboroseste prea mult cand nu trebuie, iar cand e mai mare nevoie sa vorbeasca se ascunde precum un las.

  6. esti jenant, ai constiinta? antenele le consideri IMPARTIALE? vai de capul acestui popor, popor ce trebuie sa „aleaga” intre a fi manipulat de x, y sau z.

  7. @Craiovean,
    nu cred ca aude mogulul, tii minte episodul cu vrinceanu-pandele-… firea?
    ramine cum a stabilit!

    voiculescule, daca marinaru era dictator mai exista vreo urma de antene?
    prefer acest „dictator” decit chiulangiul antonescu.
    MANIPULEAZA, doar te pricepi.

  8. „un personaj irelevant, ale carui opinii nu mai intereseaza pe nimeni” eh pe dra…qu! Stiu! De aia se aduna la televiziunea d-tale in fiecare seara o gasca de jurnalisti care comenteaza cu spor orice declaratie (preluata de la alte televiziuni) si actiune a lu’ Basescu. Si faceti o audientaaaaa,… ca-i bateti pe aia de la Realitatzi! Stiu ca e asa! Stiti ca e asa!

  9. ne asteapta niste ani grei, dpdv economic…iar cei de la putere au dovedit ca sunt incapabili sa gestioneze problemele Romaniei. asa ca, trebuie sa plece, cat mai repede

  10. Avem nevoie de un lider autenic, apreciat la nivel national si international. Nu de un marinar hulit de toata lumea!

  11. Cred ca-ti face cu ochiul 2014,ai fi un presedinte cum n-a mai vazut Romania dar ce zice crinutz,el e de acord?

  12. Despre Basescu pot sa spun ca este un individ malefic, razbunator si incapabil sa-i inteleaga pe altii, inclusiv pe romanii pe care i-a mai pacalit inca o data la alegerile din anul 2009 .

  13. CEREM UN LUCRU SIMPLU :….. ………DEMISIA
    VREM UN LUCRU SIMPLU :…… ………DEMISIA
    NE DORIM UN SINGUR LUCRU :……….DEMISIA
    MAI VISAM LA UN SINGUR LUCRU :… DEMISIA
    SPERAM LA UN SINGUR LUCRU :…….DEMISIA
    ASTEPTAM UN SINGUR LUCRU : ……..DEMISIA
    Vrem decenta,vrem salarii,vrem un stat drept si just nu corupt si intortocheat.
    VREM SA FIM TRATATI CA SI …….EGALI.

  14. Basescu , fost securist , pcr, fsn, pdsr, pd ,pdl, lingau , mafiot , hot, bisnitar, ales democratic , fraudulos cu promisiuni , cu autobuze , fotografii pe toate gardurile , mincinos , acuma suntetem muritori de foame locul 4 in lume , corupti, luati lumina de la Udrea hoata cu Cocos , cultul curvei ordinare aleasa democratic cum zic uni pdli-sti, slugile comuniste de azi , un tampit securist a ajuns presedinte care minte si fura flota tari , sa vina alegerile si sa-l da-m jos cu gasca lui, sa-i bagam la racore pe mafioti , nu mai sperati ca va alege lumea , mai criminalilor , a-ti distrus tara , gunoaielorrr ………….

  15. Oare ? Cum va evita Romania criza cu singura ideie „Basescu demisia” ? Cine nu are decat acest program politic ar trebui sa se retraga din viata publica. Sa lase locul celor cu programe si idei.

  16. Serviciile secrete americane se implica in rasturnarea Regimului Basescu?

    Intr-un comentariu din data de 16.01.2012 aparut pe siteul publicatiei online „The New York Times”:

    Linkul aici:

    http://www.nytimes.com/2012/01/16/world/europe/romanians-protest-austerity-measures.html?_r=1&scp=3&sq=romania&st=cse

    un anume Leone Storlato fost agent CIA si atasat la ambasada SUA din Budapesta intre anii 1999-2004 face cateva referiri interesante la protestele din Capitala Romaniei dar si din celelalte orase importante ale tarii, – proteste generate de masurile excesive de austeritate luate de Regimul Basescu, – regim considerat corupt si „mafiot”, cu tendinte dictatoriale.
    Cine este acest „Leone Storlato”? Respectivul a figurat pe listele unor agentii americane cu atributiuni „speciale” in Europa de Est si Federatia Rusa. Il regasim la „Consiliul Cultural American” din Bielorusia ( Belarus) intre anii 2005-2009 sub numele de … Rewiczky Sándor ( Alexander) pe siteul caruia publica unele materiale de analiza culturala a „conexiunii est-vest”, dar mai ales articole cu caracter de analiza sociala si chiar militara. Fotografiile atasate acestor articole si care se refera la autorul lor sunt identice cu cele publicate pe siteul unui ONG din Utah numit „East West Cultural Institute ” … numai ca acolo autorul se numeste … Storlato Leone! Din ce in ce mai interesant, nu-i asa?

    Iata un link interesant:

    http://www.eastwestcenter.org/popular-uprisings-and-military-support-to-future-movements-in-eastern-europe

    Revenind la analiza evenimentelor violente din Bucuresti, – respectivul spune ( traducere):
    „Tensiunea in armata romana este un grav motiv de ingrijorare pentru cancelarile vestice, o revolta in Balcani ar fi o lovitura pentru NATO. Nu demult peste capul Departamentului de stat Presedintele Obama a semnat un ordin secret catre CIA numit „Stabilizarea Romaniei” care trebue citit invers…. Documentul emis in ianuarie 2011 spune ca <>.”

    Nota lui Leone Storlato ( sau Rewiczky Sándor ?) continua cu un comentariu referitor la „Mafia Armamentului” si la „Conexiunile Basescu-Kassar-Bout”:
    „Cea mai puternica mafie din Romania este cea a armamentului. Ea are ca baza contrabanda de arme desfasurata in jurul lumii. Pe langa aceasta sunt comisioane fabuloase obtinute prin contracte militare. In varful acestei mafii extrem de puternice se gaseste Traian Basescu. Fiecare export de arme conform legislatiei poarta semnatura comandantului suprem. Aceasta mafie avand la dispozitie sume enorme a cumparat intreaga structura a democratiei Romanesti. Justitia. servicile secrete, armata, parlamentul sunt in mana mafiei armelor care actioneaza nestingherit. Despre aceasta mafie nu se aude mai nimic in mass-media”.
    Materialul acestui „analist politico-militar” se incheie cu remarca:
    „O revolta este iminenta in Romania anului 2012. Este foarte posibil ca elemente ale armatei sa participe la aceste miscari ce vor duce in final la prabusirea regimului presedintelui Basescu si instaurarea unui regim militar provizoriu”

    Nimic de comentat….

  17. domnule voiculescu va fac o propunere:daca tot o sa va donati indemnizatiile,de ce nu donati si ca bursa de merit pt.studentii si masteranzi cu handicap grav?!stiti cata nevoie de bani au acesti oameni,pt.ca pe ei nu-i angajeaza nimeni.stiu ce spun pt.ca fiul meu este in aceasta situatie!

  18. UN CATREN GROAZNIC

    Din funcţia sa de preşedinte, va demisiona
    Dar pe mine mă tot paşte un gând sinistru ,
    Căci de loc nu cred că Zeus se va pensiona
    Ci va fi numit, la toamnă, … prim – ministru .

  19. JON* CATREN

    Dispusă-i Javra Ordinară
    Să mânce zilnic un căcat
    Şi cea mai crâncenă papară
    Ca să rămână, încă, la Palat.

  20. @ Mihai

    Cine ti-a spus tie ca „antenele” trebuie sa fie impartiale?
    Sunt televiziuni comerciale, desteptule, si nu au obligatia sa fie impartiale, aceasta este conditia sine qua non a televiziunii nationale (TVR, ca sa intelegi si tu) care numai impartiala nu este.
    Du-te, mai bine si te culca, daca nici macar atata lucru nu-l stii!

  21. GÂNDURI FRUMOASE
    pentru NĂSTASE

    1. Când fu vorba de mătuşe
    Nu îl puse în cătuşe.
    Dar Trofeul Calităţii
    N-a trecut zidul drepţăţii.

    2. Bombonel, la RE(CUR)S ajungi tot la
    cheremul febleţei tale dintre paranteze,
    dar :
    de stai bine pe picioare
    o să iei cu suspendare !

    3. Din Cameră drept la cuşcă
    Şi fără permis de puşcă.
    Noroc că mai ai pe listă
    „Şandramaua Stalinistă” !

    4. Fiindcă nu ai nici o vină
    Primişi Dreptatea Divină
    Pentru c-ai distrus o ţară,
    Şi nu-i ultima papară…

    5. Nici în visul ce mai rău
    N-ai crezut, prin internet
    Să ai un blogg de bulău
    Cu celulă cabinet !

    6. Băsescu şi cu Năstase
    Udrea şi cu Anastase
    Toţi patru într-un bulău
    Ca să nu o ducă rău !

    7. Poporul v-a blestemat
    Să ajungeţi la arat
    Toţi nemernicii puterii
    Asta e esenţa Vrerii !!!

  22. Dle Voiculescu, v-ati gandit ca audienta mare a postului A3 e un drog pentru realizatorii emisiunilor, dar si un motiv pentru nehotaratii de a merge la vot sa opteze pentru PD-L?
    Amintiti-va ca asa s-a intamplat si in ziua de 6 dec. 2009 cand incercarea de manipulare grosolana din studioul postului amintit a inclinat balanta in favoarea lui Basescu.
    Oamenii instruiti nu pot fi manipulati, iar cei neinstruiti nu prea se uita la talk show-uri, ci la manele si OTV.

  23. @MIHAELA ,
    Hai lasa-ma!
    Pai ce dracu mai cauta sa faca „politica” daca nu sint impartiale? Sa se transforme in post de muzica, religie, stiinta, samd. Daca nu sint impartiale, „deoarece sint comerciale”, atunci e o problema in sensul ca cineva nu vrea sa fie ONEST., sa fie oare voiculescu? Eu nu zic sa fie 50-50 zic sa fie mai onest decit este acum, dar pricepi greu, nu? Daca „nu au obligatia sa fie impartiale” pot avea BUN SIMT si ONOARE si sa fie 60 cu usl si 40 cu pdl? NU?
    TVR e cu MULT peste latrinele antenesti la capitolul INDEPENDENTA.

  24. @MIHAELA ,
    Ca tot se lauda antenele cu infratirea CNN: CNN este post privat, deci comercial. Nici pe departe nu putem compara PROFESIONALISMUL si INDEPENDENTA CNN cu antenele.

  25. dati-ne motive sa va credem.fiind senator ,cu o decizie definitva, data de justitie, de ce nu va dati demisia?contractele cu statul sunt insuficiente in regimul basescu?sunteti unul dintre baietii destepti in afaceri cu energie? dosarul ICA SI CE ESTE CU ACEL CRESCEND?eu nu ma uit la antene,pentru ca a3 este masina de spalat creiere,m-am uitat intr-o perioada si cand am vazut cata minciuna,manipulare,obedienta gretoasa, osanale, fata de stapan,mi-am spus ca acolo nu se face jurnalism,este cu totul altceva.raspundeti la aceste intrebari si nedumeriri care le au o mare parte a romanilor,si daca ne convingeti(ARGUMENTAT)suntem de acord ca basesu sa-si dea demisia.

  26. pana nu vor fi in strada in bucuresti macar 1milion de oameni astora nu le va pasa!a-ti vazut ce zic basisti ca cei din strada nu reprezinta poporul!

  27. @ Bibicu
    Nu numai ca esti scabros, dar prin versul „pentru c-ai distrus o tara” arati ca mai esti si idiot.
    O crestere economica, la finele lui 2004, de 8.4% (preluata de la guvernarea CDR cu cateva procente bune sub 0) inseamna la tine distrugere de tara? Dupa logica ta si guvernarea Tariceanu, care a mentinut cresterea economica de 8%, a distrus tara.
    Atunci guvernarea basescu-bok, care a reust „performanta” sa piarda 16 procente in numai doi ani (crestere economica de minus 8%), ce a facut, a reusit sa duca tara „pe cele mai inalte culmi de progres si civilizatie”?
    Multe lucruri i se pot reprosa lui Nastase, dar nu ca a distrus o tara!
    Si, de altefel, de ce nu ai postat aceasta mizerie pe blogul lui A.Nastase, ca lui ii este adresata, nu lui D.Voiculescu? Ti-a fost teama ca nu va fi acceptata?

  28. @ mihai
    Nu fi atat de sigur de independenta CNN.
    Spui, in comentariul tau de la nr.35,: „Pai ce dracu mai cauta sa faca „politica” daca nu sunt impartiale?”- de cand politica (implicit a face politica) inseamna impartialitate?
    Prin afirmatia de la sfarsitul comentariului postat tot la nr.35 (cum ca TVR ar fi mult mai independenta) ai dovedit, nu numai ca cel care pricepe mai greu esti tu, ci si ca esti un mare naiv.

  29. „Preşedinţii PNL şi PC, Crin Antonescu şi Daniel Constantin, au refuzat să comenteze decizia de luni a ÎCCJ cu privire la Adrian Năstase, susţinând că aceasta este o problemă internă a PSD.”
    In sfarsit, PNL-PC sunt diplomati!

  30. BASESCU FARA BASESCU !
    INCERCAREA UNUI GRUP POLITIC DE A PRELUA PUTEREA CU AJUTORUL SERVICIILOR SECRETE !
    Banii lui Ceausescu intrebuintati pentru preluarea puterii in Romania.

    S.O.S
    CIUMA SECURIST CEAUSISTA INCEARCA SA IA PUTEREA IN ROMANIA
    DELA BASESCU LA VOICULESCU
    http://devanewyork.blogspot.com/

    TUESDAY, JANUARY 31, 2012

    S.O.S O CLICA SECURIST COMUNISTA INCEARCA SA IA PUTEREA IN ROMANIA !
    SUNT ALATURI DE ALEXANDRU GHEORGHE REPREZENTANTUL MORAL AL ROMANIEI !
    Lt. Alexandru Gheorghe şi-a asumat în mod conştient riscurile prezenţei sale în piaţă şi că a fost dispus să facă acest sacrificiu, pentru a le transmite românilor că inclusiv persoane care lucrează în armata română, sunt de partea protestatarilor. Gestul lui a dinamitat mafia politica care simte ca ai fuge pamantul de sub piciore.
    Servicile in colaborare cu intreaga medie a inceput denigrarea sa. Este la un pas de tribunalul militar……….
    Acest tanar care ne face pe toti mandrii este in mare pericol !

    INCEP PROTESTUL MEU SIMBOLIC IN FATA SEDIULUI ONU SI IN FATA CLADIRII DE 16 ETAJE A SECURITATII !
    MIERCURI FEBRUARIE 2012 . VOI POSTA UN MATERIAL VIDEO DE LA FATA LOCULUI
    Consulatul general
    200 E 38th St # 3 Av. New York United Nations Headquarters
    760 United Nations Plaza, New York, New York 10017, U.S.

    BASESCU FARA BASESCU !
    INCERCAREA UNUI GRUP POLITIC DE A PRELUA PUTEREA CU AJUTORUL SERVICIILOR SECRETE !
    Banii lui Ceausescu intrebuintati pentru preluarea puterii in Romania.

    Zilele regimului Basescu sunt pe sfarsite. Asistam la o revolta generala impotriva clasei politice . Anarhia si coruptia
    devine generalizata.
    Un grup ceausist in jurul arabilor din servicile secrete incearca sa foloseasca vidul politic pentru
    a prelua puterea. Sute de arabi din servicii intra in actiune. Dupa eliberarea echipei de rezerva a atacului 9/ 11 din New York
    condus de Khaled Matar Bucurestiul devine centrul European Al Queda. Citez din declaratia UNDER SECRETARY FOR TERORISM AND FINANCIAL TERORISM STUART LEVEY :INCEPAND CU JUMATATEA ANULUI 2007, AL DULAYMI ESTE SEFUL RETELEI AL QUEDA DIN EUROPA, ALCATUITA DIN DOUA CELULE, INCLUSIV UNUL IN BUCURESTI, CARE AU FINANTAT AL-QAEDA IN EUROPA PRIN CONTRABANDA DE ARME SI ALCOHOL.
    Al-Dulaymi este responsabil cu formarea, echiparea şi circulaţia de luptători străini în Irak, prin recrutarea de musulmani din Romania, pentru a ajuta Al-Qaeda prin fonduri obtinute din contrabandă cu arme, sau pentru a lupta împotriva Forţelor Multinaţionale din Irak si Afganistan” Mentionez ca el este unul din mesagerii personali al lui Ben Laden. Peste noapte toata organizatia este facuta scapata. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism l-au trimis in judecata pe cetateanul irakian Al Dulaimi Ali Asae Mohamad, acesta fiind acuzat ca a inlesnit intrarea si iesirea din Romania a cinci cetateni irakieni, ce au savarsit acte teroriste in favoarea organizatiei Al Qaeda.
    La acest moment, cetatenii irakieni nu se mai afla pe teritoriul Romaniei………impreuna cu alte persoane, a facilitat intrarea, sederea sau tranzitarea Romaniei, a peste 250 teroristi irakieni ….Scandalul devine international. Occidentul intra in alerta generala.
    Servicile internationale incep destabilizarea regimului Basescu umbrela si sprijin logistic pentru terorismul international.
    Presedinele Obama semneaza un document secret intitulat „Stabilizarea situatiei din Romania. „. El trebue citit invers.

    partea doua

    CITITI :
    S.O.S
    CIUMA SECURIST CEAUSISTA INCEARCA SA IA PUTEREA IN ROMANIA
    DELA BASESCU LA VOICULESCU !!!

  31. Daca stam si analizam politica externa a Romaniei ne putem da seama de faptul ca suntem izolati pe plan extern, iar singurul vinovat pentru situatia aceasta se afla in acest moment la Cotroceni.

  32. În prezent România nu mai are preşedinte deoarece Băsescu este doar preşedintele unui grup de interese, un grup clientelar, mafiot, care se numeşte PDL, este doar preşedintele Robertei Anastase, Elenei Udrea, al lui Emil Boc şi al celorlalţi care îl susţin.

  33. @ Robert Horvath

    Tu nu suferi de gripa porcina cum ar fi unii tentati sa creada ci tu ai boala vacii nebune . Mergi de indata si consulta un medic veterinar ca sa nu dai in capiala !

  34. Bătrâne mogul,

    Dacă tot s-a obişnuit lumea să-ţi spună aşa, intră-ţi în atribuţii şi dă-i mai departe spre analiză următoarea mostră de tupeu din partea unui vicepreşedinte PDL, care spune despre protestatari: „Trebuie să ai timp liber ca să pierzi timpul acolo”.

    http://www.politicabroastei.ro/vicepresedinte-pd-l-d-ta-despre-protestatari-trebuie-sa-ai-timp-liber-ca-sa-pierzi-timpul-acolo/

    De preferat pentru o abordare fermă a subiectului – Dana Grecu.

    Aştept.

  35. ACROSTIH PREA ELEGANT
    pentru @Mihaela de la 40

    Milă-mi e că nu ai har ;
    Ifose ! dar n-ai habar.
    Hotărât şi foarte clar
    Ai IQ subunitar…
    El şi Ion vândut-au avuţia
    La preţuri de nimic ; hoţia
    A triumfat, şi jmecheria !

  36. @ un fost coleg de scoala
    Cum te cheama colega si la ce scoala am fost colegi ?
    Am fost dat afara din toate scolile din Romania.
    Am absolvit cinematografia cu diploma si scoala de corectie fara.

  37. @Mihaela din 50
    Eşti o… populară, şi în mod sigur „o anumită parte” articulată din cuvântul populară !

  38. Disperarea sobolanilor portocalii:

    Elena Udrea
    „Putem se revenim in sondaje, Un caz in acest sens este Israelul care s-a confruntat cu proteste de strada iar in cateva luni partidul aflat la guvernare a revenit la 40% in sondaje”, Cat de rupta de realitate e concubina prezidentiala!

    Roberta Anastase :

    „Am comandat un sondaj de opinie ca sa stim cum stam si cum sa modificam legislatia electorala si sa redesanam colegiile. In functie de sondaje care sunt pe fiecare colegiu in parte putem sa redesanam harta corcumscriptiilor electorale”.
    Pe ce bani se fac astfel de sondaje care vor sta la baza dezorganizarii teritoriale cu scopul marturisit de a frauda alegeri? Nimeni nu se autosesizeaza?

  39. Disperarea sobolanilor portocalii:

    Elena Udrea
    „Putem se revenim in sondaje, Un caz in acest sens este Israelul care s-a confruntat cu proteste de strada iar in cateva luni partidul aflat la guvernare a revenit la 40% in sondaje”,

    Cat de rupta de realitate e concubina prezidentiala!

    Roberta Anastase :

    „Am comandat un sondaj de opinie ca sa stim cum stam si cum sa modificam legislatia electorala si sa redesanam colegiile. In functie de sondaje care sunt pe fiecare colegiu in parte putem sa redesanam harta corcumscriptiilor electorale”.

    Pe ce bani se fac astfel de sondaje care vor sta la baza dezorganizarii teritoriale cu scopul marturisit de a frauda alegerile? Nimeni nu se autosesizeaza?

  40. GREVA PARLAMENTARA PRESUPUNE CA OPOZITIA SA NU FACA NOMINALIZARI PENTRU BIROURILE PERMANENTE

    Astazi incepe sesiunea parlamentara si tot astazi grupurile partidelor parlamentare ar trebui sa faca nominalizari pentru posturile care le revin in Birourile permanente din camera Deputatilor si Senat, conform algoritmului.

    Opozitia a anuntat greva parlamentara, specificand foarte clar ca acest lucru presupune neparticiparea la sedintele Birourilor permanente, la ale plenului si ale comisiilor.

    Pentru ca aceasta greva sa fie coerenta si sa aiba urmarile scontate, Opozitia NU trebuie sa faca nominalizari pentru posturile care ii revin, conform algoritmului, in Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului.
    ACELE POSTURI NU POT FI OCUPAT DE PUTERE.

    NUMAI IN ACESTE CONDITII orice actiune a Puterii in Parlament va fi total lipsita de legitimitate.
    Mai mult:
    Puterea NU va putea lua decizii legale- si orice va intreprinde va deveni nu doar contestabil, dar si fara suport legal (deci, fara efecte)- este inutil sa detaliez, de ce.
    Le place sau nu le place celor de la Putere, cadrul legal din Romania este democratic.
    Pana acum, Puterea, desi a incalcat democratia, S-A FOLOSIT de cadrul legal democratic pentru a-si legitima, intern si extern, demersurile abuzive.

    Daca Opozitia face nominalizari in Birourile permanente dar reprezentatii ei nu se prezinta la sedinte, Puterea continua sa functioneze legitim la nivel parlamentar, pe principiul majoritatii.

    Sa se adune cei aflati la putere, sa se aleaga intre ei (evident, conform algoritmului) si sa vada daca pot functiona FARA ca opozitia sa aiba reprezentanti in forurile de conducere ale camerelor Parlamentului.

    Este evident ca doar astfel poate fi pusa presiunea necesara pe Putere.
    Repet, daca Opozitia va face nominalzari pentru Birourile permanente, va legitima viitoarele actiuni ale Puterii chiar daca nu se va prezenta la sedinte.

    In conditiile in care Opozitia nu face nominalizari pentru Birourile permanente, desi ramane prezenta in Parlament- aspect obligatoriu pentru a se putea pune REAL presiune pe Putere, nu doar la nivel simbolic (actuala putere nu este sensibila la simbolistica, neavand valori si repere)- pune guvernanta in situatia de negitimitate a demersurilor.

  41. … este adevarat ca ” Demisia ” nu mai este acum o chestie de onoare pentru actuala putere. Este deja o necesitate si a doleanta a intregului popor roman. Se pare ca Romania s-a saturat de aceata conducere abuziva, partinitoare si acolita. Nu numai ca nivelul de trai a scazut dramatic in ultima perioada dar aceasta molima PDL – UNPR au facut averi inestimabile fara a da vreodata socolteala pentru aceasta … Consider ca ” Demisia ” este cea mai buna solutie si nu numai demisia presedintelui Traian Basescu si premierului Boc, dar si a Elenei Udrea, Anastase, Igas si celor din UNPR gen Oprea si primarul Pandele … Lumea este satula de traseisti politici, minciuni si promisiuni desarte … Cu adevarat cel mai potrivita lozinca este : ” Sa luam atitudine! „

  42. DE-A-NDOASELEA

    Năstase şi Băsescu repartizaţi la Rahova în aceeaşi colivie, meditează :
    Băsescu : Aştept cu speranţă chemarea străzii „ieşi afară javră ordinară !”
    Năstase : Cedez colecţia de trofee, inclusiv Trofeul Calităţii, „contra 2 ani cu suspendare” .

  43. @MIHAELA,
    ma tot f.. ca sint greu de cap si nu pricep. nu zic decit ca tu prin comentariile ce le faci, CONFIRMI manipularea ordinara a antenelor. te priveste faptul ca te lasi manipulata si vrei sa ai creierul spalat de antene dar nu incerca sa ma convingi ca „asa face toata lumea”.
    stii ce reprezinta antenele? un otv civilizat, dar nu este, este o latrina plina de cocalari semidocti, de indivizi ce pot debita oricit si orice pentru niste malai in plus.
    aceste antene, care „infierau” disponibilizarile propuse de pdl-isti in 2008, in acelasi timp concediau.
    atit de tare il doare pe mogul incit intermediaza curent romanesc dinspre electrica spre metrorex.
    sa ne spuna ce salarii de rahat plateste multimii anteniste mogulul de fata.

Comentariile sunt închise.