“Asa nu mai merge, Voiculescu trebuie oprit!” acesta este noul imperativ al regimului presedintelui suspendabil, Traian Basescu.

Ani de zile mi-au monitorizat constant activitatea, insa mai mult decat a ma urmari cum fac naveta intre casa si serviciu, nu au putut descoperi; au inventat diverse procese si anchete, dar, din nou, fara rezultat; n-au gasit motive sa ma aresteze; n-au avut mijloace sa ma intimideze; s-au agatat de procesul maraton cu CNSAS, dar si in acel caz, mitul colaborarii, umflat propagandistic, s-a spart ca un balon de sapun, toate acuzatiile fiind respinse, ramanand doar o nota comerciala despre un cetatean strain, obligatie de serviciu pentru un angajat in comertul exterior.

Dupa atat efort in zadar, in aceste zile, toti cei inrolati in armata portocalie, de la presedinti de organizatii comunale, la presedintele Camerei Deputatilor, de la ziaristi arondati Puterii, la ministri demisionati, au primit ordin sa nu se mai impiedice de realitate sau adevar si sa traga permanent in Voiculescu si in trustul pe care l-a creat.

Strategia disperat ostila din ultima perioada dovedeste ca celula de criza cotrocenista, formata din persoane bine conectate la structuri conspirate, de genul SIE, SRI, SPP, ziaristi frustrati (fie de succesul trustului Intact, fie de experienta despartirii de acest trust din cauza lipsei lor de performanta) si oameni de afaceri care paraziteaza regimului Basescu-Udrea, a trecut in faza “daca nu gasim nimic real, inventam!”

“Voiculescu a adunat oamenii in Piata Universitatii”, “Voiculescu o acuza pe nedrept pe Roberta Anastase ca a fraudat legea pensiilor!”, “Voiculescu pregateste manifestari de sustinere pentru Traian Basescu la meciul Stelei”. Aceste mesaje halucinante, emise, in ultimele zile, de reprezentanti PDL, jignesc pe toti romanii care au protestat spontan si care nu aveau nevoie de niciun imbold pentru a-si rosti liber opiniile, contrazic evidenta fraudei comise de Roberta Anastase, filmata si difuzata in intreaga Europa, si desfiinteaza logica elementara in virtutea careia un adversar autentic al presedintelui Basescu nu-i va organiza niciodata manifestatii de sustinere. Personajele care emit asemenea ineptii sunt atat de speriate de spectrul indepartarii de la Putere, incat au pierdut orice forma de control rational asupra ceea ce declara.

Sunt convins ca vor continua. Stiu ca nu au nici limite, nici scrupule. Am inteles ca ei sunt oricand dispusi sa treaca granitele de la minciuna la intimidare, de la intimidare la inscenare, de la inscenare la abuz.

Ii asigur – pe ei si pe stapanul lor, care, in luna ianuarie, si-a vazut “sfarsitul” cu ochii – ca nimic nu ma va opri sa ma lupt deschis, cu toate mijloace legale de care dispun, pentru a contribui la o schimbare democratica rapida a actualului regim politic.

Asa cum bine sesiza Traian Basescu in urma cu ceva vreme, cand se intreba “de ce mai face Voiculescu politica, din moment ce are tot ce-i trebuie”, eu nu mai am asteptari pe plan personal, nu mai am mize individuale. Aceasta situatie imi ofera libertatea de a-mi asuma cu toate fortele un proiect “de responsabilitate sociala”, sustinut de peste 90% dintre romani: indepartarea regimului Basescu-Udrea, cea mai nociva echipa politica din istoria recenta a Romaniei.»

30 COMENTARII

  1. Acest sistem dictatorial impus de piratul turnator Basescu trebuie sa plece impreuna cu dna.Udrea si toata gasca de incompetenti a acestora.

  2. Cu speranta care in 1995-6 m-a dus spre Partidul Consevator,la Pitesti,cu dr.Motoiescu!m-a oprit o poveste clasica in care femeia trebuie sa stea la cratita.Nu am unde sa-mi urlu nedreptatea indurata!! Societatea de RTV si-a angajat recuperatori in cardasie cu CEZ care deturneaza banii incasati pt.energia electrica in contul taxei rtv.iar mandatarul recuperator taie si reconecteaza pt taxa de 300-600ron.cu dovada faxului cu chitanta platita,in prezenta politiei,eu i-am chemat,m-au deconectat si o sa platesc nevinovata.cer ajutor pt.ca nu am posibilitati nici fizice nici materiale pt.judecata.Iar acum vad ce pot face acesti neaveniti in exlozia de la Sighet!

  3. @ Dan Voiculescu

    UN SFAT AMICAL

    Să nu fii, întâmplător, călcat cu maşina
    Sau, din eroare, ucis de vreun pistol ,
    Fugi iute-n Vietnam ori chiar în China ,
    C-acolo e iubit Motanul … ca potol !

  4. nu stie sarmanul basescu ca a tunat Maiorescu ” si mai potoliti-l pe Eminescu”; poate il confubda cu nea cartarascu..

  5. Ne-au asasinat astazi stiristele Dvs. cu intrebari tembele. Ca telespectator fidel al antenei 3 am cedat psihic. Am auzit cum intreabba politistul despre starea de sanatate a amaratilor aia, cum intreaba de ex. ce inseamna arsura de gradul trei pe toata lumea care a intrat pe post inultimele 12 ore, ca si cand toata tara ar trebui sa stie sum se diagnosticheaza arsura de gradul 3, sau diareea, sau vre-o zooooza, etc. Am vazut cum sacaie doctorii pentru declaratii in loc sa-i lase sa interpreteze macar analizele efectuale in urgenta amaratilor aia, si alte aberatii. Pentru stiriste, cu dedicatie, unul din multe link-uri ce la permite documentarea privind ce este si ce vrea arsura de gradul trei, spre linistea lor si a natiei: http://www.medstudentlc.com/page.php?id=84

    Calitatea breacking news-urilor de la antena 3, si nu numai, este submediocra. La orice alta emisiune vorbitorul este intrerupt cum incepe sa dea o explicatie mai documentata si inteligenta pentru ca ‘e prea tehnica’ si nu ar pricepe prostimea, s-ar plictisi ca si cand ar avea toti sindromul ADHD si scade rating-ul. Nu s-a inteles din Piata Universitatii si alte piete ca lumea nu este atat de proasta cum cred jurnalistii. In schimb la breacking news se repeta niste detalii ce nu pot fi decat semi-stiri, pana la temebelizare. Nu este cumva o fractura logica pe undeva?

  6. Sa ne inveti si pe noi cum se cumpara un teren in Baneasa subevaluat de 75 de ori!!!! Te rugaaaaamm!!!!!

    Ca tot veni vorba de democratie, sper sa nu cenzurezi comentariul…dar cred ca sper degeaba.

  7. Aveti dreptate domnule profesor.
    Este dictatura! Orwell stie mai bine. Azi uram Eurasia, maine cine stie ce ne spune fratele cel mare.
    Important este sa raspundem la comanda fratelui cel mare.
    E dictatura! Dictatura mesajului iresponsabil, a minciunii, a oamenilor fara nici o scrupula care sunt promovati prin trustul de presa.
    Da, e dictatura. Basescu trebuie sa plece, sa mai castigati niste milioane de euro, de parca in timpul cat a fost presedinte va cautati de lucru prin ANOFM.
    E dictatura! Orwell a demonstrat-o mai bine. E trist ca sunt multi naivi, captivi care cred asta.

  8. Se observa DISPERAREA lui Basescu si incercarea lui de a va ” agata ” prin orice mijloace !!!… Cu CNA – ul nu prea ii merge , cu intimidarea nici atat ….
    Felicitari tuturor jurnalistilor si realizatorilor de la A3 !!! Sunt adevarati eroi !

    De abia astept ziua in care vom scapa de Basescu !!!!

  9. Sper din toata inima ca odata cu venirea primaverii sa iesim din nou in strada pentru a-i alunga pe acesti ciocoi care actioneaza impotriva poporului roman cu mai mult zel decat strainii care au incercat ingenuncherea noastra.

  10. „Avem nevoie de 10 oameni in Modrogan 22, la ora 17:00, care vor merge apoi la sediul antenei 3 ptr.a protesta! Confirmati daca mergeti!”

    Semnat Presedinte OTPDL S3 C.Monda.

    asta spune tot:)

  11. Urmand logica lui Basescu, el a ramas in continuare in viata politica pentru a aduna tot ce-i trebuie. Cu ce presedinte fripturist ne-am putut alege!!

  12. regimul basecu este dictatorial si extrem de periculos. dauneaza grav sanatatii romanilor: ne-au lasat fara salarii, te-au taiat pensiile, au indepartat investitorii, au scumpit gazele, energia etc

  13. D-le Voiculescu aveti mare dreptate,cind ma uit la Antenele Tv ::::imi dau seama cum va arata Romania sub conducerea d-voastra.
    Acces direct,Un show pacatos vor fi fi prin lege ,urmarite,mai ales pentru ca promoveaza valorile cele mai de pret ale tarii.
    ps Va rog expres ca pe Simona Gherghe si pe Capatos sa ii numiti prin decret prezidential,ministrii invatamintului si a culturii.
    Cu respect va multumesc pentru atentia acordata

  14. oare chiar sa nu mai aveti nevoie de nimic?
    Praf in ochii idiotilor,textul asta ….
    Banii inseamna putere…si tocmai sunteti pe punctul de a pierde acest atu.
    Cumulat cu riscul numit dna…..va inteleg indarjirea de a da pe base jos

  15. Probabil domnul Traian Băsescu va duce la final şi al doilea mandat de preşedinte însă posibila câştigare a alegerilor ce urmează de către USL, dacă-şi menţin direcţia ulterior, vor limita puterea sa, va încheia acest spectacol că face istorie, numai datorită acţiunilor domniei sale România se modernizează şi progresează :)

  16. Domnule profesor, mereu ati fost un ghimpe in coasta puterii si va felicit pentru asta. Este de asteptat sa se caute fel si fel de mijloace prin care sa va defaimeze, sa va discrediteze in fata publicului larg. Incercati sa luptati cu toate armele legale pe care le detineti si totul va fi in favoarea dvs. Cu totii stim asta!

  17. D//LE VOICULESCU

    VA INTRA IN PARLAMENTUL ROMANIEI LEGEA REFERITOR LA REVOLUTIONARII DIN 1989 ,…ESTE UN ARTICOL, CARE ZICE CA
    INFORMATORII ……./ COLABORATORII\ / SA NU BENEFICIEZE DE
    ACEASTA LEGE..
    SA FIE CONTESTAT LA CURTEA CONSTITUTIONALA DE DVS.

    CU RESPECT VA MULTUMESC

Comentariile sunt închise.