La finalul intalnirii de astazi de la Cotroceni, Traian Basescu a incercat un truc ridicol: sa destabilizeze USL, pe principiul divide et impera. Incercarea de manipulare a fost atat de grosolana, incat nu a putut pacali nicio persoana inzestrata cu o minima inteligenta.

Oamenii sunt ingropati in zapada, dar Traian Basescu este ocupat sa trimita bezele catre un lider USL, comportandu-se asemeni unei batrane care, in criza de luciditate, se fardeaza strident, sperand ca il va fermeca pe colegul nepotului sau.

Parasit de masura, Traian Basescu se ingroapa, tot mai adanc, in grotesc.

40 COMENTARII

  1. Domnule Voiculescu, cred ca nici nu mai era nevoie de basescu, vad, cu regret, ca in ultimul timp, Antena 3 o face deja.
    Din pacate nu stiu ce s-a intamplat la Cotroceni caci azi nu m-am mai uitat la nici o emisiune (stiri sau dezbateri) pe nici un post TV de profil.

  2. „La finalul intalnirii de astazi de la Cotroceni, Traian Basescu a incercat un truc ridicol: sa destabilizeze USL, pe principiul divide et impera. Incercarea de manipulare a fost atat de grosolana, incat nu a putut pacali nicio persoana inzestrata cu o minima inteligenta.”

    Pe dumneavoastra v-a pacalit, domnule Voiculescu, la finele lui 2004, cand v-a convins sa tradati PSD-ul si sa treceti de partea aliantei DA. Asa stand lucrurile, nu se pot trage decat trei concluzii, din care nu va avantajeaza nici una:

    1. Aveti o inteligenta sub minim;

    2. Va atrag femeile batrane, cu moravuri dubioase si fardate strident;

    3. Sunteti complet lipsit de scrupule si nu va urmariti decat interesul personal.

    Dumneavoastra alegeti.

  3. @dn. voiculescu

    asa este, dn basescu incearca sa destabilizeze USL. nu este nici un secret si noi sustinatorii trebuie si ne-am asteptat la asta.
    Observ insa ca in ultimele zile ceea ce n-a reusit basescu intr-un an de zile reuseste Antena 3. mult mai eficienta decat propaganda portocalie!
    stiti vorba aceea „sa te feresti de prieteni….”
    si vorbind de „servicii” dn. voiculescu…nu-i suspectez de lipsa de inteligenta. asa ca daca basescu isi doreste sa destabilizeze USL prin intermediul serviciilor atunci o va face din „interior” si la timpul potrivit. cu cat se apropie alegerile cu atat sunt cativa la Antena 3 care deodata sunt de nerecunoscut….
    ne sfatuia cineva de la Antena 3 si nu numai … ca avem libertatea sa alegem cu telecomanda…da asa este…numai ca televiziunea nu-i apartine! salariul lui depinde si de audienta postului…
    sau sa spun mai simplu:
    USL se destabilizeaza pe „banii dumneavoastra” domnule Voiculescu!

  4. @Maharajahu
    Fara sa-mi faca nici o placere (nu pentru ca o spui d-ta ci pentru ceea ce s-a intamplat atunci) recunosc faptul ca ai perfecta dreptate in legatura cu episodul 2004 (pe care foarte multi l-au uitat).
    Aceasta tradare (plus alianta PNL cu PD – asa numita DA) ne-au adus beleaua pe cap.
    In privinta celor trei concluzii – mi se par cam prea dure, desi poate si aici ai dreptate.

  5. EVOLUŢIA CALITĂŢII

    De când Crin s-a obrăznicit ca un cârlan ,
    Prin mai toată Opoziţia circulă o bârfă :
    Traian Băsescu a fost şi a rămas golan ;
    Numai Ponta a progresat : acum e târfă !

  6. Domnule Senator,

    As zice ca laudele exagerate ale lui basescu la adresa lui ponta au fost in realitate o bataie de joc la adresa lui. Circul de acum PSD – PDL imi pare ca o cearta intr-un cuplu care se acuza unul pe altul de inselaciune. Regula e, cand doi soti se bat, nu te baga! Lasati-i sa-si scoata ochii… treaba lor. Ei stiu ce e intre ei.

    ponta/grupul de la Cluj v-au tradat de mult, nu mai are cum sa va mai tradeze acum. In ciuda aparentelor, PSD va sta agatat de USL cu disperare.

    Tot ce conteaza acum sunt procentele de sustinere in randul populatiei ale PNL-PC. Asta sa fie prioritatea dumneavoastra. La final, cine are mai multe, invinge.

  7. Mie mi-a placut articolul
    Mi-ar fi placut sa il scriu eu :)
    L-am preluat pe pagina mea de facebook
    „asemeni unei batrane care, in criza de luciditate, se fardeaza strident, sperand ca il va fermeca pe colegul nepotului sau” :)

  8. Daca Ponta ,nu ar fi facut aceea gafa de „imagine”sa ii zicem momentan , cu discursul din parlament,presedintele NU ar mai fi putut face astfel de afirmatii,care oricat v-ati dorii ,tot face USL sa mai piarda cateva voturi.
    V-am atras atentia asupra acestui lucru,in foarte multe comentarii.V-am atras atentia asupra modului in care USL ,isi pastreaza,construieste sau chiar pierde din ” imaginea ” ,pe care o oare populatia si care in mod evident se transforma in voturi pentru USL sau nu.

  9. Moto : Cu fard sau fără fard târfele bătrâne o fac şi cu recunoştinţă, adevăr de care micuţul Titulescu este obligat să ţină seamă.

    DESPRE MORŢI NUMAI DE BINE

    Mircea-Nicu Toader de 64 ani (n.23.01.1948), „borâtor” (Zodia Vărsătorului), cu nas borcănos-portocaliu specific beţivilor, a decedat politic alaltăieri când a borât cum că cei 74 români decedaţi prin frig erau beţi (de fericire ?!)
    De meserie ca şi Băsescu Traian, nea Toader a navigat numai pe uscat prin grija pcr .
    Ciumpalacii din Piaţa Universităţii care se ocupă şi de sufletul lui, l-au întrebat :
    – Cum vă explicaţi că cei 74 de beţivi au îngheţat?
    – N-au băut ce trebuia şi cât trebuia ! a răspuns specialistul în materie, tovarăşul Toader.
    Nu se ştie ce bea şi cât bea tovarăşul Mircea-Nicu, dar că mâncă rahat pe seama morţilor nu există dubiu.

  10. Incercarile disperate ale dictatorului Basescu de a destabiliza credibilitatea Uniunii Social Liberale nu o sa aibe sorti de izbanda.

  11. Domnule Voiculescu am citit cu interes articolul postat de dvs, insa nu reusesc sa inteleg, daca dvs sunteti in opozitie cum acceptati pe grila de programe de pe Antena 1 o aparitie foarte interesanta ”Gabi Firea Show”? Imi este greu sa cred ca opozitia si cu puterea se pot impaca pentru o emisiunea moderata de o doamna care noaptea doarme cu puterea…!!!

  12. Domnule Voiculescu, o sa fiu total pe langa subiect insa nu am gasit o modalitate mai convenabila de a face acest apel. Si as aprecia un raspuns. Nu mie personal, ci publicului in general, public de calitate, caruia imi place sa cred ca va adresati.
    Este vorba de ultima grozavie a emisiunii ”Show pacatos” de pe A1!
    Va rugam scoateti aceasta mizerie de pe posturile Intact, ar trebuie sa faceti o delimitare intre publicul caruia doriti sa va adresati.
    Am vazut ca va laudati (nu dumneavoastra personal) pe post cu audientele si va bucurati de un public larg, pe care vi-l doriti de calitate si in cea mai mare parte a lui cred ca este. Asadar, din respect fata de acest public, nu mai permiteti asocierea ”Antenelor” cu astfel de gogomanii; mi-e greu sa gasesc cuvinte potrivite pentru acest gen de fapte.
    Mircea Badea o spune mai bine ca mine si in mai putine cuvinte!
    http://www.mircea-badea.ro/blog/bucile-curului/

    Pana acum am considerat ca e ceva ce poate fi ignorat, ca isi pot duce existenta cu acel public (mic ca numar) care gusta prostul gust, cu acele asa zise ”vedete” inventate si crescute de acest tip de ”presa” gen Cancan si OTV.
    Si sa se uite cei carora le place. Sau poate se uita sa se minuneze, ”sa se rada”, etc.
    Insa ultima ”stire” a lor nu e nici de cancan nici de Otv, este de…….
    Gasiti dumneavoastra cuvantul potrivit!

    Este valabil de altfel si pentru site-ul de stiri al Antenei 3. Acolo nu ar trebui sa aveti stiri de cancan si de proasta calitate. Omul care intra pe site-ul Antenei 3, intra sa vada stiri reale si de importanta. Altfel daca ar vrea cancan, are unde sa gaseasca, internetul e greu de controlat si astfel de lucruri nu pot fi oprite pe internet. Insa televiziunea ar trebui sa fie altfel!

    Multumesc pentru atentie si sper sincer ca cineva sa inceapa sa sanctioneze prostul gust in tara asta! Sau macar sa nu-l mai promoveze.

    Mirela C.

  13. @mediteran

    Interesanta indeea „destabilizarii din interior” a Antenelor… probabil ca si in PNL se incearca aceiasi manevra…
    Crin Antonescu sa nu fie surprins daca „infiltratii” din PNL vor incepe sa ciripeasca mesaje anti-Crin…
    Oricum, iti multumim mediteran de idee. Cine ciripeste si carcoteste in PNL sunt tradatorii infiltrati. :)

  14. Presedintele Basescu are cu totul alta agenda, prioritatile lui n-au in vedere problemele cu care ne confruntam noi.

  15. „Premierul Ungureanu a declarat că a discutat telefonic cu primarul Capitalei, Sorin Oprescu, şi cel din Iaşi, Gheorghe Nichita, interesându-se de deszăpezire, arătând că i se pare normal să procedeze astfel deoarece în Bucureşti este sediul Guvernului, iar în Iaşi locuiesc părinţii şi rudele sale,”

    Imi vine sa plang… avem un premier autist. El chiar spune tot ce gandeste…
    Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar cred ca asta e adevarul.

    ” Many autistic individuals are known to ‘tell it as it is’ or to never tell a lie.”

  16. DAR DACĂ SE FARDEAZĂ CU ROŞIA…MONTANA ?

    Vrei să-ţi termini mandatul ca preşedinte, şi pdl să rămână în continuare la timonă ? Dacă da, ne dai la schimb Roşia Montana. Să nu zici că nu te-am avertizat. Spui că nu vrea micuţul ardelean ? Nimic mai simplu. O să-ţi dăm în locul lui un evreu autohton, de la SIE, care ştie ce are de făcut. Cu el o să faci rocada în 2014, dacă nu ne superi, urmând să asiguraţi împreună şi exodul celor din Ţara Sfântă în noua lor patrie mioritică.
    Te-am speriat cu făcătura noastră – Piaţa Universităţii care ar putea să ne scape de sub control…”Grăbeşte-te repede”, Jon*.

  17. Vremea in Bucuresti
    Astazi e miercuri, 15 Februarie 2012. Soarele rasare la 07:16 si apune la 17:43.

    Temperatura acum: -13˚C (se simte ca: -13˚C)
    Starea vremii: ceata
    Umiditate: 91%
    Vant: 0 km/h dinspre N
    Presiunea atmosferica: 1011.85 mb, constanta
    Acum in Bucuresti: -13˚C

    Sursa: http://vremea.ido.ro/Bucuresti.htm#ixzz1mPQIS5dO
    ……………………………………………………………………………

    Eu am altă părere decât INMH. Cred că mai degrabă “vântul bate cu 0 km/h dinspre E” că de acolo se pare că va veni rezolvarea finală, de la chinezi.
    Gagica mă bate la cap că « vântul bate cu 0 km/h dinspre V » unde ar trebui s-o tulim până nu ieşim din UE.
    Sorela simte că “vântul bate cu 0 km/h dinspre S”, că-n Africa nu prea ninge.
    TATAIE, trăgându-ne de urechi, ne-ndeamnă să pricepem ca lumea, că « vântul bate cu 0 km/h », şi-n România ni-i locul.

  18. trist este ca si la antene Basescu isi sustine puternic oamenii din UNPR care sa -i aduca infleunta la nivel local la viitoarele alegeri. Vedeti cazul dnei Firea care il aduce pe Pandele la toate emisiunile si mai are un pic sa-si filmeze si nasterea in direct si pe Pandele cum asteapta…..e penibil….a intrecut limita penibilului…..imi pare rau Dl Voiculescu

  19. Domnule Voiculescu, pot sa cred aproape tot ce spuneti despre Basescu. Aveti si multe propuneri corecte si utile de indreptare a starii Romaniei. Va inteleg si ura viscerala afisata impotriva lui Basescu personal. Am insa si doua semne de intrebare, la care daca reusisti sa raspundeti cinstit si sa ma convingeti ca aveti dreptate, promit sa devin membru deplin si sustinator fervent al PC:
    1. De ce PC nu candideaza niciodata singur in alegeri ? Nu aveti forta necesara de a intra in Parlament ? Mereu intrati la remorca unei aliante de conjunctura. Dar tot mereu incercati sa va impuneti punctul de vedere, ca si cum ati fi castigat singuri la vot. Un partid puternic, sanatos, curat inspira nu doar incredere, ci si putere celor care il urmeaza. Dovediti ca sunteti un asemenea partid si candidati singuri pentru Parlament !
    2. De ce ati transformat Antenele TV in cloaca presei romanesti ? Numai femei incrancenate, isterice, asexuate, barbati sectanti, fara o meserie clara, tupeisti, obraznici, manipulatori, sadici, mincinosi, obedienti fara coloana deontologica. Oameni care se prefac ca va iubesc, dar iubesc numai banii dv. Sunteti un om inteligent, cum puteti lasa emisiuni vulgare si penale precum cea cu filmuletul despre Boc si alte „dezvaluiri” despre tot felul de curve, iertati-mi cuvantul. Sunteti crestin, roman ? Cum puteti accepta asa ceva. Cum puteti accepta ca in toate emisiunile anti-Basescu sa se strige vulgaritati si inchipuiri, cand pueti da documente precise, acuzatoare ? Nu vad pe dl. Ciuvica, ajuns slujbas platit gras de dv, spunand o fraza inteligenta, nimic, doar jos Basescu, radicalisme prostesti gen „nu participam la sedintele Parlamentului” sau la consultarile cu Presedinte Romaniei. Care este guvernul dv. din umbra? Care sunt solutiile dv. ale Opozitiei, sau PC, pentru iesirea din criza ? Enuntati-le punctual, discutati-le cu specialisti, inclusiv din arcul Puterii! Nu aveti curajul ? Criticati guvernantii pentru proasta conducere a actiunii de deszapezire, oferiti solutiile dv. Cum procedati dv., concret, nu aberatii gen stare de urgenta sau cod rosu!

  20. Domnule Voiculescu, vroiam numai sa va aduc la cunostiinta, indiferent daca va intereseaza sau nu , desi nu credeam ca ceva ma va convinge vreodata, dupa mizeria facuta de Capatos cu expunerea acelor filmulete cu dnul Boc si in concluzie dupa cat de josnic se face propaganda si jurnalism la dvs in trust in ultima vreme, voi vota PDL pana la moarte.
    Va spun doar ca sa stiti ce efecte are campania dusa de trusturile dvs. Nu zic, este satula lumea de saracie dar oamenii cu putina minte sunt si mai satuli de lipsa de bun simt si cultura.
    O zi buna

  21. MRU ÎNZĂPEZIT

    Acum ori niciodată,
    Voi leneşi puneţi mâna
    Pe lopată,
    La Bucureşti şi Iaşi.
    Oprescule să nu mă laşi
    Tre ore-n drum, înzăpezit ;
    Să râdă urbea ca la urs
    Că sunt tâmpit.

  22. Este mai mult decat evident ca Basescu distruge tot. Stau si ma intreb daca acest individ a facut ceva bun in ultimii 8 ani. Sincer, nu cred ca a facut un lucru de care sa fim mandri cu totii.

  23. nu va e jena sa iesiti in casa dupa ce A 1 a difuzat filmuletul acela? cum v-ati fi simtit daca o televiziune concurenta difuza o inregistrare cu Dan Voiculescu ce facea acelasi lucru ca si Boc…intr-un loc public? rusine, Dan Voiculescu!!!

  24. domnule Voiculesc, Opozitia trebuie sa vina cu niste realitati ale cetatenilor, cu rezolvarea lor…………….
    daca toata campania politica o veti cladi pe ura, fara sa puneti nimic in loc, fara argumente, fara program………….. atunci ma astept la fraudarea serioasa a alegerilor! si pe absenta la vot!

  25. GAFĂ PĂCĂTOASĂ

    Au lovit cu bâta-n baltă cei doi plăvani ,
    Astfel încât prostia lor frizează absurdul ;
    Căci după ce ne-a jefuit pe toţi de bani ,
    L-au invitat pe Boc… să ne arate fundul .

  26. Lui Basescu ii si iese cam tot ce vrea. Vad ca a reusit sa fisureze si USL. Stie Ponta mai bine de ce. Personal am mari dubii ca USL va mai continua mult timp. Semnalele sunt din ce in ce mai proaste. M-am saturat sa-l vad pe Crin cum iese si incearca sa explice ce rahaturi debiteaza Ponta. Nu vi se pare ciudat ca Ponta nu a mai aparut la Antena 3 de ceva zile bune? Doar Crin…Eu nu vad bine viitorul USL-ului cu Ponta acolo…

  27. Vad ca tot ameninta „securicii de serviciu” Probabil ca sunt amenintari in van. Asa, for the record: daca vreodata amenintarile lor se vor valida.. as spune un nume Imre Azstalosi aka Virgil Magureanu.
    Romania ar fi fost mult mai democrata azi daca acest individ nu ar fi existat… si romanii mai sanatosi.

Comentariile sunt închise.