UpdateAcesta este primul termen in actiunea civila (nr. 16357/302/2012) declansata impotriva cetateanului Traian Basescu care mi-a atribuit cuvinte pe care nu le-am rostit niciodata. 

Traian Basescu incearca, in disperare de cauza, sa deturneze dezbaterea publica dinspre gravele sale incalcari ale Constitutiei spre un conflict personal cu Dan Voiculescu, sustinand astazi, de la tribuna Parlamentului, ca “Voiculescu a declarat: trebuie sa controlam justitia!”.

Afirmatia este integral falsa si deliberat defaimatoare. Nu am facut niciodata o asemea declaratie. Am sustinut intotdeauna necesitatea garantarii deplinei independente a justitiei.

De fapt, afirmatia de astazi a domnului Basescu este doar inca o minciuna a presedintelui care, in 2007, promitea ca va demisiona in 5 minute. Au trecut 5 ani de atunci, dar nu si cele 5 minute. Insa nu voi intra intr-o disputa retorica. Inteleg jocul propagandei Basescu.

Romania nu mai are timp de vorbe, avem nevoie de fapte. Eu voi raspunde cu fapte: astazi il voi actiona in judecata pe Traian Basescu pentru afirmatii defaimatoare. Nu-i voi solicita nicio dauna materiala, ci doar sa recunoasca public ca a mintit.

30 COMENTARII

  1. Avem nevoie de Dv. in functia de Prim-ministru al Romaniei pentru ca sunteti om de buna-credinta si om de afaceri de succes !

    p.s. a fi lider spiritual implica si o mare responsabilitate. :)

  2. In strainatate cand apare un scandal in presa un judecator se autosesizeaza, indiferent ca cel cercetat este la putere, in opozitie sau nu face parte din nici un partid politic. In Romania vad ca justitia nu are independenta de autosesizare pentru ca judecatorilor nu li se permite sa o faca.

    Daca indraznesc sa se autosesizeze patesc precum judecatorul „vrajitoarelor” ca din acuzator a ajuns acuzat.

  3. Nu raspundeti la provocari!….Basescu e pa! Sunt sigur ca maine parlamentul il suspenda. Mai e putin si gata :). Ce mai poate sa faca? Nu mai are influienta. Nici parlamentarii NU il mai suporta.

  4. Domnule Dan Voiculescu va marturisesc ca sunt tare ingrijorata de propaganda basista si de ce impact va avea aceasta la referendum. Luati atitudine si numai lasati basisti sa spele creierul romanilor, e singura nostra sansa sa revenim la normalitate si sa scapam de dictator. Dati la antena 3 toate momentele cand ne-a mintit cu tupeu, pt ca romanul are memorie scurta si iar ne trezim cu acest PSIHOPAT in functia de presedinte. Domnule Dan Voiculescu VA ROG SCAPATI-NE de acest OM BOLNAV !!!!!!!!

  5. ,,Camarazi la arme” – e un ordin de executie legionar .
    Base sau Crin e aceeasi mizerie de dreapta si nimic mai mult.

  6. @ Dan Voiculescu

    FĂRĂ ACTE DE CRUZIME !

    Oricât de mult, ar minte Javra ordinară ,
    Vremea nu permite acum, să-i cenzurezi cuvântu’,
    C-o fi turbat şi ea, că-s 40 de grade afară ;
    Mai ai şi tu răbdare un pic, s-o bată întâi … Vântu !

  7. Afirmaţia lui Băse că va demisiona în 5 minute, se bazează pe real, întrucât în mintea lui cele 5 minute sunt echivalente cu un cincinal. De recunoscut că a minţit, nu va recunoaşte, deoarece suferă de mitomanie cronică şi în astfel de cazuri, bolnavul crede că minciuna este de fapt, adevărul gol-goluţ. Ani de-a rândul s-a obişnuit să îmbrobodească naţia română cu basme de adormit adulţii, numai că în ziua de azi, când vede că i-a sunat ceasul, aruncă disperat cu noroi în opoziţie, sperând că poate-poate va mai putea să-i aburească în continuare pe români. Concetăţenii noştri dacă au chef de aburi, se vor duce la saună şi vor fugi ca potârnichile din faţa puştii vânătorului chel, chior şi făr’ de inimă. Puterea de-a influenţa populaţia s-a dus pe apa sâmbetei, iar musiu Băse degeaba dă disperat din mâini ca înecatul fără colac în mijlocul oceanului de gogomănii verbale pe care ni le-a turuit de-alungul anilor. Să zică mersi, că USL-ul procedează elegant, eu dacă eram în locul opozanţilor, ori îl lapidam, ori îl împuşcam în cap. Apropo, şi dacă tot va părăsi corabia guvernării, să se întoarcă la apartamentul pe care l-a avut înaintea instalării ca „preş” al ţării. A supt destul sângele poporului român timp de 8 ani si să facă bine să-şi ia jucăriile şi să se ducă PA !

  8. din pacate TOTI cei implicati in politica romaneasca de dupa 1989 nici usturoi nu au mancat nici gura nu le miroase. din pacate…imi doresc sa plece toti din tara asta sa vedem pe cine dracu mai aburiti…

  9. Din ciclul stiati ca :

    Stiati ca dl.Crin Antonescu a ramas de doua ori repetent in timpul facultatii de istorie ? – scursa: dl.Berceanu care are ca scursa… – cred ca a dat citat dar nu a specificat scursa .

    erata – la latitudinea cititorului:
    in loc de scursa se va citi sursa :(

  10. NOTĂ DE RELAŢII

    „Voiculescu e un om fără Dumnezeu”
    Aşa ne-a spus însuşi Preda Cristian ;
    De nu stiti cine-i acesta, v-o spun eu :
    Altă eurojigodie … din clanul blagian .

  11. D’apai, nu-i bine!
    Musai sa-i cereti daune morale si materiale!
    Spuneati ceva de un experiment „A doua sansa”, dar fara finantare. N-ar fi bine sa finantati acest experiment cu daunele de la Base? Macar sa aiba si el o contributie benefica pentru tara asta!

  12. Basescu n-a trecut peste lupta impotriva mogulilor, a jurnalistilor, a asistatilor social, etc. El trebuie sa aiba mereu un adversar, pentru a putea duce o lupta imaginara, despre crede ca ar conta in ochii naivilor.

  13. Exista si riscul ca prin acesta actiune, sa-l victimizati pe Basescu in fata oamenilor. Si vrem sa primeasca, totusi, la referendum, voturi pentru demiterea sa, iar memoria romanilor s-a dovedit a fi, de multe ori, foarte scurta.

  14. m-am amuzat copios citind comentariile
    mai ales al doameni Geta….asta daca exista asa o gospodina Geta retardata..sau poate o fi baiatul de la IT sub diferite nume….

  15. Nu-i mincinos bătrânul *Jon,
    Beteag la limbă ca ultimul bufon.
    Mănâncă doar desertul preferat:
    Căcat, căcat şi iar căcat.
    ………………………………………
    Când astăzi fi-va suspendat
    O altă rimă am să-i cat :
    Portocalie, şi pe bază de… rahat.

  16. Cred ca pedeapsa este prea aspra pt un om de teapa lui Basescu. In viata politica de pana acum, nu cred sa fi spus vreodata adevarul.

  17. Am cateva intrebari.

    1. Mai este o surpriza pentru dumneavoastra ca Basescu este mincinos?

    2. Nu ar fi fost mai bine ca demisia din Senat, pe care, ca gest in sine, am apreciat-o, sa fi fost amanata cu cateva zile, pana la votul de azi?. Daca v-a lipsi un vot, o sa va iertati ca l-ati lasat pe Basescu la Cotroceni?

    3.. Daca din nenorocire, suspendarea va pica, credeti ca Basescu o sa va ierte?

    4. Ce facem cu acesti PDL-isti, care pe fata urla pentru Basescu, dar in acelasi timp isi schimba averile in euro, ca sa-ri pregateasca fuga din tara, prabusind in acelasi timp cursul.

  18. Dar Basescu chiar nu intelege ca nu mai este dorit? Nu inteleg de ce se tot leaga de oamenii nevinovati pt a muta atentia de la subiectele principale ale zilei.

  19. Basescu e o personalitate…spre deosebire de majoritatea oponentilor sai….
    La al doilea mandat ..nu l-am votat…dar acum daca se va oferi prilejul il voi vota…
    Oponentii sai sunt ..marunti….zgomotosi… dornici sa acceada la putere…prin orice mijloace …
    Nu sunt interesati nicidecum de soarta tarii si a poporului….
    Au interese personale …exclusiv economice…sunt niste picmei corupti…

  20. @geta
    un comentariu si nu mai zic nimic
    doamna geta retardatii nu ar trebui sa aiba drept de vot..
    in afara de asta va trebui sa ma repet pt ca dl voiculescu nu lasa toate comentariile

    Om de afaceri de succes nu inseamna TEPAR de succes
    Lider spiritual este Iisus nu cred ca Iisus poate fi pus langa Voiculescu

  21. „dezbaterea publica dinspre gravele sale incalcari ale Constitutiei”

    Sa-mi fie cu iertare, dar si in 2007 si acum, pe toata durata tam-tam-ului cu suspendarea am auzit aceeasi poveste: acuzatii generale din plin si nicio acuzatie concreta.

    Poate sa-mi spuna si mie cineva, oricine, dintre toti cei care urla sus si tare ca a incalcat baselu constitutia, cand si cu ce a incalcat constitutia? un singur exemplu vreau si eu, desi dupa cum va tot exprimati, se pare ca ar fi facut-o in mod constant, dar eu astept de o luna de zile de la orice sustinator USL sau orice membru USL sa-mi dea si mie un exemplu concret de incalcare a constiutiei de catre basel.

    Multumesc

  22. Probabil ca unii oameni considera ca Basescu trebuia sa calce constitutia in picioare, sau sa se strearga cu ea la fund , in cel mai propriu mod, ca sa considere ca trebuie sa fie demis. In conditiile astea nu ma mir ca toti cei care au luat azi bacalaureatul voiau sa plece din tara.

Comentariile sunt închise.