La un an de la suspendarea presedintelui Traian Basescu, fiica mea a fost chemata la DNA intr-un dosar in care presupusul faptuitor a fost eliberat cu mult timp in urma, prin decizia unanima a unui complet format din 3 judecatori, din lipsa evidenta de probe si de pericol public.

In asemenea conditii, demersul de astazi ar putea fi considerat o provocare din partea celor care, pentru ca nu au cum sa ma atace direct, imi vizeaza familia.

In acest sens, se pare ca s-a creat un dosar marcat de nereguli fara precedent – nu e opinia mea subiectiva, ci opinia obiectiva si argumentata a unor juristi reputati, care si-au exprimat public evaluarile despre caz. De altfel, vom demonstra acest fapt in fata unor instante corecte.  Represiunea nedreapta este o infractiune prevazuta de art.268 din Codul penal. Am incredere deplina in magistratii corecti si in sistemul de justitie romanesc si european.  

Insa, in esenta, lucrurile sunt foarte simple (si nu au legatura cu justitia): stie o tara intreaga ca eu sunt miza reala pentru Traian Basescu. Si nu de ieri, de astazi, ci de 8 ani, de cand nu am vrut sa ii subordonez trustul de presa pe care l-am fondat.

In consecinta, solicit celor care vor sa se razbune pentru o suspendare confirmata democratic prin votul a 87% dintre romanii care s-au prezentat la vot, sa aiba curajul de a se lupta cu mine, nu cu copiii mei.

Am un mesaj direct pentru acestia:

Dragii mei adversari,

Toata viata mi-am purtat singur razboaiele. De fiecare data am luptat deschis, anuntandu-mi public si transparent obiectivele. Spre deosebire de domnul Basescu, eu nu am lasat pe altii sa lupte in locul meu, nu m-am ascuns sub masa verde sau sub complicitati institutionale. Si nu o voi face nici acum.

Stiu ca legalitatea este ultima voastra grija, asa ca nu mai pierdeti vremea, nu o mai luati pe ocolite! Stiti cum ma numesc, nu mai lucrati prin interpusi! O tara intreaga v-a inteles deja intentiile.

Asadar, atacati-ma direct! Inteleg ca, daca Basescu a fost suspendat, Voiculescu trebuie anchetat!

Dar macar luptati deschis, nu hartuiti copiii!

50 COMENTARII

  1. Stupefiant ! Dupa ce un post de televiziune a publicat stirea legata de punerea sub acuzatie a Cameliei Voiculescu, i s-a solicitat opinia unui……ziarist ( ?? ). Acesta a spus ca i se pare absolut normal ce se intampla atata vreme cat exista stenograme din care rezulta amestecul familiei Voiculescu in actiunea de santaj. Si de la acest comentariu, ma tot minunez si iar ma minunez…., intrbandu-ma ce s-a intamplat cu toate stenogramele in care erau incrimate personaje pe care le cunoastem, din pacate, foarte bine.

  2. Oare de ce nu ne m-ai mira nimic ??? Oare de ce DNA-ul nu se ocupa de loc de plangerile ( daca exista asa ceva, eu nu am vazut nici una doar ˝vorbe˝ ) facute de catre guvern impotriva celor care timp de 3 ani au jefuit tara ??? Noi am votat demiterea lui Basescu nu coabitarea d-nule Ponta!!!!! Noi am votat schimbarea lui morar, Danilet, Kovesci, in schimb ce s-a intamplat??? toti au locuri ˝calde˝ fara sa ii atinga nimeni !!! Ponta este dezamagirea multora, dar vad ca nimeni din Usl nu isi mai aduce aminte ceea ce ne-a promis: adica toti hotii la puscarie, udrea,videanu,boureanu,berceanu,duta,blejnar???unde sunt??? bine mersi !!! in schimb infunda puscaria becali…… Multumim USL !!!

  3. Am ras. Nu stiu ce sperati dumneavoastra cu postul/posturile de genul asta dar mare lucru nu reusiti. Sunteti antipatic si stiti asta. Orice asociat politic de-ai dumneavoastra este atacat cu faptul ca va este asociat. Opinia publica nu va e favorabila si daca aveti un apropiat sincer va poate spune asta. Cat despre luptele dumneavoastra duse de unul singur…poate aveti dreptate: Antenele sunt arme nu aliati.

  4. Pai daca dumneavoastra ati pus-o pe fiica dumneavoastra si pe celalalt sa faca santajul , ce treaba aveti dumneavoastra? Ea si cu directorul au facut santajul deci ei sunt raspunzatori.
    Nu mai incercati sa va dati ceea ce nu sunteti.
    De tupeu tot dati dovada dar altceva nimic.

    Treaba e buna dar Basescu nu o sa va lase in pace pana nu va baga la mititica asa ca vorbele sunt de prisos.

  5. Monica Macovei, fosta procuroare comunista, partenera de nelegiuri a “javrei ordinare”, cea care ar trebui cercetata si condamnata pentru tradare nationala, cea care din pozitia de ministru a daunat cel mai mult sistemului de Justitie din Romania, crede ca toti romanii care nu il iubesc si nu il servesc pe Basescu Traian sunt niste infractori.
    http://theodora0303.wordpress.com/2013/07/11/victor-ponta-verificat-de-inspectia-judiciara-pentru-declaratiile-privind-ancheta-de-la-liceul-bolintineanu-monica-macovei-si-prezumtia-de-vinovatie/

  6. Intotdeauna invidioşii cauta punctul slab al celui pe care l-a luat în colimator. Dacă au văzut că Dumneavoastră sunteţi exact ca un cuirasat şi ştiţi de fiecare dată cum să le paraţi loviturile, au decis să vă distrugă atacându-vă copii. În general, laşii procedează în felul acesta, gândindu-se că nu mai aşa vor avea sorţi de izbândă. M-am convins că toate atacurile la adresa Dumneavoastră, nu sunt decât nişte răzbunări politice, deoarece sunt însăilate doar cu acuze nefondate. De aceea a pus Băse gheara pe justiţie, pentru a se răzbuna după bunul lui plac, pe toţi cei care n-au jucat după cum le-a cântat el.

  7. In primul rand nu trebuia sa-ti pui copilul in aceasta ipoztaza, principalul vinovat esti chiar TU Voiculescule, eu nu mi-as pune copii sa aiba grija de afacerile mele murdare. Se vede cat tii la fata ta.

  8. Domnule profesor ,
    E absurd sa-i cereti unei lepadaturi ca Basescu sa nu va atace familia.
    Esenta acestui detracat este absenta oricarei doze de cavalerism.
    De aceea eu sant convins ca asta va face , si inca cu obstinatie ,si la vedere :
    va va ataca familia. In cel mai mizerabil mod .
    Basescu este bestia in stare comprimata.
    iar bestiile nu se dezic niciodata.
    Daca ar face-o , acest lucru ar fi chiar negarea naturii lor feroce.
    In contra lui Basescu , multi au gresit.
    au parlamentat cu el.
    au coabitat cu el.
    Lucru anapoda…deoarece acest om trebuia lovit in asa fel incat sa nu se mai ridice niciodata.
    Nici macar in patru labe.
    Dar , nu-i timpul trecut.
    Si Basescu si criminalii de langa el trebuie sa stie : vor plati.
    Precum talharii, tradatorii si vanzatorii de neam .
    si vor fi pedepsiti fara mila. FARA NICI UN FEL DE MILA.

  9. Cred că Ponta a făcut o mare greşeală atunci când n-a impus independenţa justiţiei.

    Este ultima armă a băsiştilor, şi o folosesc fără scrupule.

  10. Dar cine ar fi trebuit sa preia trustul fondat de Voiculescu? Un strain?? Normal ca fiicele lui. Afacerile de familie se numesc de familie pentru ca se lasa mai departe din generatie in generatie! Asa e peste tot si e normal sa fie asa! Se vede de la o posta ca dosarul asta e comanda politica basista! Pentru cine are ochi sa vada imaginea de ansamblu, dar se stie ca basistii au ochelari de cal..

  11. Toata stima dle Voiculescu, asa e cu oamenii de succes, cu invingatorii, ceilalti incearca sa ii doboare. Dar fara succes. Abia astept sa nu mai fie presedinte Basescu sa i se reia toate dosarele penale si sa isi petreca batranetile la mititica!

  12. Pai cum ar putea procurorii sa se lupte cu Dan Voiculescu daca in acte Camelia Voiculescu detine controlul respectivelor firme in timp ce Dan Voiculescu nu are nici o calitate ?

  13. Pt tot ceea ce se intampla acum, atat cu familia dvs cat si cu societatea romaneasca, trebuie sa-i „multumiti” lui Ponta. Nu numai ca nu am scapat de javra ordinara de la Cotroceni, dar ne-am pricopsit cu doua javre, la fel de ordinare. Scopul final al acestei actiuni este reducerea la tacere a postului Antena 3. Asa ca probabil vor urma sa treaca pe la DNA Mihai Gadea, Mircea Badea, Dana Grecu si oricine considera ei necesar pt a anihila Antena3.

  14. @ Dan Voiculescu

    UN BUN EXECUTANT

    În fruntea DNA , numită a fost o slugă
    Pe care o ştie toată lumea, ce este şi ce-a fost ;
    Şi dacă are ordin, familia să-ţi distrugă ,
    Îl va executa întocmai … c-aşa e neamul prost .

  15. I-am mai spus unui pampalau care e ministru liberal acum, chiar inainte de alegeri ca daca PNL-PC nu merge la drum solo sau cu un PSD fara Ponta propunere de prim ministru va mananca Jilava pe toti cu d’alde Rus, Oprea, Maior, Ghita, Ponta…in echipa, iar pe Basescu nu-l dati jos din functia de procuror general in veciii vecilor.Amin! S-a dus Becali, se duce si Fenchiu, cu parere de rau ca nu meritati o sa va duceti si dvs., va toaca Chioru marunt, marunt, taitei va face vinovati sau nevinovati nu conteaza. Si va meritati soarta pe deplin ca nu am auzit pe nimeni sa fie impotriva coabitarii, impotriva numiri lu’Kovesi, lu’Nitu, impotriva retrocedarilor din Transilvania, impotriva gazelor de sist….

  16. Domnule Voiculescu imi pare rau pentru ceea ce se intampla cu dumneavoastra si familia dumneavoastra dar din pacate a-ti fost tradat de aliati si de cei pe care ii considerati prieteni . un sfat de la un om pe care nu-l cunoasteti ,va rog renuntati la o lupta inegala impotriva unui om pentru care lucreaza un sistem intreg. Aveti o familie frumoasa,o afacere de succes nu merita sa sacrificati toate aceste lucruri pentru un singur om ! acest om va face tot ce poate pentru a va distruge si de a distruge tot ce iubiti ! vezi cazul Adrian Nastase ! sunt convinsa ca COABITAREA va va trada si sacrifica !

  17. ŞOBOLANII CU CROMOZOMI UMANI

    http://www.realitatea.net/experiment-controversat-oarecii-cu-cromozomi-umani-au-fost-crea-i-in-laborator_1223528.html

    În laboratorul lui *JON (Javra Ordinară Naţională) au fost creaţi şobolani (fără organe genitale) cu ceva cromazomi umani, parte dintre ei admişi de profesorul Voiculescu să comenteze mai sus.
    Camelia este o frumoasă, o deşteaptă şi un diplomat rasat. Emană atâta puritate…
    Schizofrenicul de la Cotroceni a reuşit, spre admiraţia lui Ceauşescu, ceea ce nu mai credea nimeni, să contureze ideea comunismului cosmetizat ca soluţie la-ndemână (vezi laboratorul chinezesc).

  18. Frate, nu mai manipula- ” presupusul faptuitor” este judecat in continuare dar in libertate, nu a fost ” eliberat” de acel complet de judecata in sensul ca a fost gasit nevinovat. Intelesul asta e ptr spalatii de la A3.

  19. Prokurorii ce au instrumentat samavolniciile in contra familiei Voiculescu sunt civili in masura in care eu sunt popa.
    Legitimatiile de securitate basista sunt perfect vizibile , oricat s-ar stradui sa le piteasca”subtil” intre dinti.
    Acesti gestapovisti sunt fiinte inventate de nemernica cunoscuta sub numele de
    Monica (beria) Macovei , chinuitoarea Romanilor.
    Cea care aplauda ascunsa in coteatza-i luxoasa de la Bruxelles cum oamenii erau terorizati asta vara la referendum.
    Cu biblii si catuse. Ea va primi ” d o a r ” catuse. Fara biblii.
    Deoarece e pagana, draceasca , fara Dumnezeu.
    Iar bestiile sale de progenituri zise „prokurori” sa nu se iluzioneze metafizic.
    Traian Basescu nu e nemuritor.
    Si nici pe vecie cocotzat in magistratura suprema a tarii.
    Si nici crimele in contra poporului nu se uita ca-n povestile cu prosti.
    Si nu mai e mult si vin socotelile.
    Alea mari.

  20. TRADARE PANA LA CAPAT E DEVIZA LUI PONTA

    Antena 3 a fost varf de lance in lupta USL sa demoleze regimul de teroare al oranjgutanilor. Antena 3 „a fost aici” cand oamenii protestau la minus 20 de grade Celsius iar jandarmii erau bestii dezlantuite. Prezenta Antenei 3 a mai domolit din zelul bestiilor salvand astfel protestatarii de la un macel ticalos!

    USL a ajuns la putere. Oare? ponta a ajuns la putere, e mai corect!

    1.In timp ce oamenii inghetau protestand in gerul cumplit, cumnatul lui ponta semna contracte cu statul, adica cu guvernul udrea-basescu-boc, de milioane de euro!

    2.In timp ce oamenii mergeau pe o arsita cumplita la vot la referendum ( unii in carje, unii bolnavi, unii prea bolnavi sa se coboare din pat dar cu un suflet de erou mureau cu buletinul in mana in sectia de votare) ioan rus falsifica listele electorale sa faca imposibila atingerea cvorumului ,
    Adeptul plagiatului de la Aristotel incoace face ce stie el mai bine: falsuri! Doar isi facuse mana de plastograf autorizat, ani grei la rand la Cadastrul de la Cluj (cadastru pe care ponta nu stie cum sa-l vanda mai repede, chiar illegal daca se poate numai sa fie vandut!). Nu degeaba sunt 100 000 de carti funciare disparute la Cluj iar in primaria Clujului a ajuns din nou boc cel generos intr-ale revendicarilor in fals!

    Ati dat legea Voiculescu! Ati salvat amarasteni de mana lacoma a Ceapistului Utecist de la Interne! Luptati, domnule Voiculescu. Nu aveti cum pierde, doar luptati!

    Ati facut suspendarea. A fost ca o chemare la arme si ati gasit 7,4 milioane de recruti dornici sa va urmeze. Ce faceti domnule Voiculescu, nu mai luptati? Unde e Antena 3? La Craiova? Festivism cocalar fara sens… Antena 3 trebuie sa fie pe baricade.

    3. 70% din alegatori au votat USL pentru ca a promis DREPTATE PANA LA CAPAT! Dreptate, adica o Justitie dreapta. Cu ce ne-am ales? Cu un ponta jmenar care ii sufla de sub nas lui Crin justitia, sa faca ce cu ea? Sa o faca jumi juma cu locatarul Cotrocenilor. Jumate la famiglia ponta…ca are nevoie!
    Verisorul ministrul iar nitu (poreclit nupu) sunt „just what the doctor ordered” pentru un premier acuzat de plagiat .

    Aveti alaturi 7,4 milioane de dezamagiti.
    In lumea asta, a feseneului depravat, capul plecat …moare in anonimat! Renuntand la lupta, va pierdeti toti suporterii. Exact ce vor cei ce va ataca.

    Domnul nu va da mai mult decat puteti duce! La lupta, domnule Voiculescu! La lupta!

  21. Orice derbedeu si talhar pe care istoria si prostia oamenilor il ridica din noroi ,viseaza la un singur lucru : puterea absoluta asupra semenilor sai.
    Aceasta putere se afla ascunsa intr-o magistratura suprema : posibilitatea de a arunca in temnita pe cine vrei, si mai ales , cand vrei.
    Aceasta putere a dobandit-o Traian Basescu. Nu prin calitati personale formidabile , „dracesti” . Pentru ca nu-i un Joseph Fouche ori vreun Felix Dzerzhinsky (fondatorul CEKA) sau Maliuta Skuratov (cu Opricina) , pesonalitati cu adevarat geniale in crearea de sisteme represive. Categoric , acest ins nu este o replica contemporana a lui I.V .Stalin ,cel mai puternic om pe care l-a avut istoria , cel care „cunostea secretul puterii” (la-am citat pe Sergey Kirov)
    Basescu s-a ridicat pe slabiciunea, lasitatea si lipsa de vointa a majoritatii clasei politice , care a colaborat cu el multi ani . In loc sa-i vie de hac , atunci cand le era usor. Vezi in acest sens comportamentul lui Adrian Nastase.
    Straniu comportament ; l-a avut la cheremul sau pe Basescu , putea sa-l arunce-n ocna pe 25 de ani si , totusi n-a facut-o. Ciudat de contemplativ….
    Cat despre CSM , CCR ,Prokuraturi de tot felul si alte oficine asemanatoare , ele sunt doar sub-sectii ale securitatii basiste , nimic altceva. Orice discutie este de prisos pe acest subiect si ar fi semnul unei naivitati sinistre. Atata timp cat Basescu va zace nepedepsit la Cotroceni sau aiurea , aceasta putere va fi in posesia lui. Pentru ca a avut 10 ani la dispozitie. Si toate resursele unei tari in mana sa. Nici nu-i mare lucru sa construiesti un astfel de sistem criminal daca nimeni nu ti se opune cu adevarat. Cu maxima, extrema duritate . Nu cu palavre si cu ingaimari.
    De aceea , o sugestie , oarecum imperativa : Politicieni ! daca nu stiti , nu puteti sau nu aveti forta sa va bateti cu aceasta caiafa tradatoare zisa Basescu , mai bine plecati in lumea-larga sau faceti alte lucruri. Pentru ca veti iesi mereu umiliti : cum ati mai patit-o de „n” ori !
    In plus , va veti atrage ura poporului. Indreptatita de altfel : ati primit de la Romani totul , absolut totul. Iar scuzele voastre ca „nu se poate” , ca „Europa” , ca Merkaleasa , ca Gitenstein , ca CCR-ul ……….. ei bine , toate acestea nu mai conving pe nimeni !!
    Nu puteti ?? nici o problema ! carati-va !
    Poate vin altii in locul vostru.
    Mai hotarati , mai barbati , mai Romani .

  22. Ca Ponta ne-a pacalit pe toti, inclusiv pe dumneavoastra, este clar. Ca PSD va merge pe mana lui Ponta, iarasi, e clar. Ca Ponta nu intelege nici macar sa revizuiasca Constitutia fara a discuta cu UDMR si PP-DD, e la fel de clar – semne ca actuala formula de guvernare (USL) il deranjeaza. Basescu secera fara jena prin tarlaua USL, iar Ponta nu misca in front. E prea mult, pentru cei opt milioane si jumatate de romani care au votat pentru „Jos Basescu!”.
    Ce mai asteptati? Vreti sa-i maturati din scena? Invitati-l pe Dl. Constantin Cojocaru la un dialog, fie si de principiu. Ar trebui sa stiti ca PP-DD a intrat in Parlament pe baza Proiectului Cojocaru. Eu am convingerea ca doctrina Cojocaru este una social-liberala aplicata concret pe situatia actuala a Romaniei. Va asigur ca daca Cojocaru ar avea iarasi un post TV de larga audienta care sa-l gazduiasca timp de cateva saptamani ar capta simpatia a cateva milioane de romani, din tara si din afara tarii. Dumneavoastra aveti viziune, iar daca idealul pe care il declarati va anima, ati face o greseala de neiertat sa nu le oferiti romanilor portita de iesire din acest marasm. Traiesc printre ei si le stiu slabiciunile si potentialul. Am avut si am incredere in dumneavoastra, asa cum am incredere si in Dl. Cojocaru. Am incredere, de asemenea, in multi oameni de valoare intrati in Parlament pe listele PC. Credeti-ma, putem matura scena politica de tot gunoiul adunat in acesti peste 20 de ani. Stiu, pas cu pas, ce trebuie facut. Primul pas este sa-l primiti la Antena 3 pe Dl. Cojocaru, sa prezinte proiectul de revizuire a Constitutiei al Miscarii pentru Constitutia Cetatenilor. Daca si dumneavoastra, asemeni celorlati „moguli” ai presei romanesti veti evita aceasta cale, este clar, ne-am inselat considerandu-va un Mare Roman. Vom intelege ca sunteti ca si ceilalti si vom incerca sa ne descurcam cum vom putea.

  23. ICCJ acesta inchizitie a vremurilor noastre condamna. Bine ca nu poate condamna la ardere pe rug. De ce nu putem comenta deciziile justitiei?
    Basescu Traian, Elena Udrea, Sorin Blejnar, Lucian Duta, Videanu, Berceanu, Liviu Negoita, Monica Macovei care poate fi cercetata pentru tradare nationala (impreuna cu Basescu Traian) pentru declaratiile pe care le-a facut dupa referendumul de demitere a lui Basescu ca “in Romania are loc o lovitura de stat”, etc sunt curati.
    Felicitari DNA!!!
    Felicitari Justitia Romana !!!
    http://theodora0303.wordpress.com/2013/07/13/iccj-acesta-inchizitie-a-vremurilor-noastre-condamna-bine-ca-nu-poate-condamna-la-ardere-pe-rug-de-ce-nu-avem-voie-sa-comentam-deciziile-justitiei/

  24. Traian Basescu a stat la masa dusmanilor natiei , in secuime :
    cu Orban Viktor , cu Tokes Laszlo si cu alti CALAI ai neamului .
    A mancat painea lor .
    A baut bautura lor spurcata.
    A mancat din mancarea lor de barbari si de huni .
    A ras cu ei , s-a sarutat cu ei , ca Iuda.
    Basescu a jurat pieirea Romanilor impreuna cu ei , tovarasii lui sinistrii.
    Basescu a jurat predearea Ardealului catre natiunea maghiara .[ „Marea” natiune maghiara , asa se exprima tradalnicul Basescu…]
    Basescu este dusmanul poporului roman.
    Cel mai sadic , cel mai viclean , cel mai feroce si cel mai blestemat din toata istoria Romanilor.
    ROMANI : Ce merita de la voi aceasta caiafa vanzatoare de neam Romanesc ?
    Si de pamant Romanesc.
    Ce merita , romani ? ……CE MERITA ???????

  25. Este si o tactica de diminuare a rating-ului.
    Inca de cand au inchis otv-ul trebuia sa Va dea de gandit. „Cine nu e cu ei e impotriva”.
    Trebuie sa cautati pe cine are in spate rcs-rds-ul. De acolo a inceput, cred eu, toata mascarada asta care, dupa cum se desfasoara evenimentele in justitie, nu e de neglijat.

  26. Este prima oara cand imi exprim parerea pe acest blog. Deci , Buenos dias hombres ! De ani de zile aud cum, Dan Voiculescu face si drege , cum din cauza lui e coruptie in tara , din cauza lui salariul e mic , trenurile intarzie,legumele sunt scumpe,Vanghelie n-are scoala sau efectul de sera s-a agaravat. Eu sunt un tip oarecare din provincie , adica , cum ar spune Badea, ” Nimeni-In-Drum”. Eu ma uit la tv. , si daca suspectez ca postul sau emisiunea respectiva incearca sa ma ” abureasca ” , schimb canalul si-mi fac automat ( normal ) o parere despre postul respectiv . De cand s-a infiintat Antena 3, eu n-am trait senzatia ca sunt mintit , asadar, am ramas un telespectator fidel . Ce a facut Dan Voiculescu in tinerete , ma lasa rece, pe mine ma intereseaza ce a facut Dan Voiculescu ( pentru mine ca cetatean ) , dupa revolutie. Din cate am vazut dealungul timpului , a facut infinit mai mult decat Basescu : 1, Nu a jefuit Romania ( faza cu conturile lui Ceausescu si comertul -exterior , daca e adevarata, nu e deloc suficienta ) in comparatie cu faptele concrete ale lui Basescu si slugile aferente, si 2 , LIBERTATEA PRESEI A FOST RESPECTATA IN TRUSTUL INTACT , ceea ce a reprezentat o oaza de fericire si oxigen democratic in aceasta tara, pentru cetateni. Trebuie sa fii cretin sau ticalos , sa nu vezi ce-a facut Hahaitul de la Cotroceni in ultimii 8 ani. O rusine pentru istoria romanilor. Iubesc Romania , iubesc adevarul si, in aceeasi masura, URASC NEDREPTATEA.

  27. Romani : Aflati ca peste tot prin tara misuna si colcaie ticalositii sekuristi ai lui Traian Basescu. Acoperiti si conspirati , asa cum le este felul dubios ,netrebnic.
    Si fac un lucru groaznic , ce intrece orice fel de-nchipuire :
    incita lumea la URA si DISPRET in contra batranilor si pensionarilor . Ii decalara pe acestia rebuturi , incapabili , lest , balast , fapturi ce nu mai merita nimic : doar moartea-n saracie si mizerie .
    Promit ca daca vin din nou EI la putere , le iau CU TOTUL pensiile !
    Lasandu-i fara nici un ban. In plus , le vor bloca accesul in spitale .
    Sa sufere si sa se sfarseasca ne-ingrijiti ! Asa , precum „cainii” cei netrebnici , cum le zic basistii , cu dispret …
    Acestea-s cele „pregatite” de Basescu oamenilor. De aceea si-a trimis jigodile fasciste in tara , peste tot !
    Uzand dement si ilegal de-ntreaga si monstuasa logistica prezidentiala.
    Si-n plus ,de muntii-cei-de-bani ce umplu la refuz hrubele din Cotroceni .
    Bani-multi, furati de la popor !
    Romani !! Primiti aceste bestii criminale asa cum merita : ca pe naparci …. ca pe dusmanii vostri .
    Romani !! aveti si voi parinti… ba , poate si bunici pe-acasa …
    Veti accepta din nou aceste samavolnicii Basiste ?
    Veti acepta din nou batjocuri , umilinti si chinuri si sfidare ?
    depinde doar de voi , Romani…
    numai DE VOI !!!

  28. Domnule Voiculescu,

    Camelia este veriga slaba (cel putin asa e perceputa de adversarii dumneavoastra).
    Spargerea apartamentului are menirea sa puna presiune psihica asupra ei.
    A fost o spargere „demonstrativa”. Sa va arate (intimideze) cat de vulnerabili sunteti. Oare chiar au intrat pe usa? De ce nu pe geam? Sau prin podea.

    Nu i-ati dat dumneavoastra „grija” asta Cameliei ci indivizii lacomi care vor sa ia si aerul pe care il respirati. Camelia trebuie sa invete sa inoate cu rechinii. E o ocazie acum sa se formeze intr-o luptatoare puternica.

    Nu traiti o vesnicie sa fiti mereu alaturi de ea. Acum ea va are alaturi si se pregateste pentru jungla numita Romania securistilor.

    Va ataca copiii… dar copiii lor? Vor fi pregatiti pregatiti pentru jungla fara „tata” la Cotroceni? Nu da cu piatra daca ai casa de sticla, e un proverb pentru cei intelepti.
    Cand faci cuiva rau trebuie sa stii ca oricand un ticalos se va simti indreptatit sa-ti faca rau justificand ca si tu ai „ranit” copiii altora. Zoia si Nicu stau marturie.

    Atacul asupra familiei dumneavoastra vine la pachet cu o simpatie in crestere din partea oricarui parinte de pe aceasta planeta.
    Eu cred ca sunteti „biscuitele” tare in care isi vor rupe coltii !

  29. Eu sunt presedintele Traian Basescu si sunt un om de stat autentic.
    Strainii ma admira cu totii ; in schimb ma urasc romanii. Si eu ii urasc din tot sufletul pe acesti Romani…. nu-mi plac , pentru ca sunt fiinte murdare , blestemate, lenese si hoate.
    Sunt rusinea Europei. Bine fac strainii ca ne descriu ca pe animale in presa lor de buna calitate.
    Si bine fac si eu , Traian Basescu, ca urasc acest popor oribil.
    Am luat dealtfel cea mai justa masura : am indatorat Romania in asa fel incat sa se prabuseasca definitiv. Cetatenii ei vor saraci , asa cum merita. Vor trebui sa-si vanda casele americanilor , contra unor sume derizorii.
    La fel si terenurile agricole.
    Capitalul american , aflat in conlucrare perfecta cu mine , cel care il ajuta sa prabuseasca tara, va exploata pe nimic gazele de sist. Provocand cutremure catastrofale in Romania .
    Desigur , multi vor fi ucisi sub daramaturi.
    N-are importanta insa. De fapt.. , zic : e bine , e chiar foarte bine !
    Pot fi adusi maghiari sa le ia locul scarbelor romanesti . Acestia sunt civilizati si muncitori. Buni europeni.
    Si ,eventual niste tatari, conationalii mei , prea-iubiti de mine ; vocea sangelui imi porunceste asta. Pentru ca sa puna biciul pe Romanii astia prosti, sa-i trimita la munca , sa nu mai lalaie si sa consume . Este o solutie corecta si judicioasa.
    Eu ,presedintele am calculat bine.
    Voi saraci acest popor infect. Voi prabusi aceasta tara.
    Abia atunci imi voi gasi linistea .
    Si tot atunci strainii care ma apreciaza ma vor considera drept unul de-al lor. Unul bun .

    [ eu S E R B A N am scris aceasta . Si-inca altele si mai si ]

  30. Ce-i tampenia asta ? O gluma idioata ????
    Sincer , nu cred ca va fi savurata.
    In nici un caz aici.

  31. 1. “Timpul aproape nu mai contează.”

    De dreapta-i prinsă limba mare,
    Blocată-i, sigur, limba mică.
    Nojiţele mai strânse la opincă.
    Ia zi o sârbă îndrăcită, lăutare!

    2. Autostrada sufletului mioritic e plină de găuri… negre.

  32. “Telefonul mobil poate fi reîncărcat cu ajutorul urinei, afirmă o echipă de cercetători britanici care spun că au reuşit de curând această premieră mondială, noua tehnologie bazându-se pe baterii cu combustibili microbieni.”

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/metoda-inedita-de-a-incarca-telefonul-mobil-te-va-soca_1227421.html#ixzz2ZQn6rDSD
    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

    Şi astfel urina românilor va evita realizările din ultimii 9 ani ale demisului Traian Băsescu.

  33. Haladuind nauc prin Basarabia , calpuzanul Traian Basescu baguie despre Unire.
    Porcarii ieftine , propaganda idioata , dezgustatoare.
    Deocamdata acest nemernic ne-a „unit ” cu zeci de mii de infractori moldoveni de origine incerta , numai Romana nu !!!
    Carora le-a oferit cetatenia Romana pentru niste blestemate de voturi strambe.
    Totul regizat si filtrat de sekuritatile sale care au tradat si tradeaza Romania , NU O APARA !!
    Basescu este dusmanul poporului , vinde tot , de la cetatenii la sufletele oamenilor , de la resurse tarii pana la siguranta statului pe care a jurat solemn sa-l apere de dusmani.
    Desigur , nu a putut , deoarece el era Dusmanul.
    Cel bine scolit candva de alt „roman” , adica slovakul Ion Mihai Pacepa , superiorul lui etern pe linie de sekuritate.
    Nu ma indoiesc ca de la acesta primeste ordine si acum.
    Ordine menite sa sfartece , sa dezmembreze Romania.
    Nu s-o „Uneasca” , asa cum zbiara fatarnic , ragusit si disonant prin Chisinau !

  34. La telefon se pot discuta multe si prin scoaterea din context se poate alcatui chiar si o acuzatie de santaj. Convorbirile telefonice nu ar trebui sa constituie o proba ci doar sa fie o confirmare a unei fapte si nu invers.
    Dar cu totii stim, de cand a aparut legea cu obligativitatea companiilor de telefonie de a stoca 6 luni convorbirile si mesajele cum a explodat activitatea de supraveghere a telefoanelor – si a e-mailurilor.

    Sa fim totusi optimisti ca ne vom reveni.
    http://www.youtube.com/watch?v=iUf_O01ZRGM

  35. O declaratie iresponsabila: “Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul altui stat”. Un pericol pentru siguranta nationala. Un motiv real pentru SUSPENDARE! O noua incercare de influentare a judecatorilor si procurorilor. Se va folosi Basescu de declaratiile facute de “buna voie” de Omar Hayssam pentru a-si ataca adversarii politici?
    http://theodora0303.wordpress.com/2013/07/20/o-declaratie-iresponsabila-romania-a-efectuat-o-operatiune-neautorizata-pe-teritoriul-altui-stat-un-pericol-pentru-siguranta-nationala-un-motiv-real-pentru-suspendare-o-noua-ince/

  36. Cu prilejul vizitei recente efectuate in Republica Moldova , lui Traian Basescu i s-au propus de catre primarul general al Chisinaului , Dorin Chirtoaca acordarea cetateniei moldovenesti si candidatura la functia de presedinte al acestei tari .

    NIET HARASHO !

    De Băsescu or fi îndrăgostiţi ,
    (Chiar au gavarit cu el pa russki)
    Dar moldovenii nu-s tâmpiţi ,
    Să-şi dea vinul lor pe … whisky .

  37. De aproape un an de zile ma straduiesc („si lupta si dai, si dai si lupta”) sa demonstrez ca Basescu,de derpt, trebuia demis. In lupta mea am solicitat peste tot sa fiu ajutat de un avocat, ca sa pot continua cu DENUNTUL meu impotriva celor 6 judecatori ai CCR care l-au favorizat pe Basescu, aplicand gresit prevederile „articolului cu erata”. Am solicitat ajutor si de la FARES si am „primit” acel lasi ajutor nul. Dumneavoastra domnule Voiculescu nu ma puteti ajuta??? Iata DENUNTUL MEU: Catre,
    Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie
    Bucuresti, Bd. Libertatii nr.12, sector 5,
    EMAIL : [email protected]

    Domnule Procuror General,

    Subsemnatul Tanasa Traian, domiciliat in municipiul Botosani strada Aleea Pacea nr.5, sc.B, et.2, ap.5, jud. Botosani, in temeiul art. 221 din Codul de Procedura Penala, prin DENUNTUL de mai jos, va aduc la cunostinta urmatoarele:
    Judecatorii Curtii Constitutionale, Augustin Negrean, Aspazia Cojocaru, Petre Lazaroiu, Mircea Stefan Minea, Iulia Motoc si, Pusks Valentin Zoltan, in mod intentionat, au incalcat prevederile art.2, alin (1), lit.c) din Legea 370/2004 (referitoare la alegerea presedintelui), prevederi care au stat la baza motivarii si luarii Hotararii Nr.6 din 21 august 2012, a Curtii Constitutionale a Romaniei.
    La indemnul lui Traian Basescu, ei au introdus cu intarziere si au interpretat aceste prevederi in mod eronat, ca si Traian Basescu, si anume ca „in listele electorale permanente ar trebui trecuti toti cetatenii romani cu drept de vot de pretutindeni”.

    (A se vedea “omisiunea” care a dus la RECTIFICAREA, care a modificat HOTĂRÂREA Nr.3 din 2 august 2012, dupa interventia publica a lui Traian Basescu, rectificare publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 556 / 07.08.2012, care adauga: “În speţă, însă, sunt aplicabile dispoziţiile legale ale art.2 alin.1 lit.c) din Legea nr.370/2004 privind alegerea preşedintelui”.)

    In fapt, insa, aceste prevederi arata ca, din numarul total al cetatenilor romani cu drept de vot de pretutindeni, in listele electorale permanente se trec numai cetatenii romani CU VARSTA DE NUMAI 18 ANI, de pretutindeni.

    Prin nerespectarea prevederilor de la art.2, alin (1), lit.c) din Legea 370/2004 (referitoare la alegerea presedintelui), judecatorii, mai sus mentionati, au hotarat total ilegal la punctul 3, astfel:

    „CURTEA CONSTITUŢIONALĂ
    în numele legii
    HOTĂRĂŞTE:
    3. Constată că la referendum nu au participat cel puţin jumătate plus unu din numărul
    persoanelor înscrise în listele electorale permanente, pentru ca referendumul să fie valabil în conformitate cu prevederile art.5 alin.(2) din Legea nr.3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului.”
    In fapt numarul electorilor care au votat „DA” la referendum este mult mai mare de jumatate plus unu, din numarul electorilor din listele electorale permanente, in care se trec conform prevederilor legale, numai cetatenii romani CU VARSTA DE NUMAI 18 ANI, de pretutindeni.

    Denunt deasemenea si faptul ca acesti 6 juidecatori au hotarat la punctul 2 sa echivaleze automat „numărul persoanelor înscrise în lista pentru referendum” de 18.292.464 („din datele comunicate Curţii Constituţionale de către Biroul Electoral Central, cu privire la referendumul naţional din data de 29 iulie 2012”), cu numarul de „persoane înscrise în listele electorale permanente”. In rezultatul cu privire la referendum, comunicat de Biroul Electoral Central, nu apare nicaieri denumirea de LISTA ELECTORALA PERMANENTA. Au hotarat astfel:
    „2. Confirmă rezultatele referendumului naţional din data de 29 iulie 2012 comunicate de Biroul Electoral Central şi constată Că din totalul de 18.292.464 persoane înscrise în listele electorale permanente au participat la vot 8.459.053 persoane” (46.24%), din care 7.403.836 (87.52%) au răspuns „DA” la întrebarea”Sunteţi de acord cu demiterea Preşedintelui României?”, iar 943.375 (11.15%) au răspuns”NU””.

    Solicit tragerea la raspundere penala a faptuitorilor Augustin Negrean, Aspazia Cojocaru, Petre Lazaroiu, Mircea Stefan Minea, Iulia Motoc si, Pusks Valentin Zoltan.
    Solicit de asemenea sa se intreprinda toate cele necesare pentru demiterea, si in fapt, a lui Traian Basescu.

    Mijloacele de proba sunt:
    1) textele din Constitutia Romaniei si din Legea 370/2004, la care am apelat la intocmirea DENUNTULUI;
    2) rezultatul referendumului national din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Presedintelui Romaniei;
    3) textele, la care s-a facut trimitere, din HOTĂRÂREA Nr.6 din 21 august 2012 si urmatoarea
    MOTIVARE:

    Art. 36,alin.(1) din Constitutie stabileste CLAR ca „cetăţenii au drept de vot DE LA varsta de 18 ani, împliniţi până în ziua alegerilor inclusiv” (atentie, „DE LA”).

    Avandu-se in vedere aceste prevederi constitutionale, inseamna ca interpretarea judecatorilor, insuflata de suspendatul Traian Basescu,s-a rezumat doar la o parte din textul de la litera c) [a aliniatului (1)de la art.2 alLegii 370/2004]si anume numai la: „liste electorale permanente – listele cuprinzand cetatenii romani cu drept de vot”; adica toti cetatenii cu drept de vot de pretutindeni,conform prevederilor constitutionale.
    Insa legiuitorul a adaugat un text care arata ca din numarul total al cetatenilor romani cu drept de vot, de pretutindeni, se trec in listele electorale permanente numai cetatenii „CARE AU IMPLINIT varsta de 18 ani pana in ziua alegerilor inclusiv”.

    Probabil ca legiuitorul, dorind sa clasifice listele electorale pe diferite categorii, a limitat cvorumul numai la cetatenii romani cu varsta de numai 18 ani, probabil,chiar, din greseala. Dar aceasta greseala este in favoarea celor 7,4 milioane de electori, pana la modificarea legii gresite.

    Deci, contrar constatarii Curtii Constitutionale cvorumul s-a realizat cu varf si indesat, in conformitate cu doleantele lui Barroso, atata timp cat , conform art.2, alin. (1), lit. c) din Legea 370/2004, in listele electorale se trec numai cetatenii romani cu varsta de numai 18 ani, de pretutindeni. In fapt numarul electorilor care au votat „DA” la referendum este mult mai mare de jumatate plus unu, din numarul electorilor din listele electorale permanente intocmite conform prevederilor legale in vigoare!!!

    De drept, Traian Basescu ar trebuii sa fie demis!! E si ilegitim, e si ilegal la Cotroceni!!!

    Toate actiunile sale, de drept, sunt nule!!!!!!!

    Prevederi legale:

    Art. 36(„Dreptul de vot”), alin. (1) din Constitutie DISPUNE:
    „Cetăţenii au drept de vot DE LA vârsta de 18 ani, împliniţi până în ziua alegerilor inclusiv.”

    Art. 2, alin.(1), lit.c) din Legea 370/2004 (ref. la alegerea presedintelui) prevede:
    (1) In sensul prezentei legi, termenii de mai jos au urmatoarele semnificatii:
    c) liste electorale permanente – listele cuprinzand cetatenii romani cu drept de vot
    CARE AU IMPLINIT varsta de 18 ani pana in ziua alegerilor inclusiv”.

    16.11.2012 TanasaTraian

    Domnului Procuror General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie

    P.S. Eu consider ca in DENUNT am dat toate datele necesare, ca Parchetul sa-i puna la treaba pe procurori. Totusi Parchetul mi-a dat urmatorul raspuns:

    //www.facebook.com/photo.php?fbid=503800363026866&set=p.503800363026866&type=1&theater

  38. Daca Omar Hayssam ajunge in mainile procurorilor “care il au pe nasul in suflet” va spune si ce a facut si mai ales ce nu a facut dar trebuie sa recunoasca ca a facut.
    Este Omar Hayssam o problema fundamentala pentru instituţiile statului si un obiectiv major in vederea implinirii justitiei?
    http://theodora0303.wordpress.com/2013/07/21/daca-omar-hayssam-ajunge-in-mainile-procurorilor-care-il-au-pe-nasul-in-suflet-va-spune-si-ce-a-facut-si-mai-ales-ce-nu-a-facut-dar-trebuie-sa-recunoasca-ca-a-facut-este-omar-hayssam-o-problema-f/

  39. Bună ziua!
    Avem o petiţie semnată până în prezent de 214 cetăţeni români, prin care solicităm ca parlamentarii să se reunească în Plenul Parlamentului şi să facă demersurile necesare apărării voturilor noastre de la referendum, prin revizuirea hotărârii CCR prin care Traian Băsescu a fost repus în funcţia de Preşedinte al României. Am trimis această petiţie către adresele de e-mail ale unor parlamentari, dar timpul este scurt, fiindcă solicitarea de revizuire a unei hotărâri definitive, se face în termen de o lună din ziua în care s-au descoperit înscrisurile ce se invocă. Rezultatele definitive ale recensământului din 2011, au fost comunicate la data de 4 iulie 2013 de către Institutului Naţional de Statistică (INS).
    Preşedintele INS a spus că datele pe care le-a comunicat au fost stabilite pe baza informaţiilor primite de la mai multe instituţii, inclusiv a CNP-urilor, deci nu s-au bazat doar pe declaraţiile ce au fost completate pe propria răspundere de către cetăţeni. A precizat faptul că recensământul a fost finalizat doar acum, fiindcă a fost necesar să afle CNP-uri de la alte instituţii şi să facă verificări încrucişate pentru a nu fi înregistrată aceeaşi persoană de mai multe ori în evidenţele INS. Ideea de bază este că listele electorale permanente nu pot să cuprindă un număr mai mare de alegători decât populaţia care are vârsta de 18 ani împliniţi, mai ales că unele categorii de persoane majore sunt excluse dintre alegători (alienaţii, interzişii, etc.).
    PETIŢIA POATE FI SEMNATĂ ACCESÂND LINK-UL DE MAI JOS.

    În urma publicării datelor recensământului din 2011 a reiesit că Referendumul din 2012 este valid. Deci SOLICITĂM DEMITEREA LUI BĂSESCU TRAIAN DIN FUNCŢIA DE PREŞEDINTE AL ROMÂNIEI!


    După ce intraţi pe site şi daţi click pe „Semnează petiţia”, trebuie să intraţi pe e-mail şi să confirmaţi semnarea petiţiei!!! Este necesar să deschideţi mesajul pe care-l primiţi pe e-mail, ca să validaţi semnătura şi să fie menţionată pe site!!!
    Sunt puţine semnături din cauză că lumea este dezamăgită şi mulţi au scris pe Facebook că nu semnează fiindcă nu au încredere că Parlamentul va ţine cont de solicitarea cuprinsă în petiţie.
    Parlamentul nu a stabilit până acum, printr-o hotărâre, care este procedura de urmat după ce Curtea Constituţională a stabilit că nu au fost îndeplinite la referendum condiţiile de valabilitate stabilite de lege. Acum au apărut înscrisuri cu date ce erau valabile în octombrie 2011.
    – În conformitate cu disp. art.3 din Hotărârea nr.34, PARLAMENTUL ARE ÎN ATRIBUŢII să hotărască ce operaţiuni juridice vor urma ÎN CAZUL ÎN CARE CCR CONSTATĂ CĂ REFERENDUMUL NU A FOST VALABIL.
    -Cu privire la constituţionalitatea art.3 din Hotărârea Parlamentului nr.34 din 6 iulie 2012, CCR s-a pronunţat prin Decizia nr.734 din 24 iulie 2012, arătând că „respinge, ca neîntemeiată, sesizarea de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 3 din Hotărârea Parlamentului nr. 34 din 6 iulie 2012”.
    – La punctul 12 din Decizia nr.734 din 24 iulie 2012, CCR a menţionat clar, că „hotărârile adoptate de Parlament după finalizarea referendumului pentru demiterea Preşedintelui României şi publicarea în Monitorul Oficial al României a rezultatelor acestuia pot face obiectul controlului de constituţionalitate în condiţiile legii.”
    PENTRU MAI MULTE DETALII JURIDICE CU PRIVIRE LA ADMISIBILITATEA REVIZUIRII HOTĂRÂRII CCR, VĂ ROG SĂ MĂ CONTACTAŢI PE E-MAIL.

Comentariile sunt închise.