Cucul de la si jumate a spus ca pun presiune pe Victor Ponta astfel incat arhiva Dunarea sa nu fie desecretizata. VREAU SA SPUN CLAR, ASTFEL INCAT SA STIE TOATA LUMEA: ARHIVA SI DOSARUL DUNAREA MA LASA RECE – NU AM NICIO IMPLICARE IN ELE. Subiectul a fost prea mult folosit ca paravan pentru acoperirea problemelor morale (sau chiar penale) ale presedintelui. 

Presedintele suspendat continua pe tema Justitiei:

“Dan Voiculescu si restul au impresia că libertatea lor e în mainile mele. E in ceea ce au facut“ 

Intr-adevar: nu am facut nimic  in afara de a fi adversarul politic cel mai consecvent al lui Traian Basescu si de a-i refuza subordonarea trustului de presa pe care l-am fondat acum 20 de ani, lucru care a fost, este si va fi, in continuare, imposibil.

In al treilea rand, din nou, Basescu se aventureaza sub demnitatea functiei prezidentiale afirmand ca Ponta vrea sa fure 400 de milioane de dolari, ca inca analizeaza Pactul (probabil inca un an) sau ca Ponta si Antonescu sunt doua belele pentru Romania.

In sfarsit, nu cred ca este treaba presedintelui sa stie ce planuri are directorul Serviciului Roman de Informatii. Pentru a fi candidat la prezidentiale, George Maior n-are nevoie „sa-l vada” sau „sa nu-l vada” Traian Basescu.

Ar fi bine ca, in perioada de numai cateva luni  care au mai ramas pana la plecarea sa (cate luni – vom vedea) Traian Basescu sa faca pe cat mai putin posibil rau Romaniei si romanilor. Romani pe care spune ca ii iubeste atat de mult si pe care – nu-i asa? – ii plange cu glas tremurat PENTRU CA NU ISI POT LUA CREDITE DE LA BANCI CA SA-SI CUMPERE HECTARE DE PAMANT.

PS: Subliniez mesajul pentru presedinte si pentru toti cei interesati: DESECRETIZATI GRABNIC TOATA ARHIVA DUNAREA!

22 COMENTARII

  1. Ha, ha, ha, le-a spus-o Voiculescu cum nu se putea mai bine. Sa vedem ce mai au de spus acum hotii de la Cotroceni si din Modrogan. Aveti curaj, domnule Voiculescu! Felicitari!

  2. E buna desecretizarea arhivei „Dunărea”.
    Dar mult mai bună e desecretizarea ăleilalte. O arhivă cu mult mai interesantă .
    Și aceasta arhivă poarta un nume : Anveres.
    Deci , întreb public toate structurile statului care au ca obligație siguranța României :
    CE A FACUT BĂSESCU LA ANVERES ?
    Adică : sub ce fel de ordine funcționa securistul Traian Băsescu ? Ale statului Român ? Sau ale superiorului său de atunci și de acum , slovakul Ion Mihai Pacepa , bimbașa trădătorilor de neam ?
    De cand trădează josnic acest Traian Băsescu pe Români ?
    De la Anveres , sau de dinainte ?
    Și mai întreb : au legatură aceste lucruri cu sprijinul fățiș , colonialist ,nerușinat dat de diverse cercuri de peste mări și țări aceluiași Traian Băsescu ?
    Și cat ne-a costat pe noi , poporul acest sprijin dat „presedintelui” de catre unii și de alții ?
    Cate zeci de miliarde de euro am platit NOI pentru aceasta ?
    Și-am terminat de achitat , sau încă mai avem plăți de făcut ?
    Că de , în cazuri d`astea nu se știe … Băsescu n-a fost susținut pe gratis și pe depomană .
    Pentru că oamenii de acolo nu sunt proști .
    Ba , dimpotrivă : sunt chiar versați ; hulpavi , haini ,apucători.
    Și puși pe japkă și pe luat de-a gata.
    Și știu cu certitudine că oricât-și-oricum ar scormoni pe-aici, așa ceva n-or mai găsi.
    în veci-de-veci.
    Nimeni nu are așa structură perfectă de Servitor.
    de Târâtor .
    Și de Pacepă .
    Acest tâlhar-tătar infect e prea-placut străinilor …
    și de folos DOAR-LOR-ȘI-NUMAI-LOR . nu nouă .
    Minunile sunt rare, dar totuși mai apar din când-în-când .
    Băsescu este una dintre ele.
    Minunea este insă REA și NEAGRĂ .
    Strâmbă , hâdă . . . și clocind în ea blestem .
    ~ ~ ~
    Post scriptum :
    Români : Stârpiți și nimiciți „Minunea”
    Și s-alungăm blestemul ;
    drept înăutru` iadului de unde îngrozitor a năvalit pe noi și peste viața ce-o trăim.
    și peste țara asta.
    Și să redăm neprețuitul zâmbet al Românilor de pretutindeni.
    Și bucuria și SPERANȚA lor . Amin . Să se-mplinească cele ce le-am zis. .

    *****

  3. Se face atata tamtam in legatura cu aceasta arhiva si nu inteleg de ce. Basescu tot trage apropo-uri de parca ar fi o baba barfitoare, si nu un presedinte de tara. Dar ce pretentii sa mai avem de la el…

  4. Eram sigura, basescu arunca sageti otravite doar ca sa distraga atentia de la mizeriile pe care le face prin fiica lui. Sper sa scapam cat mai repede de acest personaj infect si sa raspunda pt tot, incepand cu flota si pana la acest credit dubios.

  5. Cu siguranta infractorul Traian Basescu va gasi alt ceva cu care sa acuze pe nedrept, asta-i caracterul lui, infect si murdar. Ma bucur ca inca mai avem politicieni precum Dan Voiculescu! Ma bucur ca acesta a avut curajul de a se lua in piept cu regimul Basescu!

  6. Era de asteptat ca vorbele lui Basescu sunt doar minciuni , Turnatorul trebuie sa cada pana nu va distruge tara asta de tot . Bine spus domnule Voiculescu , va respect !

  7. ROMÂNI :

    S-AJUNGĂ-N GROAPA IADULUI ȘI-A MORȚII MOȘIERUL CEL HAPSÂN , MONGOL , DRĂCESC .
    HAINUL CRIMINAL ȘI TRĂDĂTOR TRAIAN BĂSESCU !

    ACUM ” POFTEȘTE” LA PĂMÂNTURI MULTE …
    VREA SĂ SE FACĂ FEUDAL ,
    BURJUI ,
    BOIER ,
    LATIFUNDIAR ! ! !

    DA , VREA SĂ AIBĂ MOȘIE MAI ÎNTINSĂ DECAT ACEEA A LUI MOCHI FISCHER !
    ĂLA , ARENDAȘUL DE LA CARE A PORNIT RĂSCOALA DIN 1907.
    ĂLA DE RUPEA CARNEA DE PE OM !
    ĂLA SE ÎNTINDEA PE TREI JUDEȚE .
    DAR LUI BĂSESCU NU-I AJUNGE ; VREA ȚARA-NTREAGĂ DREPT MOȘIE ȘI DRĂCESC SĂLAȘ !

    DIHANIA ASTA DACĂ NU-I OPRITĂ , VA FACE DIN ROMÂN UN SCLAV ÎN ȚARA LUI.
    UN SCLAV BICISNIC .
    SILIT ȘI BICIUIT SĂ ROBOTEASCĂ PÂNĂ CRAPĂ !
    PENTRU A ÎMBOGĂȚI ȘI-A ÎMBUIBA „FAMILIA” CEA MONGOLĂ , INCESTUOASĂ , NESATULĂ ȘI SPURKATĂ ,
    ȘI PENTRU ALDE GHIUTĂNȘTAIN , STĂPÂNUL CEL PRIBEAG ȘI HOȚ ȘI-APUCĂTOR.
    .

    .
    .
    TREZI-ȚI-VĂ ROMÂNI !

    STÂRPIȚI MOȘIERII BLESTEMAȚI ȘI VÂNZĂTORI DE NEAM ȘI ȚARĂ.
    DE DIMPREUNĂ CU POTĂILE ,
    CU MAGHIOZNICII ,
    CU FIȘĂRII,
    ȘI GHIUTĂNȘTAINII LOR SCÂRBOȘI !!

  8. ESTE JOSNIC CA AVEM UN TURNATOR INFRACTOR LA PALATUL COTROCENI. ACEST INDIVID TREBUIE UITAT DEFINITIV, JUDECAT PENTRU TOATE INFRACTIUNILE PE CARE LE-A COMIS SI PEDEPSIT CEL PUTIN 20 ANI.

  9. Al Capone a fost bagat in inchisoare pe zeci de ani de Fiscul american si aceeasi metoda ar trebui aplicata si escrocului Basinescu. Nu exista in aceasta tara nici o institutie a statului care sa-i controleze la sange averea lui s-a neamurilor lui pana la a 3 spita? PM ar trebui sa ordone Ministerului de Finante sa faca acest lucru daca sefii de la ANAf si ANI nu vor sa faca asa ceva sa fie demisi si controlati si ei la sange la avere. E prea de tot, la cati bani cu lopata intoarce Basinescu nimeni sa nu-l intrebe de unde-i are cand toata viata lui a fost slujbasi la stat. Prea multe viloaie, terenuri, masini si iar masini de zeci de mii de euro, operatii la Viena, haine si pantofi de firma, bijuteri a agonisit aceasta familie ciorditoare in acesti 23 de ani si nimeni n-o intreaba de unde provin banii?

  10. Tinand cont de adevaratul CV al Escrocului National No.1, Traian Basinescu are o avere de cel putin cateva sute de milioane dolari dosita in paradisurile fiscale. Un CV care arata cam asa, eu l-am scris la repezeala din memorie cu foarte multe omisiuni si poate unele inavertente. CV care trebuie documentat foarte bine si extins si la procurorii si judecatorii care l-au albit in dosarele lui penale impreuna cu posturile pe care au fost numiti acestia dupa ce l-au salvat de inchisoare. CV de mare hot, pungas si escroc al presedintelui Traian Basinescu: 1. Ca capitan de nava a castigat din buf, bisnita in termeni marinaresti cu blugi, cafea, alcoolice si alte cele un milion de lei. 2. In 1981 incendiaza portul Rouen in timpul descarcarii nevei Arges de naftalina la terminalul Shell de France. 3. Ca Sef de Agentie economica la Anvers in 1989 este chemat in tara deoarece a falsificat nota de plata, pentru repararea navei Zimnicea aflata in tranzit in acest port, umfland nota cu 300.000 de franci belgieni. 4. Ca adjunct la Ministerul Transportului a fost implicat in dosarul Flota prin vanzarea mineralierelor pe 1 dolar bucata, prejudiciu adus statului fiind astfle de 300 de milioane de dolari. 5. Este implicat in plata a milioane de dolari pentru reparatia navei Crisana condusa de Mircea Basescu in Japonia in 1991, nava care sosita in tara a luat foc subit pentru a se sterge urmele reparatiilor fictive s-a falsifcarii notei de plata. 6. Este implicat in vinderea a mii de vagoane de cale ferata si sute de locomotive diesel-electrice la fier vechi. 7. Este implicat in atribuirea contractelor grase baietilor destepti ce lucreaza in ramura transporturilor auto si asfaltarilor de drumuri. 8. Ca Primar la Capitala isi angajaza cele doua fiice la firma Luxten pe mii de euro pe luna, firma care avea contracte cu Primaria. 9. O inzestreaza pe Udrea cu parcarile Dali. 10. Isi aproba singur o locuinta vila din Mihaileanu pe care-o cumpara mai tarziu la pret mult, mult sub pretul pietei. 12. Primeste mita mascata sub forma de terenuri si o masina Mercedes de la asfaltatorul Casuneanu. 13. Ii atribuie lui Costică Costanda o suprafata de mii de metri patrati din parcul Bordei in 2003. 14. Plateste fara forme legale 1,1 milioane de euro unei firme ce deruleaza lucrarile de constructie a Podului Basarab. 15. Retrocedeaza pe baza actelor false in 2001 spatiul comercial Ciclop din buricul Bucurestului. 16. Da aprobari ilegale pentru inceperea constructiei La Plaza de langa catedrala Sfantul Iosif. 17. Aproba ca Popoviciu sa intre in posesia a sute de hectare aflate in propietatea Facultatii de Agronomie. 18. Ca Presedinte este implicat in dosarul Arlo primind mita de 4 milioane de dolari de la rusi. 19. O face pe inculta EBA euro parlamentar cu ajutorul PDL. 20. Fiica sa Ioana primeste mita masacata de la Popoviciul un apartament de 1 milion de dolari. 21. S-a cumparat prin interpusi, fiica sa Ioana, un teren de 300 ha in comuna Nana folosindu-se de CEC, DNA si alte institutii de forta ale statului …. Asa ca d-lor ziaristi de investigatii din mass-media romaneasca nebasisti preluati ideea, cizelati-o si detaliati-o concis si la obiect scriind in final istoria adevaratei activitati infractionale a marelui escroc, Traian Basescu, cu rezumatul tuturor faptelor penale in care acesta canalie perfecta a fost si este implicata.

  11. @ Dan Voiculescu

    MARILE SPERANŢE

    Scoasă ai vrea, de sub secret, întreaga arhivă
    Şi te felicit călduros pentru acest demers ;
    Sper că nici Băsescu nu va face vreo eschivă ,.
    Şi îşi va publica urgent … Dosarul Anvers .

  12. D-le Dan Voiculescu aveti mijloacele pentru a completa la sange CV escrocului Traian Basinescu impreuna cu numele procurorilor si judecatorilor care i-au dat NUP, IUP scapandu-l astfel de inchisoare si posturile cheie din Justitie in care au fost numiti dupa ce au salvat canalia perfecta de pedeapsa legii. Si odata intocmint acest CV publicati-l in mass.media interna si internationala si transmiteti-l la Bruxelles, ONU si gevernelor si sefilor de stat din lumea larga ca sa vada cu totii cine a codus si conduce aceasta tara. Cu stima, forumistul gelu.

  13. Buna seara domnule profesor ! Domnul Basescu ar fi curios sa stie cine agentura nava SEGARCEA cand ajungea in Libia , Liban sau Siria ! Dumneavoastra nu sunteti curios ? Cred ca domnul Basescu stie foarte multe despre formalitatile de agenturare !

  14. Raspuns pentru „gelu” ! Gelule nava Arges descarca benzina component sau benzina primara cum se mai numeste, nu naftalina , stii tu ceva da nu stii exact ! E vorba de o benzina care se foloseste ca aditiv ! In conosament nu scria naftalina !

  15. @consilierii domnului comandant Basescu???, francezii vorbesc despre naftalina dar asta nu inseamna ca Basinescu este nevinovat. Doar singur a declarat intr-o emisiune radio cum ca incendiul a izbucnit deoarece din ordinul lui s-a aschimbat ceva in instalatia de descarcare a navei pentru a se reduce timpul aferent acestei operatiuni. „La data de 10 septembrie 1981, petrolierul „Argeş“ (pavilion: România, IMO: 6806743, 36.150 tdw., construit în anul 1968, comandant: c.l.c Traian Băsescu) a fost implicat într-o catastrofă în portul Rouen (Franţa) de pe fluviul Sena.

    Ediţia din 11 septembrie 1981 a cotidianului regional „Paris – Normandie“ titra pe prima pagină: „Fapte şi oameni. Sena în flăcări în faţa rafinăriei «Shell». Dramă evitată cu precizie în apropiere de Rouen“, articol semnat de François Henriot.

    Potrivit celor consemnate, în dimineaţa zilei de 10 septembrie 1981, în jurul orei 08:30, în aval de Rouen, în dreptul rafinăriei „Shell“, fluviul Sena a luat foc în mod inexplicabil şi terifiant. O uriaşă pată de combustibil uşor, nafta[1], s-a aprins instantaneu. Flăcările uriaşe şi vălătucii de fum au învăluit câteva împingătoare şi barje, producând o panică de nedescris în port. Au fost alertaţi pompierii din patru localităţi riverane.”

  16. Daca parlamentarii USL ar avea sange in instalatie ar trebui sa infiinteze cate o comisie parlamentara ca sa-i ia la puricat toate afacerile economice ale lui Basinescu, sa inceapa cu casa din Mihaileanu, cu schimbul de terenuri si Mertzanul primit cadou de la Casuneanu……si bineinteles in paralel sa-i scrie la sange CV Escrocului Nationale No.1 si sa-l publice in toate cele 4 puncte cardinle.

  17. Cândva , în viitor , istoria Românilor va vorbi așa :

    „Pe vremea când traian băsescu și familia sa bogătașă locuia în palate , iar cei cu palmele bătătorite în cocioabe …Bucureștiul avea un centru unde boierii și moșierii băsiști se urcau pe scari de marmură . Și mai avea și mahalale nesfarșite , unde igrasia se urca pe pereți fără ascensor , pe unde locuia poporul.
    Până când disperați de ură și încovoiați de poveri și săracie cruntă , Românii s-au adunat cu mic , cu mare.
    Și l-au făcut una cu pământul pe moșierul cel mongol .
    Și după aia nici un gitănștain n-a mai călcat prin țara românească ”

    Ei bine , eu Șerban vă zic vouă : acest lucru se va petrece necruțător și implacabil . E doar o chestiune de timp, de oportunitate , și nu de conjunctură.

    Cu voia sau fără voia Americanilor .
    Marii tâlhari și profitori ai domniei criminale , păgâne , drăcești și tătărești , a celui ce a fost Traian Băsescu.

  18. @consilierii domnului comandant Basescu, individul ce a postat sub acest nume este in fapt chiar Marele Escroc Basinescu Traian. In ce hal a ajuns acesata lepra daca singur a incearca sa se spele de pacate semnand sub pseudonism chiar pe blog la d-ul Voiculescu.

  19. eu consider ca voiculescu dan este cel mai mare hot din avutul rominiei din toate timpurile .furind din averea rom. n e-a furat pe noi toti.asteptam cu mare nerabdare procesul poate va putea recupera si statul o mica parte din imensa gaura pe care a facuto poporului romin.cred ca ar trebui judecat-ptr.subminarea statului de drept si atentat la siguranta nationala.ma infior numai cind il vad la tv.stiind cit rau a facut acestui popor.

Comentariile sunt închise.