Observ cu tristete ca, dupa ce a construit un sistem dictatorial in Romania, Traian Basescu doreste sa devina dictatorul Europei si al Rusiei.

E ridicol ca un om de o dimensiune atat de mica sa judece public partenerii europeni situandu-se, in acelasi timp, pe pozitii antieuropene si antirusesti.

Cred ca impostorul Basescu, care, lipsit de orice moralitate, a ignorat votul a 7,4 milioane de romani, va continua sa faca rau Romaniei atat prin informatiile cu care poate santaja persoane fizice din Romania, cat si prin atitudinea pe care o vor avea statele europene fata de el, dupa terminarea mandatului.

Este regretabil ca institutii de presa care se doresc a fi considerate independente contribuie la actiunea periculoasa a lui Traian Basescu (ziarul Adevarul, titlu: „De unde vine lasitatea Europei fata de Rusia”, Evenimentul zilei, titlu: Ion Cristoiu – Din cate știu, Traian Băsescu e președintele României, nu al Ucrainei!”).

Ion Cristoiu, pentru care nu am nici cel mai mic respect din cauza lipsei sale de caracter, spunea astazi: „Traian Băsescu angajează România într-o aventură pe care nici un stat european nu şi-a putut-o permite. Angajează România drept varf de lance al conflictului SUA cu Federaţia Rusă.(…) angajează România pe poziţia singulară de susţinătoare a declanşării unui Război rece”.

Tot Cristoiu afirma: „Una e însă luarea de poziție fermă, dar calmă,  așa cum au avut mai toți liderii  țărilor din UE,  și alta luarea de poziție isterică, așa cum a avut-o România prin Traian Băsescu.”

Un alt imoral, Dan Andronic precizeaza in editorialul sau: „Stratagema Băsescu de izolare a lui Vladimir Putin va avea succes”.

Basescu se doreste lider mondial in disputa cu Barack Obama, Angela Merkel si Vladimir Putin fara a realiza cat de ridicol este, dar mai ales, ceea ce ne priveste pe toti, cat de mult rau poate face acestui popor.

ps: Inainte de plecarea de la Cotroceni, Basescu continua sa faca rau romanilor. Mai au romanii sentimente de patriotism?

87 COMENTARII

  1. STERGEREA A 10 -12 COMENTARII
    NU VA RAMANE FARA CONSECINTE ….
    ………………………………………………

    VETI PUTEA AFLA DESPRE TRECUTUL SI LIPSA DE
    VIITOR A VARANULUI

    PE

    ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  2. CINEASTUL ROBERT HORVATH DIN SUA PRIMESTE O SCRISOARE DELA
    CANCELARA GERMANIEI ANGELA MERKEL !

    Scrisoarea de multumire venita cu intarziere are un caracter confidential.
    Ea nu contine vesti bune pentru Dan Voiculescu numit in scrisoare
    “Rasputinul dela Bucuresti ”

    Iata o postare pe aceasta tema cu multe luni in urma
    Robert Horvath Deva Blog

    SATURDAY, JULY 14, 2012

    UN SCANDAL INTERNATIONAL FARA PRECEDENT ! GUVERNUL GERMAN CERE INCHIDEREA ANTENEI 3 AM PRIMIT UN MESAJ OFICIAL DIN PARTEA AMBASADORULUI GERMAN IN SUA
    ” UN ATAC NEPERMIS LA ADRESA POPORULUI GERMAN ”

    Revin cu un fapt uluitor . La principala statie de televiziune din Romania Antena 3 afiliata la CNN sa organizat un atac fara precedent impotriva poporului
    german si al doamnei Merkel. Aceasta actiune fara precedent sa bucurat de participarea Presedintelui Romanie Antonescu. S-a mers atat de departe incat s-a afirmat direct ca Cancelarul German a facut parte din Stasi, echivalentul german al securitatii lui Ceausescu. Antonescu nu a infirmat acuzatia facuta de Victor Ciutacu dand chiar de inteles ca este de acord cu afirmatia acestuia.
    In calitate de jurnalist am luat legatura cu atasatul oficial al presei germane de la New York. In cursul acestei dimineti am
    avut convorbiri telefonice cu consulul german la New York
    Busso von Alvensleben care m-a asigurat ca acest caz a intrat
    in atentia autoritatilor germane .
    Am trimis in calitate de cetatean SUA, un cetatean al lumii libere am trimis un protest anbasadorului german la Washington, Peter Ammon .
    Romania face parte din E.U si din NATO. Asistam la o incercarea unui grup anti occidental de a reintoarce istoria si a introduce Romania din nou in sfera de influenta rusa. Nu ramane decat sa amintesc declaratiile fara echivoc al
    agentului KGB , Andrei Marga in fata parlamentului roman.
    “Vladimir Putin este un om foarte competent si ar fi bine ca liderii din Europa si de la noi sa fie la fel de competenti.”Am avut amandoi, cu domnul Crin Antonescu, ocazia sa fim primii vizitatori la Putin ca premier
    Sunt foarte bun prieten cu un fost ministru al lui Putin, bun prieten cu Putin, Filipov, care imi spunea ca rusii cred ca vor sa cucereasca teritorii. Si i-am aratat cat de gresita e aceasta perceptie ”
    Nu ramane decat sa adaug ca acest bun prieten detine gradul de general si sef de departament in serviciul secret rusesc.
    La Vorbe Grele Citez din memorie
    Ciutacu : Sunt nepot de rabin …aproape ingropat de viu de germani. Poti avea incredere in poporul german si in doamna Merkel………….
    ……………….
    In partea doua a interviului ATENTIE ATENTIE ATENTIE
    CIUTACU : …ESTE ANUL IN CARE CANCELARUL DE AZI AL GERMANIEI DOAMNA MERKEL A SEMNAT CONTRACTUL CU STASI
    PRESEDINTELE ROMANIEI CRIN ANTONESCU : NU STIU…POATE.
    Robert Horvath
    Deva Nipon PRESS

  3. DOCUMENTALE SERVICIULUI OLANDEZ : BASESCU AGENT KGB
    SPECIALIZAT IN SPIONAJ MILITAR SI TEHNOLOGIC.
    Conform aplicarii
    principiului diviziunii muncii între serviciile statelor
    membre ale N.A.T.O., Olandei îi revenea
    activitatea contrainformativă în spaţiul României.
    Datorita acestui fapt in arhivele olandeze se gaseste un bogat material
    in legatura cu activitatra anti NATO. Inainte de a pleca spre Anvers unde voi incepe filmarile la filmul Basescu Spionul Secolului . M-am oprit la Haga unde
    ubnde se gaseste o arhiva despre activitatea KGB in Benelux. Filmul va reliefa
    un spion anti NATO specializat in spionaj militar si tehnologic care la umbrela
    serviciului romanesc a facut parte dintr-o retea KGB ajunge PRESEDINTELE ROMANIEI TARA MEMBRA NATO SI MEMBRA A UNIUNII EUROPENE. Reteaua era condusa de Silvian Ionescu, iar legatura la zi era asigurata „la zi” la Ostende si Anvers. prin Basescu. ( doc kg 32 T )
    Pe langa fugitivi rusi un spion dublu britanic stationat la Anvers descrie in amanunt activitatea de spion rus al actualului Presedinte al Romaniei Traian Basescu. Un general KGB Ignatenco ( urmarit indeaproape si azi de serviciul belgian si olandez ) conform unui document remis ambasadei Olandei de la Bucuresti a vizitat Romania nu de mult ( a stat doua saptamani ) la invitatia presedintelui. Un alt document se refera la aeroportul Oostende unde Basescu se intalnea cu maiorul KGB Victor Bout. ( cel care a devenit cel mai mare contrabandist din lume, frate de arme si contrabanda cu Basescu. )
    Inainte de vizita familiei regale Belgiene in Romania serviciul olandez a trimis un
    dosar intreg despre activitatea de spionaj a lui Traian Basescu.
    Iata una din ele .
    Basescu agent KGB sub acoperirea serviciului Romanesc
    ‘ In 1973 Ceausescu semneaza un document secret (No. 363/1973) prin care sefii
    sefii statiunilor Navrom devin ofiteri acoperiti specializati in spionaj militar si tehnologic. Pentru aceasta misiune agentul Basescu urmeaza o scoala de specializare. Branesti si Baneasa
    Sisteme ultramoderne de invatare a limbilor straine, a tehnicilor de spionaj, a bunelor maniere diplomatice, dar si a modului de viata occidental, erau amplasate in cladiri care imitau pana la detaliu viitoarele „locuri de munca” ale cursantilor.
    In a doua faza se lucra la „legendarea” ofiterului cu identitatea sub care urma sa activeze. „Biografia-legenda” nu era doar o simpla acoperire, agentul trebuia sa devina in mod real cel ce afirma ca este. Se mergea pana la testarea cu detectorul de minciuni.
    Dupa identificarea cu noul personaj, ofiterul trecea la pregatirea sistemului de comunicare cu Centrala, prin curieri sau direct prin sisteme cifrate.”
    Despre preluarea retelei Olanda, Belgia Luxemburg catre spionajul sovietic in curand .
    Cititi
    Robert Horvath Deva BLOG

  4. PONTA ESTE DESFINTAT LA ANTENA 3 !
    DESCHIDETI DAN VOICULESCU BLOG.
    SUNT ZECI DE POSTARI IN CARE A-L SFATUIESC SA SE DESLIPEASCA
    DE PONTA ….OMUL RUSILOR.
    ACESTA ESTE DOAR INCEPUTUL ! GARANTEZ !

  5. BASESCU A AJUNS CELEBRITATE MONDIALA !

    ( MONSTRUOSUL SCANDAL INTERNATIONAL GIULIANI )
    Pentru majoritatea pamantenilor Romania este asimilata cu triungIul , Dracula, Nadia Comanici, Ceausescu. Pentru a deveni celebritate trebue sa ai calitati cu totul iesit din comun. Aceste calitati pot fi pozitive sau negative dar oricum speciale.
    De aceia va surprinde aparitia pe coperta a celor mai cunoscute reviste sau ziare depe mapamond, a figurii huliganice de batus de port ,a actualului presedinte Traian Basescu. Ceace este drea dreptul uimitor este asocierea sa cu o stea de prima marime a politicii americane,Rudolf Giuliani. Deschideti:
    http://www.mic-associates.com/business3.php (Romanian – American Strategic Partnesiip Forum) Cu alte ciuvinte” Mr. Rudolph Giuliani, former Mayor of New York and presidential candidate” devine cu ajutorul unei sume uriase de dolari purtatorul de cuvant al mafiei de arme romane. Aceasta suma frumusica la facut pe un fost potential presedinte al USA sa uite faptul de notorietate genela, ca armele romanesti trimise prin contrabanda au invadat teritoriul american devenind ” un pericol existantial pentru Statele Unite”. ( vezi scrisoarea adresata de 53 membrii ai Camerei Reprezentantilor adresata Presedintelui Obama pe acest subiect ca si discursul Senatoarei D.Feinstein care vorbeste de cele ” 8.000 de arme pornind din portul Constanta au ajuns arma preferata a celor certati cu legea.) Sau poate ar fi trebuit sa cunoasca comentariul CNN ” Armele romanesti au dus la moartea a 8.000 de catateni, Acest razboi nedeclarat al statului roman inpotriva Americii ar trebui sa inceteze……….. Totusi ca sa acord circumstante atenuante politicianului meu preferat, pentru care de altfel am votat, nu avea de unde sa stie ca aceasta companie este condusa direct si personal de Presedintele Basescu prin consielirul sau personal, care a preluat oficial aceasta compania principala a mafiei de armament :
    „Retired four-star gen. Constantin Degeratu ended his tenure as Senior Security and Defense Advisor to the President of Romania Traian Basescu on December 31, 2009. General Degeratu will oversee, advise, manage and implement all aspects of Defense and National Security work from MIC & Associates in East Central Europe and worldwide, particularly with its US clients.”
    In comentarul urmator, vorbind in termeni militari, veti citi desvaluirea unei adevarate bombe care va cadea peste palatul Cotrocenilor. Compania super oficiala a mafiei romane de arme este acuzata oficial de Ministerul de Justitie american de SPARGEREA EMBARGOULUI CU SUDANUL, UN ALT FAPT CRIMINAL AL PRESEDINTELUI BASESCU . Ma opresc aici pentruca oricum orice nemernicie, orice scandal va fi imediat musamalizat in Romania.

  6. ACEST SERIALTREBUE CITIT DE ORICE CETATEAN AL ROMANIEI. INTRE NOI SE AFLA UN SPION !
    BASESCU AGENT KGB
    ( partea doua )
    – DOCUMENTE DECLASIFICATE ALE SERVICILOR OCCIDENTALE CA SI DOCUMENTE DIN ARHIVELE SOVIETICE –
    Americanii sunt o natiune pragmatica. Se folosesc de tine si cand nu mai au nevoie ” ati dau un sut……in fund. Aceasta este drama lui Basecu. Una din tacticile
    preferate este declasificarea unor materiale CIA. Ele sunt preluate de presa sau
    jurnalisti. O alta metoda este plasarea in media occidentala a unor informatii desta bilizatoare. Pentru destabilizarea lui Basescu agentia prezinta carti ” de interes ”
    unde se fac referiri la activitatea de spion KGB a acestuia Anvers. L-au scos de la naftalina chiar si pe Pacepa care face declaratii despre actualul presedintele al Romaniei. Nu putin surprinzator este faptul ca toate acestea se inmultesc odata cu criza economica din Romania. Unele materiale vorbesc de Basescu ca spion al securitatii altele ca agent rus. In realitate Basescu a facut parte si face parte din ambele organizatii.
    Intelligence and National Security,
    UN AGENT BRITANIC IN POSTURA IN DE AGENT SECRET RUS POSTAT IN AMSTERDAM SI ANVERS DESVALUE LEGATURILE ACTUALULUI
    PRESEDINTE AL ROMANIEI CU “CEAUSESCU SECRET POLICE ”
    SI SERVICIILE SECRETE RUSESTI. ” Relatia lui Albert Ignatenko, general sovietic, cu Basescu la Anvers, si continuarea relatiei pina in octombrie 2004 cand petrece doua saptamani in Romania………..
    Text of report by CIA
    PACEPA : ” NAVROM avea o relaţie de subordonare faţă de Direcţia de Informaţii Externe şi Direcţia de Informaţii a Armatei, în baza unui decret din 1973. Documentul ar fi autorizat NAVROM, , să transporte „curier diplomatic secret“, adică echipamente militare occidentale supuse embargoului. Aranjamentele, preciza el, erau făcute chiar de şefii agenţiilor NAVROM şi căpitanii de nave. Iar Traian Băsescu a avut şi are pînă astăzi, cum se va vedea, legături bune cu „diplomaţii“ sub acoperire de la Bruxelles. ”
    Analistii CIA mentionaza distrugerea diviziei anti KGB care urmarea pe Basescu si
    pe celalti agenti sovietici : Ceauşescu a creat propria Securitate, UM 0920/A, devenită apoi UM 0110.
    Atribuţiile UM 0110 erau contrainformaţiile, adică supravegherea serviciilor de informaţii din celelalte ţări comuniste, în mod special KGB
    TRAIAN BASESCU AGENT SOVIETIC
    AGENTUL RUS- amiralul Gheorghe Anghelescu, ca şef al Marinei Comerciale, era şeful lui Traian Băsescu,……. îl trimite pe , Traian Băsescu, cu avizul Securităţii, la Anvers, ca reprezentant al NAVROM. Tot atunci, Silviu Predoiu, este ofiţer sub acoperire DIE, este trimis la Anvers, ca reprezentant comercial, având biroul alăturat de cel al lui Traian Băsescu…….
    Traian Băsescu-Gheorghe Marin-Silviu Predoiu sunt suspectaţi sau au fost urmăriţi ca agenţi sovietici/ruşi. Vasile Ionel era în grupul liescu-Militaru, Gheorghe Anghelescu era urmărit de UM 0110 biroul Constanţa, Adrian Isac a fost în atenţia UM 0195, Gheorghe Fulga era urmărit de UM 0110 biroul Braşov, Mihai Caraman era în atenţia UM 0195, iar Petre Roman era în atenţia 0544 (din cadrul DIE).
    …. CIA a semnalat faptul că Adrian Isac a colaborat cu Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei, agent al FSB, serviciul secret rus (continuatorul KGB)……….
    ………. BASESCU ESTE UN ACTUAL AGENT AL SECURITATII SPUNE NUMAI JUMATE A ADEVARULUI ASCUNZAND DELIBERAT PARTEA CEA MAU GRAVA.
    BASESCU A FOST SI ESTE UN AGENT RUS ACOPERIT !
    PUTETI SA CITITI IN ACELASI SERIAL ” BASESCU AGENT ACOPERIT ” NOI DOCUMENTE ALE SERVICIULUI M 15 BRITANIC, CIA SI A ALTOR SERVICII ,INCLUSIV DOCUMENTE FURATE DIN ARHIVA KGB- MOSCOVA.

  7. BASESCU UMBRELA PENTRU TERORISMUL MONDIAL !

    Nu demult serviicile secrete si cancelariile occidentale au putut vedea cine este
Traian Basescu – un prieten bun si de nadejde al teroristilor. O celula Al QUEDA extrem de periculoasa care pregatea actiuni terioriste , dupa o filare de doi ani de zile a fost chemata la sediul SIE . Dupa o masa inbelsugata si zimbete pline de intelegere , fiecarui membru i sa intins o bucata de hartie prin care teroristul promitea ca nu se intoarce in Romania in urmatoarele 15 ani. CONDUCATORUL
GRUPULUI ERA UN APROPIAT A LUI BEN LADEN venise dIn Afganistan cu misiunea de a atrage tineri musulmani in a deveni ” suicide bombers ” . EI trebuiau sa fie trimisi in Europa cu scopul de a ucide oameni nevinovati si a creia un nnumar cat mai mare de victime. Liderul celulei era cetatean al ARABIEI SAUDITE avand numele de Musaab Ahmed Mohamed Mujall. Camarazii sai celula se numeau Monir Nabhan, Yousuf Ali Mohamed Al Balushi, Aymen Ahmed Fouad Jadkareem and Asad Abrar Qureshi. La ordinul special al presedintelui Romaniei
Traian Basescu acest protocol al eliberarii este trpetat in sute de cazuri. Oparte din teroristi sau banuiti de a fi teroristi se intorc in cateva luni in timp ce altii continua JIHADUL in Liban, Afganistan sau Cecnia. Multi dintre ei devin agenti sau colaboratori ai serviciilor speciale romanesti. La fel ca si Ceausescu ei devin ARMATA SECRETA A LUI BASESCU . Cazul cel mai uluitor este cel al timisoreanului Ioan Lesch. Acesta ntentiona sa-si lase autoturismul intr-un loc aglomerat din Timisoara, sa-l inchida ermetic si apoi sa dea drumul gazului din butelii. Dupa cateva minute, urma sa actioneze de la distanta telefonul mobil, lasat in masina, care, cu ajutorul unui dispozitiv artizanal, ar fi declansat deflagratia. Explozia, care ar fi fost amplificata de rezervorul plin cu benzina al masinii, ar fi provocat un adevarat carnagiu..”pe parcursul monitorizarii, au fost obtinute date privind intentiile lui Lesch Florin Ioan de a comite atentate teroriste impotriva unor baze militare americane ce ar fi infiintate in Romania, cu ajutorul armelor si munitiei la care ar avea acces”. Iata ce declara Traian Basescu. asa numitul aliat al americanilor “Sa nu credeti ca suntem la prima situatie in care ar exista la unii cetateni, in mod deosebit straini, tentatia de a evalua posibilitatile organizarii unor atentate pe teritoriul Romaniei. Practica noastra este: la suspiciune, expulzare si mai discutam peste 15 ani”, a declarat Basescu.Romania insa este un CAZ UNIC, nemai intilnit niciunde in LUME! Asta deoarece imediat dupa Razboiul Arabo-Izraelian din 1973, Ceausescu apus bazele unor acorduri secrete si a unei FRATII REVOLUTIONARE cu
O.E.P., Miscarile BASS Arabe, cu Revolutionarii Libieni ai lui Gadafi
si cu cei Iranieni, in baza carora “pescadoarele romanesti”
transportau zi si noapte zeci de mii de tone de armamament, inclusiv
asamblarea unor baze de rachete cu raza medie de actiune in Egipt,
Irak si Iran, de de fabricatie sovietica si germana!! Tot in baza acestor acorduri secrete de asistenta militara mutuala, Romania a preluat in pregatire de lupta peste 80.000 de tineri recruti palestininei, libieni, irakieni, sirieni, libieni, etc….O parte din ei s-au intors ca ofiteri si luptatori in tarile lor de
origine sau au primit misiuni de lupta terorista aiurea in Occident
sau pe mapamond Din pacate, Romania a asimilat peste 38.000 de astfel de luptator
arabi, ofiteri de informatii si absolventi de facultati din Romania,
majoritatea preluind cetatenia romana prin casatorie cu romance sau
unguroaice din Romania. Si acum tineti-va bine: peste 3000 dintre
acesti luptatori si ofiteri arabi mai detin grade si funcii medii sau
mari in Serviciile de Informatii ale Romaniei.
Ofiteri ai mai multor servicii secrete romane si americanee, dezvaluie, pentru datele de identificare si ale altor arabi craioveni ce fac parte, la ora actuala, din ceea ce se cheama CELULA TERORISTA HEZBOLLAH DIN CRAIOVA Conform datelor furnizate de serviciile secrete respective, acestia sunt:
“El Rifai Wafic, fratele lui Menhem, nascut la data de 21 septembrie 1969, tot la Adloun, fost ofiter al serviciilor de spionaj palestiniene, are rezidenta in Canada si locuieste in cartierul Craiovean Brazda lui Novac, bl. 15, ap.3, pe numele sau exista 29 de plangeri penale, dintre care reprezentativa este cea care a stat la baza unui dosar penal la IPJ Olt, acuzatia fiind de prezentare de acte false in fata autoritatilor”;
El Rifai Nizar. Var cu primii doi, a fost adus in Craiova de Menhem, in anul 2001. Este nascut in Libia, in data de 12 decembrie 1977, a afirmat in fata autoritatilor romane ca are rezidenta in SUA dar, la o verificare de rutina, s-a dovedit ca, in urma atentatelor teroriste de la 11 septembrie din America, a parasit definitiv continentul american, fiind suspectat de terorism international;
Hajjad Fadi, care locuieste acum tot in Craiova, este si el var cu Menhem si Wafic. Nascut la data de 27 august 1972, in localitatea libaneza Saida, pe numele sau exista sesizari ale serviciilor secrete israeliene de “participare efectiva la acte de terorism in Fasia Gaza”; Cand Ali Safwan Mohsen, membru Hezbollah, a fost depistat in Romania de ofiterii Brigazii Antitero a SRI, acesta a afirmat ca “a fost, o vreme, cazat la Craiova, unde a fost adus de catre Fadi, in locuinta lui Menhem El Rifai din str. Calea Bucuresti, bl.6, ac.2, ap. 16 (Mohsen a facut parte din grupul de comando implicat in deturnarea avionului TWA care lega Atena de Roma, in anul 1995);
Imad Kalak, nascut la 5 aprilie 1973 in Liban, este acum domiciliat in Craiova, str. Rovine, bl. J22, sc.1, ap.3 si detine cetatenie romana, gratie neatentiei politiei doljene care, desi avertizata de SRI cu privire la activitatea libanezului, i-a emis in 13 februarie 2008 buletin de identitate Sute de teroristi pot fi gasiti pe listele de urmarire a serviciilor occidentale sau pe rapoartele servicilor romanesti dar niciodata pe masa bunului prieten al terorii Traian Basescu. Datorita grijii acestuia Romania se afla pe harta caracacatitei lui Bin Laden. Miliardarul saudit Osama ben Laden, banuit a fi autorul moral al atentatelor soldate cu mii de morti Iare afaceri si in Romania, scria, in 2008, saptaminalul francez Le Point. Ancheta revistei franceze situa in Romania intreprinderi-paravan controlate de miliardarul saudit in Europa. UN DOCUMENT DECLASIFICAT AL CIA cita un interviu al lui ben Laden din 1996, in care miliardarul saudit mentiona Romania printre tarile in care are “fundatii de intrajutorare”. ” Numai in Balcani se presupune ca centrele islamice au sprijinit cu fonduri intre 4000 si 6000 de luptatori, majoritatea arabi, noteaza raportul..De asemenea, organizatiile teroriste cu emisari in Romania colecteaza fonduri in urma traficului cu stupefiante, armament, munitie, explozibili, moneda falsa si a traficului de persoane, semnificative in acest sens fiind actiunile derulate de catre PKK si Hezbollah. O parte a fondurilor obtinute are ca destinatie sustinerea in Romania a activitatilor proprii ale organizatiilor teroriste in cauza, restul fondurilor fiind scoase ilegal din tara, pentru sustinerea actiunilor teroriste in plan international.” Pentru atacul asupra World Trade Center sa pregatit o echipa de rezerva. Iata ce declara directorul SRI imediat dupa atacul de la 11 septembrie : Există cetăţeni bănuiţi de legături cu organizaţii teroriste în România, dar nu-i pot nominaliza. Au fost expulzate deja 70 de persoane în ultimul an. Am primit înştiinţări în legătură cu posibilele persoane de pe teritoriul României care ar fi bănuite, ca ca participând la atacul terorist din 11 septembrie, Ancheta se derulează”
Khaled Matar s-a născut în 14 octombrie 1961, în oraşul Rafah din regiunea Gaza, Israel. A venit în România la sfârşitul anilor ‘70, cu paşaport egiptean.
A urmat un timp Facultatea de Drept din Cluj. Un văr de-al său a fost şeful serviciului secret al lui Yasser Arafat pentru fâşia Gaza. În ciuda eşecului de la universitate, Matar n-a renunţat la ideea de a înfiinţa o şcoală de pilotaj si deschiderea unei tabere de antrenament in Muntii Fagaras. ( era insusi un pilot de inalta clasa urmand cursuri de pilotaj in Libia lui Gadaffi. se Sedeplasează periodic în vestul ţării, de unde trimite bani în străinătate,
face “excursii” în Egipt şi Emiratele Arabe Unite;
se mută la Bucureşti, de unde falsifică diverse acte pentru a trimite arabi în SUA, prin intermediul firmei sale;
face un profit de 2 milioane de dolari din export de fier vechi;
e condamnat în lipsă, pentru trafic de influenţă in 2008
fuge în SUA, unde se află în vizorul FBI.
Directoarea FBI pentru România, Gabrielle Berger, sa ocupat de acest caz.
La fel ca la Beirut sau Damasc organizatile teroriste actioneaza pe fata. ( aflate pe lista Departamentului de Stat al USA ) sunt inregistrate legal cu adresa si numar de telefon. Altele lucreaza “lucreaza sub acoperirea ligilor islamice si a fundatiilor umanitare sau a altui tip de activitati cum ar fi cele economice. De exemplu, “Hezbollah” ar avea cea mai puternica organizatie din Bucuresti, membrii sai detinand un numar mare de restaurante, fast-food-uri, magazine alimentare si de cosmetice, case de schimb valutar etc. Miscarea de Rezistenta Islamica “Hamas” – ramura palestiniana a organizatiei egiptene “Fratii Musulmani” , detine, de asemenea, zeci de membri in tara noastra. Potrivit SRI, “Fratii Musulmani” activeaza sub acoperirea “Ligii Islamice si Culturale din Romani” (LICR), a Fundatiei Umaniste “Al-Taib” – Romania, a Societatii Umanitare “Semilun” si a Asociatiei “As Salam”, avand filiale in cele mai importante centre universitare precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara. Majoritatea membrilor acestei organizatii sunt studenti care promoveaza ideologia fundamentalist-islamica extremista. Atat “Hamas”, cat si “Fratii Musulmani” au in posesie mai multe imobile, al caror scop declarat este acela de centre islamice, case de rugaciuni si moschei. De aici sunt coordonate si structurile similare de acoperire de la Chisinau. O alta organizatie cu renume de acest gen este “Partidul Muncitorilor din Kurdistan” (PKK sau mai nou KADEK), cea mai agresiva grupare care actioneaza in Romania, fiind de altfel si cea mai numeroasa, cu peste 8.000 de kurzi rezidenti. Rapoartele arata ca, in ultimii ani, mai multe crime i-au avut ca autori pe simpatizantii acestei organizatii. Serviciile occidentale au depistat si piste care conduc catre membri ai “Al-Queda”. Acestia colecteaza bani pe care, prin intermediul unor banci cu sediul in Romania, ii trimit acolo unde este nevoie sa fie finantate actiunile din exterior ale organizatiei.
Activitatile ilegale ale acestor organizatii sunt din cele mai diverse. Potrivit surselor……, unele grupari teroriste, cum ar fi PKK si Lupii Cenusii sunt puternic implicate in traficul de droguri, apeland la rute care trec prin Germania si Olanda. Este cunoscut faptul ca Romania este preferata pentru tranzit de catre imigrantii ilegali implicati in diverse activitati extremiste si teroriste, dati in urmarire generala de catre servicii de informatii din mai multe tari. Totodata exista informatii privind actiuni de extorcare in randul comunitatilor kurde si arabe. Politia romana au descoperit piese si componente ale unor arme nucleare si biologice provenite din Ucraina si din fostele republici sovietice.”
Campurile de antrenament bine ascunse de privirile curiosilor aflate in atentia plina de intelegere a seviciilor dirijate de presedinte se intind ca ciupercile. In anul 2007 apare o stire bomba reluata de media franceza si italiana. In cadrul serviciului de politie din Genoa ( Liguria -nord Vest ) un departament special anti terorist a interceptat o conversatie intre doi teroriti aflati sub filaj,Tunisiaul Jameleddine Ben Mohamed Ben Moussa and Bechir Kaouana care mentioneaza o larga retea de tabere de antrenament Al Queda care pregatesc atacuri asupra Europei de West. Dupa o lunga si vinovata tacere SRI a dat bineinteles un comunicat de presa (de trei randuri,) in care neaga existenta teroristilor.
In acest an legaturile extrem de periculoase cu regimul de la Teheran, ale lui Basescu sunt scoase la iveala de insasi directorul gentiei Internationale pentru Energie Atomica, Mohamed ElBaradei.
Elbaradei a declarat intr-un interviu acordat cotidianului arab Hayat ca majoritatea tentativelor de contrabanda cu substante radioactive se inregistreaza in tari din fostul bloc comunist, printre care si Romania, laureatul premiului Nobel pentru pace considerand ca exista posibilitatea ca organizatiile teroriste sa execute un atentat terorist cu materiale nucleare intr-o ” mare capitala”. Ma tem mai degraba ca grupari ca Al-Qaida sau altele ar putea obtine o arma nucleara, mai degraba decat un stat”, a completat ElBaradei, referindu-se la programul nuclear iranian. Situatia este mult prea grava si orice comentariueste de prisos.
In Romania sunt aproximativ intre 70.000 – 90.000 de muslimi. In orasele pricipale Bucuresti, Constanta, sau Timisoara functioneaza institutii Arabe si Islamice, fundatii, si centre culturale . Un recent studiu oficial american considera, Taiba Fundation ca o entitate extremist islamica sponsorata de Arabia Saudita. Sunt indicii serioase ca expozitia Al QUEDA de anul trecut de la ICR New York a fost organizata de aceasta institutie cu largi ramificatii ale masinii de propaganda islamica. La Bucuresti cenzura a reusit sa ascunda faptul ca expozitia care a declansat uriasul scandal scandalul ICR al carui presedinte de onoare este insusi Presedintele Traian Basescu, a fost o expozitie a cetateanului arab Amwar Ambaki (romanii asigurand doar diversiunea) unul din eroii uriasei expozitii antisemite (10.000 de participanti ) de la Teheran. Desecrarea pe un perete de 9-10 metri a unei menore, simbolul poporului evreu, pe care sa manjit cu sange cuvantul Fuck, a consternat populatia unui oras de 2 milioane de evrei, dar a fost pe placul tuturor antisemitilor din intreaga lume unclusiv a presedintelui roman. Trebue mentionat ca expozitia a fost lasata deschisa dupa inchiderea oficiala anca cateva luni si inchisa imediat dupa succesul vizitei oficiale din Siria.
Scandalul care a izbucnit datorita dezvaluirilor ziaristului Rosca Stanescu, a scos la iveala faptul ca clanul Basescu au spart toate embargourile posibile si sanctiunile ONU . Cantitati uriase de arme au curs spre Sudan, Nigeria, Libia, Iordania,etc.
Fiind singur si din ce mai izolat , Basescu incerca o solutie disperata, cea de a intra in zona de influenta araba. In presa politica americana au aparut mai multe articole in legatura cu pericolul reprezentat de larga comunitate araba din Romania. Pe langa oameni muncitori si productivi ea este formata din teroristi ,fosti studenti adusi de Ceausescu. Presedintele Traian Basescu s-a intalnit in timp ce se afla la Ramallah, cu liderul palestinian Mahmoud Abbas.
Presedintele a exprimat disponibilitatea Romaniei de a oferi burse pentru studentii palestinieni, pentru a ajuta la reconstructia teritoriilor palestiniene. Revenirea in masa studentilor palestinieni in Romania va duce la creierea unor noi celule AL QUEDA si intarirea organizatilor teroriste activand deja in Romania. Pentru ca primele atacuri asupra Vestului sunt asteptate in curand ,nu ramane decat revocarea invitatiei. Daca romanii nu vor sau nu pot sa faca acest lucru, o vor face altii. Aparitia unei unei coloane arabe intr-o regiune plina de instabilitate a Marii Negre este inacceptabila. Doctrina americana este clara.Cei care se aliaza sau sponsoreaza terorismul sunt terroristi.
    Robert Horvath
    New York- Tokyo

    
ROBERT HORVATH DEVA BLOG


  8. DOMNULE VARAN

    AM DESCOPERIT IN ARHIVELE CIA
    UN DOCUMENT ULUITOR
    EL FACE REFERIRI LA…… CRESCENT

    IN CAZUL IN CARE REDACTIA CONTINUA CENZURAREA
    MATERIALELOR MELE

    PUTE-TI SA-L CITITI
    PE
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    VA GARANTEZ CA MERITA…….

  9. Domnule Voiculescu
    Nu cred ca comentariul ultim a fost scris de dumneavoastra.
    Este filo rus si plin de afirmatii care se bat cap la cap.

    In caz contrariu beneficia-ti din plin de lipsa mea de respect

    Cu respect.
    Robert

  10. ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    VEDETI FOTOGRAFIA CINEASTULUI ROBERT HORVATH LA SPITALUL
    DE URGENTA ….IN STARE GRAVA!

    Atacul agentilor SIE in civil a avut loc pe teritoriul american in fata Consulatului
    Romaniei continuind la colt de strada ,in apropierea sediului ONU.
    El a fost cordonat din interiorul cladirii diplomatice de ministrul de externe Titus Corlatean la ordinul primului ministru Ponta.
    ( In procesul ce urmeaza voi aduce probe in aceasta directie )
    Ordinul a sunat clar. RH trebuie impiedicat cu orce pret sa participe la intalnirea
    cu ministrul de externe cu orice pret si cu orice risc.
    Intradevar conducatorii dela Bucuresti si-au luat un risc urias ,atacand un cetatean american , un jurnalist american, aflat in exercitiul functiunii……pe teritoriul american. Acest atac fara precedent a fost videografiat de mine
    pana la pierderea constintei. Materialul filmat reprezinta o proba imposibil de contestat.
    Acest material vizual
    in care sunt lovit cu picioarele timp ce eram trantit la pamant, a uimit prin brutalitate, autoritatile americane judiciare si de investigatie.
    Am contactat in acest caz si s-au deschis anchete : Departamentul de Stat ( Romanian Desk ), FBI, Ministerul de Justitie SUA, etc etc.
    Asigur pe cei interesati ca cazul a ajuns la cel mai inalt nivel al administratiei Obama, punand bazele unui scandal international si diplomatic fara precedent.
    Anchetele se apropie de sfarsit.
    Urmeaza in consecinta actiuni legale…..la New York, Bucuresti si Strasbourg
    Mentionez ca am purtat doua ……..PRESS care a-mi pemit sa filmez oriunde pe
    teritoriul alerican cu exceptia Casei Albe si a bazelor militare.

  11. BASESCU ANCHETAT DE FBI
    SI
    DESCHIDEREA UNUI CAZIER LA POLITIA NEW YORK

    ROBERT HORVATH CERE PROTECTIA FBI -ULUI
    Scrisoarea in care cer protectia serviciului de investigatie american va sta la
    dispozitie. Deasemenea raspunsul si sugestia de a contacta de maxima urgenta
    Cyrus R. Vance,District Attorney of New York County.

    Domnule Ambasador
    S-a ajuns ca sotia mea si familia mea japoneza sa fie urmarita la Tokyo si
    Osaka. Tinand seama ca am deaface cu un grup mafiot extrem de periculos ,
    va rog sa cititi cu atentie aceste randuri:
    Asistam la o conspiratie pentru salvarea primului ministru la toate nivelele statului in special la nivelul serviciilor. Ei nu se vor da deoparte de la nimic, nici chiar crima, pentru a salva seful si interesele.
    ATENTIE :
    Din acest moment va fac personal raspunzator de securitatea mea si a familiei mele.

    Sper sa acordati atentia cuvenita si sa ma puneti in contact cu o persoana autorizata
    reprezentand Serviciul Extern in SUA. In caz in care nu faceti acest lucru ….va luati pe
    umeri o mare raspundere.

    BASESCU ORDONA STERGEREA URMELOR SI INTRA IN ATENTIA FBI !

    COVER -UP ! STERGEREA URMELOR !
    Am incheiat acum cateva minute o lunga convorbire cu Sabin POPESCU, Ministru Consilier la Ambasada Romaniei. Discutia s-a concentrat la eforturile de a sterge
    urmele asaltului impotriva mea, prin coruperea unei intergi sectii de politie . Realizezind ca afirmatiile mele pot fi privite cu suspiciune
    ,l-am asigurat de seriozitatea lor.
    Asistam probabil la cel mai grav caz de coruptie din istoria politiei metropolitane.
    La ora aceasta, ancheta departamentului special INTERNAL AFFAIR BUREAU cerceteaza doi detectivi si 8 ofiteri banuiti de luare de mita si coruptie, in acest caz. Am fost vizitat de doua ori de detectivii acestui departament de investigatie interna. ajutandu-i prin „inregistrari” audio si video sa faca lumina in acest caz.
    Am devenit suspicios chiar pe patul de spital.
    Intai a disparut raportul politiei dela locul accidentuluii . Apoi a disparut apelul telefonic prin care s-a chemat ambulanta.
    Apoi un numar de 9 rapoartesemnate de mine, au disparut si ele fara urma. Un detectiv a sters din compiuter datele cazului meu , in timp ce altul a falsificat certificatele meducale. Apoi au inceput amenintari directe .
    Deci cer ca autoritatle sa cerceteze lagaturile dintre cladirea de 16 etaje a spionajului
    diplomatic romanesc ( in cladire se afla sediul SIE ) si statia de politie care asigura securitatea cartierului diplomatic, in care se afla sediul ONU.

    CINEASTUL DA IN JUDECATA SERVICIUL EXTERN SI CONSULATUL ROMANIEI
    DIN NEW YORK SI CERE 1.000.000 $ DESPAGUBIRI !
    Procesul va avea loc la New York. Mentionez ca pierderea constintei m-a adus aproape de moarte iar traumele suferite
    au adus prejuditii sanatatii si continuitatii activitatii artistice.
    Sunt la dispozitia reprezentantilor legali
    ai institutilor vizate, pentru un eventual aranjament financiar. Promit ca din banii obtinuti sa pun pe piciore un adevarat centru cultural aici in centrul lumii, in care limba romana sa nu fie interzisa.

  12. Saracul Cristoiu atat il duce mintea, dar nu-si da seama cate aberatii scrie. Si mai rau este faptul ca inca mai sunt cativa care chiar cred ceea ce scriu acesti jurnalisti instrumente basiste.

  13. STIMA SI RESPECT ! E UN BLOG PE CARE POATE ORICE OM CU IDEI SA SCRIE.SE VEDE MAI SUS.
    STIMA SI RESPECT ! DOMNULE ATII FACUT O TELEVIZIUNE SI UN TRUST DE PRESA DE CALIBRU MARE.
    STIMA SI RESPECT ! DOMNULE ATI FACUT OAMENI CU FUNCTII CARE
    SUNT DESTUL DE TINERI SI POATE VOR CONFIRMA.
    DOMNULE DACA SUNTETI AMABIL SI LE SPUNETI CELOR DE LA TRUSTUL DE PRESA DAR SI CELOR CARE AU FUNCTII MARI CA NU E BINE SA FACA STATUL HARTIE IGIENICA DIN CONTRACTELE CIVILE
    SI SA NU MAI FIE UN FEL DE RECUPERATORI SI BOGYGUARZI
    AI FURNIZORILOR DE SERVICII ( CURENT,GAZE S.A.M.D.)
    DUPA CE NE REABILITATI CONTRACTELE CIVILE SA NU MAI VEDEM COMENZI TIP IN ALB IN LOCUL FACTURILOR DE ORICE FEL ADICA SA NU SE MAI SCRIE ORICE SI SA FIM AMENINTATI CU NU STIU CE
    STIMA SI RESPECT !

  14. Sa speram ca apuca sa plece pana nu strica definitiv relatiile cu tarile vestice si SUA. Am fi in cea mai proasta pozitie din istorie!

  15. Sper sa reusim sa scapam cat mai urgent posibil de cancerul societatii romanesti care in acest moment se afla la Cotroceni.

  16. este atat de trist sa vad ca nici acum, pe ultima suta de metri de stat in functie, dl basescu nu prezinta intres fata de tara pe care o conduce si fata de oamenii care au crezut in el si l-au sustinut. o adevarata dezamagire

  17. O VESTE FOARTE PROASTA PENTRU PRIMUL MINISTRU EVREU NAUM PONTA !

    Viitorul presedinte al Romaniei a fost decorat de Presedintele Gemaniei.
    El este un apropiat al cancelarului Merkel.
    Ea l-a recomandat calduros lui Obama.
    Cine al recomanda pe plagiatorul prostovan si mincinos.
    Doar Antena 3 .
    Președintele Partidului Național Liberal, Klaus Iohannis, a fost decorat, miercuri, în cadrul unei ceremonii găzuite de clădirea misiunii diplomatice a Berlinului la București, cu Ordinul de Merit al Republicii Federale Germania în grad de Cruce de Ofițer.
    Ce decoratia va acorda lui Ponta domnul Dan Voiculescu si pe cine intereseaza ?

  18. SENZATIONAL ! FBI AL URMARESTE PE BASESCU !

    BASESCU IN COLIMATORUL FBI!
    O VESTE BUNA DE LA NEW YORK
    DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM BASESCU REMIS CATRE FBI INCEPE SA DEA ROADE!
    NEWS ALERT: Traian Băsescu se teme că F.B.I. ar putea să-i blocheze conturile din Bruxelles Înainte a de efectua orice program oficial, în cadrul vizitei pe care a făcut-o vineri la Bruxelles, Traian Băsescu a fost, în jurul orelor 10, la sucursala locală a Băncii Credit Lyonnais. Aici, a avut, circa 30 de minute, o întrevedere între patru ochi (de fapt, trei!) cu o persoană din conducerea băncii. Surse din preajma Chiorului spun că motivul vizitei îl constituie faptul că Băsescu doreşte garanţii din partea băncii că datele sale de cont, unde a adunat o sumă impresionantă de bani, nu vor fi divulgate FBI-iului, care a declanşat o anchetă discretă cu privire la averea lui. Aşa-zisul preşedinte al României e suspectat că a cîştigat-o din afaceri cu armament, vîndut unor puteri şi facţiuni militare ostile politicii SUA, atît columbiene, cît şi libaneze şi palestiniene. Zvonurile din anturajul prezidenţial spun că, în cazul în care Traian Băsescu nu va fi convins că banca respectivă nu va rezista anchetei FBI, este decis să mute conturile în anumite bănci din Japonia, cu care colaborează încă de pe vremea în care era doar comandant de navă.
    Amanunte
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  19. Domnule Voiculescu,

    Asist la o tiganie cumplita pe care mugur ciuvica o face la Antena3 la emisiunea Danei Grecu.

    Pur si simplu, ii baga „pumnul in gura” Oanei Stancu si tot timpul se uita disperat la telefonul lui mobil. Cine ii dicteaza pe telefon ce sa „latre” in emisiune? victor ponta? Este inadmisibil sa blocheze cu latraturile lui KGBiste dreptul spectatorului de a se informa.

    Eu vreau sa aud ce spune Oana Stancu. Oana Stancu este un om extraordinar, tot timpul un om foarte bine informat si foarte obiectiv. L-as asculta si pe ciuvica ce spune dar imi este imposibil. Omul asta numai latra.

    Ma uit la el si mi-l imaginez pe ceausescu tanar, platit de KGBistii rusi sa latre la mitingurile partidelor politice. Era un latrau de profesie iar ciuvica nu este departe de meseria lui nicolae ceausescu.

  20. Varanul a intors foaia. Servicile i-au soptit……
    Ponta este santajat de rusi…….
    Joci o carte gresita. O ultima carte.
    Antena 3 l-a facut pe Ponta. Si tot Varanul a-l va distruge.
    Semnalul a fost dat.

  21. Oana Stancu l-a făcut praf pe Victor Ponta, în direct la Antena 3
    BRAVA VARANE !
    Titlul corect
    Praf si pulbere.
    Un prim ministru tratat ….a ce este.
    O jagardea.

  22. Mesaj incendiar, din New York CONSILIERUL LUI VICTOR PONTA, GYORGY FRUNDA, NU E DOAR AGENT AL BUDAPESTEI, CI ŞI AL… MOSCOVEI!

    Primul-ministru al Romaniei, Victor Ponta, permite, in cunoştinţă de cauză, ca propriul său consilier, Gyorgy Frunda, să aibă acces direct la secrete de stat şi să influenţeze decizii politice in favoarea Rusiei. In termeni juridici (Art. 155 Cod Penal) această faptă se pedepseşte cu detenţie pe viaţă, sau cu inchisoare de la 15 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi. Dezvăluirile pe care urmează să le public, in continuare, arată că primul-ministru al Romaniei se află in relaţii profesionale cu un şef al spionajului maghiar şi al spionajului rusesc in Romania.

    Mai mult: experţi ai Serviciilor Secrete americane, de la cel mai inalt nivel, confirmă acum, in lucrări de specialitate, pe care le voi prezenta, informaţiile ţinute secret in Romania, ca urmare a ordinelor date de oamenii fostului KGB. Astfel, Ponta urmează tradiţia lui Băsescu, care, la numirea Laurei Corduţa Kövesi in funcţia de procuror general al Romaniei, ştia că soţul acesteia, Eduard Kövesi, fusese racolat de spionajul maghiar. Miniştrii romani Ioan Codruţ Sereş şi Zsolt Nagy au fost racolaţi de Serviciul Secret bulgăresc – de fapt, rusesc – in 2006. Mai pe inţelesul tuturor, miniştrii romani au fost racolaţi de KGB prin „Securitatea“ bulgară (…). Datele şi informaţiile deţinute de Serviciile Secrete ale SUA dovedesc penetrarea de către Serviciile Secrete ruseşti a factorilor de decizie romaneşti, la toate nivelurile, prin UDMR. De altfel, au existat informaţii şi date despre activitatea Serviciilor Speciale (de spionaj) maghiare indreptate impotriva intereselor politice, economice şi militare romaneşti cu mult inainte de 1990 – toate aveau ca punct de pornire Consulatul maghiar din Cluj. In cursul anului 1988, Nicolae Ceauşescu, pus in faţa unor probe indubitabile, a ordonat desfiinţarea oficinei de spionaj respective. După 1990, acţiunile spionajului maghiar au fost reluate cu şi mai mare forţă, fiind favorizate de pasivitatea Serviciilor Secrete romaneşti. Astfel, s-a ajuns ca şeful reţelei de spionaj ungureşti, Gyorgy Frunda, să fie numit consilier personal (?!) al premierului Romaniei. In perioada guvernării USL, la nivelul unităţii romaneşti de contraspionaj economic incep să fie de notorietate acţiunile cadrelor de spionaj ruseşti (via UDMR), care culeg, pe faţă, informaţii cu caracter economic, mai ales din domeniul privatizărilor. (…) Dezvăluirile WikiLeaks confirmă ceea ce am susţinut constant, şi anume că in Romania acţionează o puternică agentură rusă, care a reuşit să se infiltreze la cel mai inalt nivel şi chiar să controleze instituţii ale statului. Numirea lui Gyorgy Frunda ca principal sfetnic al premierului Romaniei produce ingrijorare şi chiar consternare in America. In fapt, este o veche tradiţie. Atunci cind Gh. Gheorghiu-Dej a eliminat „Biroul Moscovei“ (Ana Pauker, Vasile Luca, Teohari Georgescu), Stalin a „impus“ Regiunea Autonomă Maghiară, instituţionalizind statutul de protectorat al Moscovei. Şeful R.A.M., Lajos Csupor, a menţinut un contact strins cu reprezentanţii militari ai URSS şi cu consulul sovietic la Cluj (in acelaşi timp, ofiţer KGB), Albert Petrovici Akulov, precum şi cu diplomaţi ai Budapestei. De exemplu, militarii Armatei Roşii aveau comandamente la Tg. Mureş, Sfintu-Gheorghe, Miercurea Ciuc, Cluj, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Sighet, Şimleul Silvaniei şi Huedin. (…) Un raport KGB recomanda, printre altele, reactivarea agenţilor mai vechi şi mai noi ai Moscovei. Se preconiza ca ei să pregătească o succesiune de coloratură sovietică, in urma unei revolte populare, sau a unui complot Anti-Ceauşescu, dirijat de sovietici. Dacă in 1989-1990, in Romania se aflau cca. 60.000 de agenţi speciali (ruşi, unguri şi iugoslavi), in toamna lui 1991 mai erau 29.000 – toţi militari sovietici, care erau imbrăcaţi in civil (unii in treninguri, pozind in turişti) şi se numeau „visautniki“ (ofiţeri Spetznaz, insărcinaţi cu operaţiuni speciale). Intreaga agentură a UDMR făcea parte din acest „batalion“, de 29.000 de indivizi. Un raport american declasificat scrie, clar, că Gyorgy Frunda e agent rus. Este vorba de mărturia unui director al Departamentului Contraspionaj (…) pe nume (…). Acesta semnalează prezenţa, la virf, in Guvernul Romaniei, a unui agent maghiar, Frunda, care lucrează cu ruşii. Se mai afirmă că UDMR este, de fapt, o veche celulă a Serviciului de Spionaj al URSS, actualizată. (Nu se poate uita că primul preşedinte al UDMR, Domokoş Geza, a făcut Şcoala „Maxim Gorki“, la Moscova!). In privinţa lui Frunda – continuă autorul raportului – se precizează că el a fost recrutat de spionajul Ungariei in 1988 şi a devenit, automat, şi agent al ruşilor. A urmat prima confirmare, oficială, a acestor informaţii: revista veteranilor SRI a confirmat infiltrarea Budapestei, la cel mai inalt nivel, in Executivul de la Bucureşti, prin agentul de influenţă Gyorgy Frunda. Expertul Serviciilor de Informaţii romaneşti furnizează o „listă neagră“, cu 20 de agenţi ruşi din UDMR. Gyorgy Frunda a avut Angajament de informator al fostei Securităţi, a declarat fostul şef al Securităţii din judeţul Mureş, Gheorghe Mărieş. Lista agenţilor ruşi din Romania (secţiunea maghiară) confirmă Lista lui Nicholson, agent şef CIA la Bucureşti, arestat ca spion rus. Raportul american declasificat continuă: „Nicholson was station chief in Bucharest, Romania. Nicholson was arrested at Washington Dulles International Airport, was leaving to meet with Russian agents in Switzerland. He pleaded guilty in March to espionage. The 16 year CIA man told investigators he received 300.000 USD from Russians. He cooperated with investigators. (…) Frunda, member of Russian Intelligence Service, a fact wich is well documented“. (,,Nicholson a fost agent şef CIA la Bucureşti, Romania. Nicholson a fost arestat pe Aeroportul Internaţional Dulles, din Washington, in timp ce pleca să se intilnească cu agenţi ruşi, in Elveţia. A fost găsit vinovat de spionaj, in luna martie. Agentul, cu o vechime de 16 ani in cadrul CIA, le-a declarat anchetatorilor că a primit 300.000 de dolari americani de la ruşi. El a cooperat cu investigatorii. /…/ Frunda, membru al Serviciilor de Informaţii ruseşti – un fapt care este bine documentat”). Peste tot in lumea civilizată, scandalurile de spionaj provoacă, automat, demisii răsunătoare. Ce aşteaptă Victor Ponta? Revenim cu noi informaţii.

  23. DANE ESTI VARAN CURAJOS SAU MOTAN FRICOS
    Ai curaj sa publici…..

    IOANA BASESCU RACOLATA DE SERVICIUL SECRET CUBANEZ
    O LOVITURA FATALA PENTRU REGIMUL BASESCU !

    Regimul Ceausescu i-a avut in solda pe arabii Abu Nidal, Abu Abbas si Abu Amar. Regimul Iliescu a cultivat relatii stranse cu arabii Mike Nassar, Kamel Kader, Zaher Iskandarani si Omar Hayssam. Parte dintre contrabandisti lucreaza pentru actualii teroristi.
    Ca sa nu ramana mai prejos de predecesorii Traian Basescu si-a tras propriii lui traficanti de tigari de origine araba, pe libanezul Wael El Ghadban si pe elvetianul de origine palestiniana Karim Allan Bandack .Contrabanda de tigari este pivotul central al sprijinului clicii Basescu pentru Ben Laden si terorismul international. Lucrurile au mers atat de departe ancat guvernul american declara acum 3 saptamani ca Bucurestiul este centrul financiar Al
    Queda prin sumele uriase de bani provenind din contrabanda de tigari.
    Filiera Cubano – araba
    Serviciul Secret Cubanez este unul din cele mai active de pe blog. In ultima vizita a lui Castro in Siria , Libia si Iran sa extins colaborarea cu serviciile respective.
    De aici legatura speciala cu membrii arabi ai servicilor romanesti.Aici sa pus pe piciore penetrarea la cel mai inalt nivel al unei tari care apartine NATO prin racolarea de catre serviciului cubanez DGI, a Ioanei Basescu fica Presedintelui Romaniei. DGI are un departament special pentru exportul celebrelor havane cubaneze. Sursele americane arata ca Ioana Basescu intretine legaturi comerciale cu Wael El Ghadban si Karim Allan Bandack. Ioana este reprezentantul societatii „Casa del Habanos”, de la Hotelul „Athénée Palace Hilton” Firma este doar o cortina de acoperire pentru agentii lui Castro in Europa.
    |n luna mai 2008, El Ghadban a calatorit cu pasaport romanesc in Cuba, unde a participat la o licitatie de havane. |n exact acelasi interval, Ioana Basescu a facut o vacanta de afaceri in Cuba, in compania lui Bandack. Festivalul International de Trabucuri este o uriasa manifestatare internationala au participat cateva sute de producători din peste 40 de ţări. Renumitul festival conţine recepţii, vizite la plantaţiile de tutun şi diferite concursuri care sunt intrebuintate de DGI de racolare de spioni. Filajul american a urmarit-o pe Ioana Basescu pas cu pas. Este pentru prima dată cand liderul de la Havana nu a putut fi prezent, din cauza stării de sănătate.
    Intalnirea secreta dintre Fidel Catro cu agenti arabi la care a participat si Ioana Basescu a fost exrem de scurta . Discutile au continuat in prezenta generalului Armando Ocoa. CIA mentioneaza ca Fidel Castro este unul din cei mai bogati oameni de pe glob averea sa fiind in jurul de 550 milioane $ dar se pare cu banii plasati in Elvetia se ajunge la 999 milioane. O mare parte a fost obtinuta prin contrabanda de trabucuri si tigarii in jurul lumii. In concluzie Ioana Basescu si in special tatal ei , a intrat in colimatorul serviciilor occidentale, fara posibilitate de… scapare.
    Robert Horvath for Nippon Press

  24. O INTREBARE CHEIE
    ( CARE VA FI PROPABIL CENZURATA )

    CATE EMISIUNI ALE TRUSTULUI INTACT S-AU OCUPAT SAU AU
    ANCHETAT MAFIA DE ARME
    BASESCU ?

    RASPUND EU

    NICIUNA

    DECE ? DECE ? DECE ?

    ASTEPT UN RASPUNS URGENT .

  25. Trimit spre cenzurare……

    CASETA CARE PUTEA SA-I DESCHIDA CALEA LUI BASESCU SPRE PUSCARIE !

    MUSAMALIZARE SAU INFILTRARE DE CATRE SERVICIILE BASESCU ?

    ATENTIE MARE :

    Compania lui Victor Bout in Romania se numeste “Flying Dolphin” (prin filiala sa, “Flying Dolphin Romania” SRL) . Avioanel companiei printre care un Boeing 707 sunt reparate sau contrlolate regulat de Tarom la Baneasa.
Directorul adjunct al Aeroportului Otopeni Valentin Vasilescu spune in ziarul britanic Standard Today :Bout business was to illegal transfer of Romanian Governement weapons loaded on Bucharest-Otopeni military apron for almost HUNDRED flights with destination DR Congo, Angola, Iran, Liberia, Sudan, Rwanda, Uganda etc……… Bout airplane registred in Moldova ER-75929 operated 73 flights of Romanian build smuglling weapons for Africa at military apron of Otopeni-Bucharest airport under Air Acvila ( RRM code ), a Romanian Department of Defense company.”
Vasilescu a inregistrat in secret pe Presedintele Romaniei confirmand ca acesta avea cunostinta de uriasul trafic ilegal de arme.

    Caseta a fost predata statiei de TV Antena 3
    Caseta a fost predata statiei de TV Antena 3
    . Caseta a fost predata statiei de TV Antena 3

    cazul inchis
    CAZUL MUSAMALIZAT !

    
LA ORDINELE LUI TRAIAN BASESCU ROMANIA A DEVENIT FURNIZOR DE PERSONAL CALIFICAT PRECUM SI BAZA DE APROVIZIONARE SI INTRETINERE PENTRU AVIOANELE TRAFICANTILOR. SA CREIAT ASTFEL DIN INSTITUTILE STATULUI ROMAN O INTREPRINDERE CRIMINALA. ARMELE TRIMISE IN JURUL LUMII AU DUS LA MOARTEA A SUTE DE MII DE OAMENI SI MILIOANE DE REFUGIATI.


  26. LA ORA ADEVARULUI ! UN CAZ EXTREM DE GRAV !

    DOMNULE VOICULESCU

    UNDE A DISPARUT CASETA IN CARE PRESEDINTELE ROMANIEI RECUNOASTE CA A TRIMIS ARME TERORISTILOR ?

    MESAJ PENTRU PILOTUL EROU VASILESCU !

    Poate citesti mesajul meu.
    Te rog spre binele tuturor sa faci lumina.
    Dece caseta….cu inregistrarile despre Basescu …a ajuns
    la Antena 3. Dece si unde a disparut ?
    Apoi cazul a fost musamalizat.

    Cu respect

    “PREZIDENT OF ROMANIA TRAIAN BASESCU, secretly recorded .
    Valentin Vasilescu, a former deputy commander at the Otopeni Airport at the time of the………. scandal, disclosed on a TV programme Monday that he had informed Traian Basescu, who was Transportation Minister at the time, about the airport being a site for arms trafficking, yet, he did not take any action, according to ziare.com. portal. ‘I met him once at the time, he received me in an audience. I recorded him because I suspected the man was not honest,’ Vasilescu told Antena 3, adding he is in possession of a recording he made with a reporter’s recorder,

    Valentin Vasilescu, deputy commander at the Otopeni Airoport at the time.
    ACESTA ESTE UN FRAGMENT DIN SCRISOAREA ADRESATA INTERPOLULUI THE INTERPOL OFICE AT THE UNITED NATIONS
    Dr Ulrich Kersten,
    Special Representative to the United Nations in care cer deschiderea unei anchete
    si sugerez invitarea lui Valentin Vasilesciu in USA.

    IN CAZUL IN CARE NU PRIMESC UN RASPUNS
    DIN PARTEA DOMNULUI VOICULESCU URGENT

    IN CALITATE DE CETATEAN AMERICAN MA VOI ADRESA
    AMBASADEI SUA -BUCURESTI

  27. Traian Băsescu ( caiafă , moşier , mongol şi criminal de stat ) este deopotrivă duşmanul poporului roman şi al celui rus . Duşman deosebit de înrăit al înțelegerii dintre popoarele noastre .
    Un sekurist , un provocator .
    Un ațâțător josnic la ură veninoasă , dementă , fascistă .


  28. sunt săracă
    şi fascistă …
    sunt flămândă … de aia m-am vândut la străini … la ghiutănştaini , la bildărbergi . la redingi şi barroşi . la toți buboşii . la nulande şi alte kurve şi putori … ca să am ce să mănânc … îmi este foame … vreau să bag în mine hrană multă … vreau să beau țuică .
    vreau să-mi cumpăr şi eu chiloți noi şi frumoşi … vreau să nu mai stau în zdrențele mele giorsăite . ca boschetarele . ca răpciugele . ca ratatele lui BĂSESCU CRIMINAL DE STAT (mongol şi moşier)
    … vreau să am bani ca să plătesc bărbați mulți , italieni …
    … vreau …
    sunt criminală de români
    sunt boarfă hitleristă şi vândută la străini
    sunt ……….

    mă vând . mănânc . mă vând .

  29. Români : băsescu înseamnă razboi .

    Pentru Băsescu criminal mongol , moşier , caiafă şi duşman al poporului a venit momentul marii plăți .
    Străinii şi naziştii care l-au re-înscăunat la referendum îşi cer acuma plata .
    Iar plata se numeşte sânge de român .

    De aceea l-au ținut aici zdrobind voința noastră , a poporului .
    Acum , stăpânii lui de peste mări şi țări i-au ordonat slugoiului Băsescu să ne arunce în razboi cu Rusia .
    Asta pentru chestiuni care nu ne privesc pe noi , românii .
    Nu noi dorim să ocupam Ukraina .
    Nu noi ne-am pus în cap s-o facem colonie şi s-o jefuim .
    Ci ei , străinii . Ei , ghiutănştainii .
    Băsescu vrea ca să arunce România în conflict , omorîndu-i pe români .
    Luându-le zilele din ei .
    Băgându-i în mormânt şi bucurându-se drăceşte pentru asta .
    Rânjind satisfacut !
    Şi dând petreceri nesfârşite , neruşinate , moşiereşti !
    Pleznind de încântare când va vedea cum moartea se va îndestula din trupurile noastre .

    Acesta a fost visul lui , minunatul lui vis . Acum , este pe cale să şi-l realizeze .

    … Iar fasciştii , stăpânii lui de peste mări şi țări , îl vor considera în sfârşit unul de-al lor . Unul bun .

  30. UN GRAV ATAC IMPOTRIVA INTERESELOR ROMANIEI SI A ALIATILOR !

    DISPARITIA CASETEI PREDATE ANTENEI 3 IN CARE TRAIAN BASESCU
    VORBESTE DE TRANSPORT ILEGAL DE ARMAMENT.

    ACEASTA CASETA A FOST PREDATA DE DIRECTORUL ADJ AL AEROPORTULUI OTOPENI VASILESCU .

    MUSAMALIZAREA CAZULUI !

    Domnule Dan Voiculescu
    Sunt mai multe posibilitati.
    – Faceti parte dintr-o conspiratie
    – Sunteti nevinovat necunoscand cazul
    – Sunteti infiltrat de servicii care fac jocul presedintelui.

    iNTR-UN MATERIAL TRIMIS REVISTEI ECONOMIST SI PRIN DOCUMENTE
    POSTATE PE SITE-UL PERSONAL, VASILESCU VORBESTE DE SUTE
    DE TRANSPORTURI DEPE AEROPORTUL OTOPENI CATRE ORGANIZATII
    TERORISTE SAU A UNOR TARI AFLATE SUB EMBARGOU ONU.

    EL DOCUMENTEAZA PREZENTA PE AEROPORT A LUI TRAIAN BASESCU
    AVAND IN ACEL MOMENT CALITATEA DE MINISTRU AL TRANSPORTULUI.

    VASILESCU AL INREGISTRAZA PE BASESCU VORBIND DE TRANSPORURI
    DE ARME CATRE IRAN ! APOI INTR-O EMISIUNE TV PREDA CASETA REALIZATORILOR !

    Va rog a deschide imediat o ancheta interna pentru a lamuri acest caz de o gravitate iesita din comun.
    ATENTIE :
    Aceasta caseta trebuie recuperata si trimeasa de urgenta AMBASADEI SUA si
    autoritatilor romanesti specializate.

    ASTEPT URGENT RASPUNS .
    In cazul in care nu ma contactati direct sau pe blogul dv va asumati o grava raspundere.

    Este evident ca voi contacta
    FBI, Departamentul de Stat si Serviciul Interpol
    Deasemenea autoritatile romanesti.

    Robert Horvath Deva
    cetatean SUA
    Jurnalist specializat in terorism si transport ilegal de arme.

  31. Un soi de buhai diversionist are blog . În acel blog , buhaiul zbiară disonant .
    Numele buhaiului : Turcescu şi Robert .
    Se dă cunoscator , specialist . în varani . de aur.
    Dar eu sunt şi-mai-şi . Sunt mai specialist . În „colonei” turceşti . Turceşti şi porci .
    Urmăriți-mă aşadar pe blogul ipochimenului . În coteața lui . Coteață mincinoasă , prostească , băseskară .
    Urmăriți-mă , că n-o să vă pară rău .

    Urmăriți-mă aici : http://www.turcescu.ro/

  32. Na, că RH negativ a împuţit şi blogul ăsta! Noroc că nu durează mult până-şi ia lumea în cap, doar până transferă toate inepţiile de pe blogul personal …

  33. SFÂȘIETOR !

    S-au cutremurat mai marii lumii și plângând ,
    L-au admirat pe fostul comandant de lotcă
    Cum fierbe whiskyu-n el și au sfârșit rugând
    Pe Putin, să nu-i mai dea să bea … și votcă .

  34. Am citit cu cata pofta se fac unele comentarii despre condamnarea dv.
    Eu nu am nimic sa va cer ori sa va critic.
    Imi pare rau c-am vazut pe langa dv. anumite persoane ,academicieni care au
    luat cu siguranta atentii si sponsorizari.
    Din pacate sunt persoane ce si-au consumat carierele prin FALSIFICAREA
    INFORMATIILOR CATRE CONCETATENI.Si cand au fost in slujba unui regim dictatorial(atunci au facut figura de dizidenti) si azi(fac figura de nostalgici).
    Veti vedea ca va vor intoarce spatele si se vor lepada poate chiar vor scuipa …
    TOTUSI AR FI ATAT DE USOR , SA FIE PE MASA DOAR CE-I CURAT !

  35. ŢIGARETA II, URANIU PENTRU TERORIŞTII FARC, TRAIAN BĂSESCU, ROMARM, ROMTEHNICA ŞI S.R.I., ÎN ANCHETĂ INTERNAŢIONALĂ – dosar stufos la O BAZĂ MILITARĂ SECRETĂ A SUA

    Ceausescu a vandut armament teroristilor lumii, timp indelungat, printr-o operatiune cunoscuta sub numele de „Stele”, in urma careia Romania ajunsese lider pe piata internationala a diamantelor, primite la schimb pe tehnica de lupta si vandute apoi la preturi exorbitante catre bogatii lumii. Operatiunea in sine era ilegala si tot contrabanda de stat cu arme se numea, doar ca banii rezultati din sprijinirea terorismului mondial si vanzarea diamantelor erau bagati de „dictator” in vistieria tarii, in construirea de spitale, scoli, locuinte, drumuri pentru romani. Operatiunea a fost accentuata intre anii 1983 – 1989, si era canalizata pe doua cai de transport a armelor fabricate in Romania, catre tarile arabe dar si tari din Europa Occidentala: 1. Pe calea aerului, cu avioane militare de transport, 2. Pe vapoare de tipul celui condus de Traian Basescu. Nume care acum sunt sonore pe scena politica a tarii au fost implicate in aceasta operatiune (prin diversele grade si functii avute in „Stele”), iar dupa indepartarea lui Ceausescu, acestia si-au creat propriile retele de contrabanda cu armament, diferenta fiind ca vanzarea ilegala a rachetelor romanesti a condus la imbogatirea personajelor si nu la cea a bugetului de stat, iar „Stele” si-a schimbat denumirea in „Tigareta”. Acum, singurul dovedit si indicat de catre autoritatile columbiene, americane, ruse si franceze – pe baza probelor si a declaratiilor luate lui Victor Bout (dealer mondial al mortii, cu care a avut relatii directe), Shimon Naor (un alt traficant international de arme, de asemenea cu conexiuni la Cotroceni) si Valentin Vasilescu (fostul comandant al Aeroportului militar Otopeni, arestat nefondat in urma cu ceva ani pentru implicare nedovedita in „Tigareta” II) – ca fiind pionul numarul 1 in comertul ilicit cu tehnica de lupta si armament si sprijinirea terorismului international, este nimeni altul decat TRAIAN BASESCU! Descoperirea sa este principalul motiv al venirii rapide si neanuntate a directorului CIA la Bucuresti. Va invitam sa parcurgeti ancheta jurnalistica de mai jos, ea avand la baza, pentru prima oara in istoria jurnalismului romanesc, colaborarea, pe trei directii de investigatie, a unui ziar din Romania (Exploziv-News), a unui corespondent al celei mai importante Agentii de stiri din Japonia (Nipon Press) la Washington (Roberth Horvath) si a jurnalistului irlandez, posesor al premiului Pulitzer, specializat in anchetarea terorismului islamic, Colin Brayton, jurnalist la The Morning News, SUA.
    Odata cu venirea la putere a lui Traian Basescu, in anul 2005, Bucurestiul a devenit locul preferat de negociere al gherilelor columbiene FARC cu traficantii de arme. Acoperiti de catre SRI, la ordinul lui Basescu (operatiunea a fost coordonata de insusi generalul Florian Codlea), teroristii FARC au avut tupeul sa vina in Romania chiar in preajma summit-ului NATO de acum doi ani, desi locul era impanzit de servicii secrete din toata lumea. Dupa arestarea spectaculoasa a “Negutatorului mortii”, Viktor Bout, un apropiat, asa cum vom vedea pe parcursul acestei anchete, al lui T.B. (Bout inca deruleaza afaceri ilegale prin diverse firme pe teritoriul Romaniei, iar avionul ce apartine teroristului si cu care se face contrabanda la greu cu tehnica de lupta, este parcat chiar langa avionul prezidential, la ROMAVIA) si numarul doi al retelei de guerila FARC a trecut prin tara noastra. Numarul doi al Fortelor Armate Revolutionare din Columbia (FARC), Raul Reyes, ucis intre timp de catre armata coumbiana intr-un bombardament desfasurat pe teritoriu ecuadorian, a fost in Bucuresti in urma cu doi ani, chiar in preajma sumitt-ului NATO. El a negociat cumpararea unei cantitati de uraniu, direct cu Traian Basescu, la care a ajuns prin interlopul ucrainean Semyon Yukovich Mogilevich, care facea parte dintr-o grupare mafiota rusa, pentru a construi o “bomba murdara” (Mogilevich este dat in urmarire generala in toata lumea de catre FBI, FSB si CIA, iar sursele noastre din SIE spun ca acesta s-ar afla in Romania, intr-o locatie a familiei prezidentiale, in judetul Constanta – nota redactiei). In Romania urma sa se discute detaliile tranzactiei, livrarea urmand sa fie facuta in alta tara. Reyes a venit in Romania sub un alt nume, cu un pasaport venezuelan fals. Surse din Serviciul de informatii britanic MI6 spun ca „Reyes voia sa foloseasca uraniul vandut de catre presedintele Romaniei pentru fabricarea unei bombe (vezi foto) pe care sa o foloseasca intr-un atentat impotriva presedintelui columbian Alvaro Uribe, dusmanul de moarte al FARC si cel mai fidel aliat al Statelor Unite in America de Sud. Teroristul Reyes, pe numele sau real Luis Edgar Devia Silva, a negociat cu un membru de frunte al unei organizatii mafiote condusa de Semyon Yukovich Mogilevich, iar acesta l-a introdus la Cotroceni”. Potrivit FBI, Statele Unite si mai multe tari europene au emis mandate de arestare pe numele lui Mogilevici, printre ale carui principale “afaceri” se numara prostitutia, traficul de droguri si de persoane. De la dizolvarea Uniunii Sovietice, gruparea condusa de Mogilevich a stabilit ceea ce raportul MI6 numea “o relatie de lucru cu Al-Queda”. “Se stie ca organizatia condusa de Osama ben Laden este prezenta in Venezuela si in alte tari sud-americane guvernate de reprezentanti ai stangii populiste, care se opun Statelor Unite”, se arata in raportul MI6. Tocmai legaturile dintre Al Queda si gruparea lui Mogilevich au fost cele care au alertat oficiali ai MI6 aflati la Bucuresti asupra faptului ca FARC a cumparat “o cantitate considerabila de uraniu pentru a fabrica o bomba murdara”. Organizatia rusa condusa de ucraineanul Mogilevich, descris de serviciile secrete britanice si americane drept “unul dintre cei mai periculosi criminali ai lumii”, trafica uraniu imbogatit. Sursa: Romania. Locatia: Rosia Montana!
    Pe de alta parte, CIA a stabilit ca intre Mogilevich, Reyes si Viktor Bout exista o punte de legatura in Romania. Asa s-a ajuns la Traian Basescu. Iata faptele: ofiţeri FBI si CIA, specializaţi în lupta antiteroristă, au constatat ca „Victor Bout, fost ofiţer rus, anchetat pentru trafic de armament în favoarea reţelelor teroriste din Orientul Mijlociu şi Africa, îşi procură arme şi muniţie din ţările fostului bloc sovietic, cu precădere România. Reţeaua lui Bout este unică atat din cauza abilităţii sale de a livra arme sofisticate oriunde în lume, cat si prin faptul ca traficul a luat amploare cu aportul lui Traian Basescu, in cele cinci mandate de ministru al Transporturilor si a culminat cu castigarea, in 2005, a alegerilor prezidentiale” (raport al FBI intocmit la data de 23 ianuarie 2010). Raportul menţioneaza că fostul pilot sovietic a făcut nenumărate tranzacţii cu talibanii şi organizaţia teroristă Al-Qaeda. Sanjivan Ruprah, un veros afacerist kenyan şi „mîna dreaptă” a traficantului de armament Victor Bout, a fost arestat în Belgia, în februarie 2002. Potrivit anchetatorilor, Ruprah a oferit informaţii deosebit de valoroase, din interiorul cartelului mafiot, precum şi despre modul de operare al ramificaţiilor reţelei si, mai ales, despre implicarea actualului sef de stat roman, la vremea aceea posesor al mandatelor de ministru al Transporturilor. Deşi îi promiseseră imunitate în schimbul informaţiilor despre Bout si Basescu, autorităţile americane l-au reţinut pe Sanjivan Ruprah. Pe parcursul anchetei, referindu-se la România, el a declarat: „Aceasta a fost, alături de Bulgaria, una dintre ţările care îl alimentau pe Bout”. Kenyanul a dezvăluit că, după ce primea armamentul solicitat, Bout îl livra, în special, talibanilor şi teroriştilor din Al-Qaeda. Vorbind de încărcarea armelor pe Aeroportul Otopeni, el îl menţionează pe „ministrul Transporturilor Traian Băsescu şi faptul că Bout a cumpărat de la acesta un mare număr de avioane la preţul unui jeep. * Il-18 YR-IME TAROM, seria 18300 6205, vîndut cu 131.000 de dolari. Acum, Iliuşin-ul are înregistrarea EL-AHO a companiei Air Cess, din Emirate. Air Cess este una dintre companiile de bază ale lui Bout. * Il-18 YR-IMD TAROM, seria 18200 4804, vîndut cu 127.000 de dolari. După vînzare, avionul a avut înregistrările ER-ICM, EX-7504, EL-ADY, 3D-ALQ şi a ajuns la Santa Cruz Imperial, altă companie a traficantului rus. * Il-18 YR-IMG TAROM, seria 18400 7301, vîndut cu 157.000 de dolari. Aeronava aparţine, acum, companiei Renan Air, firmă parteneră a „comerciantului morţii” din Republica Moldova, care a făcut trafic cu arme în Africa. Înregistrarea i-a fost schimbată ca ER-ICG. * Il-18 YR-IMJ TAROM, seria 18600 9102, vîndut lui Viktor Bout. Aeronava a fost implicată în traficul de arme în Africa. Inspectorii ONU au descris, cu lux de amănunte, implicarea fostului avion românesc în „comerţul morţii”. Avionul aparţine tot companiei Renan Air, dar are înmatricularea ER-ICJ. Surprinzător, el a dezvăluit că la conducerea organizaţiei lui Bout apar – in afara lui Traian Basescu – si alte numeroase nume româneşti. Ele se referă la piloţi, navigatori, mecanici, dar si ofiteri ai Serviciului Roman de Informatii care, cu timpul, au fost promovaţi în înalte poziţii. Ruprah a oferit, asadar, informaţii deosebit de valoroase, din interiorul cartelului mafiot român, condus de Băsescu. De asemenea, tot Ruprah a dezvaluit FBI filiera reala a lui Basescu – Bout din Romania: Michael Şuşak-prietenul lui Băsescu, Stamen Stancev (KGB cf. SRI sau MI6), Vadim Benyatov (posibil CIA), Vitaly Usturoi, Victor Plahotniuk-actionar la Petrom Moldova, Loratel Cipru, Victoria Bank, Victoria Invest, Oleg Voronin Josanu Anatolie-fost KGB, Ion(Ivan) Busuioc(GRU). Toate aceste şi toţi aceştia având conexiuni în Cehia, Scoţia, Delaware şi Republica Moldova).
    Jurnalistul Roberth Horvath a reusit sa ii ia un interviu, timp de 30 de minute, in inchisoarea din Thailanda, in exclusivitate pentru EXPLOZIV-NEWS, lui Viktor Bout: „Între 2001 şi 2004, echipaje româneşti, cu ok-ul lui Traian Basescu, cu care declar ca sunt prieten si am avut si am raporturi de afaceri, au zburat în Africa pentru una dintre companiile mele, Jetline. Jetline şi echipajele româneşti au transportat arme în zone de conflict ale Africii” (NOTA REDACTIEI: informaţiile date corespondentului nostru de la Washington, Roberth Horvath, de catre Bout, despre cărăuşia cu arme, Made in Romania, spre mai multe state africane sunt confirmate, sub protecţia anonimatului, de un avertizor din SPP, care a participat la aceste acţiuni în Africa. Bout a mai declarat, pentru Exploziv-News, ca „zeci de români, personal navigant şi tehnic al companiei militare româneşti ROMAVIA au deservit avioanele mele: BAC 1-11 (cu indicativele P4-JLB, P4-CBH, VP-BBA şi 3C-QRF) şi un Boeing 727, cu înregistrarea P4-JLI”. De asemnea, Bout a mai afirmat ca „banii ii viram personal, lui Traian Basescu, in conturi pe numele sau, la Victoriabank”. (NOTA REDACTIEI: Victor Bout este actionar, prin firmele Aerocom si Renan, la Victoriabank, cele doua firme fiind acuzate, in rapoartele ONU, de vanzari ilegale de armament in Balcani si in Africa. Alaturi de generalul Bout, mai detin actiuni la Victoriabank: Alpha Bank din Bucuresti, Romania-12%, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) 15% si o structura financiara creata de BERD, numita Danube Fund-23%, actiuni vandute urmatoarelor firme: Atrium Ltd cu sediul in Belize, firma off-shore Financial Investments Corporation cu sediu in Scotia, firma Victoria Invest, care imparte acelasi sediu cu Petrom Moldova, firma Repcor Com cu sediul la Chisinau si firma Program Invest –detine 5,76 din actiuni la Victoriabank, dar are drept actionar majoritar firma Afes–M, care la randul sau are actionari mai multe firme, printre care doua sunt trecute pe lista neagra in rapoartele ONU, si anume Renan si Aerocom. La Aerocom actionar este directorul de la firma Afes–M, ambele avand aceasi adresa. Un alt actionar de la Aerocom este Bruma Vladimir, care este si administrator al firmei Verelcom. O alta componenta a Verelcom este Eristal Prim, care e tot actionara la Afes M. Firma Verelcom isi are sediul pe str. Tricolorului nr.42, din Chisinau avand acelasi sediu cu firma–mama Program–Invest). Viktor Bout i-a dezvaluit corespondentului nostru Roberth Horvath intreaga poveste a contrabandei cu arme si implicarea actualului presedinte al Romaniei: „In 1995, am infiintat Trans Aviation Network Group, o ramificatie a companiei “Air Service Charter” cu sediul in Belgia, si cu baza la Sharjah, in Emiratele Arabe. Am achizitionat un avion Boeing 707, inmatriculat in Liberia, cu care am inceput sa transport armament din Romania. Pe Traian basescu l-am cunoscut in anul 1985, in cadrul unei alte operatiuni, dar atunci colaboram cu regimul comunist de la Bucuresti, iar Basescu era unul dintre sefii operatiunii „Stele”, investit de Ceausescu. In 1996, prin “Sky Air” (o alta derivata din firma-mama “Air Service Charter”) am transportate, cu Boeing 707 inmatriculat cu indicativul EL-JNS, pistoale mitraliera AK-47 din Bulgaria, catre Kigali, Rwanda.Avionul companiei mele“Sky Air” au fost „garate”, din ordinul lui Traian Basescu, pe platforma militara a Aeroportului Otopeni, la Baza Militara UM 19062 – Baza Sud. Toate zborurile se faceau cu ok-ul dat de ROMARM, ROMTEHNICA, SRI si SIE”. Teroristul mai spune ca: „Un director al ROMTEHNICA s-a opus, dar a fost eliminat. Personal nu am avut implicare in asasinarea lui, s-a ocupat de asta partea romana, a fost asasinat impreuna cu sotia sa in apartamentul in care locuiau”.

    ATENTIUNE

    Despre conexiunea mortii Bout – Basescu, chiar consultantul de specialitate al Exploziv-News, Valentin Vasilescu, vine cu precizari incriminatorii. Declaraţia lui Valentin Vasilescu, fostul comandant al aeroportului militar Otopeni, fost deputat de Bucureşti, dată recent într-o bază aeriană secretă a SUA, în faţa unor ofiţeri de rang înalt ai FBI, împreună cu declaraţia pe care CIA i-a luat-o, în arest, asociatului lui Semion Mogilevich (cel cu ajutorul căruia Traian Băsescu a trimis în Columbia, către gruparea teroristă FARC, atât rachete sol-aer IGLA-S24, fabricate in România, cât şi o cantitate impresionantă de „bombă murdară”, cum este numit pe piaţa neagră, uraniul) este adevăratul motiv al vizitei-fulger, la Cotroceni, al şefului CIA, L. Panetta. Informaţia a fost confirmată şi ne-a parvenit din trei surse: 1. de la generalul US Army, Michael Hayden, pentru corespondentul nostru la Washington – Robert Horvath, reporter al Agenţiei Nippon Press, 2. de la Brian Lutz, ataşat al U.S. Secret Service (Ambasada Statelor Unite la Bucureşti), pentru Exploziv-News, 3. de către însuşi Panetta lui Colin Brayton, jurnalist la The Morning News, SUA, de asemenea corespondent special al Exploziv-News. Pe de altă parte, şi arestarea recentă a generalului israelian de origine română, Shimon Nahor (un alt important pion al lui Băsescu în traficul cu armament către terorişti), care a dat declaraţii complete referitoare la implicarea preşedintelui României în Reţeaua Morţii a lui Bout, a aprins spiritele la Washington DC, şeful CIA spunându-i, la întâlnirea de ieri de la Cotroceni, lui Traian Băsescu (sursa: un oficial SIE prezent la întâlnire): „SUA nu admite un al doilea Ceauşescu în România!”. El a lăsat să se înţeleagă că Băsescu face obiectul unor ample investigaţii în Statele Unite, dar şi Rusia, şi că pentru infracţiunile de sprijinire a grupărilor teroriste ale lumii prin furnizarea de armament, pedeapsa este scaunul electric. Va urma.

    Simona FICA (Exploziv-NEWS), Roberth HORVATH (Nipon PRESS), Colin BRAYTON (The Morning NEWS)

  36. Domnule Voiculescu
    Fara probe nu va consider vinovat.
    Dar aveti datoria morala si profesionala de
    a raspunde pe acest blog

    DECE CASETA PREDATA ANTENEI 3 DE CATRE DIR AEROPORTULUI
    OTOPENI VASILESCU IN
    CARE PRESEDINTELE ACTUAL VORBESTE DE ARME CATRE
    AL QAEDA
    NU A FOST TRIMISA AMBASADEI SUA
    SAU AUTORITATILOR ROMANESTI ?

    Explicatia va disculpa iar tacerea va inculpa.

  37. In atentia domnului
    Voiculescu

    UN EROU AL ARMATEI ROMANE…UN PILOT DE ELITA
    VICTIMA A REGIMULUI BASESCU
    Valentin Vasilescu este unul din eroii mei. Nu l-am cunoscut personal
    dar a-si fi mandru de a avea aceasta ocazie. Un om de exceptie si un pilot
    de elita.

    Valentin Vasilescu, comandant adjunct al Aeroportului Otopeni în 1998, anul „Ţigaretei II”, a câştigat definitiv pe 30 ianuarie 2014, la ÎCCJ, procesul cu Statul român, care trebuie să-i plătească 358.000 lei – daune şi despăgubiri pentru durata excesivă a procesului în care a fost târât.
    Colonelul Arthur Dumitrescu, din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea Militară de Apel, a dispus arestarea lui Vasilescu în 1998. De atunci au urmat 10 ani în care lui Valentin Vasilescu i-a fost distrusă cariera, sănătatea şi a fost hăituit în interogatorii şi anchete.

    În 2009, Valentin Vasilescu a fost declarat nevinovat în procesul „Ţigareta II”.

    La insistentele mele autoritatile americane l-au adus pe sest in SUA,
    Declaratiile lui au fost uzitate in procesul Bout si uzitate in viitorul
    proces Basescu. Un alt ” NEGUSTOR AL MORTII “
    A fost intrebat .
    Unde este inregistrarea cu Basescu.
    Am predat-o la Antena 3…..caz musamalizat.

  38. CINEASTUL SE ADRESEAZA ECONOMISTULUI !

    DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM BASESCU va sta la dispozitie.

    Dar nu a-l veti cere niciodata. Aveti nevoie de subiecte la Antena 3

    Prima data am auzit de Voiculescu cu ocazia scandalului ICR New York creiat de mine …..prin trimeterea politiei americane la aceasta institutie anti culturala si anti romaneasca.
    Omul meu de legatura a fost Andrei Badin. Acesta a aratat la Antena 3 fotografiile facute de mine cu ocaziia descinderii facand deasemenea cunoscut publicului romanesc amploarea dementei culturale Basescu…Patapievici.

    Continuind cercetarile am descoperit ca autorul expozitie cu pricina este OMAR AMBAKY , CETATEAN IRAKIAN castigator al expozitiei mondiale antisemite organizate de Teheran…romanii fiind doar diversiunea.
    FBI a intrat pe fir.
    Sectia Romana a Departamentului de stat a facut o plangere la adresa guverului iar Anti Defamation League a trimes o nota de protest guvernului Roman. Ancheta americana a stabilit ca banii proveneau
    din Arabia Saudita iar sprijinul logistic era asigurat de SIE care isi are sediul in aceiasi cladire de 16 etaje a diplomatiei securiste New York.
    Scandalul international putea sa insemne sfarsitul regimului Basescu.
    Pentru a salva regimul Basescu a intervenit ….Dan Voiculescu ?
    …..Spre surprinderea mea primesc un telefon de la Andrei Badin care m-a anuntat sec ca Antena 3 nu mai este interesata de Scandalul ICR New York.
    La insistenta mea acesta mi-a spus ca ordinul este clar si vine de la seful cel mare….Voiculescu. Poate a mintit. Poate a rostit adevarul,
    Imediat serviciile au instaurat conspiratia tacerii. Antena 3 nu a mai scos niciun piuit. Tacere mormantala
    Aceaiasi conspiratie a tacerii continua si azi.
    Autoritatile americane ma intreaba care este reactia opozitiei si a presei in legatura cu DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM TRAIAN BASESCU REMIS CATRE FBI .
    Paradoxal singura reactie vine din partea Cotrocenilor
    care a trmis 4 consilieri in civil la New York. Discutia cu mine a avut loc la Consulatul Romaniei NY .Fiind un om de specialitate va asigur ca conversatia a fost transmisa prin satelit direct la Bucuresti.
    Am avut astfel ocazia sa ma adresez in direct Presedintelui Basescu.
    Revin la Voiculescu.
    Faptul ca Antena 3 este impotriva mogulului nu inseamna nimic.
    In aceste zile Basescu imbraca haina nationalimului si a luptei de clasa. Foloseste ura romanilor impotriva celor bogati si mogulul este tinta preferata si perfecta.
    De altfel datorita diversiunii mogulilor a castigat ultimele alegeri.
    Voiculescu cu acele-si arme l-a creiat pe Ponta.
    Un om satajat si santajabil de rusi.
    Sper ca economistul sa nu mai joace o carte gresita impotriva intereselor
    romanilor si a occidentului.
    Vantul nu mai bate dela rasarit si……………..este priculos mai ale daca purtati
    pantaloni albi de vara.

  39. Va rog a nu cenzura. Degeaba…..adevarul…….

    The White House
    1600 Pennsylvania Avenue
    Washington, DC

    PRESEDINTELE S.U.A
    STIMATE DOMN OBAMA

    Fragment
    ……………………………………………
    ………………………………..
    Exista o lege speciala pt catastrofe aviatice, semnata in 2012 de catre primul ministru al Romaniei Ponta si ministrul apararii Dusa, in care unitatile speciale se pot ridica de la sol cand se anunta o catastrofa aviatica in care sunt implicati militari romani, fara hotarirea unei comisii speciale. O astfel de unitate de salvare exista la Campia Turzii, dotata cu elicopter, franghii, parasutisti si chiar scafandri. Acest elicopter a fost pregatit si gata de decolare si a fost oprit de Dusa ca nefiind necesara interventia la ordinul lui Ponta.
    Aceasta unitate este creiata de sistemul NATO.
    Tinand seama ca Ponta a ordonat neparticiparea la operatiunile de salvare merita
    atentua dumneavoastra si deschiderea unei anchete sub auspiciile NATO bazat pe
    tratatul strategic romano-american.
    Culpa lui Dusa este imensa si de netagaduit sub doua aspecte: una dintre victime era militar roman, gasirea si salvarea acestuia era responsabilitatea si obligatia directa a ministrului apararii.
    Armata nu doar ca a avut capacitatea tehnica de a identifica in timp record locatia avionului prabusit dar si capacitatea tehnica de a ajunge acolo in timp util.
    Mentionez ca un helicopter de la aceasta baza a fost intors din aer desi in avionul cazut era
    un ofiter al armatei romane cu gradul de sublocotonent. …………………………….
    …………………………………………………………………..
    Tinand seama ca Romania este o tara
    NATO aliata cu SUA o asemenea atitudine vadit criminala….nu trebuie acceptata de dumneavoastra . Astept o interventie de urgenta.
    Domnule Presedinte Obama
    Astept de la dumneavoastra sa luati masuri impotriva unui guvern criminal spre
    binele poporului roman si a interesului comun.
    O ancheta NATO este absolut necesara in regim de urgenta.
    Cu tot respectul cuvenit

    Robert Horvath Deva
    Catatean SUA

    Presedinte
    DEVARTES STUDIO INTERNATIONAL

  40. MULTUMESC OANA STANCU !

    Victor Ponta călcat în picioare la Antena 3!
    Oana Stancu: Este insultător, încercați să ne prostiți ca și Traian Băsescu. Este rușinos ce faceți! Ministrul Justiţiei, “o moluscă”!

    Am trait si am vazut multe dar niciodata un imbecil ajuns prim ministru
    tratat asa cum merita….o jagardea

    Nu pot aprecia calitatea de jurnalist
    dar de un om adevarat DA !

    JOS PALARIA !
    Sper ca Varanul sa aprecieze prestatia dumneavoastra.

  41. PACEPA AL ATENTIONEAZA PE VOICULESCU !

    ” TE VOR LICHIDA

    ATENTIONEAZA AMBASADA SUA…..SI TE VOR SCAPA”

    Fragment

    R.H. V-am cunoscut prin regretatul scriitor si diplomat Aurel Dragos Munteanu.
    Mi-a fost cel mai bun prieten si confident. Inainte de moarte mi-a spus indirect ca a fost radiat. ” cand am deschis servieta m-am simtit rau ” Ce credeti ?

    Pacepa : Toti care cunosteau secretele revolutiei au fost lichidati. Dragos Munteanu , un dizident si un adevarat patriot stia prea multe despre revolutie si evenimentele ulterioare.

    R.H. Tacerea din Romania este mai mult decat suspecta. Despre moartea misterioasa a lui Dragos Munteanu nu se vorbeste nici macar in soapta. Desi un factor important al revolutiei numele lui a disparut complet.

    Pacepa : SCRIITORUL DRAGOS MUNTEANI A FOST LICHIDAT PENTRU CA STIA PREA MULTE. SUTE DE OAMENI MARTORI AI REVOLUTIEI AU FOST LICHIDATI . OARE CAND TOATE ACESTE CRIME VOR FI ADUSE LA LUMINA ?
    CAND CEI VINOVATI VOR FI PEDEPSITI ?

    R.H. Afirmatia este de o gravitate deosebita.

    ……..
    ………
    R.H. Spuneti ca cel mai apropiat prieten de-al meu Aurel Dragos Munteanu a fost lichidat pentru ca stia prea multe. Dati un exemplu.

    Pacepa : În prima sedinta a Frontului Salvarii Nationale, Iliescu a chemat la telefon pe liderul sovietic Mihail Gorbaciov spre a-i „raporta stadiul evenimentelor. Regretatul ambasador Aurel Dragos Munteanu, care a fost de asemenea dizident politic în anii lui Ceausescu si unul din liderii rascoalei din decembrie 1989, dupa care a cerut azil politic în SUA, mi-a confirmat ca aceasta convorbire telefonica a avut într-adevar loc.

    R.H . Revin la Dan Voiculescu.. La Romania TV am declarat ca acesta nu va fi pedepsit niciodata in Romania.
    http://www.rtv.net/dan-voiculescu-l-a-dat-in-judecata-pe-jurnalistul-robert-horvarth_74706.html
    Tocmai de aceia l-am introdus in perimetrul legii americane. Banii CIA trimisi pentru armele
    rusesti, ultima tehnologie , datorita revolutiei nu au mai ajuns la Ceausescu. Prin lichidarea
    lui Marin Ceausescu banii au intrat in buzunarul lui Voiculescu. Nu am facut un secret ca l-am denuntal la FBI.

    MIHAI PACEPA : DAN VOICULESCU VA FI ARESTAT SI LICHIDAT IN INCHISOARE.
    SE REALIZEAZA PERICOLUL CA ACESTA SA AJUNGA IN MANA AMERICANILOR.
    STIE PREA MULTE. ACEASTA ESTE OPINIA MEA SI A SPECIALISTILOR CU CARE M-AM
    COSULTAT. SUNT SI ALTE VARIANTE….

    SPER SA CEARA SPRIJINUL AMBASADEI SUA
    ….VA VORBII…..SI VA SCAPA ……………………………………….

  42. ULTIMA ORA :
    ASOCIATIA RUDELOR VICTIMELOR ATACULUI 9/11 AL DA
    IN JUDECATA PE
    PRESEDINTELE ROMANIEI
    TRAIAN BASESCU !

    SPECIALA ATENTIE : ULUITOR , CUTREMURATOR.REVOLTATOR
    BASESCU A ELIBERAT ECHIPA DE REZERVA A ATACULUI DE LA 9/11

    entru atacul asupra World Trade Center sa pregatit o echipa de rezerva. Iata ce declara directorul SRI imediat dupa atacul de la 11 septembrie : Există cetăţeni bănuiţi de legături cu organizaţii teroriste în România, dar nu-i pot nominaliza. Au fost expulzate deja 70 de persoane în ultimul an. Am primit înştiinţări în legătură cu posibilele persoane de pe teritoriul României care ar fi bănuite, ca ca participând la atacul terorist din 11 septembrie, Ancheta se derulează” ECHIPA TERORISTA 9/11 DIN ROMANIA
Seful teroristilor Khaled Matar s-a născut în 14 octombrie 1961, în oraşul Rafah din regiunea Gaza, Israel. A venit în România la sfârşitul anilor ‘70, cu paşaport egiptean. 
A urmat un timp Facultatea de Drept din Cluj. Un văr de-al său a fost şeful serviciului secret al lui Yasser Arafat pentru fâşia Gaza. În ciuda eşecului de la universitate, Matar n-a renunţat la ideea de a înfiinţa o SCOALA DE PILOTAJ SI deschiderea unei TABERE DE ANTRENAMENT AL AL QUEDA de antrenament in Muntii Fagaras .ERA UN PILOT DE INALTA CLASA URMAND CURSURI DE PILOTAJ IN LIBIA LUI GADAFFI. Sedeplasează periodic în vestul ţării, de unde trimite bani în străinătate, 
CALATORESTE IN EGIPT SI EMIRATELE ARABE. IN AFGANISTAN CUNOASTE PE BEN LADEN UNDE PRIMESTE INSTRUCTIUNI. Intors in Romaniase mută la Bucureşti, de unde falsifică diverse acte pentru a trimite teroristi arabi în SUA, prin intermediul firmei sale; DE SI URMARIT ZILNIC DE SRI ESTE LASAT SA “FUGA’ IN USA. Este cautat in USA DE FBI Directoarea FBI pentru România, Gabrielle Berger, sa ocupat de acest caz.
    ATENTIE ! ATENTIE ! ATENTIE !
    INTELEGERE SECRETA BASESCU -AL QUEDA
    Documentele in araba reliefeaza faptul ca exista o intelegere secreta intre serviciile romanest, (din ordinul Presedintelui Romaniei Traian Basescu )si fiecare organizatie terorista in parte. Intelegerea a fost “parafata” de ofiteri superiori ARABI, ramasi in serviciile secrete romanesti depe vremea lui Ceausescu. Desi intelegerile difera de la organizatie la alta, ideia de baza este urmatoare. TERORISTII ARABI SUNT ELIBERATI SI EXPULZATI DIN ROMANIA PE 15 ANI IN SCHIMBUL PROMISIUNII DE A NU ORGANIZA ACTIUNI TERORISTE PE TERITORIUL ROMANIE,
    In acest fel au fost eliberati unii din cei mai importanti teroristi Al QUEDA aflati la conducerea organizatiei. Sursele MAE vorbesc de expulzarea 2043 de “cetateni arabi” doar in cursul anului trecut. Se merge atat de departe incat romani atrasi in mrejele idiologiei islamice se bucura de acelasi privilegiu. Cu alte cuvinte Romania este printre putinele tari din lume unde celulele teroriste activeaza nestingherite, si dupa un filaj de un an doi sunt eliberati, fiind gata sa aduca moarte si distrugere in alte parti de lume ,preferabil SUA sI Europa Occidentala.
    Pentruca aceste fapte reale depasesc orice limita a credibilului invit scepticii sa deschida una din cele mai importante reviste americane specializate si sa citeasca articolul Arab Terrorists In Romania http://www.globalpolitician.com/21265-romania
    Purtătorul de cuvânt al Secret Serviciului Român de Informaţii (SRI) a declarat că membrii unei celule de terorişti al-Qaeda au fost expulzaţi din ţară, şi a interzis să intre România în următorii 15 de ani. Această operaţiune a avut loc după doi ani de supraveghere a acestei celule.
    Membrii grupului au venit în România în calitate de studenţi. Scopul lor a fost să atragă musulmanii arabi sau de a deveni atentatori sinucigaşi, luptători jihad sau să sprijine în orice alt mod a ideologiei Al Qaeda.
    Liderul celulei AL QUEDA era un cetăţean saudit, Musaab Ahmed Mohamed Mujalli, antrenat într-o tabără teroriste afgane în ‘90…….. Unii dintre cele mai cunoscuti oamenilor de afaceri arabi din România sunt acuzati de finanţare a activităţilor teroriste în Gaza, Cisiordania, Liban şi Irak “. Despre intelegerea BASESCU – AL QUEDA au aparut informatii in urmatoarele publicatii.The Wall Street Journal, The Washington Times, World Security Network (WSN), World Press, Yemen Times .
    Pe linga documentele descrise pe masa lui Obama apare un document terminal pentru Basescu si regimul sau. Iata un raport CIA : Cazul cel mai uluitor este cel al timisoreanului Ioan Lesch. Acesta intentiona sa-si lase autoturismul intr-un loc aglomerat din Timisoara, sa-l inchida ermetic si apoi sa dea drumul gazului din butelii. . Explozia, ar fi provocat un adevarat carnagiu..” Pe parcursul monitorizarii, au fost obtinute date privind intentiile lui Lesch Florin Ioan de a comite atentate teroriste impotriva unor baze militare americane infiintate in Romania, Iata ce declara Traian Basescu.“Sa nu credeti ca suntem la prima situatie in care ar exista la unii cetateni, in mod deosebit straini, tentatia de a evalua posibilitatile organizarii unor atentate pe teritoriul Romaniei. Practica noastra este: la suspiciune, expulzare si mai discutam peste 15 ani”, a declarat Basescu.

  43. O LOVITURA NAUCITOARE PENTRU BASESCU SI CLICA
    LUI !

    DECE L-AM DENUNTAT PE VOLODYA LA FBI SI
    SERVICIUL DE EMIGRATIE SUA .

    Tismăneanu a intrat in SUA cu un paşaport şi un nume fals!

    Un cititor, Robert Horvath Deva, a postat la un articol semnat de Gabriel Andreescu publicat zilele trecute pe pe cotidianul.ro o sesizare trimisă președintelui Romaniei și Ambasadei SUA la București în care sesizează un lucru de necrezut. Că lui Vladimir Tismăneanu i-au fost refuzate cererile de azil politic atît de Franța cît și de SUA. In cele din urmă, Vladimir Tismăneanu ar fi intrat în SUA cu un pașaport fals, venind din Venezuela. Iată textul postat la comentariile articolului semnat de Gabriel Andreescu:

    „AMBASADA ROMANIEI IN SUA!
 Ministru Consilier
 Domnule Cristian Gaginsky Vă rog trimiteti Presedintelui Romniei acest document. Presedintele Romaniei Traian Basescu! Excelenta !Trimit atentiei dumneavoastra un memoriu cu o importanta deosebita. El reliefeaza pentru prima data faptul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane. Surse absolut sigure documenteaza faptul ca infiltrarea s-a produs sub un nume fals cu un pasaport fals . In consecinta, va adresez rugamintea de a deschide de urgenta o ancheta la nivel prezidential. Mentionez ca în calitate de cetatean american am cerut o ancheta organizatilor de investigatie si de emigratie a SUA. O copie a acesteui document a fost trimisa Ambasadei SUA de la Bucuresti. Va rog a confirma primirea memoriul si numarul de inregistrare. Robert Horvath-Deva, cineast USA DESCHIDETI:… editat*devanewyork.*editat**editat*)

    DESCONSPIRAREA AGENTULUI VLADIMIR TISMANEANU

    Actiunea de infiltrare a Europei Libere cunoscuta sub numele de cod Cain a fost o actiune bilaterala a securitatii romane ( Unitatea 0617 din Directia 2 DDS spionaj ) -Brigazile Rosii Intenationale format din fosti luptatori ai razboiului civil din Spania ( controlat de NKVD ) – Partidul Comunist Spaniol. Cordonarea s-a facut zilnic prin mesajele codificate al postului de radio Pirinei in limba spaniola,cu sediul la Bucuresti. Documente despre aceasta actiune pot fi gasite in arhivele sectiei internationale a PCR. In Septembrie 1981 Gizela Vass sefa sectiei deschide un pasaport cu o viza turistica unica pe numele Vladimir Tismaneanu cu dreptul de a vizita toate tarile din vestul Europei. Ajuns cu mama sa in Franta vorbeste la Europa Libera impotriva dictatorului Ceausescu si a familiei sale. In curand actiunea de infiltrare intra pe linia moarta. Cererea sa de azil politic in Franta este respinsa ca si cea de intrare in SUA . Intrand in filajul serviciului francez si a celui american agentul Volodea se ascunde sau calatoreste în vestul european cu un pasaport fals, timp de 4 ani de zile. (Ceausescu avea la dispozitie cinci sute de paşapoarte în alb, originale, obţinute de comuniştii lui care lucrau în poliţia spaniolă.). Dupa patru ani situatia devenise disperata. Nu se putea intoarce in Romania, avea interdictia de a sta in Franta….etc. Cazul este transferat serviciului cubanez. Conform documentelor, Tismaneanu a sosit in SUA, prin Philadelphia, la 1 octombrie 1985, dupa ce i s-a refuzat a viza de intrare in SUA. Brigazile Rosii Internationale l-au ajutat sa plece in Venezuela, dupa ce i s-a refuzat initial viza de intrare in SUA. De abia in 1985 serviciile roman si sovietic si-au realizat scopul. Sa organizat o casatorie cu o cetateanca romana americana de care a divortat curand. Pentru a intra in SUA agentului Volodya i sa creat o noua biografie, i sa dat un nou nume si un nou pasaport. PASAPORTUL DE INTRARE IN USA POARTA NUMELE VLADIMIR TISMANETKY SI ESTE DIFERIT DE CEL PE NUMELE VLADIMIR TISMANEANU CU CARE A PLECAT DIN ROMANIA. AM LUAT CUNOSTINTA DE ACEST LUCRU FIIND PRIETEN CU FOSTA SOTIE A LUI VOLODEA PE NUME TAMARA TISMANESKY CU CARE AM FOST CHIAR VECINI CU MAI MULTI ANI IN URMA. DOAMNA TISMANETKY ESTE UN TALENTAT ARTIST CARE PREDA ILUSTRATIA DE MODA LA FIT NEW YORK. DANSA A PRECIZAT CA A PRELUAT ACEST NUME PRIN CASATORIE. Orice comentariu in plus este de prisos, agentul Volodya fiind desconspirat.

    Robert Horvath DEVA

  44. IN LIPSA CENZURII VOI POVESTII MINUT CU MINUT
    CUM AM DENUNTAT UN SPION A LUI PUTIN
    CARE ACTIONEAZA IN SUA.

    VA ROG SA STATI PE SCAUNE SA NU CADETI PE SPATE.
    Scurt fragment
    „In camera erau mai mult de 10 persoane. Mi s-a intins o foaie de hartie
    si mi s-a spus sa scriu numele spionului fara sa-i pronunt vreodata numele
    real..
    Apoi am ramas singur cu un agent.
    Cand l-am intrebat de nume. Mi-a raspuns sec
    – Noi nu avem nume….. „

  45. DOCUMENT AMERICAN DECLASIFICAT :

    BASESCU ESTE AGENT KGB
    Departamentul anti-KGB i-a cerut lui Ceauşescu arestarea lui Băsescu.

    Doc. 43766.

    După accesele de independenţă faţă de Moscova ale lui Nicolae Ceauşescu din 1968 (lucru de netolerat de Kremlin), URSS a pus la cale schimbarea acestuia cu un conducător fidel Moscovei şi repunerea României în sfera de influenţă directă sovietică. Planul întocmit de KGB s-a numit „Dniestr“ (Nistru). A ţinut piept Moscovei doar UM 0110, divizia anti-KGB, o divizie ultra-secretă a Securităţii.

    Ceauşescu a creat propria Securitate, UM 0920/A, devenită apoi UM 0110. O divizie secretă, aparte de restul DSS (Departamentul Securităţii Statului). Era secretă chiar şi faţă de DSS, care nu ştia nici măcar care sînt agenţii şi nici unde este sediul. UM 0110 şi-a făcut bine treaba, avînd în arhivă detalii despre reţeaua KGB în România, numele sovieticilor de legătură şi numele agenţilor sovietici din România.

    Amiralul Gheorghe Anghelescu, ca şef al Marinei Comerciale, era şeful lui Traian Băsescu, comandantul navei Biruinţa. Între 1987-1989, Silviu Predoiu, ofiţer sub acoperire DIE, este trimis la Anvers, ca reprezentant comercial, avînd biroul alăturat de cel al lui Traian Băsescu. Mentorii tripletei Traian Băsescu – Gheorghe Marin – Silviu Predoiu sînt suspectaţi sau au fost urmăriţi ca agenţi sovietici/ruşi. Vasile Ionel era în grupul „Corbii“ (Iliescu – Militaru). Gheorghe Anghelescu era urmărit de UM 0110 Biroul Constanţa, Adrian Isac a fost în atenţia UM 0195, Gheorghe Fulga era urmărit de UM 0110 Biroul Braşov, Mihai Caraman era în atenţia UM 0195, iar Petre Roman era în atenţia 0544 (din cadrul DIE).

    Mai trebuie adăugat că Silviu Predoiu a fost numit în 1992 de Ion Iliescu, la propunerea lui Gheorghe Fulga, în postul de director al Direcţiei Generale de Securitate a SIE. CIA a semnalat faptul că Adrian Isac a colaborat neoficial cu Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei, agent al FSB, Serviciul Secret rus (continuatorul KGB). Traian Băsescu a fost pupilul, protejatul, favoritul agentului sovietic/rus Gh. Anghelescu. Acesta l-a racolat şi instruit pe Traian Băsescu în direcţia servirii intereselor ruse… Iată legătura lui Traian Băsescu cu FSB, Serviciul rus de Informaţii.
    …………………………………………………
    …………………………………..
    ………………
    Confidetial secret

    Băsescu a fost urmărit pas cu pas de agenţii lui Ceauşescu. S-a cerut arestarea lui. Ceauşescu a preferat continuarea filării pentru a prinde întreaga filieră, apoi a ezitat arestarea, de frica reacţiei ruseşti.

    ………………..
    Basescu este santajat si santajabil….

  46. MUSAMALIZAREA CAZULUI BASESCU !

    DECE ANTENA 3 TACE …..
    IN TIMP CE MEDIA MONDIALA NU TACE ?

    NOTA OFICIALA Ambasada Romaniei- Washington, DC. 
 Domnule Ambasador
    Va rog transmiteti guvernului pe care al reprezentati in calitate de ministru -consilier urmatorul document . Confirmati primirea si numarul de inregistrare.

    THE INTERPOL OFICFICE AT THE UNITED NATIONS
Dr Ulrich Kersten,
Special Representative to the United Nations

    Standard Today
    Viktor Bout in Roumania

    ATENTIE DOMNULE VOICULESCU N/A

    The following email about Viktor Bout was received from Valentin Vasilescu of Bucharest , Romania . It seems to be a reaction to an article that appeared in USA Today.
    The illegal connection between Romanian high rank political and military leaders with worldwide arms smuggling dealers especially Viktor Bout,.take a look on the left column of page wich contains a real story with a lot of original documents.

    I am glad to know my letter interest you. I am living in Bucharest Romania and I am not able to travel abroad. I have no job since 2004 year, when the Romanian Governement decided for me an interdiction for employment and I have no money. I am looking to help in a abuse case in Justice. In Romania we haven`t any Amnisty national section, in connection with worldwide groups. Nobody cares about abuses in Romania , this is the reason they can go on for longtime.

    I graduated Romanian AF Academy ( 1984 ), like pilot on fighter jet MIG-21. I graduated War College too in 1992, MD in Aeronautical Science. For me all start up in may 6-th 1998 when I was arrested at my job, in my office of asistant commander of Bucharest-Otopeni Int`l Airport, like an dangerous criminal. I successful passed the exam for a job in Bucharest Otopeni Int`l Airport in September 1996, like traffic controller on the ground ( marshaler). Step by step I received by exam the international licence of Ro.C.A.Authority the qualification of traffic controller-begginer, traffic controller and traffic controller-instructor. In October 1997 I was promoted by concurs in the job of assistant commander. This denomination means a coordinator for safety air traffic before the take of and after landing, taxiing and parking of aircraft
    First Question :
    Why was neccesary to send Viktor Bout one of his lieutenants to travel at Bucharest ?
    His business link with Romanian Governement in periode 1996-1999 was colonel Gigel BRATILOVEANU/ ROMTEHNICA. DIRECTOR A CAZACU.
    http://www.romtehnica.com.ro/
    http://www.romarm.ro/
    When his business was to illegal transfer of Romanian Governement weapons loaded on Bucharest-Otopeni military apron for almost hundred flights with destination DR Congo, Angola, Iran, Liberia, Sudan, Rwanda, Uganda etc. Now Mr. Bratiloveanu is in charge like comercial representative of Romanian Ambassy at Moskaw. He gave to V. Bout the memory stick with the price of Romanian surface-to-air missile systems for FARC guerrilas. (Columbia terorists)
    (BOUT WAS INDICTED-US COURT SOUTHERN DISTRICTOF NEW YORK- PENTRU TRIMITEREA DE ARME CATRE FARC SI TRANSMITEREA DE MATERIAL MILITAR TO AFRICA, SOUTH AMERICA AND MIDDLE EAST. nota R.H)
    http://moscova.mae.ro/index.php?lang=ro&id=13510
    Second Question :
    Are you ever hear about :
    Bout airplane registred in Moldova ER-75929 operated 73 flights of Romanian build smuglling weapons for Africa at military apron of Otopeni-Bucharest airport under Air Acvila ( RRM code ), a Romanian Department of Defense company.

    http://www.monitor.co.ug/artman/publish/news/UPDF_generals_linked_to_merchant_of_death.shtml

    http://i230.photobucket.com/albums/ee82/vasilescu_album/EL-JNS/22.jpg
    http://i230.photobucket.com/albums/ee82/vasilescu_album/EL-JNS/23.jpg
    http://i230.photobucket.com/albums/ee82/vasilescu_album/EL-JNS/24.jpg
    —————————————————————————————-
    Viktor Bout`s airplane IL-76 operating for AIR SOFIA, landed at Bucharest Otopeni. Overnight standing at military apron was necesary for Romanian secret services to load the romanian anti aircraft missilles for underembargo destination.
    At least 80-90 missiles, 24 L.R.; 6 M.R.T.S.; 2 complexe T.B. with few mobile components ( missile`s fuell is high toxic and corrosive, a reason to transport and storage separate; ansambly it only before the launching ). For deploy by air the 2 regiments of missile was planned at least 20 flights of wide body aircraft ( IL-76 or B-707 type ) of Viktor Bout`s companies and 6 flights using medium cargo aircraft ( AN-12 ). In 1996 was only 11 flights. In my page ( http://www.myspace.com/val2002 ) can see in adition the flight of February 21-st 1998 of Uzbekistan Airways ( UZB-3509/3510 ) operated by AN-12 registred UK-11639. The agreement of landing and overflight for this flight was eliberated by Ro Department of Defence-MApN ( Acord de survol nr. 00096/02.98 ). This document mention : the purpose of flight is to transport components of missiles wich property of Army Arsenal ( transporta componente de racheta din Arsenalul Armatei ). For high priority of this flight Romanian Air Force according the military schedule for Air Traffic Controller`s papers ( 8683 specify for special flights-cargo ). The destination of flight is wrong. Nobody find out this type of Romanian AA missiles in Uzbekistan Army or Azerbaidjan Army.The second flight was at March 1-st 1998. Boeing 707 ex-Santa Lucia`s
    Airways company first registered as J6-SLF, now re-registered in Liberia EL-JNS operated by Sky Air together with Air Atlantic Cargo property of US-Iranian Farhad Azima, aviation magnate and gun-runner, business partnership in Heavy Lift company with arms dealer Victor Bout.

    Only a few Romanian intelligence agencies covered import-export firms was involved in cigarettes smuggling on Bucharest airport and in frre zone of Agigea, Constanta port ( new and old ), for make money for support military training of Islamic organizations . This person start up his career like naval intelligence officer of a Middle East country. His partener in those firms was a Romanian Army general, appointed like the head of Guardia Financiare. In fact, the management of this network of undercovered firms belong to colonel GEORGE DUMITRESCU (ID serial DM no. 365850 ) active duty high rank officer of Brigada Antiterorista / SRI ( Homeland Romanian Inteligence Service ), who coordinate the arab citizen and his brothers activities . He was the person who signed all the documents of firm and I enclosed it in my attachement. His cousin, ex-personnel head of staff of Intelligence Academy in `90s years, was appointed colonel prosecutor of Military Panell. In all operations with cigarettes this network was supported by a general, the head of Economic Counter Intelligence division of SRI. This job was profitable for general, he multiply with thousands his official salary. Personel of SIE ( Foreign Intelligence Agency of Romania ) based in a Romanian Ambassy was responsible for fake documents necessary for commercial operations of the net. Accomlishing a superior order certainly.

    Best regards,
    Valentin Vasilescu, (by email), Bucharest , Romania ,

    VALENTIN VASILESCU A FOST „AJUTAT „= I S-A LUAT
    CASETA CU BASESCU !

    SI NICIODATA NU A MAI FOST INVITAT LA ANTENA 3
    IN SCHIMB A FOST INVITAT
    IN FATA PROCURORILOR AMERICANI !

  47. DOCUMENT
    CARE O VA CONDUCE PE
    DOAMNA KOVESI
    LA PUSCARIE

    EL A FOST TRANSMIS AZI VINERI 25 IULIE
    AMBASADEI SUA- BUCURESTI

    “Armamentul”, este cunoscut drept dosarul penal secret 628/D/P/2005 intocmit de DIICOT si clasat in 2010 din ordinul procurorului general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi. ……..,
    ……………………………………………..
    Intermediarul inchiria avioanele de la transportatorul aerian ( firmele paravan ale lui Viktor Bout ) care la rindul sau cerea ca documentatia privind utilizatorul final sa fie certificata de Yemen. Principalul contact din Yemen care a aranjat 20 sau 30 de contracte, semnate cu certificatele fictive, privind utilizatorul final, era un prieten de-al lui Omar Hayssam, ministrul apararii din Yemen, Abdul Malik al Seyani. Desi documentele pretindeau ca armele aveau destinatia “Yemen”, in realitate erau transportate direct in tari supuse embargoului international cu arme. Operaţiunile cu arme din Romania erau coordonate de israelianul Shimon Naor ( alias Simion Herscovici, caruia statul roman ii eliberase la data de 28.02.1994, un pasaport romanesc seria D. nr. 0398132, pe numele de Herscovici Sorin, nascut la data de 22.10.1949 in Galati ). Pe atunci se numea Sorin Simion Herscovici. La 18 ani s-a inrolat in marina israeliana si a luat parte la multe operatiuni, unele deosebit de spectaculoase, fiind avansat de trei ori la exceptional. In 1993 a revenit in Romania, unde a infiintat cateva firme specializate in intermedierea comertului cu armament provenit din tara noastra, dar si din cele vecine. In anturajul lui Nahor (Herşcovici) s-au aflat generalul Florentin Popa, sef al Direcţiei de înzestrare al MApN.
    Potrivit art. 8 si art. 25 din Regimul de zbor in spatiul aerian al Romaniei ( HCM 793/04.07.1974 ), numai MApN autorizeaza zboruri ale aeronavelor straine care transporta arme………
    ATENTIE

    Aeroportul Otopeni,
    niciun avion cu misiune specială nu decola fără acordul ministrului Transporturilor Traian Băsescu.

  48. EXTRADAREA DIRECTORULUI SIE T. MELESCANU CATRE SUA !

    CEL MAI MARE SCANDAL INTERNATIONAL DE LA REVOLUTIE.!
    SEFUL SERVICIULUI EXTERN INVOLVAT IN SUTE DE TRANSPORTURI
    CATRE IRAN, ORGANIZATII TERORISTE SI STATE SUB EMBARGOU ONU !

    NOTA OFICIALA

    Consulul General New York

    Am trimis prin Consulul Petrescu ambasadorului Romaniei in SUA urmatorul mesaj verbal.
    „Va caut telefonic de cateva zile pentru a va informa despre probleme
    importanta pentru securitatea nationala. Mi se repeta mereu ca nu exista nici o persoana oficiala in sediu.
    Acum cateva minute secretara a refuzat sa primeasca
    un mesaj sub 30 de secunde.
    Va informez de urgenta
    Sunt jurnalist de investigatii specilizat in terorism si transport de arme.
    Stiu ce vorbesc. ”

    T. Melescanu va fi extradat catre SUA

    „Bazez informatua din surse sigure. Un factor important este declaratia fostului
    director adjunc al Aeroportului Otopeni catre autoritatile judiciare americane.
    Dansul mentioneaza sute de transporturi de arme catre teroristi…..Melescanu avand calitatea de Ministru al Apararii Nationale.
    http://www.myspace.com/val2002
    Vedeti fotografia dansului cu specificarea
    TEODOR MELESCANU PREZENT PE AEROPORT IN TIMPUL OPERATIUNII
    DIN NOAPTEA DE 16.17.04 1998
    IMPREUNA CU MINISTRUL
    TRANSPORTURILOR TRAIAN BASESCU

    PREGATESC UN MEMORIU CATRE DICOT .

    Va rog sa ma contactati de urgenta
    Robert Horvath
    Devartes Film International Presedinte.

  49. UN HAIKU PENTRU VARAN
    trimis din Osaka de Jos.

    HAIKU
    este un gen de poezie japoneza cu formă fixă, tradiţional japoneză, alcătuită din 17 silabe repartizate pe 3 versuri ……

    „DACA NU-L BAGI
    RAPID
    LA PUSCARIE PE GOLAN

    AL VA TRIMETE EL

    PE VARAN „

  50. O SCRISOARE MAI VECHE…….Dar relativ actuala…..
    Wednesday, March 2, 2011

    DOCUMENT CIA: BASESCU SPION RUS!

    Marginalul colaborator Voiculescu comparat cu spionul servicilor romanesti si rusesti Traian Basescu.

    Domnule profesor Dan Voiculescu

    Sa admitem ca ati avut legaturi cu securitatea colaborarea dumneavoastra a fost benigna si marginala. Propaganda portocalie trebue contracarata prin documente.

    Basescu a facut spionaj militar si tehnologic impotriva NATO la Anvers. Un fapt putin cunoscut este faptul ca aici a fost urmarit pas cu pas de departamentul anti sovietic creiat de Ceausecu pentru legaturi evidente cu spionajul rus.
    Filmul meu Spionul Secolului va fi prezentat in toamna acestui an ca sa coincida cu procesul celebrului traficant de arme Victor Bout care a transportat arme romanesti in jurul lumii.
    La acest proces Basescu este chemat martor si in curand va figura ca inculpat. Conspiratia de a trimite rachete sol aer catre teroristii columbieni FARC cere o pedeapsa minima de de 30 de ani iar doborarea a helicoptere sau avioane SUA cu personal american cere automat pedeapsa capitala.
    Asigur publicul romanesc ca Presedintele Basescu are scaunul electric asigurat.
    Acest lucru este garantat prin faptul toate exporturile de arme conform legislatiei romanesti trebue sa poarte semnatura si aprobarea prezidentiala.

    Despre activitatea de spion a unui viitor presedinte a unei tari NATO sunt numeroase documente in arhivele olandeze , belgiene si a serviciului american care a monitorizat cu atentia serviciul romanesc.
    Serviciul olandez fiind responsabil in monitorizarea retelei din care a facut parte Basescu. Preluarea retelei de catre spionajul rusesc este coraborat de interviuriile mele cu defectori rusi si un agent dublu britanic care i-au cunoscut pe Basescu personal.

    Arhivele romanesti pot confirma filarea acestuia. Postez pentru cei interesati un document declasificat american pe aceasta tema.
    Deschideti ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    Repet comparand activitatea lui Voiculescu cu cea a lui Basescu este precum a compara o serbare la iarba verde cu …..cu al doilea razboi mondial.
    Antena 3 ar trebui sa acorde atentie activitatii de spionaj al Presedintelui Romaniei Traian Basescu.
    Romanii si americanii vor afla cu cine au deaface.

  51. Eu cu bercii şi „mondialii” am făcut bani grei . Lovele grubă .
    Mi-au băgat în pivnițe aici la mine la palat , la cotroceni (sălaşul meu) cam 150 de milioane de euro . Bani buni.
    M-am folosit de berci cât a fost cazul . Ei mi-au adus voturi , eu le-am furat banii.
    După care i-am aruncat în puşkării politice .
    Dupa modelul clasic al lui Omar Hayssam , teroristul . Şi el m-a îmbogățit ; m-a înfundat cu bani mulți .
    Eu aşa fac . Aceasta este metodologia mea . Ea este studiată şi foarte bine gândită . De specialişti calificați din anumite structuri de stat . Structuri de sekuritate . Care-l prigonesc pe om , îl spionează şi-i zdobesc viața . Şi îl distrug pe om , şi-i fura libertatea . Asta pentru ca românii nu au voie sa fie liberi , nu e necesar .
    În cazul în care Bercea şi familia nu-şi ține gura şi vorbeşte-n plus , atunci vor fi omorîți cu toții în închisori . Aşa , din întâmplare . Dar nu chiar din întâmplare …
    Pentru că este imperios şi categoric necesar ca să dispară orice urme ! Şi orişice dovezi.
    Se va face dacă îmi va fi util . Se va face pentru ca aşa am ordonat .
    Eu stiu ce fac
    Eu nu mă joc
    Eu sunt preşedinte şi mare personalitate .
    Regională , europeană şi internațională .
    Eu sunt sprijinit de cine trebuie .
    Eu sunt sprijinit de străini .
    Îi ştiți şi voi cu toții pe aceşti străini : sunt Ghiutănştainii , Bildărbergii . Nulandele şi alte arătări .
    Cu toții , „prietenii” românilor.

    Adică totul a fost aranjat dedinainte .

  52. Am fost tovarăş cu frate-miu la lovelele lui Bercea . M-am îndestulat . Adică eu am luat 75% .
    Fratele Mircea numai 25 % . Pentru că eu sunt preşedinte mi se cuvine să iau mai mult . Întotdeauna .

  53. Din pacate a pacalit milioane de romani cu atitudinea sa populista si a devenit presedintele tarii noastre.Sper ca in noiembrie romanii vor fi mai atenti si nu vor mai vota dupa primul impuls.

    Sentimentul de patriotism exista dar e amestecat de multe ori cu smecherie si badaranie.. :(

  54. Din pacate a pacalit milioane de romani cu atitudinea sa populista si a devenit presedintele tarii noastre.Sper ca in noiembrie romanii vor fi mai atenti si nu vor mai vota dupa primul impuls.

    Sentimentul de patriotism exista dar e amestecat de multe ori cu smecherie si badaranie.. :(

    Nu-i cunosc pe parintii lui t.basescu dar dupa caracterul fratelui sau si al lui am tras concluzia ca s-au facut multe greseli in educatia lor din primi 7 ani de-acasa, din nefericire pentru romani…

  55. eu Şerban , saḥīḥ ŞERBAN (cel autentic) vă prezint :

    -ZDROBENIA –

    Băsiştii sunt zdrobiți
    În toate cotețele lor fasciste , trădătoare , putrezite . Duşmane de om şi de popor.
    În troaca “evenimentară” , cea duhnid fetid a mortăciune băseskară şi-a zemuri de udroaică dezmățată şi plină de sifilis .
    A jeg de boți , andronici şi cristoi escroci şi criminali .

    Şi-n aialaltă , a lui tv-B1 , ce pute-a-kur de Andree-Poră .
    Şi-a sekurism cretin , fățarnic . De specie “Banciu” ; având sorginte homosexuală , de codău.

    Zdrobim şi ne-mpişăm şi în mizeria cea numită mincinos “Realitatea “.
    Loc de pazvanți , băsişti şi trădători de neam .
    Locul fățarnicului Guşă . Cel ce-a fugit de colo-pâna-colo ca o hienă . Trădând pe toți . Vânzându-şi morții , mama şi pe dumnezeu din ceruri.
    Prin locul acela viețuieşte şi Lavinia Şandru .
    Cea care e kurvă , pornografă şi notorie zoofilă.
    Această arătare întru-totul anormală : în vremurile când se zbânțuia “muncind” la Circ , ce credeți oare că făcea ? Droga şi instila animalele cu heroină şi alchool . În cel mai grețos şi obscen scop posibil : futarea cu ele !
    Făcea aceasta cu hiene , porci mistreți şi în special cu dihori .

    Îi mai strivim pe băseskari , precum se vede şi în vizuina trădătorului țigan , perfid … numit Turcescu .
    Licheaua țukălară cu iz clocit de sekurism băsist fățiş şi la vedere ! Spion şi sabotor şi “colonel” de contrabandă .
    “Elev” de ghiutănştaini , de iude şi pacepe.

    Nu mai vorbesc de Facebook , la “Sinteza zilei” !!! Loc unde postacii cei porci , schilozi , analfabeți şi băseskari nu prea se văd.
    Doar scherțăie anemic , jalnic , ascuțit , prosteşte ! Ca broaştele strivite . Ca viermii fără ochi.

    În toate aceste locuri vermina criminală fascistă şi băsistă , duşmană de om şi de popor e bine priponită . E înțărcată şi stă deja în patru labe . Cerşind smerit , slugarnic mile şi iertări.

    i-am zdrobit Noi , Poporul .

    cu umilință au contribuit următorii :

    Sfarmă Piatră
    Oana dash
    red wall
    moftronix
    jingson
    Leo dela Gheboaia.
    G arfield motanu
    Eusebia
    Brrr.
    Sulaina
    Lulu Țăran
    mirela.
    șmenaru.
    as.
    parazitu
    chi chi
    Gigi.
    juju
    TraiANUS BăsesCUR.
    Jim
    Mazeta
    Sorin
    BABA NOVAC.
    livia.
    [P@ndele]
    Pulălungă
    Orwell
    Albinuța Drăguța
    saḥīḥ ŞERBAN , cel autentic

    … şi alții . Mulți alții … mulți ca nisipul mării.
    Întru pieirea Duşmanilor Poporului Român
    încarnați de bestia mongolă , criminală şi fascistă ,
    de caiafa şi calpuzanul acestui neam
    de jupuitorul de români şi îmbuibătorul de străini
    de cel ce e trădar , tâlhar , tătar , jnapan şi ticălos
    de cel ce e slugău şi odăiaş abject de-americani şi ghiutănştaini
    de schingiuitorul copiilor şi batjocoritorul văduvelor şi-al bătrânilor
    de regele moşierilor şi prigonitorul săracilor
    de duşmanul poporului
    de Traian Băsescu .

    Blestem lui.
    Ocară lui.
    Ocnă lui.
    Zdrobenie lui.
    Şi moarte lui şi familiei lui.
    Amin.

    eu şi numai eu Şerban , saḥīḥ ŞERBAN (cel autentic) am scris toate acestea .
    Întru sfidarea şi marele dispreț al câinilor leproși , turbați şi băseskari .
    Rătăcitori anapoda pe-aici şi pretutindeni . Ca porcii .
    blestem lor , moarte lor . şi groapă . Tot lor.

  56. Stimate domnule Voiculescu, pentru ca ati facut o scurta trecere in revista a „jurnalistilor” care ii dau o mana de ajutor basescului in vasta sa actiune de subminare a Romaniei, va aduc in atentie, emisiunile oanei stanciulescu sau daca nu „apucati”, macar acelea in care este …invitat.Nu veti fi dezamagit! Aceea face exact acelasi lucru , sigur , mult mai sofisticat dar detectabil pentru un privitor atent.As include-o aici si pe „simpatica” dana grecu si, sa nu uit, cea cu voce de aur , maria coman.Aceste „fete”, fac la fel de mult rau ca si cei pe care ii citati, numai ca aceeia sunt „la vedere”….acestea sunt undercover.

    Probabil o sa va intrebati : dar ce treaba are maria? pai are! In conditiile in care denigrezi , zilnic, Parlamentul Romaniei, asimiland cazurile , statistic posibile , de derapaj cu totalitatea acestei „adunari”, apoi ce sa ne gandim noi, telespectatorii, sa ajungem la atitudinea lui hitler?sa le dam foc, cumva?

    Inchei, si va sugerez sa urmariti si stirile externe , comentariile externe ale postului meu , fost preferat, si o sa observati ca „micutii” fac exact, dar exact acelasi lucru ca si satana de la Cotroceni, cu o exceptie, badea, ca ma si mir de el, pana la urma.

    Deci, nimeni nu este nevinovat , ca sa zic asa, sa ne uitam bine la barna din ochiul nostru….nu strica….

    Cu stima.

  57. Băsistul …

    Tot ce-i băsist e criminal de stat şi țară
    Tot ce-i băsist este duşman de om
    Tot ce-i băsist e fiară rea şi prădătoare
    Cu gheare `nsângerate , cu ură de popor

    Tot ce-i băsist înşeală neamul şi-l trădează
    Tot ce-i băsist este spion netrebnic , sabotor
    Tot ce-i băsist este duşmanul nostru
    Duşman viclean de om şi de popor.

  58. @
    Redactia a inceput din noi sa cenzureze .
    Este un semn de …….
    Sper ca Varanul inca liber sa shimbe lucrurile.

    @ Dorin
    Cat timp ti-a trebuit sa construiesti propozitia de mai sus…’.
    simpla dar plina de adancime?

  59. Băsistul …

    Tot ce-i băsist e criminal de stat şi țară
    Tot ce-i băsist este duşman de om
    Tot ce-i băsist e fiară rea şi prădătoare
    Cu gheare `nsângerate , cu ură de popor

    Tot ce-i băsist înşeală neamul şi-l trădează
    Tot ce-i băsist este spion netrebnic , sabotor
    Tot ce-i băsist este tovarăş cu străinii
    Cu alți duşmani de om şi de popor.

    Tot ce-i băsist urzeşte , conspiră , ne fură cu străinul
    Tot ce-i băsist este caiafă , trântor , trădător
    Tot ce-i băsist este duşmanul nostru
    Duşman viclean de om şi de popor.

    Români : goniți şi alungați năpârcile , băsiştii
    Ai țării sadici criminali , prigonitori
    Să-i schilodiți , să-i sfărâmați , să-i faceți una cu pământul
    Pe-aceşti duşmani vicleni de om şi de popor.

  60. Gabriel Liiceanu
    Dizertație politică , filozofică şi intelectuală despre „noul” PNL .

    Eu sunt demult cu acest partid nou . Cu mult înainte de a se înființa oficial.
    Cei de acolo au toate calitățile apreciate în străinatate , la ġhiutănştaini.
    Ştiți , eu am facut spionaj şi sabotaj în contra României . Pentru ca s-o vând , s-o distrug . La rugămintea expresă a preşedintelui meu ; adică la ordinele lui , pentru că mă aflu în serviciu militar , comandat.
    Eu ca intelectual consacrat de Băsescu , deḍimpreună cu prietenii mei Pleşu , Patapievici , Mihaieş şi Cărtărescu vom merge până la moarte cu preşedintele nostru . Care este exceptional .
    Noi avem relații mari în Occident şi în America . Asta pentru că noi am făcut tot ce ni s-a spus şi n-am comentat niciodată . Am propăşit şi noi şi familiile noastre . Ne-am îndestulat .
    Acum noi avem de toate . Ducem o viață senină şi plină de belsug .
    Toata ziua suntem în străinătate , în plimbări . În misiuni , dar şi-n vilegiaturi . Totul este bine-înțeles plătit de cei pe care îi servim . O ducem bine . Suntem apreciati acolo unde trebuie .
    Ce ziceți , n-ați vrea şi voi ceilalți să fiți ca noi ? să nu mai aveți nicio grijă ? să vă umpleți de bani ?
    Dacă da , căutați-mă la sediu . La Humanitas , la editură . Vă voi spune ce să faceți şi cui trebuie să vă adresați . Cui să-i jurați credință pentru a vă îmbogăți şi voi , pentru a scăpa de griji .

    Semnează G. Liiceanu . Filozof , politician şi editor.
    ……..

  61. Il salut pe MARELE si GENIALUL SERBAN, distrugatorul Forumului EvZ si al blogului turcesco-colonelesc !!! PRAF II FACE !!!! Hiroshima, nu alta !!!

  62. Doamnelor si domnilor, vizitati forumul EvZ, ESTE PULBERE !!! Vizitati blogul turcesco-colonelesc, E PULBERE !!! Pe unde trece MARELE si GENIALUL SERBAN si cu MINE, se alege DISTRUGEREA, PRAFUL si NEANTUL de mijloacele de propaganda ale dictatorului si teroristului criminal basascu !!!!

  63. Domnule Voiculescu eu zic sa nu fiti ingrijorat si iata de ce:
    CAB a decis, achitandu-l pe inculpatul Borza Remus Adrian de conflictul de interese urmare caruia a obtinut un folos material direct in cuantum de cca 100.000 euro, ca orice administrator judiciar ajuns sa administreze averea unei debitoare aflate in proprietatea statului sa poata sa-si dea prin incredintare directa propriilor firme contracte fara numar.
    Daca CAB va condamna definitiv sau chiar in ultima dvs luare de cuvant puteti invoca aceasta achitare, avand in vedere ca daca instanta CAB l-a iertat pe Borza de acele fapte pe dvs pentru fapte in tot cazul nu la fel de limpezi chiar n-are cum sa judece cu dubla masura.
    Dar cum probabil dvs nu sunteti la fel de prieten cu domnul Victor Viorel Ponta al carui guvern i-a solicitat oficial judecatorului spagar Moldovan sa-l desemneze pe Borza administrator la Hidroelectrica burdusindu-i astfel conturile cu onorarii fabuloase si bonusuri de performanta din banii statului, atunci intr-adevar puteti avea motive serioase de ingrijorare.
    Si cum nici cu Basescu nu sunteti prieten iar Borza l-a uns si pe mariner legalizand toate actele aferente procedurilor de insolventa la notariatului Ioanei Basescu aveti probabil inca un motiv de ingrijorare.
    Ce sa-i faci domnule Voiculescu daca n-ati fost atat de prieten cu Ponta si Basescu cum este Borza acum aveti motive de ingrijorare.

  64. Shimon Nahor este prieten cu Radu Silaghi omul de casa al lui Borza Remus Adrian care l-a si uns director la Hidroserv SA.
    Iar Borza e omul de casa al premierului Victor Viorel Ponta si al lui Basescu in egala masura.
    Maestrul Andon are o carte de vizita a mea.
    Mie imi mor fetitele minore de foame din cauza abuzului lui Borza.
    Borza ma obliga si eu n-am mai vrut sa comit abuz in serviciu inventand prejudicii in rapoartele control intern pentru ca el sa aiba pretext sa denunte contracte sau sa le rezilieze amiabil interesul lui material direct fiind incasarea bonusului de cca 0,27% din valoarea ramasa neexecutata a contractelor respective.

  65. De ce Borza Remus Adrian si Agliceru Ovidiu nu au recuperat prejudiciile constatate in rapoartele de control intern mentionate in Planul de reorganizare nr 1960/11.06.2013 de la pag 209 la 218? Principalii prejudiciatori ale caror fapte le tainuiesc Borza si Agliceru sunt printre altii Zachia Dragos fost director general, Tirsi Constantin director SH Rm Valcea, Serban Vergiliu fost director SH Rm Valcea, Arman Nicolae director Hidroserv Curtea de Arges-fratele directoarei de resurse umane Stancu Ionela din Executiv, Trihenea Constantin fost director general, David Mihai jr fost director general, Oprea Traian fost director general, Popa Roxana Manager Departament Executiv, Mihail Stanculescu fost director general, Ivan Constantin fost director SH Curtea de Arges, Suhan Victor fost director Hidroserv Curtea de Arges, Metehoiu Constantin fost director SH Curtea de Arges, Tatuc Cornel fost director SH Slatina, Dinca Olteanu Marcel Manager Departament Juridic etc Ceea ce nu spune Administratorul Judiciar EuroInsol SPRL in Planul de reorganizare nr 1960/11.06.2013 este ca pagubirea SC Hidroelectrica SA se produsese deja prin platile partilor deja executate din contractele denuntate sau reziliate amiabil. Pagubirea s-a datorat atat solutiilor tehnice, inutil de costisitor adoptate prin proiectele tehnice, cat si preturilor mult peste pretul pietei ale produselor achizitionate si puse in opera.

  66. pe bune….numai pupincuristi sunt pe aici ?? adica basescu este vina pt toate sa inteleg ca bad ca tara asta este in raps fiindca exista basescu??ce ar fi sa il punem deoparte pe basescu si sa vedem ce a facut fiecare in parte inclusiv felix! cand va ajunge basescu la judecata va plati si el DAR pana atunci trebuie sa plateasca si ceilalti incusiv felix pt ce a facut ! daca postarea asta se va sterge ,fiindca nu este pro felix este clara mentalitatea celor care administreaza acest blog si directia in care vor sa influenteze cititorii fara sa mai punem in balanta libera exprimare si democratia in care oamenii ar trebui sa aiba libertatea de exprimare ! pana una alta dovezile impotriva lui felix sunt elocvente si clar omul trebuie sa infunde puscaria! adica o femeie de la tara daca fura o gaina infunda puscaria iar altii care au distrus o tara intreaga sa fie liberi?? nu cred ca este corect ! ca atare si el trebuie sa ajunga acolo unde ii este locul ! si da…daca basesescu va fi gasit vinovat si el trebuie sa mearga acolo! pana una alta el la alegeri a promis ca va face curatenie si iata ca din macar acest punct de vedere multi sunt acolo unde le este locul ! ce ar fi daca UNII care sunt asa de inversunati de zici ca primesc bani sa scoata la iveala si cele facute de felix si de backgroundul lui ,cv-ul lui politic real dinainte de 89′ , desigur asta ca sa nu zica lumea ca nu are curajul sa isi asume toate cele facute in comunism!!!! sunt curios sa vad cat va ramane postarea pe aici ??

  67. Serban.
    Consideri ca Varanul este de aur.
    Te refer la propriu sau la figurat ?
    Eu personal cred ca este la…..propriu.

  68. CĂTRE MEMBRII PARTIDULUI NAȚIONAL LIBERAL :

    Liberali !
    Distrugerea aliantei USL a fost un act de trădare premeditată a noastră , a poporului.
    Acest act samavolnic folosește unui singur om.
    Folosește dușmanului poporului , prădaciului României și chinuitorului acestei nații.
    Folosește aceluia ce e schingiuitorul copiiilor noștri şi batjocoritorul văduvelor şi-al bătrânilor noștri .
    Folosește lui BĂSESCU CRIMINAL MONGOL , CRIMINAL DE STAT și moșier.
    Este evident ca nedemnii voștri „președinți” , adică :
    ratatul , repetentul , cartoforul Antonescu ,
    încârdășit cu ăstalaltul , cu Iohannis ( nazist notoriu , cotarlă sabotoare și speculant de case și mai notoriu ) s-au înhăitat nevolnic la căruța sekurității băseskare .
    Trădând partidul vostru , trădându-ne pe noi , poporul . Vânzându-ne fascist , ca la talcioc !!!

    Liberali :
    Răsculați-vă împotriva acestor nemernici ! Scuipați-i drept în ochi !
    Părăsiți în masă partidul ! Sfidați-i pe vânduții , pe rapănii , pe spurkații și slugăii naziști , pestriți și „populari” ce-au năpădit liberalismul românesc !
    Refuzați să aduceți la îndeplinire hotărârile politice bălmăjite securistic de către băsiștii cei fățarnici , vânzători . Năimiții și numiții Blaga și Iohannis .

    Nu fiți complicii lor la acest act oribil , grotesc și gangsteresc.
    În schimb să-l sprijiniți pe Tăriceanu , să fiți cu el și-alăturea de el . Şi cu poporul !
    Acesta-i om serios , capabil . Nu derbedeu , nu trădător !
    E liberal adevărat din tată-n fiu , nu liftă băsekară ! Şi-n plus ne-a dovedit că știe să se lupte cu Băsescu .
    Nu mai puțin de 4 ani a umilit caiafa cea mongolă , moșierească , trădătoare !
    Cu fapta , nu cu vorba goală , mincinoasă !

    Liberali :
    Dacă-l sustineți pe neamțul detracat , fascist , numit Iohannis … atunci veți aduce jale și nenorocire multă României .
    Sunteți români . Și spuneți că sunteți liberali.
    Partidul vostru e partidul marelui Ionel Bratianu.
    Făuritorul României Mari și-al României moderne totodată.
    Fiți siguri că din ceruri acesta privește către voi.
    Fiți siguri că într-o bună zi veți răspunde cu rigoare pentru tot ce faceți.
    Dacă vietuiți ca leprele , veți primi ce merită leprele.
    Dacă însă veți fi oameni și români , veți binemerita.
    Şi pe pământ , și în eternitate.

    Depinde asta doar de voi ! DE VOI !

  69. pacat ca esti defect profund maestre….. nu stii prea multe,dar cate stii,le cunosti perfect ! Romania ar fi avut nevoie de ,,experienta,, dumitale. acum ai bani garla,nu ai pace cu tampeniile pe care le-ai facut ,chiar nu-ti ajungeau marafetii de te-ai bagat in tot felul de prostii ? mai trage de timp vreo 3 luni si gata te-ai scos ! o sa fie baiat mare presedinte,e tot ce poate fi mai frumos pentru matale. sa fii sanatos unchiule si bucura-te mai mult de familie,lasa manevrele,politica si jigodismul pentru altii..

  70. Varanele….nu e bine deloc, varanele!
    Io zic sa ma dai si pe mine in judecata! Bine….oricum nu scapi! Dar stii cum este…incerci si tu!
    Varanele, stii ca dupa ce ai intrat nu mai iesi, nu?!

  71. Atentionare
    Tinand seama ca blogul
    Intalnire cu Dan Voiculescu
    este inchis
    Nu ramane dechat sa incep prezentatea dosarului D.V
    Pe blogul paralel
    Intalnire cu Dan Voiculescu……La

    Bombe si documente inedite.
    Asesati blogul meu personal.

  72. Basescu se doreste lider mondial in disputa cu Barack Obama, Angela Merkel si Vladimir Putin fara a realiza cat de ridicol este, dar mai ales, ceea ce ne priveste pe toti, cat de mult rau poate face acestui popor.

    Basescu face parte din grupul de ORDINE MONDIALA nu degeaba un tatar a facut vizita lui PAPA LA ROMA

  73. Domnule Dan Voiculecu
    Doresc sa prezint pe blogul dumneavoastra un
    document uluitor.
    Theodor Melescanu este membru Al Queda .
    Este greu de crezut dar adevarat.
    Basescu avea toate informatiile cand la numit pe post.
    Deschide-Blogul de urgenta.
    Asigur intaietatea informatiei.

  74. = MARELE BLESTEM =
    întru prăbuşirea lui traian băsescu .

    Blestem şi moarte lui Traian Băsescu , Duşmanul Poporului.
    Blestem şi moarte stirpei lui şi neamului său.
    Blestem şi moarte slugilor , ciracilor şi adepților săi.
    Fie să le intre cancerele-n cărnuri.
    Fie să le putrezească plămânii.
    Fie să-i năpădească boli monstruoase , ciudate şi fără tratament.
    Fie ca hoiturile lor să fie azvârlite-afară din pământul țării , din gropile pe unde-or zace în putreziciune şi duhoare.
    Fie ca fiarele-cele-rele din pădurea groazei să sfâşie aceste leşuri strâmbe şi să-i împrăştie în patru zări ; aşa se va sfârşi nelegiurea lor.
    În viață şi în moarte , aşa să fie.
    În viață şi în moarte , să se-mplinească cele ce le-am zis.

    ~ ~ ~

  75. REDACTIE
    TOATE POSTARILE CARE POT DUCE PE BASESCU LA PUSCARIE
    SAU PE SCAUNUL ELECTRIC SUNT CENZURATE.
    EXTREM DE GRAV.
    NU RAMANE DECHAT SA MA ADRESEZ LUI
    DAN VOICULESCU
    PRIN ALTE CAI .

    FACE-TI PARTE DIN CONSPIRATIA DE SALVARE SAU ESTE VORBA
    DE NEATENTIE?

    PS
    Am trimes acum cateva minute o postare .
    denuntul meu catre FBI

    BASESCU & MELESCANU LEGATURI CU AL QUEDA SI BEN LADEN.
    Va rog sa-l postati urgent
    Nu este momentul sa va jucati cu cenzurarea.

    Pana la proba contrarie …..cu respect
    Robert.

  76. Spre cenzurare, banare, stergere etc

    Mesaje Ben Laden…..BASESCU, MELESCANU !
    INTERCEPTARI
    AMERICANE !
    Realitatea depaseste fictiunea.

    DOCUMENT DECLASIFICAT.
    Trimis Ambasadei SUA – Bucuresti

  77. ULTIMA ORA
    BASESCU SI MELESCANU SI-AU FUTUT NOROCUL !!!.

    SUNT CETATEAN SUA
    PRIN LEGE AMGASADA SUA TREBUIE SA RASPUNDA
    LA ATENTIONAREA MEA.

    LEGATURA MELESCANU – BASESCU
    prin mesagerul lui Ben Laden
    in vizita la Bucuresti

    Document oficial declasificat

  78. UN VIDEO DOCUMENT AL CRIMEI PONTA !

    UCIDEREA PROCURORULUI PANAIT ESTE DOCUMENTATA INTR-UN
    MATERIAL AL SERVICIILOR SECRETE ROMANESTI.

    ZIARISTUL AMERICAN ROBERT HORVATH SE ADRESEAZA SENATORULUI
    VALER MARIAN !

    Am primit din partea unui agent a serviciilor o desvaluire terminala la adresa
    primului ministru Ponta.
    In orice tara din lume s-ar deschde o ancheta si acest criminal
    ar fi trimis catre puscarie, pe viata.
    Se misca serviciile ? Sau exista doar o grupare rebela de adevarati profesionisti care s-au saturat sa fie pioni ai clasei politice. E greu de spus.
    Am trimis un memoriu senatorulu Valer Marian despre aceste desvaluiri.
    Acest om de bine un fost procuror, a inceput sa ancheteze crima lui Ponta.
    Sunt convins ca noile dovezi , absolut uluitoare a-i vor fi folositoare.
    Nu va fi usor dar latul se strange.
    Filmul meu
    IN GURA LUPILOR (In The Mouth of Wolves)

    se incheie cu urmatoarele cuvinte. “A trercut vremea voastra”
    Sunt convins de greutatea acestor vorbe…..Dar nu va fi usor. ….Nu va fi deloc usor.

    URMARITI IN POSTAREA URMATOARE MEMORIUL OFICIAL ADRESAT SENATORULUI VALER MARIAN
    Robert Horvath Deva BLOG

  79. Noi cei d`aicea , de la ziarişti la corectori şi până la femeile de serviciu şi moderatorii aferenți.
    Noi cei d`aicea şi de față cu poporul susținem şi declarăm ferm , cinstit , tovărăşeşte :

    1 – tot ce este românesc e rău . tot ce este străin e bun . tot ce este american e foarte bun .

    2 – ce vine de la ghiutănştain e venit de la dumnezeu şi trebuie executat întocmai şi fără crâcnire .
    cine nu se supune moare .

    3 – omul din românia nu are voie să fie liber . dacă încearcă , va fi arestat şi zdrobit . va fi omorît împreună cu întreaga lui familie .

    4 – omul român are un singur drept . acela de a fi devotat şi supus preşedintelui băsescu . băsescu este singurul care ştie necesitățile românilor . unde nu ştie întreabă . iar domnul ghiutănştain îi dă răspunsurile cuvenite .

    5 – cine nu pricepe cele de mai sus sau cel care le pricepe dar nu se conformează întocmai şi la timp , acela va avea de-a face cu legea .
    această lege e necruțătoare . această lege este legea lui kioveşi . dar această lege este scrisă de traian băsescu . această lege este bună .

  80. Din partea colectivulului redacțional al publicației „Evenimentul zilei” :

    Noi cei d`aicea , de la ziarişti la corectori şi până la femeile de serviciu şi moderatorii aferenți.
    Noi cei d`aicea şi de față cu poporul susținem şi declarăm ferm , cinstit , tovărăşeşte :

    1 – tot ce este românesc e rău . tot ce este străin e bun . tot ce este american e foarte bun .

    2 – ce vine de la ghiutănştain e venit de la dumnezeu şi trebuie executat întocmai şi fără crâcnire .
    cine nu se supune moare .

    3 – omul din românia nu are voie să fie liber . dacă încearcă , va fi arestat şi zdrobit . va fi omorît împreună cu întreaga lui familie .

    4 – omul român are un singur drept . acela de a fi devotat şi supus preşedintelui băsescu . băsescu este singurul care ştie necesitățile românilor . unde nu ştie întreabă . iar domnul ghiutănştain îi dă răspunsurile cuvenite .

    5 – cine nu pricepe cele de mai sus sau cel care le pricepe dar nu se conformează întocmai şi la timp , acela va avea de-a face cu legea .
    această lege e necruțătoare . această lege este legea lui kioveşi . dar această lege este scrisă de traian băsescu . această lege este bună .

  81. Am inceput sa numar orele pana cand vom scapa in sfarsit de scarnavia asta de betiv, mafiot si infractor chiormaliu. Trebuie cazat urgent la Jilava, imptreuna cu parasuta vuittonista de Plescoi, cu fratele mafiot si cu ceilalti interlopi din clanurile Bashinescu, Bercea si ceilalti mafioti portocalii.

  82. Sunte-ti niste prosti,pro si contra Basescu , Voiculescu,Iliescu, Nastase e.t.c nici unul din cei ce au fost in „fruntea tarii”nu au fost oamenii de calitate ,nu si-au urmarit decat interesele proprii. Desteptati-va ,acum si in 2015 cat portile tarilor ue sunt deschise iar piata muncii mai usor de acaparat.ROMANI PARASITI TARA,suntem priceputi, harnici,ROMANI FITI UNITI ajutati-va asa cum nu ati facut-o in tara voastra cand trebuia. Ce asteptati de la acesti ticalosi pe care ii votati? Alte bugete consolidate pe amenzi de tip Boc si Ponta? Dupa ce a plecat Boc ati sperat la mai bine? A venit un infantil mai mare, Ponta sarpele cu ochelari.

Comentariile sunt închise.