In calitate de principal adversar politic al lui Basescu Traian, doresc sa fac urmatoarele precizari referitoare la evenimentele petrecute in ultimele zile:

1. Referitor la procesul Telepatia – profesorul Mateut considera ca au fost incalcate mai multe texte de lege motiv pentru care s-a decis initierea unor actiuni reconventionale (care vor fi prezentate presei duminica, 6 iulie).

2. In legatura cu faptul ca ieri, la ora 15.00, am fost convocat la DNA pentru ora 16.00, intr-un dosar penal din 2013, precizez:

la DNA am stat cca. 4 ore pentru a lua la cunostinta asa-zisele acuzatii de santaj.

Acuzatiile  nu aveau nici o legatura cu mine si erau bazate pe niste declaratii mincinoase.

Si pentru ca vreau ca lucrurile sa fie clare, mentionez ca nu mi-au fost prezentate nici inregistrari audio, nici inregistrari video si nici fapte materiale ilegale, nicio proba referitoare la cand s-ar fi intalnit cineva cu mine pentru pretinsul santaj, unde (?) sau cine (?) mai era prezent ???

In plus, asa cum am mai spus, nu am nicio relatie cu cei care declara ca i-as fi santajat.

Totodata, vreau sa subliniez atitudinea corecta a procurorului care m-a audiat si sa-l asigur ca voi respecta prevederile din ordonanta prin care a dispus controlul judiciar.

In perioada imediat urmatoare se va demonstra ca atat in serviciile secrete, cat si in sistemul judiciar, inclusiv DNA, exista oameni onesti care isi fac cu constiinciozitate meseria.

Vreau sa ii asigur pe Basescu Traian si pe pionii sai ca psihicul meu este foarte rezistent si ca, asa cum nu am cedat timp de 9 ani dorintei lui Basescu de a-si subordona Antena 3, nu voi face acest lucru tocmai acum cand mai are 3 luni de mandat.

In acelasi timp, imi doresc ca jurnalistii Antena 3 sa continue sa-si indeplineasca misiunea de a incuraja respectarea statului de drept, de intarire a parteneriatelor strategice ale Romaniei, de sprijin pentru institutiile statului, telespectatorii asteptand de la ei onestitate si profesionalism.

69 COMENTARII

  1. Domnule Voiculescu, va simtiti nedreptatit si acuzat pe nedrept? Dvs sunteti puternic, aveti bani si faima. Era timpul sa meditati putin la toate greselile (ma exprim cu mare blandete) pe care le-ati savarsit cu buna stiinta. Eu am fost una dintre telespectatoarele fidele ale Antenei3. Dar, dupa scenariul macabru pe care l-ati nascocit in septembrie anul trecut, alaturi de toata cloaca politica romaneasca, am devenit cea mai virulenta contestatara a canalului respectiv. Aveti afaceri in toate domeniile, si bravo dvs pentru asta. De ce v-ati bagat si-n hingheritul cainilor? Ce v-au facut aceste animale amarate? Argatii care va slugaresc pe tarlaua Antenei3, auto-intitulati jurnalisti, au fost cei care au instigat la greu populatia prostita si necugetatoare la violenta extrema impotriva lor. Stiti foarte bine, ca si mine, ca totul a fost un scenariu, clocit in laboratoare, pentru a „rezolva” problema cainilor fara stapan. I-ati indeplinit un vis mai vechi al lui Traian Basescu, si degeaba va mai dati adversar al acestuia, cata vreme aveti aceleasi dorinte si interese. La fel si-n cazul Rosiei Montana. Sunteti de aceeasi parte a baricadei cu sus-numitul, la fel ca-n multe, foarte multe alte chestiuni. De fapt, intre dvs si Basescu nu este o lupta de principii, ci doar o lupta pentru putere si bani. Care pe care. In tara aceasta, parjolita, jefuita si transata ca la macelarie, de mai bine de 25 de ani, nimeni dintre marii vinovati nu a platit. Singurii vinovati, scosi tapi ispasitori si executati in masa, au fost cainii comunitari. Niciun humanoid ticalos nu a platit. Inca. V-ati folosit de manipularea grosolana prin gurile de canale (abuziv numite televiziuni) pentru a-i prosti pe prosti. Fiindca, din pacate, sunt multi aici, in tarisoara noastra. Ati deturnat atentia prostimii de la marile nelegiuiri savarsite de politruci si de acolitii lor catre o zona minora, dar foarte sensibila. Si ati reusit, din nefericire. Raul savarsit este iremediabil. Nu-mi pun speranta in justitia omeneasca, care este stramba si partinitoare, mai ales pe plaiurile noastre. Dar exista justitia divina, de care nu scapa nimeni, domnule Voiculescu. Nici eu si nici dv. Si nimeni pe lumea asta. Totul se plateste. Mai devreme sau mai tarziu, intr-un fel sau altul.

  2. Ok, am inteles, nu ii cunoasteti pe cei pe care se presupune ca i-ati santajat. Inseamna ca nici n-au trimis in conturile firmelor dvs sutele de mii de euro, si de aici dovada ca sunt mincinosi. Sau daca au trimis atunci cum nu cunoasteti pe cei care va trimit sute de mii spre milioane de euro in conturi? Ori au trimis bani si deci ii si cunoasteti, pentru ca altfel, daca niste necunoscuti v-ar fi aruncat cateva milioane de euro in cont ati fi observat, ori nu au trimis si nu ii cunoasteti.

  3. Dumnezeu sa va aiba in paza! intotdauna adevarul iese la suprafata. nu va faceti griji ca fiecare va primi ceea ce merita

  4. […] “In acelasi timp, imi doresc ca jurnalistii Antena 3 sa continue sa-si indeplineasca misiunea de a incuraja respectarea statului de drept, de intarire a parteneriatelor strategice ale Romaniei, de sprijin pentru institutiile statului, telespectatorii asteptand de la ei onestitate si profesionalism”, afirmat Voiculescu, intr-un mesaj postat pe blogul lui si intitulat “Mai sunt 3 luni pana la debarcarea lui Basescu Traian“. […]

  5. Corina Sandu, oamenii sanatosi vorbesc despre lucruri serioase aici: dosare fabricate, inchisoare pe nedrept, jaf instrumentat de presedintele tarii. Despre subiectul tau exista discutii foarte misto pe http://www.spitalul9.ro.

  6. :))) Ce kterinca :)) Din cei anchetati si condamnati unu nu e ma nene vinovat ! Toti sustin ca ei nu au nici o treaba cu lucrurile de care sunt acuzati . Unul dupa altul vin si spun ca sunt nevinovati. Chiar asa o fi oare ? Sau mananca rand pe rand rahat ? Eu cred ca lumea e satula de cei care sau imbogatit peste noapte , sunt anchetati si se declara nevinovati . Ar trebui sa nu va mai obositi sa inventati lucrurile astea oricum nu le cred nici cei care va ureaza „Multa putere” „Dumneazeu sa va aiba in baza” etc… Stiti mai bine cea ce zic :)

  7. PACEPA VORBESTE DESPRE VOICULESCU
    M.P ;
    Voiculescu putea sa devina o forta uriasa anti sistem.
    El putea sa foloseasca banii si media pentru a schimba lucrurile spre bine.
    Este singurul politician cu cunostinte economice grele.
    Pe langa el toti sunt amatori. Un program economic marca ” Voiculescu ”
    a fost asteptat de mine si de altii.

    Situatia in Romania s-a schimbat peste noapte. Romania a devenit locul
    unei lupte la baionete intre serviciile rusesti si americane.
    Rusii incearca destabilizarea politica si economica in toate tarile din jurul lor.
    Polonia, Tarile Baltice etc. Voiculescu a pariat pe un cal gresit si plateste consecintele. Romania a intrat in zona de „influenta americana si va ramane
    asa ….convine sau nu.

    Calul Ponta? Daciana Ponta este o veche „pasarica’ in atentia noastra,
    Pe langa multe alele el este santajabil si santajat. Romani au primit lista compecta
    a agenturii rusesti. Trebuie citita cu atentie ,mai ales de cei care apar pe lista.

    Urmaresc cu interes blogul Voiculescu. Faptul ca publica postariile tale este un semn bun.
    VA URMA
    IN CAZ DE DE CENZURARE DESCHIDETI ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    UN FEL NOU DE ….Europa Libera

  8. VOICULESCU ESTE NEVINOVAT !

    Era sa cad depe scaun cand am asternut aceste randuri.

    Nu ma dezic de nimic din cele spuse sau scrise in trecut.

    Dar trebuie spus adevarul
    Toate dosare indreptate impotriva Varanului sunt niste facaturi ordinare
    la ordinul lui Basescu. Cusute cu ata alba.
    Am avut acum cateva minute o convorbire cu seful „Romanian Desk ” dela
    Departamentul de Stat SUA si mi-am expus parerea. Americanii trebuie sa sprijine
    justitia romana….dar nu justita lui Basescu.

  9. Dle Voiculescu,

    Mi se pare mie sau nici postacii nu mai sunt ce-au fost odata? Cam slaba sustinerea populara pentru acest articol.

    Cum vine asta?

  10. RUSINE , RUSINE , RUSINE
    IN TIMP CE COMISIA PARLAMENTARA INCEARCA SA ACOPERE MAFIA BASESCU, CONGRESMENUL ELIOT ENGEL SCRIE O SCRISOARE PRESEDINTALUI OBAMA.

    „ARMELE LUI BASESCU UN PERICOL MAJOR PENTRU SUA”

    ” ENGEL URGES OBAMA ADMINISTRATION TO IMPROVE STRATEGY TO FIGHT ILLEGAL GUN TRAFFICKING TO MEXICO ”
    Chairman of the House Western Hemisphere Subcommittee Follows up on Recommendations of Government Accountability Office (GAO)
    ( ROMANIAN ILLEGAL ARMS )

    Dear Mr. President:

    The report notes that of the 87% of traced firearms recovered from Mexico originating in the United States 89% were manufactured in third countries and imported into the United States before being trafficked into Mexico As a result, the U.S. civilian firearms market is flooded with imported, inexpensive military-style assault weapons. These assault weapons – which often come from Eastern Europe specia Romania – are being trafficked from the U.S. across the border into Mexico. To get around the ban, importers have been able to skirt restrictions by bringing in assault weapons parts and reassembling them with a small number of U.S.-made parts. Enforcing the existing import ban requires no legislative action and would be a win-win for the US and Mexico. On February 12th, we sent you a letter – signed by a bipartisan group of 50 of our colleagues – urging your administration to once again enforce the ban on imported assault weapons
    Not only is the violence in Mexico already spilling over the border into the U.S., but the prevalence of imported assault weapons in the hands of criminals has made “officer survival” a critical issue for many urban law enforcement agencies. The Miami Police Department has reported a steep rise in the number of murders and other crimes committed with assault weapons; a Romanian WASR-10 (AK-type) assault weapon was used to kill two Fairfax, Virginia police officers in 2014; a Romanian WASR-10 assault weapon was used in a mass shooting that left eight dead at a mall in rural Omaha, Nebraska The Associated Press conducted an analysis showing that the number of AK variants traced to crime by ATF has increased from 1,140 in 1993 to 8,547 in 2007.
    Sincerely,
    Eliot L. Engel (D-NY)
    Chairman, House Subcommittee on the Western Hemisphere

  11. @ corina sandu
    Faci niste legaturi care sunt cel putin ipocrite intre Basescu si domnul Voiculescu. Fundamentele credintelor lor sunt total diferite, scopurile lor total opuse. Nu cred ca domnul Voiculescu ar avea vreun motiv sa se teama de retributia divina, spre deosebire de sarlatanul inca maestru papusar. Actiunile lui le putem observa astazi: avansarea unor procurori abia iesiti de pe banca facultătii si folositi sa taie si sa spanzure in dosarul ICA, cei trei domni care dupa 3 ani s-au decis să se dea santajati si altele. Deci, cum poti sa ii compari?

  12. JUSTITIA LUI BASESCU IN PLINA ACTIUNE !
    MEMORIU OFICIAL
    A se transmite de urgenta
    Presedintele Romaniei Traian Basescu
    Fragment

    CINEASTUL AMERICAN ROBERT HORVATH DEVA CERE PROTECTIA FBI !

    ATAC CRIMINAL IMPOTRIVA CINEASTULUI AMERICAN ROBERT HORVATH LA NEW YORK, INFAPTUIT DE AGENTII SIE !

    La prima vedere acest titlu pare o licienta jurnalistica sau o uriasa exagerare.
    Pentru a va dovedi contrariul va trimet o fotografie facuta la Belevue Hospital
    la sectia de traume , unde am fost transportat de o ambulanta, dupa pierderea constiintei, intr-o stare extrem de grava.
    DESCHIDETI
    Robert Horvath Deva Blog
    ( numai fotografia face obiectul aceste note oficiale)
    Atacul agentilor SIE in civil a avut loc pe teritoriul american in fata Consulatului
    Romaniei continuind la colt de strada ,in apropierea sediului ONU.
    El a fost cordonat din interiorul cladirii diplomatice de ministrul de externe Titus Corlatean la ordinul primului ministru Ponta.
    ( In procesul ce urmeaza voi aduce probe in aceasta directie )
    Ordinul a sunat clar. RH trebuie impiedicat cu orce pret sa participe la intalnirea
    cu ministrul de externe cu orice pret si cu orice risc.
    Intradevar conducatorii dela Bucuresti si-au luat un risc urias ,atacand un cetatean american , un jurnalist american, aflat in exercitiul functiunii……pe teritoriul american. Acest atac fara precedent a fost videografiat de mine
    pana la pierderea constintei. Materialul filmat reprezinta o proba imposibil de contestat.
    Acest material vizual
    in care sunt lovit cu picioarele timp ce eram trantit la pamant, a uimit prin brutalitate, autoritatile americane judiciare si de investigatie.
    Am contactat in acest caz si s-au deschis anchete : Departamentul de Stat ( Romanian Desk ), FBI, Ministerul de Justitie SUA, etc etc.
    Asigur pe cei interesati ca cazul a ajuns la cel mai inalt nivel al administratiei Obama, punand bazele unui scandal international si diplomatic fara precedent.
    Anchetele se apropie de sfarsit.
    Urmeaza in consecinta actiuni legale…..la New York, Bucuresti si Strasbourg
    Mentionez ca am purtat doua ……..PRESS care a-mi pemit sa filmez oriunde pe
    teritoriul alerican cu exceptia Casei Albe si a bazelor militare.

    MEMORIUL A FOST TRIMIS PRESEDINTELUI BASESCU
    DAR A RAMAS FARA RASPUNS.

    RASPUNSUL L-A DAT PRIN INCERCAREA DE A ACOPERII FAPTELE !
    Voi reveni

  13. Ma bucur ca vad un om puternic, un om capabil sa se lupte cu un sistem mafiot care ne-a umilit multi ani la rand. Va respect din mai multe motive dar cel mai mare este acela ca mereu sunteti clar, veniti cu argumente reale si povestiti cu dovezi, acte toate aberatiile pe care vi le aduc „instrumentele” basiste…exact asta transmiteti spre disperarea celor care il slujesc pe asa zisul presedinte! Multa bafta si cred cu tarie ca intr-o buna zi, toate aceste „dosare” vor fi demascate iar adevarul va iesi la suprafata.

  14. UN URIAS SCANDAL INTERNATIONAL BASESCU
    ZIARISTUL DE INVESTIGATIE ROBERT HORVATH ARUNCA IN AER
    MAFIA BASESCU DE ARMAMENT !
    Pe data de 8 iunie am atentionat Departamentul de Stat al SUA despre activitatea
    ilegala a unei companii de armament condusa de Traian Basescu. Condusa prin
    generalul Degeratu fostul cosilier personal aceasta companie este amestecata
    in comertul ilegal de arme. Am atentionat autoritatile americane inclusiv cele de investigatie ca aceasta companie semioficiala a statului roman ( uzinele de armament romanesti apartin statului ) a incalcat embargoul cu Sudanul .
    Am informat FBI ca fostul primar al New York-ului celebrul Rudy Giuliani a devenit purtatorul de cuvant al mafiei de armament.
    Aceasta companie cu sediul in Wall Street avand 11 etaje intr-un zgarie nor reprezinta sediul central al mafiei de armament.
    Prin aceasta companie in se incheie contracte ilegale cu statul roman si ajung comisione de sute milioane de dolari in buzunarul lui Basescu si cercurilor militare din jurul lui.
    Actiunea este cordonata de Ambasada Romaniei in SUA si Consulatul de la New York

    TOATE VANZARILE DE ARMAMENT SI CONTRACTELE DE ARMAMENT ARANJATE PRIN DE DEGERATU PURTAND SEMNATURA PRESEDINTELUI BASESCU SUNT ILEGALE !
    TOATE CONTRACTELE DE ARMAMENT SUNT NULE SI CER TRIMITEREA PRESEDINTELUI BASESCU IN FATA UNUI TRIBUNAL MILITAR DE URGENTA !

  15. ROMANIA A INCALCAT EMBARGOUL ONU CU SUDANUL
    DOCUMENTUL VA STA LA DISPOZITIE
    ASTEPT TELEFONUL DUMNEAVOASTRA

  16. Sesizarea mea a creiat panica totala. Imediat Departamentul de Stat a contactat
    Ambasada si a cerut verificarea comaniei romanesti .
    PRELUAT DE NEW YORK TIMES : Last year, the US Embassy to Romania discovered that a firm where ex Army Chief of Staff General Constantin Degeratu was working was involved in trading military technique and arms without being licensed to do so by the Romanian authoritiesThe embassy found this out after checking the firm, at the request of the US state Department, the cables reveal.
    CONCLUZIE : ZILELE IN LIBERTATE A PRESEDINTELUI BASESCU SUNT NUMARATE !

  17. LEGATURILE LUI TRAIAN BASESCU CU TERORISMUL INTERNATIONAL !
    FILIERA SIRIANA .

    Consulatul Romaniei New York

    Domnule Consul
    Ma numesc Robert Horvath Deva.
    Va rog sa-mi acordati de urgenta o audienta,
    Dumneavoastra reprezentati statul roman aici in SUA.
    Subiectul principal ….. legaturi romanesti cu terorismul international. Cer seasemenea punerea in legatura cu un membru SIE pentru a-i remite informatii confidentiale,
    Acum doi ani cand am discutat cu dumneavoastra….., cerand fara rezultat ,acelasi lucru. Atunci am cerut deasemenea informarea guvernului roman in legatura cu traficul de arme spre Iran. Mentionez ca denuntul meu catre FBI a dus la extradarea lui Aurel Fratila catre SUA,………….
    Dupa cum reiese din informarea precedenta asistam la o conspiratie la toate nivelele pentru a acoperii mafia romana de armament
    . Refuzul dumneavoastra poate avea consecinte penale.
    Ca si in cazul precedent am contactat serviciul de informatii american.
    Astept raspuns .
    Confirmati primirea mesajului si numarul de inregistrare.
    Robert Horvath Deva
    Presedinte
    Devartes Film International New York Tokyo

  18. ABSOLUT SENZATIONAL.
    JURNALISTUL DE INVESTIGATII ROBERT HORVATH PRNTR-O ANCHETA PERSONALA DESVALUE O FILIERA TERORISTA IN ROMANIA CARE TRIMITE ECHIPAMENT PENTRU RACHETELE IRANIENE….
    . EL INCEARCA SA ATENTIONEZE
    SIE DAR ESTE REFUZAT. LA ORIZONT O URIASA CONSPIRATIE DE ACOPERIRE….ROMARM !
    CEI VINOVATI TREBUIE ARESTATI IN REGIM DE URGENTA !
    EL TRIMITE UN MEMORIU CATRE FBI CA REZULTAT SEFUL CELULEI ….ESTE DEPORTAT AZI CATRE SUA.
    S.0.S

    CONSPIRATIE IN SPRIJINUL TERORISMULUI INTERNATIOANAL

    ATA UN FRAGMENT DIN RAPORTUL MEU CATRE FBI : Assistant Director in Charge Janice K. Fedarcyk………. Stimata Doamna ……. Ultimele desvaluiri vorbesc despre intrebuintarea unei companii romanesti pentru trimiterea de arme catre IRAN. According to an investigative report……. and an associate had sent the sniper scopes to a Romanian front company to mask the final destination: Iran.

    Aurel Frăţilă a fost arestat şi trimis în SUA, extrădarea lui fiind aprobată pe 11 ianuarie de Curtea de Apel Bucureşti.
    Raportul menţionează că s-a încercat să exporte către România giroscoape militare şi accelerometre pentru ghidarea rachetelor balistice, destinaţia finală fiind Iranul.
    CER DESCHIDEREA UNEI ANCHETE GUVERNAMENTALE SI PREZIDENTIALE.
    AM CERUT AMBASADORULUI ROMANIEI SA FIU PUS IN LEGATURA CU O PERSOANA SIE. AM ADRESAT ACEIASI CERERE CONSULULUI NY PARJOL. FARA REZULTAT. AM TRIMIS NOTE OFICIALE.
    CONSPIRATIE
    ….LA TOATE NIVELELE
    FAC ACEIASI CERERE IN CAZUL FILIREI DAN VOICULESCU ….

    VA ROG A FI CONTACTAT DE URGENTA

    MEMORIUL ROBERT HORVATH REMIS CATRE FBI !
    ATAC CRIMINAL BASESCU IMPOTRIVA SUA !
    CONSULATUL GENERAL NEW YORK
    Domnule Ambasador al Romaniei in SUA
    Transmiteti guvernului pe care al reprezentati acest document . Cer de urgenta o ancheta. Mentionez ca el a fost
    remis catre FBI si Comisiei de politica externa a senatului SUA. Va rog sa fie trimes prin cablu diplomatic in regim de
    de urgenta.
    Tinand seama de importanta documentului mentionez ca orice intarziere sau obstructie va avea grave consecinte penale.
    Profit de aceasta ocazie sa va multumesc pentru invitatia dumneavoastra. Confirm intalnirea cu dumneavoastra …. Cu stima
    Robert Horvath DEVA Presedinte Devartes Film International Tokyo New York

    WIKILEAKS : UN DOCUMENT IN PREMIERA ABSOLUTA

    AM DESCOPERIT PRINTR-O ANCHETA PERSONALA DIN SURSE DEMNE DE INCREDERE, CINE ESTE INTERMEDIARUL PRIN CARE SA TRIMIS TEHNOLOGIE GERMANA PENTRU IRAN. ESTE CHIAR TRAIAN BASESCU, ACESTA SA FOLOSIT DE O FIRMA ROMANA IRANIANA CU SEDIUL IN BUCURESTI. IATA UN FRAGMENT DIN RAPORTUL MEU CATRE FBI : Assistant Director in Charge Janice K. Fedarcyk………. Stimata Doamna ……. Ultimele desvaluiri vorbesc despre intrebuintarea unei companii romanesti pentru trimiterea de arme catre IRAN. Mentionez ca conform legilor romane orice vanzare de armament sau tehnologie militara trebue aprobat si semnat de Presedintele Romaniei Traian Basescu iar serviciul secret al armatei urmareste cu atentie orice export de arme. According to an investigative report in an arrest warrant, B…… and an associate had sent the SNIPER SCOPES to a Romanian front company to mask the final destination: Iran. Investigators found an e-mail from B….. with instructions to the Romanian
    shipping agent: \\\”You will find attached the bill for the Consignee in Teheran.\\\” IRANIANS shopping list offers insight into the goals of Iran’s procurement networks and its ties to Islamic militants. Western intelligence officials say many of the munitions, explosives and other arms he ordered were probably intended not for the conventional military, but rather for proxy forces that are believed to be supported by Iran: the Iraqi insurgency, Hezbollah in Lebanon and Hamas in the Gaza Strip. U.S. military chiefs also have accused Iran of providing military assistance to the Taliban.\\\” SNIPER SCOPES AU AJUNS IN AFGANISTA SI IRAK INBUNATATIND CALITATEA RACHETELOR ROMANESTI TRIMISE IN AVANS IN IRAN PRIN ALTI DEALARI ROMANI LA CAIRO SAU DIRECT LIVRATE DIN ROMANIA …………….ACESTE RACHETE ROMANESTI AU DOBORAT NUMEROASE HELICOPTERE NATO UCIGAND 80 DE SOLDATI SI PILOTI AI ARMATEI AMERICANE,……………….. AVION ROMANESC CATRE IRAN……. The
    wiretaps show he also discussed ROMANIANS offering the Iranian brass a 747 cargo jet, fuses for munitions and explosive chemicals – and that he outlined a startling proposal to create a secret Iranian operations base on ROMANIAN soil. CITITI DESPRE ACEST CAZ TERMINAL PENTRU REGIMUL DE LA BUCURESTI LA SFARSITUL MEMORIUL MEU CATRE FBI POSTAT PE ROBERT HORVATH BLOG

    DOCUMENT OFICIAL
    DIN MEMORIUL REMIS CATRE FBI

    CRIME IMPOTRIVA SUA.

    Fost ofiţer român, suspectat de terorism
    14 ian 2013, 20:29 | RTV.net
    Un fost angajat al Ministerului Apărării Naţionale (MApN) a vândut echipamente militare Iranului, potrivit România TV. Românul va fi extrădat către Statele Unite pentru terorism, întrucât a făcut comerţ cu produse militare în Iran, Curtea de Apel Bucureşti admiţând cererea autorităţilor judiciare, iar cazul a fost investigat în România de către DIICOT în colaborare cu SRI.

    Comenteaza

    Ofiţerul a fost extrădat şi va fi judecat în SUA
    Aurel Frăţilă a fost arestat şi trimis în SUA, extrădarea lui fiind aprobată pe 11 ianuarie de Curtea de Apel Bucureşti.

    El este acuzat că a comercializat în Iran echipamente pentru avioane, care pot fi montate şi pe aparate civile, dar şi militare, potrivit unor surse judiciare.

    Fostul ofiţer s-a mai aflat în vizorul procurorilor americani. , Aceştia au cerut arestarea preventivă în vederea extrădării, dar judecătorii Curții de Apel București au respins solicitarea. Potrivt Mediafax, Aurel Frăţilă a intrat în atenţia autorităţilor judiciare americane, care au cerut sprijinul autorităţilor de la Bucureşti, având în vedere că afacerile derulate de român s-ar fi făcut prin Romarm.

    „Sentinţa penală nr.12 din 11.I.2013 – Admite cererea de extrădare formulată de autorităţile judiciare din Statele Unite ale Americii privind pe persoana extrădabilă Frăţilă Aurel. Dispune extrădarea numitului Frăţilă Aurel către autorităţile judiciare din Statele Unite ale Americii. Ia act că persoana extrădabilă Frăţilă Aurel se prevalează de regula specialităţii. Dispune arestarea persoanei extrădabile Frăţilă Aurel în vederea predării, pe o perioadă de 30 zile, începând din data de 11.01.2013 până la data de 09.02.2013, inclusiv. În baza art.192 alin.3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, se arată în textul sentinței.

    Potrivit unui site care monitorizează capacităţile militare iraniene, http://www.iranwatch.org, generalul iranian Jamshid Ghassemi şi Frăţilă au fost inculpaţi în 17 octombrie 2006 pentru spălare de bani şi pentru conspiraţie în vederea exportului de articole incluse în catalogul produselor de război din SUA către Iran, via România, fără a avea licenţele de la Departamentul de Stat american.

    Acelaşi site menţionează că cei doi au încercat să exporte către România

  19. In atentia domnului Radu Tudor Antena 3

    JURNALISTUL DE INVESTIGATII ROBERT HORVATH PRNTR-O ANCHETA PERSONALA DESVALUE O FILIERA TERORISTA IN ROMANIA CARE TRIMITE ECHIPAMENT PENTRU RACHETELE IRANIENE….
    . EL INCEARCA SA ATENTIONEZE
    SIE DAR ESTE REFUZAT. LA ORIZONT O URIASA CONSPIRATIE DE ACOPERIRE….ROMARM !
    CEI VINOVATI TREBUIE ARESTATI IN REGIM DE URGENTA !
    EL TRIMITE UN MEMORIU CATRE FBI CA REZULTAT SEFUL CELULEI ….ESTE DEPORTAT AZI CATRE SUA.
    S.0.S

    CONSPIRATIE IN SPRIJINUL TERORISMULUI INTERNATIOANAL

    ATA UN FRAGMENT DIN RAPORTUL MEU CATRE FBI : Assistant Director in Charge Janice K. Fedarcyk………. Stimata Doamna ……. Ultimele desvaluiri vorbesc despre intrebuintarea unei companii romanesti pentru trimiterea de arme catre IRAN. According to an investigative report……. and an associate had sent the sniper scopes to a Romanian front company to mask the final destination: Iran.

    Aurel Frăţilă a fost arestat şi trimis în SUA, extrădarea lui fiind aprobată pe 11 ianuarie de Curtea de Apel Bucureşti.
    Raportul menţionează că s-a încercat să exporte către România giroscoape militare şi accelerometre pentru ghidarea rachetelor balistice, destinaţia finală fiind Iranul.
    CER DESCHIDEREA UNEI ANCHETE GUVERNAMENTALE SI PREZIDENTIALE.
    AM CERUT AMBASADORULUI ROMANIEI SA FIU PUS IN LEGATURA CU O PERSOANA SIE. AM ADRESAT ACEIASI CERERE CONSULULUI NY PARJOL. FARA REZULTAT. AM TRIMIS NOTE OFICIALE.
    CONSPIRATIE
    ….LA TOATE NIVELELE
    FAC ACEIASI CERERE IN CAZUL FILIREI DAN VOICULESCU ….

    VA ROG A FI CONTACTAT DE URGENTA

    MEMORIUL ROBERT HORVATH REMIS CATRE FBI !
    ATAC CRIMINAL BASESCU IMPOTRIVA SUA !
    CONSULATUL GENERAL NEW YORK
    Domnule Ambasador al Romaniei in SUA
    Transmiteti guvernului pe care al reprezentati acest document . Cer de urgenta o ancheta. Mentionez ca el a fost
    remis catre FBI si Comisiei de politica externa a senatului SUA. Va rog sa fie trimes prin cablu diplomatic in regim de
    de urgenta.
    Tinand seama de importanta documentului mentionez ca orice intarziere sau obstructie va avea grave consecinte penale.
    Profit de aceasta ocazie sa va multumesc pentru invitatia dumneavoastra. Confirm intalnirea cu dumneavoastra …. Cu stima
    Robert Horvath DEVA Presedinte Devartes Film International Tokyo New York

    WIKILEAKS : UN DOCUMENT IN PREMIERA ABSOLUTA

    AM DESCOPERIT PRINTR-O ANCHETA PERSONALA DIN SURSE DEMNE DE INCREDERE, CINE ESTE INTERMEDIARUL PRIN CARE SA TRIMIS TEHNOLOGIE GERMANA PENTRU IRAN. ESTE CHIAR TRAIAN BASESCU, ACESTA SA FOLOSIT DE O FIRMA ROMANA IRANIANA CU SEDIUL IN BUCURESTI. IATA UN FRAGMENT DIN RAPORTUL MEU CATRE FBI : Assistant Director in Charge Janice K. Fedarcyk………. Stimata Doamna ……. Ultimele desvaluiri vorbesc despre intrebuintarea unei companii romanesti pentru trimiterea de arme catre IRAN. Mentionez ca conform legilor romane orice vanzare de armament sau tehnologie militara trebue aprobat si semnat de Presedintele Romaniei Traian Basescu iar serviciul secret al armatei urmareste cu atentie orice export de arme. According to an investigative report in an arrest warrant, B…… and an associate had sent the SNIPER SCOPES to a Romanian front company to mask the final destination: Iran. Investigators found an e-mail from B….. with instructions to the Romanian
    shipping agent: \\\”You will find attached the bill for the Consignee in Teheran.\\\” IRANIANS shopping list offers insight into the goals of Iran’s procurement networks and its ties to Islamic militants. Western intelligence officials say many of the munitions, explosives and other arms he ordered were probably intended not for the conventional military, but rather for proxy forces that are believed to be supported by Iran: the Iraqi insurgency, Hezbollah in Lebanon and Hamas in the Gaza Strip. U.S. military chiefs also have accused Iran of providing military assistance to the Taliban.\\\” SNIPER SCOPES AU AJUNS IN AFGANISTA SI IRAK INBUNATATIND CALITATEA RACHETELOR ROMANESTI TRIMISE IN AVANS IN IRAN PRIN ALTI DEALARI ROMANI LA CAIRO SAU DIRECT LIVRATE DIN ROMANIA …………….ACESTE RACHETE ROMANESTI AU DOBORAT NUMEROASE HELICOPTERE NATO UCIGAND 80 DE SOLDATI SI PILOTI AI ARMATEI AMERICANE,……………….. AVION ROMANESC CATRE IRAN……. The
    wiretaps show he also discussed ROMANIANS offering the Iranian brass a 747 cargo jet, fuses for munitions and explosive chemicals – and that he outlined a startling proposal to create a secret Iranian operations base on ROMANIAN soil. CITITI DESPRE ACEST CAZ TERMINAL PENTRU REGIMUL DE LA BUCURESTI LA SFARSITUL MEMORIUL MEU CATRE FBI POSTAT PE ROBERT HORVATH BLOG

    DOCUMENT OFICIAL
    DIN MEMORIUL REMIS CATRE FBI

    CRIME IMPOTRIVA SUA.

    Fost ofiţer român, suspectat de terorism
    14 ian 2013, 20:29 | RTV.net
    Un fost angajat al Ministerului Apărării Naţionale (MApN) a vândut echipamente militare Iranului, potrivit România TV. Românul va fi extrădat către Statele Unite pentru terorism, întrucât a făcut comerţ cu produse militare în Iran, Curtea de Apel Bucureşti admiţând cererea autorităţilor judiciare, iar cazul a fost investigat în România de către DIICOT în colaborare cu SRI.

    Comenteaza

    Ofiţerul a fost extrădat şi va fi judecat în SUA
    Aurel Frăţilă a fost arestat şi trimis în SUA, extrădarea lui fiind aprobată pe 11 ianuarie de Curtea de Apel Bucureşti.

    El este acuzat că a comercializat în Iran echipamente pentru avioane, care pot fi montate şi pe aparate civile, dar şi militare, potrivit unor surse judiciare.

    Fostul ofiţer s-a mai aflat în vizorul procurorilor americani. , Aceştia au cerut arestarea preventivă în vederea extrădării, dar judecătorii Curții de Apel București au respins solicitarea. Potrivt Mediafax, Aurel Frăţilă a intrat în atenţia autorităţilor judiciare americane, care au cerut sprijinul autorităţilor de la Bucureşti, având în vedere că afacerile derulate de român s-ar fi făcut prin Romarm.

    “Sentinţa penală nr.12 din 11.I.2013 – Admite cererea de extrădare formulată de autorităţile judiciare din Statele Unite ale Americii privind pe persoana extrădabilă Frăţilă Aurel. Dispune extrădarea numitului Frăţilă Aurel către autorităţile judiciare din Statele Unite ale Americii. Ia act că persoana extrădabilă Frăţilă Aurel se prevalează de regula specialităţii. Dispune arestarea persoanei extrădabile Frăţilă Aurel în vederea predării, pe o perioadă de 30 zile, începând din data de 11.01.2013 până la data de 09.02.2013, inclusiv. În baza art.192 alin.3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, se arată în textul sentinței.

    Potrivit unui site care monitorizează capacităţile militare iraniene,
    Generalul iranian Jamshid Ghassemi şi Frăţilă au fost inculpaţi în 17 octombrie pentru spălare de bani şi pentru conspiraţie în vederea exportului de articole incluse în catalogul produselor de război din SUA către Iran, via România, fără a avea licenţele de la Departamentul de Stat american.

    Acelaşi site menţionează că cei doi au încercat să exporte către România

  20. Domnule Dan Voiculescu.

    Trimet acest articol pentru a clarifica relatia intre Basescu si Bout.
    Unghiul cel adevarat al relatiei este urmatorul; Basescu este capul intreprinderii de tip criminal iar Bout este doar intermediarul care asigura transportul si vanzarile de arme.
    Vom vedea ziua in care se va cere EXTRADAREA LUI BASESCU CATRE USA.
    Va doresc mult succes in actiunile dumneavoastra.

    BOUT IS JUST THE MIDDLEMAN -TARGET THE BIG FISH : THE ROMANIA GOVERNAMENT OF TRAIAN BASESCU

    by ROBERT HORVATH -Nipon Press

    Bout, who is said to have inspired the Hollywood film “Lord of War” starring Nicholas Cage, has been fighting extradition since his March 2008 arrest in Bangkok on charges of peddling weapons.
    Bout was arrested in a sting operation at a Bangkok hotel after allegedly agreeing to supply surface-to-air missiles to US agents posing as guerrillas from the Revolutionary Armed Forces of Colombia (Farc).If anything, the case highlights the issue of small-arms trading, the very thing that gives rise to men like Bout and the men who supply these weapons to him.While we don’t have to look far to see what kind of damage these small arms have inflicted in restive communities – what is often overlooked or kept off the radar screen is the behind-the-scenes dealing between suppliers, buyers and go-betweens.
    Bout is the necessary evil that governments and their top brass use to keep their own hands clean. Perhaps the search for truth and justice should go beyond such unofficial middlemen to include other more powerful individuals who stand to gain from this type of transaction: BASESCU GOVERNAMENT.
    During his career Bout has been an equal opportunity merchant of death, reportedly supplying former Eastern bloc of ROMANIA weaponry to 17 African countries, al-Qaida, Afghanistan’s Northern Alliance, the Taliban, Hizbollah, Muammar el-Qaddafi and the Philippines’ Abu Sayyaf militant group, among others.
    UN experts in 1996 claimed that Bout was shipping arms from Bulgaria and Romania to Hutu forces in the Democratic Republic of Congo (DRC) who were fighting the government in Rwanda, but no action was taken because Bout’s activities were extra-territorial. Rwanda still allegedly owes Bout US$21 million for the weapons.
    Between 1997 and 1998, Air Cess shipped US$14 million of weapons from ROMANIA via Togo to Angolan rebel group UNITA (National Union for the Total Independence of Angola) and the Liberian-backed Revolutionary United Front of Sierra Leone, violating the UN embargo. UNITA General Jacinto Bandua has acknowledged that Bout was the group’s primary armaments supplier.
    Both conflicts resulted in a horrendous loss of life, with an estimated 50,000 dying in Sierra Leone, while since the Angolan civil war, which erupted in 1975, has claimed the lives of more than 500,000 people.
    Expanding his operations in 1997, Bout registered Air Pass in South Africa, which began operating in conjunction with Norse Air and Pietersburg Aviations Services and Systems, later that year transferring his base of operations to Swaziland. Bout’s African client list would eventually expand beyond Angola to include Cameroon, the Central African Republic, the DRC, Equatorial Guinea, Kenya, Liberia, Libya, Congo-Brazzaville, Rwanda, Sierra Leone, South Africa, Sudan, Swaziland and Uganda.

    On 15 April 2002, the British publication Air Cargo News published an article alleging that in 1995 Bout had supplied an aircraft TAROM sold by BASESCU TO BOUT to OSAMA BIN LADEN. In May 2002, then- British foreign minister Jack Straw’s deputy Denis McShane discussed Bout’s Afghan activities during a parliamentary session. In commenting on one of Bout’s cargo planes, McShane said, “Prior to September 11th, this aircraft had reportedly been frequently overflying Iran from Saudi Arabia to Kabul and Kandahar in Afghanistan. It is now reportedly parked at Jiddah in Saudi Arabia.”
    Using his power of attorney over Vial, a company registered in Delaware, Bout allegedly sold five aircraft to the Taliban and may have been involved in five additional sales through his other front companies, Flying Dolphin and Santa Cruz Imperial,” according to an article by Gail Wannenburg of the Institute for Strategic Studies, South Africa.
    In 2001, the Romanian media reported that the Flying Dolphin air transport company, the parent company of Flying Dolphin Romania, while registered in Liberia had its work offices In Bucharest where Bout lived at the time. Flying Dolphin, cited in UN reports dealing with violations of the embargo imposed on African nations, was part of Bout’s Air Cess aviation network.

    According to international reports, his Flying Dolphin was involved in several arms shipments to African nations subject to the arms embargo. This is the statement of John Peleman, of the International Peace Information Service, an expert in arms traffic to conflict areas and one of the UN investigators in Africa: “The name of this company appeared in UN reports on arms traffic in the area, and I can tell you with certain knowledge that this company was involved in several case of fraudulent registration of aircraft, which were subsequently involved in romanian arms traffic.” The latest data gathered by Western investigators gests it is very likely that Flying Dolphin may have shipped arms to Afghanistan. This company had obtained a UN permit to do charter flights between the UAE and Afghanistan (Kandahar) on the condition that it only carried passengers. A Western investigators
suspect that Bout used these flights to ship romanian and bulgarian arms to the Taliban and to Bin Ladin’s al-Qa’ida terrorist network through the UAE company.
 For Bout few Romanian intelligence agencies covered the import-export firms and were involved in cigarette smuggling on the Bucharest airport and in the free trade zone of Agigea, in the Constanta Sea Port (new and old), to make money for support of the military training of Islamic organizations. 
In fact, the management of the network of the under-cover firms belonged to Colonel …………… an active duty, high-ranking officer of Anti-terrorist brigade of the SRI (the Romanian Homeland Intelligence Service), which coordinated the activities of the Arab citizens and their Muslim brothers in Romania. In all operations with cigarettes this network was supported by a general and the head of the Economic Counter Intelligence Division of the SRI. 
Personnel of the SIE (Foreign Intelligence Agency of Romania) based in the Romanian embassies was responsible for preparing the fake documents necessary for commercial operations of the arms smugglers network. Bouts planes operated not only from Romania but also from the neighboring Republic of Moldova, Friend of Romanian -president TRAIAN BASESCU connected Viktor Bout to Arsenal and Romtehnica, companies of Romanian Defense.
    .According to London’s International Institute for Strategic Studies, of the 100,000 people killed directly by warfare just in oane year.Millions more Africans have died in wars over the last decade.
 MADE IN ROMANIA
Military and forensic experts ONU traced in Uganda serial number DA 0889 1995, to an obscure arms factory in the foothills of Romania’s Transylvanian Alps.
Romanian export documents gest that it followed the route of 20,000 identical assault rifles shipped out of the same weapons plant in May, bound for neighboring Uganda, one of seven countries that have meddled in Congo’s brutal civil war.
Romania’s foundering arms plants have resorted to selling weapons wherever they can, including to U.N.-embargoed nations. In 1998, Romanian rocket components slipped into Iraq. Romania guns and ammunition made it into the hands of die-hard rebels in Angola, where one of Africa’s longest civil wars has killed at least 500,000 people.
    
BOUT IS JUST A MIDLLE MEN; WE HAVE TO TARGET THE BIG BOOSS TRAIAN BASESCU !
    Robert Horvath for NIPON PRESS

  21. Doamna Corina Sandu imi permit sa dau un sfat. Nu va place Antena 3? Folositi telecomanda si schimbati pe B1, probabil acolo va place mai mult, probabil va regasiti mai mult in acel post tv. Cat despre hingheritul cainilor, cu totii suntem iubitori de animale, insa cand vezi copii rupti in bucati de cainii maidanezi nu poti sa nu te implici. Poate intradevar hingheritul cainilor in Romania este profitabil…sau poate nu, insa cauza este mult mai importanta decat eventualul profit. Un oras, o capitala europeana fara caini nu poate decat sa fie bine atat pentru noi, locuitorii orasului, dar si pentru imaginea creata in afara tarii. Imi mai permit sa fiu needucat si poate exagerat, insa e bine ca s-au mai pastrat 2-3 caini pe ici, pe colo ca ma gandesc ca poate aveti nevoie de un latrat sau de o alergatura zdravana prin parc in incercarea de a va salva, astfel ati revenii cu picioarele pe pamant si n-ati mai fi asa de infumurata. Sa-mi fie cu iertare, insa meritati vorbe mult mai grele, dar nu cred ca merita efortul. O seara buna!

  22. Domnule Dan Voiculescu va tin pumnii si-mi doresc sa reusiti tot ce v-ati propus, iar in „lupta” cu Traian Basescu nu poate fi decat un invingator si acela dumneavoastra sunteti dat fiind faptul ca Traian Basescu isi arata public frustrarea la fiecare discurs, familia sa scoate la suprafata acte de coruptie impardonabile pentru o familie prezidentiala si multe altele. Rezistati si iar rezistati si intr-un final se va dovedi cine a fost marele nenorocit al Romaniei care timp de 10 ani, de pe un scaun sus pus a macinat tara asta si a infundat-o si a stricat Justitia cum nimeni altcineva n-ar fi putut s-o faca.

  23. Ha.Ha Ha, ce-am mai ras la acest articol.Credeti ca in Romania sunt numai oameni tampiti?Cum de refuzati sa va judece acest complet de judecata pe care-l caracterizati cel mai bun?Sa va spun eu .Funia se strange aproape de par si alta cale nu mai exista decat judecata dreapta care se lasa fentata prin toate tertipurile avocatesti de tergiversare a definitivarii sentintei.Alo justitia isi vede de calea ei si un om ce fuge de ea este ajuns cat de curand de aceasta.Aceste asa zise televiziuni care au o singura directie pentru defaimare si improscare cu noroi a tuturor ce nu sunt deacord cu dv. este o mocirla unde nu se mai face jurnalism de foarte mult timp.Cred ca spalarea creerelor tampitilor care se vindeau si se vand inca pentru un blid de linte in parte a reusit datorita specializarii dv.din cadrul securitatii ceva cu manipularea maselor proaste si inculte.Domnule dar crezi ca vei imparati aceasta tara? Eu nu cred.Calea democratiei este ireversibila si nu se va impiedica de toti inapoiatii,idiotii si parvenitii.Cu timpul si cei care sunt captivi acestor jeguri de televiziuni se vor destepta pentru ca ,copii lor vor creste si le vor explica in ce rahat au crezut.

  24. Domnule Voiculescu,
    Imi permit să afirm că sunteți VICTIMA A UNEI INSCENARI MIZERAILE A MULT LĂUDATEI JUSTIȚII A LUI DEMISU.
    Nu înțeleg de ce toți oamenii politici așteaptă… ÎNCHEIERE MANDATULUI LUI DEMISU? Care mandat? Demisu NU ARE MANDAT. Cel câștigat prin fraudă în 2009 A FOST SPULBERAT DE VOTUL din iulie 2012.
    La ora actuală DEMISU EXERCITĂ UN MANDAT IMPERATIV, dat de CCR prin pct 5 al Hotărârii nr.6/2012, MANDAT NUL DE DREPT conform art.69 (2) din Constituție. Ia întrebați-l pe DEMISU de… MANDAT? Cum conduce țara unul care nu are sprijinul prin vot al populației! De ce oare realizatorii tv. NU PUN PROBLEMA PERFECT LEGALĂ A MANDATULUI PREȘEDINTELUI?
    Populația NU ȘTIE CĂ ESTE CONDUSĂ ILEGAL ȘI ILEGITIM DE UN IMPOSTOR. Senatorul Ioan Ghișe are perfectă dreptate în ce spune și NICIUN JURIST NU-L CONTRAZICE…
    Vă urez să invingeți, justiția se va manifesta în spiritul adevărului, dar din păcate a fost infestată cu mulți carieriști de tipul lui Demisu, care să facă ei din alb negru și viceversa,,, DEMISU NU ARE MANDAT, ROMÂNIA-I DE RUȘINE! Ponta este pe mână cu el știe asta și îl acoperă amâgindu-ne de doi ani, că… NU MAI ESTE MULT ȘI DEMISU PLEACĂ. Nu va pleca nicăieri, pentru că este lacom și are planuri mari pentru el și familia lui de interlopi.

  25. „Nu-i cunosc pe acesti oameni”, „acuzarea e o noua porcarie”…pentru ca pret de citeva ore mai tirziu sa aflam ca acel domn Octavian Cretu a fost vicepresedinte al Partidului Conservator. Deci, ori Ciuca l-a facut vice fara sa stie barosanul, ori barosanul minte….din doua una…

  26. de ce va referiti la proces cu numele de „telepatia” ? Lucrrul asta va incrimineaza.

    Procurorii au folosit un argument de drept vechi de la romani – reducerea la absurd, in sensul ca daca Voiculescu nu a vorbit cu ceilalti inculpati din dosar despre privatizarea ICA inseamna ca singura explicatie ramasa (desi absurda) e ca acestia au executat dispozitii venite prin telepatie.

    E un argument juridic de cursul 2 din anul I „Teoria dreptului, elementar, reductio ad absurdum, pentru a demonstra ca o sustinere este irationala, absurda!

  27. Domnule Voiculescu ma cunoasteti v-am spus niste lucrurii adevarate in urma cu citeva lunii nu ma-ti crezut si i-mi pare foarte rau dar de data aceasta NU SCAPATI v-am spus ca sunt un om a lui Dumnezeu si nu ma-ti ascultat acum este prea tirziu ve-ti fi arestat altadata sa nu mai ignorati oamenii a lui Dumnezeu sunt un om a lui dumnezeu am facut puscarie cu Parintele Calciu Dumitreasa v-am scris ce sa faceti si nu ma-ti bagat in seama pacat ,mare pacat nu sunt Basist acest TATAR SATANIST nici el nu este scapta de pedeapsa lui Dumnezeu fiti tare sa nu cumva sa muriti prin puscarie intorceti-va fatza catre Dumnezeu nu la ADVENTISTII DUMNEZEU SA VA AIBE IN PAZA MA ROG PENTRU DUMNEAVOASTRA ESTE UNICA CALE DE A SCAPA

  28. „…dorintei lui Basescu de a-si subordona Antena 3…”
    Am mari dubii ca aceasta este dorinta lui TB. Chiar daca ar vrea, nu are nicio sansa. DNA si in general Justitia, la reforma careia TB a pus umarul, s-a intors impotriva lui (v. cazurile Nana, fratele Mircea Basescu si ginerelui lui TB), pai ce sansa are cu A3? Zero! Singura problema este ca A3 este o maciuca politica, care efectiv manipuleaza masele cu educatie ceva mai precara. La A3, nu se prezinta argumente jurnalistice ci se alimenteaza frustrari si resentimente, urmand ca pe baza lor moderatorii sa se decida cine sunt vinovatii pt. starea de rau a telespectatorilor – in fapt adversarii (politici, economici) ai patronatului postului. Un stil jurnalistic de cea mai joasa speta.

  29. Important de stiut este, ca pana in momentul in care justitia va da verdictul faptelor din dosarele in care este acuzat d-nul Voiculescu, acesta trebuie sa fie tratat nu ca un infractor ci ca un om respectabil si care incearca prin orice cale legala sa isi dovedeasca/apere nevinovatia.
    In democratie ai marele avantaj de a avea dreptul la a-ti apara demnitatea, cinstea, etc.

  30. Ai dreptate! Problema este Antena3. Dar de ce ai facut Antena3? Sau, de ce i-ai dat orientarea asta? In mod sigur ai gandit-o ca un instrument in lupta pentru cucerirea varfului puterii. Imi inchipui ca esti indreptatit, daca iti iau in calcul parcursul si vad liota de idioti si impostori care s-au perindat pe scena. In adolescenta m-a atins si pe mine securismul, fiind din prima generatie a copiilor de carte recrutati de pe bancile liceului. Cu un bunic la Canal, am crezut ca e mai bine sa ma dau neinteresat. Desi ulterior am intalnit securist din proximitatea lui Ceausescu, cu tatal impuscat la colectivizare. Se cheama ca n-am avut vocatie. Si daca ajungeam, poate ca as fi fost un prost securist, nu din cauza nu stiu caror reflexe morale ci din cauza incongruentei cu stilistica sistemului. Probabil ca vei face puscarie, poate ca o si meriti, dar ai avantajul unei familii frumoase, cel putin in datele unei biologii sanatoase, cum se vede din fotografii, care te va ajuta sa depasesti situatia. Oricum, politic, nu cred ca erai pe drumul cel bun. A nu se intelege ca adversarii tai sunt. Cu seninatate, din partea unui tovaras de generatie.

  31. Haide bre lasa-ne!!!! Luatii si pe Basescu, Udrea, Ponta, Antonescu si dispareti fratilor ca ne-am saturat de voi!!! Ati facut tara asta praf!!!! Acum partidul fondat de dvs este la putere alaturi de PSD care ne usuca cu taxele!!! De ce nu comenteaza nimic sluga dvs de la ANTENA 3 despre aceste taxe ilegale care s-au implementat din 2012 pana acum a?

  32. Domnule Voiculescu eu am incredere in justitia Romaneasca si dupa ultimele stiri care le citesc pe canalele media din Romania i-mi dau seama ca te apropii cu pasi inceti dar siguri de PUSCARIE lucru care dupa parerea mea e ireversibil.
    Datorezi prea mult statului roman si Romaniei cred ca ai ajuns la capat de linie
    si ca o paranteza la declaratiile facute azi in strada sa stii ca Al Cappone nu a fost niciodata implicat direct in strada in toate murdariile,dartu tii neaparat sa te disculpi.Asa ca astept sa vad pe canalele de stirii cand te salta DNA

  33. FĂ DOMNULE VOICULESCU CEVA SĂ SCĂPĂM DE IPOCRITUL DE LA COTROCENI ………..NE-AM SĂTURAT DE EL CA DE POAME ACRE …

  34. CINEASTUL AJUTA VARANUL !

    Titlul poate creia confuzie.
    Raman dusmanul Varanului dar Romania trebuie sa scape de cancerul
    Basescu.
    NU POT PARTICIPA LA CONFERINTA DE PRESA DAR DORESC SA PUN CATEVA INTREBARI SPER FOLOSIROARE,
    Ma numesc Robert Horvath Deva si reprezint cu sotia mea japoneza media
    si televiziunea japoneza in SUA
    INTRBARE
    Mafia de armament este condusa de Traian Basescu. Dece antena 3 nu foloseste
    subiectul ? O face din nepriofesionalisn sau atacurile sunt bine alese sau nu supere ? Dece nu se face o emisiune despre cei 3 „Negustori ai mortii ”
    Bout, Basescu, Kasar.?
    Iata cateva date folositoare
    Cum a ajuns Romania sa fie implicata in traficul de armament pe filiera rusului Viktor Bout. Una dintre companiileaeriene prin care contrabandistul a inarmat organizatia terorista al-Qaida si guvernul taliban din Afganistan se numea Flying Dolphin (Delfinul Zburator).
    BASESCU MINISTRU AL TRANSPORTURILOR SI PRIETEN APROPIAT
    CU VICTOR BOUT !
    Flying Dolphin si-a deschis o filiala in Bucuresti, intr-un apartament de bloc de pe strada Miron Costin. Compania este mentionatiain rapoartele Organizatiei Natiunilor Unite (ONU), fiind descrisi ca „paravanea pentru Viktor Bout. Mai mult, rapoartele ONU arata ca Flying Dolphin a transportat sistematic, , arme catre Afganistan, dar si spre tarile africane aflate sub embargo. CIA a informat ca, in Aerofina (societate comerciala de stat, axata pe producerea de tehnica aeronautica) a solicitat licenta pentru export de echipamentein favoarea firmei Flying Dolphin Romania SRL. . Investigatorii ONU au descoperit ca Flying Dolphin facea parte din reteaua aviatica Air Cess, inregistrata de Viktor Bout in Belgia. Tot din reteaua Air Cess deriva si compania de transport Sky Air, implicata in contrabanda cu pistoale mitraliera AK-47 si rachetele rusesti. 

    SUTE DETRANSPORTURI DEPE AEROPORTUL OTOPENI CU
    SEMNATURA SI PREZENTA LUI TRAIAN BASESCU
    Voi continua

  35. INTREBARE
    AVETI CURAJUL SA PRELUATI ACEST CAZ ?

    ATAC CRIMINAL IMPOTRIVA CINEASTULUI AMERICAN ROBERT HORVATH LA NEW YORK, INFAPTUIT DE AGENTII SIE !

    MEMORIU OFICIAL
    A se transmite de urgenta
    Presedintele Romaniei Traian Basescu, Guvernului Romaniei, Parlamentului
    Crin Antonescu ,
    SRI, SIE , Politie , Dicot etc
    Mentionez ca o copie a fost trimisa Ambasadei SUA Bucuresti.

    CINEASTUL AMERICAN ROBERT HORVATH DEVA CERE PROTECTIA FBI !
    SI DA IN JUDECATA SIE SI CONSULATUL ROMANIEI NEW YORK

    AMBASADA ROMANIEI IN SUA

    Ambasador Iulian BUGA

    Stimate domn

    La prima vedere acest titlu pare o licienta jurnalistica sau o uriasa exagerare.
    Pentru a va dovedi contrariul va trimet o fotografie facuta la Belevue Hospital
    la sectia de traume , unde am fost transportat de o ambulanta, dupa pierderea constiintei, intr-o stare extrem de grava.
    DESCHIDETI
    Blogul Robert Horvath Deva blog
    ( numai fotografia face obiectul aceste note oficiale)
    Atacul agentilor SIE in civil a avut loc pe teritoriul american in fata Consulatului
    Romaniei continuind la colt de strada ,in apropierea sediului ONU.
    El a fost cordonat din interiorul cladirii diplomatice de ministrul de externe Titus Corlatean la ordinul primului ministru Ponta.
    ( In procesul ce urmeaza voi aduce probe in aceasta directie )
    Ordinul a sunat clar. RH trebuie impiedicat cu orce pret sa participe la intalnirea
    cu ministrul de externe cu orice pret si cu orice risc.
    Intradevar conducatorii dela Bucuresti si-au luat un risc urias ,atacand un cetatean american , un jurnalist american, aflat in exercitiul functiunii……pe teritoriul american. Acest atac fara precedent a fost videografiat de mine
    pana la pierderea constintei. Materialul filmat reprezinta o proba imposibil de contestat.
    Acest material vizual
    in care sunt lovit cu picioarele timp ce eram trantit la pamant, a uimit prin brutalitate, autoritatile americane judiciare si de investigatie.
    Am contactat in acest caz si s-au deschis anchete : Departamentul de Stat ( Romanian Desk ), FBI, Ministerul de Justitie SUA, etc etc.
    Asigur pe cei interesati ca cazul a ajuns la cel mai inalt nivel al administratiei Obama, punand bazele unui scandal international si diplomatic fara precedent.
    Anchetele se apropie de sfarsit.
    Urmeaza in consecinta actiuni legale…..la New York, Bucuresti si Strasbourg
    Mentionez ca am purtat doua ……..PRESS care a-mi pemit sa filmez oriunde pe
    teritoriul alerican cu exceptia Casei Albe si a bazelor militare.

  36. INTREBAREA
    3
    Afirmati ca Antena 3 este echidistanta .
    Dece nu deschide-ti o ancheta
    referitoare la cazul Ponta- Panait ?

    PRIM MINISTRU AL ROMANIEI
    VICTOR PONTA
    Ma numesc Robert Horvath Deva. Sunt cetatean roman….deasemenea american si prin
    casatorie rezident permanent al Imperiului Nipon. Sunt printre putinii artisti plecati din Romania
    care si-au facut nume si cariera in occident. Sunt absolvent IATC Bucuresti -Cinematografie.
    Am ajuns in SUA direct din ancheta securitatii
    si am scapat cu viata datorita unei scrisori ai presedintelui Carter catre Ceausecu . Am fost acuzat
    pe drept de trimiterea unui material filmat catre vest in care dictatorul vorbea despre bomba atomica
    romaneasca.
    Sunt deasemenea jurnalist de investigatie reprezentand telleviziunea si media japoneza la New York
    Scriu aceste randuri pentru a va anunta ca sunteti dat in judecata in SUA .
    Circumstantele cazului sunt deosebit de agravante. Voi incepe datorita gravitatii iesite din comun
    cu ele.
    VA ACUZ CU PROBE DE CRIMA
    NIPON PRESS fragment
    „Jurnalistul de investigaţii Robert Horvath se adresează secretarului general al Serviciului Interpol, Ronald K. Noble, în cazul primului-ministru român, Victor Ponta, învinuit de crimă împotriva procurorului Panait – caz muşamalizat de autorităţile române. În dimineaţa zilei de marţi, 6 august, ziaristul a avut o audienţă la sediul Interpol, din New York, prezentînd probele deţinute: 1) Proba video; 2) Proba audio, în timp real; 3) 27 de interceptări telefonice; 4) Cererea de redeschidere a Dosarului Panait, făcută de Monica Macovei; 5) Scrisoarea adresată comisarului european pe probleme de Justiţie, Viviane Reding, pe marginea controversatului Dosar 117/P/2002.
    Ziarul german «Frankfurter Allgemeine Zeitung» a afirmat că Victor Ponta este principalul suspect în cazul morţii lui Panait. În 10 aprilie 2002, tînărul procuror, în vîrstă de doar 29 de ani, a mai apucat să spună mătuşii lui: «E Ponta! Cîinele Ponta m-a ucis!»“.
    Dece l-ati ucis cu sange rece pe colegul procuror Panait ? Stia prea multe ?

  37. BASESCU VREA SA CONSTRUIASCA BOMBA ATOMICA ?

    Materialul pe care vi-l prezent in premiera, este, insa, de o gravitate exceptionala si ne-a fost furnizat de catre o sursa din ….. Ea afirma ca Romania detine arme de distrugere in masa, iar combustibilul nuclear a fost si este produs la Combinatul din Pitesti, intr-o sectie secreta unde „angajatii” sunt doar experti in domeniul atomic.
    Inspectiile efectuate intre anii 1990 si 2013 de catre agentii AIEA in Romania confirma desfasurarea – incepand cu a doua jumatate a anilor 1990, a unor experimente secrete pentru obtinerea de plutoniu imbogatit necesar la fabricarea armamentului de distrugere in masa. Romania, semnatara a Tratatului de Neproliferare Nucleara, a fost si ea mult timp suspectata, inca de pe vremea comunismului, de catre Occident, de faptul ca Nicolae Ceausescu a avut propriul program secret de inarmare nucleara. In 1989 Ceausescu detinea deja bomba atomica.

    Serviciile ruse de informatii externe au dezvaluit si ele, in baza arhivelor secrete ale KGB-ului, ca Romania a avut capacitatea tehnica sa construiasca arme atomice in 1989, dar si ca Nicolae Ceausescu avea deja arma de distrugere in masa.

    Rapoarte CIA, confirma, de asemenea, ca Romania a lucrat la fabricarea de arme nucleare in perioada 2012-2014

    Un recent accident la Bucuresti (in care victima era un cetatean american), fotografiat din satelit, a scos la iveala un adevar cutremurator si a creat, la Washington DC, o panica totala. Din analiza sumara a fotografiilor se vede ca avem de a aface de o uriasa uzina nucleara, si nicidecum de un institut de cercetari stiintifice, asa cum se regaseste Combinatul Pitesti in actele statului roman. Concluzia este ca dorinta lui Ceausescu de a avea bomba atomica a fost preluata de toate regimurile postdecembriste.

    In 1985, conducerea Romaniei de la acea vreme si-a pus problema crearii armei nucleare si savantii romani au asimilat tehnologia obtinerii plutoniului. Apoi, inspectiile nucleare desfasurate de Agentia Internationala pentru Energie Atomica (AIEA) intre anii 1990 si 2009 au aratat ca, incepand cu 1985 si pana in prezent, cand a trecut deja la productie, „Romania a desfasurat experimente secrete in vederea obtinerii pe cale chimica a plutoniului (prin folosirea reactorului nuclear american de model TRIGA) si a unei cantitati mari de uraniu imbogatit”.

    Asadar, in Pitesti a fost creata, pe vremea lui Ceausescu – si acum functioneaza la capacitate maxima – „o instalatie industriala avand capacitatea de producere a un kilogram de plutoniu pe an, care se foloseste apoi ca focoasa militara la rachetele cu raza medie de actiune de tip SCUD, de productie proprie romaneasca.

    Pana anul trecut, la combinatul chimic din Pitesti au fost produse 585 de tone de combustibil nuclear. In august 2008, Romania a cumparat licenta de la concernul canadian AECL pentru tehnologia integrala de producere a combustibilului nuclear. In perspectiva se are in vedere si prelucrarea repetata a deseurilor existente. In localitatea Colibasi din suburbia Pitestiului se afla Institutul pentru Reactori Energetici, care, cu ajutorul Rusiei, „se reprofileaza in prezent asupra perfectionarii tehnologiilor de producere a propriului combustibil pentru centralele atomo-electrice la combinatul petrochimic din oras”.

    Cel mai important depozit de material radioactiv este situat in judetul Bihor. Apa grea este produsa la combinatele chimice din orasele Turnu-Magurele si Drobeta Turnu-Severin. Pe de alta parte, „in perioada aprilie-mai 2009 au fost gasite 450 grame de plutoniu intr-un laborator secret al Institutului energiei atomice din Bucuresti”. Iar ascunse la o firma de pasari din Mehedinti, s-au gasit zeci de documente despre armele de distrugere in masa romanesti. „Documentele au fost ridicate de civili care s-au legitimat ca fiind de la Contrainformatii Militare”, spun doi inalt fosti demnitari din Serviciul Roman de Informatii.

    Despre toate acestea, specialistii AIEA au intocmit un raport detaliat ce a fost trimis atat Casei Albe, cat si Parlamentului European, iar regimul Basescu i va trebui sa dea explicatii.

  38. Ambasada Romaniei in SUA
    AMBASADOR

    Stimate domn

    Am trimis memorii si cereri de ancheta Presedintelui, Parlamentului, Primului
    Ministru, Ministerului de externe, DICOT, Politie, SIE, SRI etc.

    Nu am primit nici-un raspuns cu exceptia celui trimis de predecesorul dumneavoastra.
    Care este o copie exacta a celui trimis……. de dumneavoastra.

    Stimate domnule Horvath,
     
    Urmare aspectelor semnalate de dumneavoastra prin mesajele din 17.04.2014 si 18.04.2014 adresate Ambasadei Romaniei la Washington, va informam ca ele au fost transmise autoritatilor romane competente.
     
    Cu stima,
     
    Ambasador, Iulian Buga
    Am facut aceste memorii in calitate de cetatean al Romaniei
    membra E.U.

    De o saptamana va ascundeti, refuzand sa permiteti oricarei
    persoane oficiale din ambasada sa vorbeasca cu mine.
    Ca urmare a acestui fapt am banuieli ca toate incercarile mele de a contacta autoritatile romanesti, sunt sortite esecului.

    Imediat dupa memoriile adresate Ambasadei au inceput amenintarile. Tinand ca am trecut pe linga moarte nu ramane
    decat sa le i-au in seios. Foarte in serios
    Deschideti :
    Blogul meu personal
    Cred ca fotografia dela spitalul de urgenta valoreaza cat o mie
    de cuvinte. Oricum atacul criminal are un martor : Aparatul meu de filmat.

    Tinand seama ca securitatea mea si a familiei mele este in pericol ( sotia mea este urmarita si tracasata la Osaka si Tokyo ) am cerut protectia FBI.
    Am facut aceasta in calitate de cetatean american .

    Kiyoko a trimis un protest Ambasadorului Japoniei la Bucuresti si va cere protectia serviciului Imperial.
    Voi face acelasi lucru in calitate de rezident permanent al Japoniei,

  39. REDESCHIDEREA PROCESULUI VICTOR BOUT LA NEW YORK
    Traian Basescu citat martor si maine inculpat

    TRIUNGHIUL NEGUSTORILOR MORTII BOUT-KASSAR-BASESCU
    Au existat in epoca moderna 3 imperii de trafic de arme, Kassar, Bout, Basescu. Primii doiau fost furnizori….in timp ce armele ,trimise in toate colturile de lume apartin mafiei de armament romane avand in varf pe Traian Basescu.

    Kasar a primit 20 de ani puscariie pentru incercarea de a cumpara rachete romanesti iar Bout a fost nu demult extradat in catre Statele Unite. In aceste zile vine randul lui Traian Basescu.
    Spun asta pentru ca procesul lui Bout de la New York care se redeschide in Septembrie nu poate avea loc fara martorul principal Basescu ….pentru simplul motiv ca rachetele si armele sunt de provenienta romaneasca, fiind fabricate de intreprinderile de armament ale statului roman.
    Legaturile Bout Basescu au aparut in zeci de publicatii ale mediei internationale . Aleg una care la intamplare CANADIAN FREE PRES
    Viktor Bout: A Romanian Connection?
    Trimit un fragment“1998, autorităţile române au făcut un fals caz de contrabandă de ţigări . De fapt, nu s-au ţigări la bord Viktor Bout `s avion IL-76 de operare pentru Air Sofia, care au fost descărcate la Aeroportul Bucuresti-Otopeni. sederea peste noapte a fost necesară pentru serviciile secrete româneşti pentru a încărca rachete românesti- pentru destinaii, aflate sub embargo ONU. Armele sub acoperirea transportului de ţigări au fost exportate de o societate deţinută de Viktor Bout si Shimon Naor, care aveau monopolul asupra acestor tranzacţii secrete,.
    Conexiunile lui Bout cu serviciile secrete militare româneşti sunt clare …….In actul de acuzare al DEA ( American ) aceste arme si racete erau destinate grupului Columbian FARC” ….inchei citatul.

    CONFORM LEGISLATIEI SUA POSESIA DE RACHETE SOL AER …..DOBORAREA DE HELICOPTERE MILITARA SI UCIDEREA UNOR SOLDATI PURTAND UNIFORMA US SE PEDEPSESTE ,,,,,CU PEDEAPSA CAPITALA…ADICA SCAUNUL ELECTRIC.

    cu alte cuvinte
    TRAIAN BASESCU ARE SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT !!!

  40. Mi-a placut mult ideea cu studiile de caz despre dosarele produse de „lupta anticoruptie” promovata de o parte dintre romani. V-o fi inspirat cineva??? Tare mi-as dori sa ajung vremurile in care adevarul despre justitia romaneasca din ultimii ani (din partea mea sa fie vorba de chiar si de doua decenii si jumatate) nu numai sa iasa la iveala, ci sa se si impuna ca adevar istoric. De aceea eu ma gandeam chiar la un fel de studiu comparativ care sa se ocupe printre altele de:
    – diferentele de calitate intre actul de justitie din Romania si acela din lumea occidentala;
    – determinarea gradului de subiectivism in realizarea anchetelor penale in raport cu provenienta de partid a inculpatilor si in mod special in raport cu cel sau cei care detineau un rol in numirea si promovarea procurorilor;
    – analiza tipului si numarului de sentinte (desigur si a motivarilor) in corelatie cu apartenenta de partid sau cu tipul de infractiune (au mai ajuns si cativa de la PDL in instanta, putini intradevar, iar multi dintre ei au primit condamnari cu suspendare; n-ar trebui uitate anume complete de la ICCJ).
    S-ar putea ca eu sa fi supersintetizat temele care preocupa oricum o parte din societatea romaneasca. Detalierea e oricand posibila. Pentru ca am vazut ce
    s-a intamplat in ultimul timp m-am gandit si la posibilii autori si resursele financiare. E dreptul si buna dvs. intentie sa oferiti burse pentru asta. Dar vor fi si detractori care vor contesta studiul tocmai din acest motiv. Daca va veti ocupa serios de asta ma intrebam daca n-ar fi bine sa fie invitati studenti merituosi din afara? Stiu, se pune problema limbii romane, dar cu unele materiale traduse? In cazul in care am exagerat in orice fel, imi pare rau. Dar pentru a nu considera ca sunt cu peria pe langa dvs. v-as ruga sa recititi intrebarea din primele doua randuri. Va urez succes pentru ca ar fi nevoie de adevarul despre justitie!

  41. „Varanul” e mare.
    „Varanul” e puternic .
    „Varanul” e atotputernic …
    vă spun : pentru a suta mia oara :
    „Varanul” este ÎNGER . Cu aripi minunate , grațioase , din aur fermecat , strălucitor .
    Ca soarele .
    EU le-am vazut . Cu ochii mei !

    Ba , chiar mai mult de-atât : el este chiar Cristosul vostru ….. Cristosul băseskạrílor !
    Deci :
    ploconiți-vă în fața lui.
    EL este marea-și-singura voastră șansă de supraviețuire , de salvare și de mântuire .
    Singura ce vă poate „milui” viețile voastre de ciubote avortate .
    Nu o ratați .
    Pentru ca alta n-o să mai aveți.
    Știm că sunteți proști.
    Știm că sunteți trădători .
    Știm ca sunteți detracați.
    Știm ca sunteți sabotori.
    Știm ca sunteți cârpe.
    Știm că sunteți spioni.
    Știm că sunteți fugăi .
    Știm ca sunteți ucigași de copii.
    Știm că sunteți ġhiutănștaini .
    Știm ca sunteți Dușmanii poporului !!! ……

    …..dar : Varanul !! …..Varanul !! …… El-și-numai-El vă e salvarea , trântori mizerabili !! …
    Cerșiți milogilor iertari și milostenii ! Pentru viețile voastre nemernice și fără-de-folos !
    Nimanui nu-i pasă de voi …Varanul !! Varanul !! …
    Iar dacă nu-i cerșiți ….. o să pieriți….
    Treziți-va băsiști netrebnici ! …Varanul !! Varanul !! …
    Târați-vă pe jos :
    ca animalele,
    ca viermele,
    ca hiena-fără-ochi,
    și ca păduchiul !
    Târați-vă prin fața lui ,
    urlați
    și gângăviți
    și implorați :

    . . . Varanul …Varanul …Varanul … !!!!!!! … Varanul ie Cristos !!! . . . Da – da !!

    Addénda ( numai pentru criminalii băsiști și hitleriști ) :

    Eu și numai eu Șerban , saḥīḥ ȘERBAN (cel autentic !) am scris aceasta poveste frumoasă .
    În ciuda voastră.
    În disprețul vostru.
    Și în blestemul vostru .
    *
    Post scriptum : iar dacă vreun criminal smintit , băsist , a citit aceasta , acel criminal să-și piarză lumina ochilor .
    … şi cancerul și moartea direct în el să se încuibeze !!!

  42. Erata
    Corectat
    STIMATE VARAN, MOTAN ,DAN
    Am citit consternat ca Radu Tudor are un salariu gras.
    7000 $ si ceva drepturi de autor !!!!
    Pai eu al aranjam pe Traian Basescu pe mai putin.
    Mult mai putin. Cu tot confortul domestic….
    La nevoie a-i asiguram si un scaun electric.

  43. PROPUNERE :
    Dan Voiculescu a anuntat infiintarea unui ONG care „va scoate la iveala activitatile lui Traian Basescu din 1989”.
    Propun cu toata seriozitatea ca cineastul din NY sa fie numit presedintele
    acestei organizatii,
    Adica EU.

  44. Domnule Voiculescu
    Caut sponsor pentru cartea
    DOSARUL CRIMINAL BASESCU
    ( titlul provizoriu )
    Stiu ca aveti probleme materiale in aceste zile
    dar poate faceti un efort. Natiunea (si eu)
    va va fi recunoscatoare.

  45. POANTA SECOLULUI !
    Domnule Voiculescu
    Va dau o poanta. Probabil find infiltrat de sus pana jos nu o
    veti lua in considerare. Nu astept la nimic terminal dela Antena 3
    Aceiasi frecangiala.
    Urmariri cu atentie aceste randuri.
    Basescu a avea mai putin de 3 luni de mandat,
    Atentie :
    NOAR POATE SA-L TERMINE PE BASESCU !
    Romania a fost zguduita de scandalul „Filiera arme”, avandu-l ca protagonist pe Shimon Naor, fost viceamiral al Israelului , unul dintre cei mai cunoscuti comercianti de arme din lume.
    Shimon Naor a vandut arme fabricate in Romania in valoare de peste 800 milioane de dolari, Toate spre organizatii teroriste sau state sub embagou ONU.
    A fost arestat la Paris de Interpolul francez. A fost trimis in tarapentru a-si ispasi pedeapsa de 11 ani de inchisoare.
    FRACEZII L-AU TRIMES IN TARA SA VORBEASCA,
    DIN PACATE NIMENI…..NU ESTE INTERESAT

  46. DESCONSPIRAREA SPIONULUI ROSU VLADIMIR TISMANEANU !
    ( APARITIA UNOR NOI DOCUMENTE COMPROMITATOARE )
    ATENTIUNE ! EXPLOZIV ! ATENTIUNE !
    ………Am incercat fara succes sa atrag atentia autaritatilor despre activitatea lui Vladimir Tismaneanu. Plicul meu cu documente
    a fost refuzat de Ambasadoarea Romaniei la ONU Simona Miculescu, la care am avut o audienta.
    Dansa a refuzat sa se uite la documente, precizand ca in cazul in care descid plicul
    compromitator audienta mea a luat sfarsit. Dansa a refuzat deasemenea scrisorea
    mea adresata presedintelui Traian Basescu. Deasemenea mentionez ca memoriile mele oficiale trimise directorilor servicilor speciale romanesti au ramas fara raspuns. Scisoarea catre Basescu ca si celalate au fost trimise retransmise prin intermediul Ambasadei Romaniei in SUA. Aceste actiuni de musumalizare sunt de o gravitate speciala facand parte dintr-o conspiratie institutonala urmarind sa salveze pe Presedinte de un urias scandal politic cu largi repercusiuni internationale.
    Vazand ca Basescu nu este interesat sa tradeze un prieten apropiat nu a ramas decat sa ma adresez FBI-ului !
    Bineinteles
    VA URMA

  47. LA ORDINULUI LUI BASESCU

    CINEASTUL ROBERT HORVATH AMENINTAT CU MOARTEA !
    CERE PROTECTIA FBI -ULUI
    Scrisoarea in care cer protectia serviciului de investigatie american va sta la
    dispozitie. Deasemenea raspunsul si sugestia de a contacta de maxima urgenta
    Cyrus R. Vance,District Attorney of New York County.

    Domnule Ambasador
    ATENTIE :
    Din acest moment va fac personal raspunzator de securitatea mea si a familiei mele.

    Sper sa acordati atentia cuvenita si sa ma puneti in contact cu o persoana autorizata reprezentand Serviciul Extern. In caz in care nu faceti acest lucru ….va luati pe
    umeri o mare raspundere.

    Stimate domn
    Sper ca realizati din plin gravitatea situatiei. Nu prea aveti prea mult de ales.
    Repet. Avem de a face cu o conspiratie la toate nivele. Sunteti impotriva ei sau
    va aliati cu ea. Astept sa fiu contactat de urgenta.

  48. EI STIU !

    PONTA AGENT RUS

    Departamemtul de stat a aflat ca premierul Ponta a fost dat pe mana
    Interpolulului. Ei au aflat de motivul uciderii procurorului Panait.
    Acesta stia prea multe …..inclusiv de spalarea de bani in numar de jumate
    milion de dolari …in SUA.
    De unde stiu ? Dela mine.
    Ei au aflat adevarul. Le-am trimis un document din arhivele serviciilor americane.
    VICTOR PONTA PRIMUL MINISTRU AL ROMANIEI
    ESTE UN AGENT RUS
    Document declasificat american continua
    ” Victor Ponta este un vechi agent GRU. El a facut parte din celula de spionaj
    al generalului Kostyal, condamnat pentru spionaj în favoarea URSS în vremea lui Ceauşescu. Kostyal ţinea legătura cu ruşii prin intermediul Ambasadei de la Bucureşti iar soţia sa rusoaică îi mijlocea întâlnirile acolo. Kostyal…………….. mai spunea că în grupul respectiv s-au mai aflat şi Ion Iliescu şi Virgil Măgureanu, care urmau să se ocupe de partea politică a mişcării anti-Ceauşescu, în timp ce sarcinile militare le reveneau lui Kostyal şi Militaru.
    Conducerea grupului de actiune directa revenint tanarului agent Victor Ponta.
    Aflat pe patul de spital, generalul Kostyal …….a povestit despre rolul lui Ponta. În ziua arestării celor doi Ceauşeşti, Kostyal povesteşte cum după ce a plecat de la Şcoala de ofiţeri din Băneasa de unde îl arestase pe Andruţa Ceauşescu a luat cu maşina doi tineri şi au mers spre Comandamentul Apărării Antiaeriene a Teritoriului (CAAT). Numai că unul dintre cei doi tineri revoluţionari, luaţi de seful agenturii GRU era nimeni altul decât Victor Ponta, cel care avea să devină 20 de ani mai târziu liderul PSD şi premierul României.”

  49. draga domnule voiculescu….nu am inteles de ce atata ura intre doi oameni care au facut averi nu prin munca cinstita ci prin diferite mismasuri…la dumneavoastra e usor de dedus de unde sunteti un asa mare magnat….trecutul securist al d-voastra este elocvent…de ce nu lasati circul si faceti pace cu basescu si terminati odata mascarada asta politica,…ati devenit penibil si apoi dintr-o televiziune la care ma uitam cu placere am ajuns sa o detest…asa angajati „pupincurisiti” ca la Intact nu gasesti niciunde,….deci eu va doresc toate cele bune,…sper ca instanta sa ramana impartiala iar cei 5 ani sa fie la locul lor,…apoi sustinerea d-voastra psd-ista este cea mai proasta alegere…acei oameni sunt vanzatori de tara nu patrioti,…sa iesiti cu bine din penitenciar si nu uitati multi va urasc dar si mai multi va detesta.

  50. ≡ Lui Dan Voiculescu , cu considerație ≡
    – — –
    Poporul şi-a arătat puterea lui cea mare şi a zdrobit clica cea infectă , băseskară şi-ntotdeauna trădătoare .
    Pe udrele excroace , dezmățate , slinoase , obraznice , pungașe .
    Pe ebele ciochiste , analfabete , ridicole şi botoxate ; şi insolente până la prostie , cu aere de beizadele “nobile” de mahala , stupide , imbecile şi ceauşiste în acelaşi timp.
    Pe-acele ioane cutre , kurve , notare şi borfaşe , puse pe acaparat moşii întinse şi pe maimuțărit maniere boiereşti .
    Poporul i-a luat şi azvârlit în noroiul celor şase şi ceva la sută pe toți dușmanii lui cei travestiți , ce mincinos se prezentau a fi “europeni” , occidentali . Veniți din patru zări şi puşi pe luat , nu pe adus ceva .
    Poporul i-a aruncat cât colo pe înveşmântatii-n haine pistruiate , false și băsiste .
    Pe cei în “uniforme” de haini , de burtăverzi pestriți ca viermii .
    Pe derbedeii “populari” abjecți și veninoși ! pe Udre și Tomaci și Prezi .

    Acum şi pentru toate aceste lucruri vreau să mulțumesc cuiva .
    Acelui făr`de care toate aceste lucruri ar fi fost şi-ar fi rămas un vis frumos dar imposibil de atins .
    Cuiva care a fost în toți anii aceştia sprijinul nostru cel mai de seamă .
    Cuiva care a stat ca stânca în fața prigoanei sekuriste şi băsiste , făcând aceasta fără frică , senin , cu zâmbetul pe buze . În timp ce alți “viteji” se-ngălbeneau şi se piteau ca viezurii.
    Vreau aşadar să-i mulțumesc lui Dan Voiculescu ,”varanului” nostru cel-de-aur ( cu aripi grațioase , aşa cum s-a mai spus !)
    să fie sănătos şi vesel !
    să ştie că poporul e cu el !

    În schimb , duşmanii şi cei ce se-ndoiesc , să afle : NOI VOM FI PREZENȚI ACOLO.

    ÎN MAREA DUPĂ-AMIAZĂ a și mai marii răfuieli . celei definitive , eliberatoare.

  51. INTREBARE :

    Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalistul Robert Horvarth

    Publicat: Marţi, 09 Aprilie 2013 10:31 // Actualizat: Marţi, 09 Aprilie 2013 10:34 // Sursa: RTV.net
    Autor: Alina Costache
    Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe Robert Horvath, după ce jurnalistul român, cetăţean american, a făcut plângere la FBI şi DIICOT cum că Dan Voiculescu ar fi furat şase miliarde de euro din conturile Securităţii. De dincolo de Ocean, Horvath a lansat şi ipoteza şocantă că Dan Voiculescu ar fi avut un rol important în aşa-zisa sinucidere a lui Marin Ceauşescu, fratele lui Nicolae Ceauşescu. Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalist pentru aceste acuzaţii. Primul termen are loc marţi la Tribunalul Bucureşti,

    DOMNULE DAN
    MAI TREBUIE SA VIN LA PROCES ?

  52. Cu alte cuvinte domnule Voiculescu, recunoasteti concret faptul ca dumneavoastra folositi televiziunea in scop personal, caz in care iesiti totalmente din tiparul PRESEI LIBERE intrand in tiparul PRESEI DE INTIMIDARE, DE SANTAJ, DE MANIPULARE, a presei CONTROLATE si cu TEMATICA IMPUSA.
    Dealtfel se observa fara posibilitate de tagada folositi televiziunile trustului dumneavoastra in scop propriu in special pentru a va acoperi multe nemernicii, pentru a influienta permanent Justitia prin presiuni mediatice fara incetare, folosind in acest scop oa mare parte de oameni de presa transformati in lingai titici perioadei din care proveniti si pe care ati servit-o in acelasi mod josnic ca securist care a facut politie politica. Cel putin asa sustin mai multe hotarari judecatoresti ramase definitive.
    Cat despre pozitia domnului Mateut pe care il invocati, ce sa spunem ?
    Este avocatul dumneavoastra in mai multe procese, si incearca pe cat posibil (fiind o somitate in materie de interpretare juridica) – sa demonstreze ca ceea ce este alb de fapt este negru si invers.
    Pana acum este la stadiul de gri, insa nu mare sa va fie mirarea cand veti constata ca rezultatul Justitiei, acea Justitie care nu se mai teme de SECURISTI si de santajul lor ca in perioada comunista si post comunista, va fi acela de a se face DREPTATE demonstrand ca si Dan Voiculescu TREBUIE sa fie EGAL in fata Justitiei cu toti cetatenii tarii.
    Pana acum domnul Mateut a reusit sa va mentina intr-o stare de intangibilitate reusind manipularea (legal dealtfel) unor imunitati si plimbarea unor dosare de la o instanta la alta, exploatand in interesul clientului sau lagunele grave ale Justitiei Romane – croita in acest fel in mod intentionat.
    Insa speram cu totii ca se va ajunge pana la urma ca verdictul sa fie dat INAINTE de termenele de prescriere care sunt urmarite cu o abilitate de invidiat.
    Speram deasemenea foarte multi dintre noi, aceia care stim ce a insemnat securitatea politica, ca aceste termene de prescriere sa fie eliminate din legislatia romana, in asa fel incat odata cu dispunerea inceperii urmaririi penale – aceste termene sa nu mai existe pana la solutionarea definitiva si irevocabila a cauzei.
    De ce furtul, inselatoria, traficul de infuienta, talharia, precum TOATE infractiunile savarsite CU BUNA STIINTA – de ce sa fie prescrise numai pentru faptul ca unii au bani, relatii sau putere si pot tergiversa – PE CHELTUIALA PUBLICA IMPORTANTA – dosarele lor in scopul de a scapa bazma curata, de parca nici pe acolo nu au trecut si nici gura nu le pute….
    Ce este foaqrte grav insa domnule Voiculescu – este faptul ca ati creat cu buna stiinta in trustul dumneavoastra de presa manipulatoare – adevatari monstri ai MassMedia, adevarate pericole publice, care intr-o societate real democratica si de Drept nu ar putea sa mai fie vazute decat in spatele gratiilor !
    Dar poate vor veni si acela vremuri.
    Sper, deci SPER, ca nu cumva adresa mea de email solicitata pentru postare sa fie folosita in scopuri personale prin metode binecunoscute de domnul Voiculescu, tipic securiste, pentru identificare si presiuni – aceasta fiind metoda indragita de cei ca domnia sa…….
    Oricum in final sper ca Justitia sa dea dovada ca si-a castigat STATUTUL DE PUTERE IN STAT si ca nu se mai lasa influientata, intimidata sau santajata nici de fostii sau actualii securisti si nici de exponentii celorlalte Puteri ale Statului, urmand sa se pronunte corect si NUMAI IN NUMELE LEGII !

    Daca va fi asa, domnul Voiculescu va contempla probabil mult la ce inseamna democratie…..

  53. @Robert Horvath: chiar daca voi fi banat pentru limbaj injurios iti spun doar atat: „………….

  54. DOSARELE ANTI VOICULESCU SUNT O FACATURA
    WIKILEAKS :
    Clasification Confidential
    From: Romania Bucharest
    National Security Council
    Secretary of State
    Cable 07 BUCHAREST 453

    ” Voiculescu -dosar contrafacut fara probe
    Informatia prin ……..”
    Un top al oligarhilor din Romania si al baronilor locali,, apare intr-un raport al Ambasadei SUA,
    Voiculescu
    Legaturi cu…..
    persoane din serviciile de informatii si isi promoveaza interesele personale prin intermediul trusturilor media pe care le detin”

  55. TRAIAN BASESCU A FOST AGENT AL SECURITATII SPECIALIZAT IN SPIONAJ INDUSTRIAL SI MILITAR. S.O.S ROMANIA S.O.S INTRE NOI SE AFLA UN SPION !
    In calitate de ziarist de investigatii am cerut diferitelor agentii occidentale acces la documentele strict secrete ( nedesclasificate ) legate de spionajul sovietic si est -european . Iata ce am gasit printre altele. DOUA
    DOCUMENT DECLASIFICAT SUA
    PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU A FOST AGENT AL SECURITATII SPECIALIZAT IN SPIONAJ INDUSTRIAL SI MILITAR. si a urmat doua luni cursuri de specializare la Centrul Baneasa . ( Cod A33-2 Rom ) “Agentiile NAVROM-Romanian Shipping Company, erau repartizate intre DIE si DIA (Directia de Infor*editat* a Armatei), si sefii acestora cooperau cu institutia care tutela agentia respectiva.
    Aceasta noua orientare a inceput in 1973, cand Ceausescu a semnat un decret strict secret (No. 363/1973) care, printre altele, autoriza NAVROM sa transporte “curier diplomatic neinsotit” al DIE si DIA pe navele agentiei. La scurt timp dupa aceasta, atat DIE, cat si DIA au inceput sa foloseasca NAVROM-ul pentru a aduce in Romania, in mod secret, echipamente de largi dimensiuni supuse embargoului. Aranjamentele se faceau atat cu sefii agentiilor NAVROM, cat si cu capitanii de nava care erau folositi cu prioritate pentru aceleasi sarcini. Printre numeroasele echipamente de embargo aduse secret in Romania de DIE mentionez: un tanc Centurion din Israel instalatii militare radar pentru joasa altitudine, din Anglia si Italia; o linie completa de fabricare a cristalelor epitaxiale pentru circuite integrate din Japonia. DIA a fost, de asemenea, prolifica.” Cod A33-2 Rom Semnat ION MIHAI PACEPA Iar intr- un alt document A36- 2 rom se spune Traian Basescu participated in a two-month intelligence and counterintelligence training session taking place at the Education Center for the Securitate in Baneasa in 1987-1989, while heading the trade representation of the Romanian Navrom in Anvers, ……………….. ( video testimony. ) VA URMA UN ALT DOCUMENT CARE SE REFERA LA CONECTIILE DE LA ANVERS

  56. Mai „ROBERT HORVATH DEVA BLOG”, cat iti plateste Voiculescu pentru postarile astea ?
    Ca la nivelul la care postezi – in mod sigur nu mai ai si alta ocupatie decat aia de pupincurist (expresia nu este triviala si nu poate face obiectul unei eventuale banari doar daca se doreste cenzurarea).
    Vad inse foarte grava activitatea ta permanenta indreptata impotriva Israelului si a personalitatilor de acolo, fapt care ma duce direct la gandul ca articolele tale au o vadita tenta sionista !!!
    Cat despre FOBIA BASECSU …. ce sa mai spun ?
    Nu au ras americanii cand le-ai solicitat protectie fata de basescu ?
    Daca nu au facut-o inca – nu este timpul pierdut.

    Se pare ca foarte multi dintre voi tanjiti dupa perioada in care nu aveai dreptul sa spui nici macar bancuri despre politicieni sau mai ales despre presedinte.
    Se pare ca pe foarte multi dintre voi, postacii pui Voiculescu, va deranjaza enorm libertatea asta exagerata de exprimare, libertatea asta exagerata a presei, libertatea asta exagerata a JUSTITIEI mai ales !

    Va deranjaza ca toate acestea nu mai sunt controlate politic si nu mai aveti putere asupra a ce si despre cine sa mai vorbeasca, a ce si pe cine sa mai cerceteze, a ce si despre cine sa se mai poata spune adevarurile.

    Asta din nefericire pentru voi – ESTE MARELE MERIT al lui Basescu.

    E greu sa recunoasteti direct pe gura (gura multor postaci sau oameni de presa din trustul lui Voiculescu fiind demult transformata in RECT) – ca datorita lui Basescu aveti libertatea exagerata de a scoate pe gura toate ineptiile, invectivele, manipularile si batjocuririle zilnice.

    Era mai bine pe vremea lui Iliescu si Nastase – cand daca presa cauta sa spuna ceva – automat se autosesiza Parchetul si lua masuri pentru orice nimic, sau imediat puneau pe oricine la colt pana la interzicerea ziarelor sau a posturilor radio sau Tv.

    Va placea atunci cand al’ de Voiculescu puteau sa isi faca de cap in economia romaneasca – fara ca nimeni sa nu se atinga nici macat cu cuvantul de ei.

    S-au dus vremurile alea domnule „ROBERT HORVATH DEVA BLOG” – si sper sa fie apuse pentru totdeauna.

  57. ȘANTAJ

    Renunță să te lupți cu morile de vânt ,
    Căci oricum vei pierde tot – vrei nu vrei ,
    Iar Băsescu, și de-ar intra-n mormânt,
    Va dori politica s-o facă … la Antena 3 !

  58. Mai nenea „ROBERT HORVATH DEVA BLOG”,
    HOTARASTE-TE ce esti pana la urma !
    Ziarist de investigatii, regizor sau altcceva.
    Macar sa se nimereasca una cu alta.
    Eu sincer cred ca esti un postac din trustul varanului, care este foarte bine platit pentru a-si ocupa timpul cu astfel de manipulari stupide si de adormit copiii.
    Mai cred SINCER ca esti si putin dus psihic, pentru ca numai un om dereglat putin la procesor poate sa isi ocupe timpul cu astfel de indeletniciri.
    Si despre cine vorbesti ?
    Despre Basescu – spunand ca a fost securist ?
    Macar pentru el TOATE instantele s-au pronuntat definitiv ca NU a fost.
    Pe cand pentru stapanul tau pe care il pupi undeva de zeci de ori pe zi – TOATE instantele s-au pronuntat ca a fost securist si ca a facut politie politica.
    Cred pana la urma ca ai putea fi chiar fiul vreunui securist sin garda veche, de teapa lui Voiculescu, pentru ca prea scuipi fecale pe bot.

  59. Traiasca Traiasca, Traiasca sa Traiasca! Domnul Voicurulescu si Tara Romaneasca!

    Traiasca Prof. Dan Voicurulescu, urmasul pe Pamant al dl nostru Isus Cristos, alesul seniorilor Ion Diaconescu, Ratiu si Coposu, Premier Desemnat de Regele Romaniei Mihai!

Comentariile sunt închise.