Imi pare rau ca astazi ziaristii au fost nevoiti  sa alerge dupa masina mea pe strada.

Inteleg interesul lor pentru tot ceea ce este legat de fondatorul celui mai puternic trust de presa din Romania. Intotdeauna am fost transparent cu presa pentru ca nu am avut nimic de ascuns, asa cum nu am nici acum.

Pentru a discuta civilizat, voi organiza duminica, 6 iulie, de la ora 18.30, o conferinta de presa in cadrul careia voi raspunde la tot ce intereseaza opinia publica, evitand astfel discutiile pe strada sau pe scari.

7 COMENTARII

  1. Bun aşa. E mişto să discuţi într-un loc special amenajat şi într-o relativă linişte şi ordine – în loc să faci asta pe stradă, într-un haos sălbatic. :D

  2. Buna seara, domnule Voiculescu

    Am o intrebare vizavi de rechizitoriul in dosarul „Telepatia”, cum este el denumit in presa. Hotnews a publicat aici http://www.scribd.com/doc/75035548/Rechizitoriu-Voiculescu-watermark-protected o copie despre care se sustine ca ar fi „una fidela” a respectivului document juridic. As vrea sa-mi confirmati, eventual consultandu-va cu aparatorii dvs. daca nu l-ati studiat in mod direct, daca EXACT ASA arata rechizitoriul si ma refer aici la multitudinea de corpuri de litera, culori de text, alinieri si alte formule grafice folosite, cu exceptia logoului HotNews aplicat pe copia pdf, evident.
    Doresc aceasta informatie intrucat scriu un articol despre continutul acestui rechizitoriu si vreau sa am o imagine de ansamblu.
    Va multumesc anticipat pentru precizare.

  3. Aici se aude vocea ta! Antena 3 e aici! Acestea sunt doar unele dintre reclamele care apar la A3 . Si eu personal cred, in profesionalismul , competenta,integritatea si obiectivitatea multora dintre jurnalistii de la A1 si A3 si de aceea le-am prezentat cazul meu,in speranta ca, pana la urma macar una dintre institutiile statului cu atributii in respectarea si aplicarea corecta a legii se vor sesiza din oficiu si vor avea curajul sa faca dreptate, conform documentelor pe care le-am prezentat. Nu mi-am pierdut speranta in acest sens, dar nu m-am gandit niciodata ca anumiti functionari din Ministerul Public (care prin statutul lor au obligatia de a descoperii infractiunile, pe cei care le-au savarsit si mai ales sa apere drepturile cetatenilor, sa previna savarsirea de infractiuni) vor face zid in apararea celor care au fost implicati in eludarea legii. Nu ma gandeam ca se va ajunge pana acolo incat pentru a-i acoperi pe posibilii infractori se va ajunge pana acolo incat organele de urmarire penala vor incalca in mod intentionat legea penala si cea de procedura penala, vor sfida pur si simplu jurisprudenta CEDO, ICCJ si RIL.

  4. RELATARE DE LA FAȚA LOCULUI

    Alerga după Mogul mai rău ca-n bătătură ,
    (Într-o mână având un microfon și-n cealaltă o cătușă)
    O jurnalistă întoarsă direct de pe centură
    Pe care, de la sex prea mult, o cam durea în … Gușă .

Comentariile sunt închise.