Am citit Motivarea deciziei din 8 august a Cameliei Bogdan.

Am crezut ca macar Motivarea va contine probe directe sau indirecte impotriva mea. Nici urma de probe !

Asadar, am depus o plangere penala impotriva Cameliei Bogdan si a lui Mihai Mihalcea pentru savarsirea infractiunii de represiune nedreapta prevazuta de art. 283 alin. 2 Cod Penal care se pedepseste cu inchisoarea de la 3 la 10 ani si interzicerea exercitarii dreptului de a ocupa o functie publica.

Conform Constitutiei, nimeni nu se poate situa deasupra legii. Am incredere in magistratii corecti, cei datorita carora statul de drept suprevietuieste in Romania.

Sunt hotarat – iar consecventa ma caracterizeaza – ca acest dosar sa fie judecat, in continuare, atat de instantele din Romania, cat si de cele din Europa.

Nu pot lasa ca tot ce am realizat in aceasta viata, prin munca cinstita, sa fie umbrit de o mare nedreptate.

15 COMENTARII

  1. Ma bucur din suflet ca sunteti un luptator si nu va lasati infrant de fiara pedelista, ce ne-a distrus vietile la toti. Imi pare rau ca am obosit sa mai fiu curajoasa si sa-mi privesc viitorul cu incredere. Nu exagerez cu nimic, cand afirm ca viata mea se apropie de final. De pensionat pe caz de boala nu ma incadrez intrucat „mai vad si mai stau pe picioare”, de angajat in alta parte nici pomeneala. De maine sunt ca o frunza ingalbenita ce a fost smulsa cu brutalitate de pe creanga batranului copac si voi fi purtata de colo-colo de vantul ce bate cu inversunare machiavelica.

  2. Speram cu totii ca il cel mai scurt timp posibil turnatorul Basescu sa ajunga de urgenta la puscarie, iar Voiculescu sa fie achitat deoarece este nevinovat, iar acest lucru rezulta din actele depuse la dosar.

  3. Camelia Bogdan nu este altceva decat un instrument al intereselor americane de moment in Romania, interese care au vrut incarcerarea dumneavoastra…Camelia Bogdan a fost asigurata ca nu va patii nimic in urma condamnarii dumneavoastra, o condamnare POLITICA si bazata pe NIMIC… Camelia Bogdan se inseala amarnic… ea si Mihai Mihalcea vor platii pentru infractiunea comisa !!!

  4. ☀ ☀ ☀

    „Justiția” băseskară este crimă în contra poporului , genocid .
    „Judekățile” băseskare sunt acte hitleriste , banditeşti . Cu scop viclean , ascuns , de-a omorî poporul .

  5. Pentru Băsescu criminal mongol , criminal de stat şi duşman al poporului
    şi pentru toți complicii lui
    pentru sekuriştii lui
    prokurorii lui
    judekătorii lui
    şi toți tâlharii lui
    pentru aceia ce-au urzit şi-au înscenat ca hoții „judecata” calpă , criminală , mincinoasă , strâmbă
    „judecată” sekuristă , „judecata” lui Dan Voiculescu
    pentru acei ce-au complotat şi au montat şi au impus sentința criminală şi fascistă în contra lui deşi-l ştiau nevinovat

    vă spun , ca să aflați :
    degeaba credeți că vă veți ascunde-n borte , în găuri şi în vizuinile dihăniilor pădurii …
    De dumnezeu şi furie de popor nu se fereşte nimeni
    De astea două lucruri nu este ascunziş .

  6. Bravo domnule! Ma bucur ca sunteti in continuare luptator si ca nu va lasati calcat in picioare de niste nemernici. La urma urmei adevarul va iesi la suprafata, sunt convins. Numai bine!

  7. Domnule Profesor, iertati-ma ca va deranjez cu problemele mele, dar nu inteleg de ce trebuie sa fiu singura victima colaterala din echipa domnului Menci.
    In cursul vietii mele am fost inconjurata numai de farisei, care mi-au zambit dulce si m-au lovit crunt, miseleste pe la spate. Pentru aflarea adevarului am fost nevoita sa fac pe Sherlock Holmes.
    Incepand cu data de 11.09. mi s-a spus ca vi s-ar fi prezentat cazul meu si ca Dumneavoastra mi-ati fi transmis „sa ma linistesc si ca se va rezolva”. Cu aceste „vorbe” am fost dusa cu „presul” pana la finele lunii Septembrie, ca dupa aceea persoana respectiva sa-si schimbe radical comportamentul si sa intoarca afirmatiile 180 de grade. Care este adevarul ? De ce trebuie sa sufar in continuare pe nedrept ?
    Nu cunosc pe nimeni altcineva care sa ma ajute, decat pe Dumneavoastra. Am credinta ca nu veti ramane impasibil la necazul meu, ca ceilalti si ma veti ajuta ca in 2010.
    Dati-mi voie sa sper ca imi veti fi alaturi in aceste vremuri de restriste, atat pentru Dumneavoastra cat si pentru mine.

    Va multumesc anticipat !

    Cu profund respect,
    Dragomir Carmen-Crina

  8. Eu sunt Mark Gitenstein , ambasador al Statelor Unite .
    Şi miliardar . În dolari şi-n euro .
    Şi mare acționar la “Fondul Proprietatea”. Din România . De fapt , fondul îmi aparține mie în totalitate , deoarece şi restul acțiunilor sunt tot ale mele , dar prin interpuşi .
    Eu sunt şeful vostru suprem . Țara voastră este la cheremul meu .Vă conduc viețile aşa cum vreau eu şi asta prin reprezentantul meu absolut .
    Prin preşedintele vostru .
    Prin Traian Băsescu .
    Nu sunt aici ca să discutăm . Pentru că eu nu discut . Eu ordon sau dau comunicate . Astăzi doresc să vă spun nişte lucruri care vă privesc :

    Îl felicit pe preşedintele Băsescu . Deşi cam târziu şi ezitant şi-a îndeplinit misiunea . E drept că această misiune nu era numai porunca noastră . Era şi dorința dumnealui . Dorință sălbatică , plină de ură . De om şi de popor .
    Desigur , v-ați dat seama despre ce e vorba : despre condamnarea lui Dan Voiculescu . Acest Român neruşinat şi patriot . Acest ins impertinent care îşi iubea poporul şi ținea cu oamenii , nu cu străinii .
    Era milos , îi ajuta şi le era prieten . Şi asta în disprețul nostru .
    Aşa ceva era absolut intolerant pentru noi . Indivizi de soiul lui Voiculescu trebuiesc stârpiți . Trebuiesc omorîți în pântecele mamelor lor .
    Ca să nu se mai nască , să crească şi să facă agitații dăunătoare nouă .
    Să fie pavăză pentru popor în calea noastră şi-a altora ca noi . Care avem aicea interese serioase , de bani mulți . Pe care voi trebuie să-i scoateti şi să-i dați . Adică să ni-i dați nouă .
    Traian Băsescu s-a descurcat relativ bine . Noi însă l-am sprijinit logistic în această lucrare frumoasă . Cu spionii noştri , cu propagandiştii şi urzitorii noştri . Cu intelectualii , pleşii , tizmănenii , turceştii şi liicenii noştri . Care s-au comportat admirabil , grandios .
    Au proferat prin ziarele şi televiziunile voastre toate diversiunile şi minciunile necesare în astfel de situații delicate . Vor fi aşadar răsplătiți .
    O vom răsplăti cu generozitate şi pe judekătoarea de sekuritate ; cea care a executat în viteză şi cu eficiență maximă toate ordinele primite . Şi l-a înfundat pe Voiculescu de nevinovat .
    Asta şi numai asta se cheamă „celeritate judekătorească” !!!
    Şi e bună , e cinstită .
    Adică asta vă e „justiția” , pentru că asta e opinia şi voința mea , singura care contează . Iar voi să nu cârtiți chiar dacă lucrătura , urzeala , crima şi minciuna sunt vizibile din alt univers .
    Pe prokuroarea Kioveşi am gratulat-o dinainte . Poate o să-i mai dăm câte ceva , că a fost magnifică de-a dreptul . Şi ce-ați văzut e numai începutul ! O să propun să i se dea cetățenie americană şi onorifică …
    Nu l-am uitat nici pe Daniel Morar . Om de excepție şi de bază . L-am onorat cum trebuie , dar nu v-am spus asta până acuma : noi l-am înscăunat mare judekător la CCR . De unde ne serveşte tot pe noi , îndeplinind întocmai şi la timp cele necesare şi ordonate tot de noi .

    În altă ordine de idei , preşedintele Băsescu doreşte ceva de la noi , de la americani .
    Doreşte ceva . Doreşte febril , cu patimă .
    Doreşte să primească Medalia de aur a congresului Statelor Unite . Care este decorația noastră supremă . Şi se aşteaptă să i-o dăm acum . Ca răsplată pentru încarcerarea duşmănosului Dan Voiculescu .
    Îi transmit public : nu o va primi acum .
    Pentru că nu este suficient ce a facut . Închisoarea nu este exact ce-i trebuie lui Voiculescu . Din închisoare se iese , şi asta nu e bine .
    Românii îl iubesc pe Voiculescu . Iar acum sunt trişti şi supărați .
    Sunt furioşi pentru aşa-zisa „nedreptate” . Dacă se răzvrătesc ? Dacă îl eliberează ?
    Dacă se răscoală în contra regimului impus de noi şi a judekăților şi justițiilor aranjate sekurist tot de noi ? Situatia e fluidă şi ne poate crea complicații importante , neplăcute .
    Deci : dacă Băsescu vrea Medalia Congresului , atunci trebuie să îl omoare pe Voiculescu .
    Acum , cât este arestat şi-n puşcărie . Acum , până nu se trezeşte şi nu se mobilizează poporul . Până nu iese iureş în România asta sălbatică , valahă , anapoda şi neascultătoare de stăpâni străini , rapaci şi hoți .
    Dacă Băsescu o face , are medalia de la noi . Mă pun chezaş c-o va primi . Îl decorez cu mâna mea !!! Şi el se va mândri cu asta !!!
    Îi dăm şi-un supliment bănesc , ca să se bucure şi ca să-l motivăm cum trebuie : o pensie mare şi americană . De merit . Pentru cele ce le-a făcut timp de 40 de ani pentru noi .
    Pentru misiunea lui de-o viață şi pentru faptul că şi-a urât şi prigonit cum trebuie poporul . Prigoana lui Băsescu a fost bună şi cu sălbăticie . Şi asta de demult , nu de acuma : din vremurile bune , din timpurile lui Pacepa . Cel care ni l-a recomandat ; şi-n plus l-a instruit ca să spioneze , să vă vândă .

    În incheiere vă spun ceva români : al doilea Voiculescu nu veți mai avea . Şi nu veți mai avea pentru că noi nu vom permite .
    De acum veți fi supuşi , veți fi docili , tăcuți . Fără diversiuni prosteşti şi româneşti . Fără tâmpenii patriotice . Fără voiculeşti . Fără „iubiri” de țară , pentru că voi nu mai aveți țară . Şi nu mai aveți pentru că nu vă dăm noi voie să aveți .

    Atenție deci la mine , voi români :
    trebuie să aflați şi să vă obişnuiți cu ideea că viitorul vostru e în posesesia mea , că el e luminos şi sună bine : adică veți fi obligați şi veți ajunge să executați fără de împotriviri şi fără voiculisme tot ce vă ordonă preşedintele Băsescu .
    Fără crâcneli şi mârâieli .
    Acum şi-n viitor şi pentru toată viața voastră . Pentru totdeauna .
    Că n-ați scăpat , aşa cum vă iluzionați nătâng . Băsescu va rămâne şeful vostru bun şi de acu-nainte . Pentru că prin vocea lui vorbesc eu . Şi structurile pe care le reprezint eu . Cele care conduc o mare parte din planeta asta . Şi fac ce vor . Şi nu vă dau vouă socoteli .
    Voi nu aveți decât drepturile pe care vi le dăm noi . Şi nimic mai mult .
    Dacă pricepeți asta , atunci e bine . Dacă nu , tot bine .
    Pentru că altfel şi dacă nu înțelegeți … vă transformăm pe toți în voiculeşti .
    Şi vă aruncăm în ocne şi în gropi comune .

    Adică vă vom da ce meritați .

    – – – – –

    post scriptum :
    cine ascultă de noi , cine execută ce spunem noi şi cine ne este folositor nouă , acela va fi răsplătit
    precum Băsescu , Kioveşi , Morar şi alții . mulți alții .
    cine face pe patriotul , pe iubitorul de români , acela va fi zdrobit
    precum Voiculescu .

  9. Din pacate judecatori ca si madama Camelia sunt in Romanica destui…..Personal nu vad o justitie puternica si un stat de drept bazat pe o justitie corespunzatoare,mai inainte de 40 de ani,lucru care ma nelinisteste profund. Nu o sa mai apuc vremea aceea-am totusi o varsta…….ideea e ca pana atunci exista posibilitatea ca tarisoara noastra sa fie dezmembrata ! Si o spun in modul cel mai serios….

  10. ☀ ☀ ☀

    Toate ciurucele şi putregăile fasciste au năvălit pe biata Românie
    Toți au sărit cu ghearele pe ea .
    Toți monştrii şi nebunii , toate rebuturile cele ciunge şi fals intelectuale :
    Bakonsky , Beria-Macovei , Volodea Tizmănean … Andronicii şi Liichenii
    Cărtărăştii cei încârdăşiti cu Papahagii
    Cristoii
    Turceştii
    Prezii
    Boții
    Pleşii
    Patapievicii şi Mihăieşii
    Porele-Fetide
    Tomacii cei spioni şi ukraineni
    Udrele şi Ghiutănştainii şi alte specimene hâde , mizere , homosexuale .
    Şi toate puse pe prădat şi pe vândut români .

    Români : plătiți-le dihănilor acestea ; plătiți-le toate vânzările de om şi de popor .
    Plătiți-le ciracilor şi profitorilor lui BĂSESCU CRIMINAL MONGOL , prigonitorul de români şi coşciurarul lor ! Şi în același timp vândutul la străini şi îmbuibătorul lor !

    Români : plătiți-le fasciştilor băsişti cu vârf şi îndesat .
    Plătiți-le , să simtă .
    Nici morți să nu-i iertați .

    NICI MORȚI DE DOUĂ ORI .

  11. Domnule Profesor, va multumesc din suflet pentru ajutorul dat si va doresc din toata inima ca Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa alunge norii calomniei basiste ce va umbreste caracterul de om bun, care intotdeauna ati fost si sunteti alaturi de cei batuti de soarta. Va multumesc si va doresc Dumneavoastra si intregii familii tot binele din lume !

    Cu respect,
    Dragomir Carmen-Crina

  12. Stim ca marea, dupa ploaie,
    Arunca pe tarm gunoaie,
    Multe vietati bolnave,
    Dar si resturi de epave.
    In decemrie ’89,
    Cand nu contenea sa „ploua”,
    Marea dinspre estul nostru
    A zvarlit pe tarm un monstru
    Cu alura de pirat,
    Chior, plesuv si cracanat,
    Uns cu mii de alifii
    Si s-a pus pe „smecherii”.
    Acest sinistru snapan;
    Basinescu Taraipan,
    Barcagiu cu vasla rupta
    A sarit la toti la tranta,
    S-a caznit, a dat din coate,
    A lovit doar pe la spate
    Ca s-ajunga el in fata,
    Cu figura-i de paiata.
    Mi-a spus un amic de-al sau
    C-acest mare derbedeu
    N-are-n capul sau cat nuca,
    Minte nici macar cat curca
    Isa derbedeul…minte
    De-ngheata apa firbinte.

  13. DOMNULE VOICULESCU , DORESC SA VA TRANSMIT TOATA STIMA SI RESPECTUL MEU PENTRU TARIA DE CARACTER PE CARE O AVETI SI PENTRU TOT CEEA CE FACETI PENTRU ACEST POPOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doresc sa i-mi exprim o nedumerire , din cate stiu sunteti proprietarul gazetei sporturilor [ nu sunt sigur ] Daca este asa va intreb , va-ti uitat vreodata de aceasta poblicatie care a devenit tribuna anti USL a celor ce o conduc ??????????????? Daca este asa , va rog sa luati masuri ca aceasta publicatie sa devina pubicatie doar sportiva si nu fituica politica si de can can pornografic .VA ASTEPT CAT MAI CURAND AFARA SI SA -I LASATI LOCUL CHIORULUI !!!!!!!!!!!

Comentariile sunt închise.