Au ramas mai putin de 30 de zile pana cand DECENIUL RUSINII va lua sfarsit.

Daca actuala majoritate parlamentara nu va decide saptamana aceasta suspendarea lui Basescu Traian, istoria va retine complicitatea PSD, UNPR, PC, UDMR la faptele comise de Basescu in DECENIUL RUSINII.

De aceea, ar fi bine ca parlamentarii PC si cei condusi de Calin Popescu Tariceanu sa faca urgent aceasta propunere Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului.

Sunt convins ca demersul va avea si sustinerea PSD si UNPR. De altfel, cred ca Vasile Blaga si parlamentarii sai vor avea intelepciunea necesara in fata istoriei.

Daca politicienii nu au reusit sa inteleaga rolul malefic al lui Basescu pana acum, sa o faca, macar in ultimul ceas.

Este important pentru istoria moderna a Romaniei ca 21 decembrie 2014 – data la care isi va incheia oficial mandatul – sa-l gasesca pe Basescu Traian suspendat.

19 COMENTARII

  1. Basescu este Cromwell al Romaniei. Si Cromwell a incercat si a reusit reforma statului britanic, reformand chiar regalitatea! Dupa moartea sa, i-a fost dezgropat mormantul si oasele au fost aruncate la caini.
    Dar, cu toate acestea, Cromwell a ramas cel mai venerat in istoria Angliei, deoarece acesta a inovat social, punand bazele democratiei parlamentare, ale sistemului bancar si a oferit azil politic capitalismului liberal.
    Poti sa-i reprosezi lui Basescu ca a consolidat lupta impotriva coruptiei?
    Fiecare tara cu istoria sa.

  2. In data de 21-11-2014, cand am vrut sa distribui parlamentarilor Scrisoarea de mai jos, dupa discutia cu senatorul Ghise, am inteles ca nu avem nicio sansa ca sarlatanul Basescu sa plateasaca pentru NESIMTIREA si IRESPONSABILITATEA cu care ne-a sfidat, ignorat si umilit in ultimii 10 ani, din cauza ca majoritatea parlamentarilor romani sunt „Suflete Moarte”!

    Apasati de neputinta, sa ne rugam lui Dumnezeu, sa-l rasplateasca El pe Basescu, si pe cei care ii sunt dragi, dupa cum merita acest odios sarlatan si tradator, Basescu!

    Scrisoare Deschisa,

    adresata Parlamentarilor Romani,
    (care NU sunt Suflete Moarte)!

    Domnilor Parlamentari! In data de 18-11-2014 v-am transmis un apel, printr-o Scrisoarea adresata celor doi Presedinti de Camera, ce a fost inregistrata la Senat cu Nr. 2145/A//18-11-2014, iar la Camera Deputatilor cu Nr.3785/18-11-2014, si al carei continut unic poate fi citit pe pagina mea de Facebook!
    Solicitarea pe care v-am adresat-o prin acea Scrisoare, vizeaza implinirea dorintei a milioane de romani, ca cel ce i-a sfidat, ignorant si umilit in ultimii 10 ani, si care nu si-a INDEPLINIT ATRIBUTIUNILE de SERVICIU, respectiv “nelegitimul” Traian Basescu, sa fie “pensionat” anticipat, cu cel putin doua sau trei sapatamani inainte de termen!
    Prin acest Act de Dreptate, ati oferi romanilor sansa unei minime revanse, asupra acestui monstru care i-a sfidat, ignorant si umilit, in ultimii 10 ani!
    In scrisoarea amintita mai sus va spuneam: “ Domnelor Parlamentari! Veti implini un Act de Dreptate pentru poporul roman, daca cel ce i-a sfidat, ignorant si umilit timp de 10 ani, va fi suspendat fie si cu trei, sau doua saptamani inainte de incheierea mandatului, ceea ce ar face inutila organizarea unui referendum! ”
    Un individ odios ca Basescu, care timp de 10 ani nu a raspuns alb sau negru, Scrisorilor care ii prezentau Solutii (bune sau proaste) de Interes National (prima mea Scrisoare cu Nr.86/04-01-2005), nu ar trebui doar SUSPENDAT, ci obligat sa restituie, impreuna cu toti colaboratorii lui in aceasta speta, un procent de cel putin 30% din sumele incasate ca salarii in acest rastimp de 10 ani!
    Oricine poate intelege usor ca Basescu, si cloaca lui de la Cotroceni, nu a ignorant doar cele 10-15 Scrisori ale mele, ci sute sau mii de Scrisori ale romanilor preocupati de promovarea Binelui in societatea romaneasca, ceea ce inseamna ca a vaduvit Romania de importante cresteri, la capitolele eficienta si armonie sociala!
    Domnilor Parlamentari! Daca pana acum SUSPENDAREA lui Basescu era privita, atat in interior cat si in extrerior, ca generatoare de instabilitate, acum cand Romania are un Presedinte ales (super)legitim, SUSPENDAREA “nelegitimului” Basescu reprezinta un act de (super)stabilitate!
    Nici-o Cancelarie straina nu va “deplange” preluarea functiei prezidentiale, cu doua, sau trei saptamani mai devreme, de catre Presedintele cel mai legitim din ultimii 25 de ani!
    Toti Parlamentarii, care NU sunt Suflete Moarte, cu precadere cei din coalitia de guvernare, trebuie sa inteleaga ca doar peste un an si cateva luni, vor cere electoratului sa voteze alesii locali ai partidelor lor, iar peste doi ani, sau chiar unul (in anticipate!), vor cere ei insisi sa fie votati!
    Partidele care se vor sustrage acestei ultime actiuni, atat de mult dorite de electorat, actiune ce nu mai antreneaza instabilitate interna sau zonala, nu vor avea nicio scuza pentru lasitatea lor!

    Domnilor Parlamentari! Scrisoarea adresata celor doi Presedinti de Camere, este insotita de patru Anexe, care sunt Scrisori cu diferite Solutii inregistrate la Administratia Prezidentiala, si carora, ca tuturor de-altfel, nu li sa raspuns in niciun fel.
    -Prima dintre ele este Scrisoarea cu Nr.14.963/12-07-2010, prin care transmiteam Presedintiei o “solutie umana si rationala”, ca alternativa la Solutia criminala Basescu-Boc, de taiere a pensiilor si salariilor cu 15%, respective, cu 25%!
    -A doua este Scrisoarea cu Nr.20.574/01-10-2014, prin care ii solicitam Presedintelui o actiune de mediere, pentru elaborarea altei legi electorale pentru parlamentare, atat pentru a evita “umflarea” Parlamentului, care se prefigura, cat si pentru a reduce, la minimul posibil, numarul de membri pentru fiecare Camera a Parlamentului!
    -A treia este Scrisoarea cu Nr.26.209/27-12-2012, prin care solicitam Presedintelui o actiune de mediere cu conducatorii fortelor politice care faceau parte din noul Parlament ales, pentru a se conveni asupra unei modificari a Legii 35/2008 (infaptuita de mine de la A la Z !), prin care se realiza atat aducerea Parlamentului la Normalitate (egalarea numarului de parlamentari, cu numarul colegiilor in care s-a votat), cat si evitarea alegerilor partiale pe toata durata legislaturii. Parlamentul s-ar fi redus cu circa 117 membri, si s-ar fi EXCLUS posibilitatea traseismului parlamentar!
    -A patra este Scrisoarea Nr.6009/10-04-2014, prin care, finalmente, la primul punct ii solicitam Presedintelui sa aleaga intre doua variante de existenta pentru societatea romaneasca, pe aceea pe care o considera mai benefica pentru Romania si romani, si sa-si sustina Public, in Direct si la Ore de Varf, pe toate televiziunile, alegerea pe care a facut-o!
    La punctual doi il avertizam pe Presedinte , ca de nu va alege ce crede el ca este mai bun pentru Romania si romani, atunci poporul roman este indreptatit sa-l lipseasca de beneficiile acordate fostilor sefi de Stat, de Legea 406/2001!

    Domnilor Jurnalisti! Toti aceia dintre dvs. care detestati NESIMTIREA si IRESPONSABILITATEA manifestate in Institutiile Publice, faceti cunoscut opiniei publice, faptul ca la Cotroceni, sub obladuirea lui Traian Basescu, a existat o cloaca care a dat tonul la NESIMTIRE si IRESPONSABILITATE in Institutiile Publice din Romania!

    Daca nu veti face acest minim gest de asanare a mizeriei din societatea noastra, nu aveti dreptul sa va “indignati” de IRESPONSABILITATEA si NESIMTIREA care s-au manifestat fata de romanii din strainatate, cu ocazia alegerii Presedintelui Romaniei!

    Bucuresti, 20-11-2014. Dumitru Rizoaica, fost detinut politic 1958-1963, si februarie-aprilie 1986. Tel.0723.966.732.

  3. Scrisoare adresata celor doi Presedinti de Camere, si inregistrata la Senat cu Nr.2145/A/18-11-2014, si la Camera Deputarilor cu Nr.3785/18-11-2014.

    Domnule Presedinte, al Senatului Romaniei,
    Calin Popescu Tariceanu

    Consider ca Parlamentul Romaniei, prin cele doua Camere ale lui, Senatul si Camera Deputatilor, are o datorie NEIMPLINITA fata de poporul roman, care, in 9-12-2012, i-a acordat votul si increderea sa!

    DATORIA neimplinita a Parlamentului fata de poporul roman, consta in faptul ca cel mai mare sarlatan politic, care i-a umilit pe romani, in ultimii 10 ani, este pe cale sa-si incheie al doilea mandat, si sa se bucure de beneficiile Legii 406/2001.

    Domnule Presedinte, si domnilor membri ai Biroului Permanent al Senatului!
    Acum cand Romania are un Presedinte ales, este de DATORIA dvs. sa revedeti acea initiativa de suspendare a lui Traian Basescu, care a fost prezentata opiniei publice in Septembrie 2014, sa o activati, iar pe langa motivele pe care le avea in vedere acea initiativa, sa mai includeti inca unul, si anume:
    –NEINDEPLINIREA ATRIBUTIUNILOR de SERVICIU !

    Acest motiv are o probare “beton”, sustinuta cu Scrisorile urmatoare (si inca multe altele), inregistrate la Presedintia Romaniei:
    1. Scrisoarea Nr.14.963/12-07-2010, prin care transmiteam Presedintiei o “solutie umana si rationala”, ca alternativa la Solutia criminala Basescu-Boc, de taiere a pensiilor si salariilor cu 15%, respectiv cu 25%.
    2. Scrisoarea Nr.20.574/01-10-2012, prin care ii solicitam Presedintelui o actiune de mediere, pentru elaborarea altei Legi electorale pentru parlamentare, atat pentru a evita “umflarea” Parlamentului, care se prefigura, cat si pentru a reduce, la minimul posibil, numarul de membri pentru fiecare Camera a Parlamentului!
    3. Scrisoarea Nr.26.209/27-12-2012, prin care ii solicitam Presedintelui o actiune de mediere cu conducatorii fortelor politice care faceau parte din noul Parlament ales, pentru a se conveni asupra unei modificari a Legii 35/2008 (infaptuita de mine de la A la Z!), prin care se realiza atat aducerea Parlamentului la Normalitate (egalarea numarului de parlamentari, cu numarul colegiilor in care s-a votat), cat si evitarea alegerilor partiale pe toata durata legislaturii. Parlamentul s-ar fi redus cu circa 117 membri, si s-ar fi EXCLUS posibilitatea traseismului parlamentar!
    4. Scrisoarea Nr.6009/10-04-2014, prin care, finalmente, la primul punct, ii solicitam Presedintelui sa aleaga intre doua variante de existenta pentru societatea romaneasca, pe aceea pe care o considera mai benefica pentru Romania si romani, si sa-si sustina Public, in Direct si la Ore de Varf, pe toate televiziunile, alegerea pe care a facut-o!
    La punctul doi il avertizam pe Presedinte, ca de nu va alege ce crede el ca este mai bun pentru Romania si romani, poporul roman este indreptatit sa-l lipseasca de beneficiile acordate fostilor Sefi de Stat, de Legea 406/2001!

    Pe langa aceste scrisori prezentate mai sus, in ultimii 10 ani, i-am transmis multe altele, toate prezentand solutii de Interes National, si niciuneia nu i s-a raspuns, in niciun fel!

    Presupun ca in ultimii 10 ani, nu am fost singurul roman preocupat de promovarea Binelui in societatea romaneasca, ceea ce poate insemna ca nesimtirea si iresponsabilitatea, manifestate de Traian Basescu la adresa Romaniei si romanilor, au adus imense prejudicii functionarii eficiente si armonioase a societatii romanesti!

    Toate cele de mai sus, probeaza, fara dubii, faptul ca Traian Basescu se face vinovat fata de poporul roman, de NEINDEPLINIREA ATRIBUTIUNILOR de SERVICIU!

    Domnilor Senatori! Veti implini un act de dreptate pentru poporul roman, daca cel ce l-a sfidat si umilit, timp de 10 ani, va fi suspendat fie si cu trei, sau doua saptamani inainte de incheierea mandatului, ceea ce ar face inutila organizarea unui referendum!

    Un asemenea act de dreptate, ar aduce o raza de lumina in sufletele tot mai pustiite de neputita ale romanilor, in preajma Zilei Nationale si a finalului de an, iar coalitia aflata la guvernare, ar primi un important suport popular, atat de necesar in aceste vremuri schimbatoare, din partea majoritatii romanilor care, in 2012, l-au demis pe sarlatanul Basescu!

    Bucuresti, 17-11-2014. Dumitru Rizoaica, fost detinut politic in 1958-1963, si februarie-aprilie 1986. Tel.0723.966.732.

  4. Azi am descoperit acest blog şi m-am bucurat să citesc ceea ce deja ştiam.
    Nu m-am îndoit nici o secundă că subiectul „Voiculescu Dan” a fost ca un ghimpe pentru clanul Băsescu şi pentru [puţinii] susţinători ai acestuia. Nu pot înţelege cum de există atât de mulţi băsişti, mi se pare imposibil, statistic vorbind.
    În ceea ce priveşte „deceniul ruşinii”, se datorează EXCLUSIV nouă, românilor, pentru că suntem incapabili să luptăm pentru drepturile noastre, tot ceea ce facem este să acceptăm cu resemnare orice decizie care are sau nu legătură cu noi.
    După ce Băsescu a câştigat alegerile în 2004 m-am hotărât să părăsesc România, pentru că am ştiut ce va urma, şi nu m-am înşelat. Anul acesta am sperat că nu va fi reales, dar, spre surpriza mea, Santa Klauss a câştigat alegerile, ceea ce mi se părea imposibil. Consider că individual menţionat este cel mai imbecil preşedinte de ţară de care am auzit, incapabil să lege câteva cuvinte, spre deosebire de Băsescu, care e doar retardat. Atunci am înţeles că România nu se va face bine niciodată, cel puţin nu în timpul vieţii mele, am înţeles că sunt FOARTE mulţi români care habar n-au de capul lor, care se vând pe un covrig, şi că nu are sens să mă întorc în ţară, mi-e bine aici, am un copil căruia îmi doresc să-i ofer ceea ce e mai bun.
    Îmi iubesc ţara, dar e populată cu 6.288.769 de specimene (cei care l-au votat pe Santa Klauss) plus cei care au votat cu Udrea, cu Macovei (cum e posibil aşa ceva?!?) cu care vreau să cred că nu am nimic de-a face. În ce-i priveşte pe ceilalţi, am sentimente contrare…
    Da, a fost un deceniu al ruşinii, dar am convingerea că nu s-a încheiat încă. Băsescu, Udrea, Blaga, Macovei, Ungureanu sunt ACOLO, în spatele lui Santa Klauss, care este doar o marionetă cu iz penal, un gângav prost educat şi cu o aroganţă la fel de mare ca şi cea a celor care îl sprijină.

    Sper ca justiţia să fie imparţială şi să analizeze TOATE cazurile bazându-se pe PROBE, nu pe considerente de natură politică; asta e şansa ca România să se facă bine. Până atunci, însă, mai e mult. Băsescu şi ai lui LA BRUTĂRIE!

  5. Romania a fost cumparata din zona de influenta ruseasca in ’89, iar, acum, ramura sionista si a Iluminatilor din umbra conducerii occidentale este indreptatita sa-si scoata banii si, bineinteles, sa-i multiplice. De aceea, vor plati pentru sustinerea „dreptei”, „dreapta” care a avut, mai ales, caderi si distrugeri de partide (prin Base, PNTCD, PDL…). Cei de pe „dreapta” au fost „resturi” trecute, peste noapte, din tabara „stanga”, la imboldul PPE. Lucrurile vor continua, la infinit, asa. Neintelegerea realitatii este cauza. O tara trecuta brusc dintr-un regim care nu dadea posibilitatea unui cetatean sa aiba decat maxim o masina si o casa, dar cei mai multi nu aveau masina, nu poate decat PRINTR-O PERIOADA DE TRANZITIE, cu tenta sociala, sa faca pasul spre adevaratul capitalism (care, se vede, incepe sa scartaie si in occident). Adica, poate nu inteleg marii strategi ai capitalismului, un om „in fundul gol” (cu o pereche de chiloti si un maiou) prins la Revolutie, NU ARE MOSTENIRE, statul avand pana atunci TOTUL. Acesti oameni vor vota permanent „stanga”, adica pe cei care ii mai ridica cu capul din apa sa mai respire, nu pe cei care ii lasa fara aer. Cei din umbra capitalismului, care sunt „frati” (masonic, vorbind), cu cei din umbra comunismului, impreuna subordonandu-se „Ochiului care tot”, vor sa suga cat mai mult. Nu e mare diferenta intre ei. Nu aceasta este calea corecta a omenirii, dar asta e alta problema. Solutia pentru „dreapta” este sa aduca oameni competenti profesional, fara banditi, si sa lase patura de jos sa respire pana cand vor aparea si mosteniri, acumulari in cazul lor (occidentalii nu sunt dati peste cap de schimbarea unui regim, avand acumulari care le permite sa respire, datorita continuitatii regimului). Pentru „stanga”, USL-ul este o solutie salvatoare, adica trebuie sa aiba si o ramura de dreapta; ar mai trebui facuta o cosmetizare si nu numai, prin care sa dispara moastele sistemului vechi, desi sunt la fel si pe „dreapta”. „Stanga” va fi lovita permanent de serviciile straine si romanesti, pentru ca asa se dicteaza. Cand la Parlamentare a iesit USL, presa britanica, americana, germana scria: „Dezastru in Europa de Est. In Romania a revenit comunismul !” Care comunism ? Mai multi „comunisti”, banditi si securisti sunt pe „dreapta”… Dar, la un nivel foarte inalt, se fura cel mai bine. Nici nu banuiti cat „dispare” in conturi externe, prin metode ce nu pot fi contracarate de stat. Mai precis, nu se vrea, datorita increngaturilor (iudeo-)masonice puternice. Sunt retele subterane care aproape anuleaza suveranitatea statului. De ce la ultimele 4 alegeri prezidentiale, favoriti erau „stanga”, iar in turul 2 a iesit „dreapta” ? Prietenii stiu de ce…

  6. Sunt prea delasatori toti si de aceea t.basescu va beneficia de toate drepturile unui fost presedinte al tarii noastre…din pacate, nu are ce sa-i mobilizeze iar miza suspendarii/nesuspendarii ei nu o vad… :(

  7. update:
    t.basescu cere pomana pe motiv ca a dus tara la greu cu guvernul Boc.
    Se uita genocidul si sinuciderile si infarcturile si comotiile cerebrale pe care le-au provocat in aceea perioada. Mai avem jurnalisti si procurori buni ?!
    Mie personal mi-a declansat cresterea colesterolului. Am si hartii medicale in acest sens si Va stau la dispozitie oricand – colesterolul marit duce la infarct daca nu e tratat iar medicamentele bune de tratare a colesterolului ridicat nu sunt gratuite.

  8. gogu:
    cititi cartea ‘ USL – Ideea care l-a ingenuncheat pe Basescu Traian ‘a Dlui.Prof.Univ.Dr. si daca doriti va veti edifica. O gasiti in librarii sau gasiti prima editie a cartii online aici pe blog.

  9. „Îmi iubesc ţara, dar e populată cu 6.288.769 de specimene (cei care l-au votat pe Santa Klauss) plus cei care au votat cu Udrea, cu Macovei (cum e posibil aşa ceva?!?) cu care vreau să cred că nu am nimic de-a face. În ce-i priveşte pe ceilalţi, am sentimente contrare…”
    Valentin, ca sa nu te jignesc – stai acolo unde esti. Ai reusit intr-o singura postare sa enervezi 6.288.769 de „specimene” , multi dintre ei cu un IQ de 100.000 mai mare ca al tau. Sau in netrebnicia ta consideri ca toti gresesc si tu ai dreptate? Sau poate trebuia sa le luam dreptul de a vota? Votul a fost liber exprimat iar diferenta intre cei 2 contracandidati nu a fost la cateva zeci de mii de voturi ci la peste 1 milion. Romanii s-au saturat de scandal si vor liniste.
    SPER sa ramai acolo si sa nu te mai intorci nici tu si nici copii tai.

  10. Deceniul ruşinii n-ar fi fost posibil fără ruşinea justiţiei şi laşitatea clasei politice.
    *JON (Javra Ordinară Naţională) va intra în folclorul românesc ca o ruşine pilduitoare iar cu numele lui se vor reboteza vaceurile.

  11. Aveti mare dreptate Domnule Profesor,am trait 10 anide frustrari si ura intre noi.Acesta ”epoca” se va inscrie in paginile istoriei ca o perioada in care poporul a fost lasat de izbeliste la mana unui aventurier.
    Am cu aceasta ocazie si o rugaminte la dumneavoastra,in numele salariatilor care va respecta si care nu si-au primit salariile din luna septembrie.De cand este administrator Dl. Dan Trifu,tot asa merge fabrica de la Floresti,oameni pregatiti pleaca si datorita personalului necalificat….toate utilajele se degradeaza continuu.E pacat de brendul pe care l-ati creeat.
    Va rog,stim ca va sta in putiinta sa rezolvati aceasta problema…vin si la noi sarbatorile,avem copii mici,facturi si rate la banci de platit.Stiti doar ca din productia pe o singura zi se pot achita toate drepturile salariale restante,la zi.
    Dumnezeu sa va ajute in demersul dumneavoastra,sa primiti dreptatea ce vi se cuvine si sa fiti iarasi printre noi cat mai curand.

Comentariile sunt închise.