Cred ca este asteptat punctul meu de vedere legat de inadmisibilitatea recursului.

Daca nu spun nimic, nu este bine. Daca spun ceva, indiferent ce, tot nu e bine.

Asa ca repet ceea ce am mai spus pana acum. Si scrie si in Biblie de 365 de ori: « Nu va fie teama !».

Libertatea de miscare reprezinta mare lucru doar pentru cei care nu cunosc ce inseamna sa traiesti demn si cu onoare.

21 COMENTARII

  1. Regimul moşieresc traian-băsist a fost bazat pe închisori ,
    pe sekurități ,
    pe duşmănie de popor ,
    pe represiune nemernică , fascistă .
    Pe Maiori , Udre , Colzi , Predoi şi alți iluştri”specialişti” în crime , complotări şi sabotaje .
    Pe propagandă deşănțată , mincinoasă . Susținută cu ticăloşie din bani furați de la popor .
    Şi din alți bani , din banii crimei . Din bani străini , din bani grețoşi . Din bani clociți , fătați de diavol .
    Din bani de spionaj şi de trădare . Veniți din viziuinile şi din cotloanele străinătățurilor sabotoare şi duşmane nouă .
    Sunt bani de iude , de pacepe . Bani cu chip de ghiutănştaini , de bildărbergi .

    Acest regim politic a fost nepasător şi sfidător cu orice fel de realitate , indiferent de cum s-a arătat aceasta .
    Pentru că regimul şi domnia lui BĂSESCU CRIMINAL MONGOL ( criminal de stat , proxenet , moşier şi fără dumnezeu ) au fost o lovitură de stat perpetuă dată împotriva poporului .
    Urzită cu sprijinul americanilor şi-al ghiutănştainilor aferenți ce-au fost îmbuibați cu zeci de miliarde de euro drept plată trădătoare pentru susținerea fățişă a acestui regim .
    Regimul Nulandelor , Redingilor şi-a altor putori şi arătări .
    Acest regim a fost creația lor . A celor ce au înşfăcat şi storc această țară . Ei şi numai ei sunt forța criminală şi ocultă ce-a oploşit , încurajat şi a ținut în viată acest regim .
    Regim care se perpetuează şi acum , când se zice mincinos c-ar fi plecat Traian Băsescu .
    Regim criminal și hitlerist . Înrobitor și batjocoritor de om , disprețuitor și vânzător de popor .
    Regim drăcesc ce-a jupuit români . În schimb a înfundat cu aur , cu bani şi cu scumpeturi multe pe străini . Pe gangsterii americanii burțosi , escroci şi hoți . Dedimpreună cu plozii lor diformi , obezi şi retardați .
    Acest regim s-a lăbărțat în rânjet hâd în fața oricărui argument . Şi încă ne sfidează . Şi ne batjocoreşte ca pe câini .

    Acest regim A FOST duşman de om şi de popor . Acest regim e viu , trăieşte , bințuie şi ESTE duşman de om şi de popor .

    || ||| ||

    DREPT PENTRU CARE PREŞEDINTELE IOHANNIS SĂ CAŞTE BINE OCHII !!!
    …. ŞI SĂ ÎNȚELEAGĂ că poporul l-a votat ca să demanteleze , să distrugă şi sa-ngroape acest regim .
    Nu să-l conserve .
    Nu să şi-l oploşească .
    Nu să-l continue uzând de el . În disperarea şi-n disprețul nostru .
    Pentru că alfel va primi la schimb doar furia noastră . Şi URA noastră . Întocmai şi la fel cum a primit şi „binemeritat” Traian Basescu , predecesorul sau mongol , moşier , trădar şi criminal

  2. Dugosul Maior mai are îndrăzneala să vorbească , adică să îndruge lălăit minciuni lătrate cu neruşinare băseskară multă ? Maior ???
    George Maior , cel pe care Ponta vroia să-l încoțopenească Prim Ministru ?? Pentru că „oferta” Tăriceanu era vrăjeală şi intoxicare . Şi lucrătură mincinoasă , josnică , de la sekuritate . Asta pentru ca să prostească oamenii , ca să îl voteze !!!

    Oare însă cine-o fi G .C MAIOR ,”director” , sereist , sabotor şi trădător de popor ?? Maior , din „Grupul de la Cluj .

    Păi , Sekuristul G. Maior se arată a fi o entitate unsuroasă , vândută .
    Băsist notoriu şi fățarnic , prefăcut „antibăsit” . Şi asta în acelaşi timp .
    Trădar . Ascuns . Şi urzitor în contra noastră , a poporului .
    Un ticălos care nu apără România , aşa cum a jurat . Dimpotrivă . O vinde , o trădează .
    În loc să prindă spioni , el însuşi e spion . Spion netrebnic , înhăitat cu alți spioni şi sabotori ce mişună pe aici nestingheriți , obraznici . Zburdând în libertate şi oferind „indicații” obraznice , impertinente .

    Trădarul Maior e cu străinii . NUMAI CU STRĂINII . Cu duşmanii poporului . Cu americanii . Cu cei ce şi-au facut coteață şi sălaş şi cuib de făcători de rele prin Țara Românească . Ca să conspire , ca să ne fure libertatea . Aşa cum au făcut în vara referendumului , in 2012 . Când au urzit lovitura de stat în contra noastră , a poporului . Umilindu-ne , furându-ne libertatea pe care ne-o câştigasem cinstit , prin vot .
    În zilele acelea Maior şi alți agenți de prin puzderia de sekurități ce azi sugrumă România au acționat viclean şi trădător , cu scop ascuns de a-l menține pe Băsescu în huzmet . În fruntea țării adică , în locul în care l-au înfipt şi ridicat străinii , nu românii .
    De unde i-a slujit pe EI şi nu pe noi . Acuma Maior nu se potoleşte , dimpotrivă : sapă adânc .
    Cu cerbicie de dihanie .
    Pentru că țelurile-i de pacepă trădătatoare (dedimpreună cu „misiunea” lui) încă nu s-au încheiat . Pentru că şi-a făcut adepți de acelaşi soi , de tipul Ghiță . Adică trădători ai stângii .
    Maior se visează sus , în cin înalt . Vrea ceva . Vrea imperios , turbat , sălbatic .Vrea cu ardoare .

    Vrea locul în inima lui Ghiutănştain pe care-l are acum Traian Băsescu .

  3. Unii semeni se aseamănă cu ceva : Un plop ; Un cireș ; Un rahat de câine ; etc !
    Alți semeni nu se aseamănă cu nimic : Unici ; Neânsemnați ; Inexistenți .
    Alții sunt transparenți adică , atunci când te uiți la ei , se văd formele celor de mai sus !!!
    Toți trecem pe lângă un plop și , trecem mai departe . Trecem pe lângă un cireș și , toți întoarcem capul după el . Trecem pe lângă un rahat de câine și , toți întoarcem capul în altă parte …
    Unii semeni seamănă ură , alții seamănă caractere , alții seamănă zîmbete .
    Unii semeni culeg ură ( pentru că ura naște ură ) , alții culeg demnitate , alții culeg prietenie .
    Nu vă fie teamă !! Fiecare culege ce a seamănat când vine vremea !!!

  4. Am vazut stirea de ieri, ca v-ati adresat la CEDO. Sper sa se miste repede.
    Mai rezistati un pic. Se pare ca incepe sa se sparga bula, cu noile declaratii ale doamnei Udrea. I-am adresat si eu un indemn pe Facebook, poate, cine stie… imi si raspunde.

    „Doamna Udrea, am realizat acum, dupa interviul dvs., ca nu ati fost doar un simplu bibelou, cum credeam eu, ci ca de fapt erati o persoana foarte informata si cu mare influenta. Avand in vedere acest fapt, credeti ca puteti face niste comentarii avizate in legatura cu dosarele din justitie ale domnilor Gica Popescu, Adrian Nastase si Dan Voiculescu? Eu, personal, desi nu sunt un fan al dvs., v-as fi recunoscator. Multumesc.”

    https://cristianmoldoveanu.wordpress.com/2015/01/30/udrea-videanu-cocos-acuzati-traiasca-dna/

  5. D.Prof. Voiculescu, nu sunt in tara de 15 ani, deci nu stiu daca ati meritat sau nu aceasta pedeapsa. Urmaresc de vreo cateva luni stirile din tara si dupa cat am putut analiza, am ajuns la concluzia, (de fapt sunt convinsa) ca nu ati avut dreptul la un proces echitabil si sper ca vi se va face dreptate chiar daca asta poate fi posibil doar la CEDO. Vreau insa sa va multumesc in special pt ca ati facut posibil prin Antena3, ca noi poporul sa fim informati corect….sa stim adevarul. Sper ca va mandriti in fiecare zi cu acea mana de oameni speciali. Nu in ultimul rand, va multumesc si pentru vietile pe care le salvati cu FUNDATIA MEREU APROAPE.
    „Unul dã mereu si se îmbogãteste, altul se zgârceste afarã din cale si sãrãceste”. Sper la ziua in care sa va vad liber!

  6. Candva mi-am intrebat logodnicul daca ar trai cu mine in orice conditii.. o pestera de exemplu. El a ezitat sa-mi raspunda afirmativ. :( Eu i-as dona un rinichi daca i s-ar agrava problema nefrologica – DOAMNE, FERESTE !

    Cat despre justitia tarii noastre… no comment ! :(

  7. Macar ati avut acces la bani. Nu va lipsit nimic o perioada lunga de timp din viata! Acum asta e…puscarie! Depinde din ce gasca faci parte. L-am vazut vazut pe Oreste cum respecta ordinele date de sef. Si el e un „tanar” ofiter de securitate la fel cu este si Dan Tapalaga. Au inebunit decand a inceput sa se apere Udrea. Parerea mea este ca a fi in slujba poporului inseamna: scoli, spitale, transport in comun, autostrazi. Sa fim seriosi Nu ati facut asta!!!

  8. In Romania nici macar director de scoala generala nu ajungi daca nu ai „grad la securitate”. Probabil acesta este un filtru care iti verifica competenta. O vorba mare a spus Basescu: „le recunosc stilul”. Intr-adevar in ultimii zece ani am vazut cum actioneaza agentii acoperiti. In afara de voi care v-ati deconspirat de mult au aparut oameni noi pe scena: Oreste, Dan Tapalaga, „prietena” ta Sorina Matei, Kovesi, etc etc. Se stie ca SRI e peste tot dar lacomia a ajuns la cote enorme. Selectia e din ce in ce mai slaba. Le da cate un rol: preot, cititor de vise, om de afaceri, cersetor, jurlnalist, anaformator de opinie, etc si cred ca e ok. Da baietii parca s-au prostit de tot. Se dau de gol f. repede. Sa fim seriosi trebuie sa fie bolnav la cap sa nu iti dai seama ca Iohanis a primit „ordin” sa fie presedinte. Omu nu avea nici un chef pentru acest rol dar ce sa vezi „ghinion”.

  9. ===Anul acesta 2015 in GALATI se va organiza PRIMUL CONGRES MONDIAL IUDEO&CRESTINO&MUSULMAN pentru Constructia NOULUI IERUSALIM===Organizatori Eveniment:Preot Dr.Adrian Tatu,Prof.TATU SAVASTITA===vor Participa Reprezentanti ai Cultelor CRESTINE=CATOLICI, ORTODOCSI,LUTHERANI, ADVENTISTI, BAPTISTI, MARTORII LUI IEHOVA, REFORMATI, alte culte CRESTINE, EVREI de la FEDERATIA COMUNITATILOR EVREIESTI DIN ROMANIA si din Lume, MUSULMANI&&&prezenta TEMPLIERILOR ESTE OBLIGATORIE===LA ACEST EVENIMENT SE VA DISCUTA DESPRE LOCUL UNDE SE VA CONSTRUI NOUL IERUSALIM unde Va fi inscaunat MASHIAH=MESIA=MAHDI===Motto=”Credinta FARA Fapte este ZERO!”= DUMNEZEU^^^=ELOHIM^^^ALLAH^^^=Marele Arhitect al Universului^^^CARE ESTE UNUL^^^ESTE CU NOI!AMIN***=Partener MEDIA=INTACT MEDIA GROUP
    http://www.facebook.com/adrian.tatu.98 ===MULTUMIM DOMNULUI PROFESOR DAN VOICULESCU PENTRU SUSTINEREA ACESTUI IMPORTANT EVENIMENT CARE SCHIMBA LUMEA!===

  10. Vă rog să-mi spuneți ce se cade celui care aburcat în fruntea țării cloceşte moartea țării prin urzeli drăceşti .
    Vă rog să-mi spuneți ce se cade celui care-i flămânzeşte pe români pentru ca să îi mulțumească , să-i îmbuibe pe străini .
    Vă rog să-mi spuneți ce se cade celui ce îndatorează țara la tarabagii hulpavi , la FMI-isti şi ghiutănştaini . Zdrobind şi arvunind viața , viitorul şi fericirea altor zeci de generații .
    Vă rog să-mi spuneți ce se cade celui ce îi aruncă pe-acei români care-s nevinovați în inchisori , în schimb îi oploseşte pe hoți , spioni , tâlhari , caiafe , târfe şi delapidatori .
    Vă rog să-mi spuneți ce se cade celui ce-i fătat în cort pribeag prin stepele Kalmîce şi năvalit aicea peste noi ca să ne vândă şi să ne omoare .
    Vă rog să-mi spuneți ce se cade mongolului moşier şi criminal numit Traian Băsescu . Duşman de om şi de popor , duşman a tot ce-i viu şi are viață-n el .
    Vă rog să-mi spuneți dacă moartea-i suficienta pentru el şi neamul lui abject , prădar , năvalitor şi criminal .

  11. Stimata Doamna Madalina,
    Va rog sa aveti bunavointa a ma inscrie in audienta la Doamna Camelia Voiculescu si a-mi comunica ziua si ora la care ma veti programa.
    Va multumesc anticipat pentru intelegere !

    Cu stima,
    Dragomir Carmen-Crina

  12. D-le Voiculescu ,sinteti creatorul USL si cred ca aveti inca posibilitatea sa opriti pe cei care vor sa tradeze majoritatea actuala si sa se alature celor pe care dvs. i-ati criticat ani de zile .Regimul basescu nu a insemnat un singur om ci o intreaga coharta de indivizi incompetenti si ticalosi .E inadmisibil sa se alature PC unor oameni ca blaga ,macovei ,igas ,ialomiteanu ,berceanu ,sulfina si a celor din spatele lor pe care A3 i-a demascat(nu am gasit alt termen) si se dovedeste ca au avut dreptate .Nu lasati ca interesul personal al unora sa dea alt curs mersului acestei tari .Toata incompetenta si ticalosia regimului basescu s-a ascuns in spatele PNL dar va influenta viata politica si economica a acestei tari.
    va doresc sanatate si putere ,sint sigur ca veti reusi sa dovediti nevinovatia dvs.

  13. domnule profesor,sunt de partea dumneavoastra total si imi pare teribil de rau ca bunatatea v-a fost rasplatita cu rautate si injustitie

    pentru dl Serban : aveti dreptate 100% in ce ati afirmat despre basescu si copilul lui cu eba . astia sunt familie de nelegiuti si de pagani . cu siguranta au facut exat ce ati spus dvs . dumnezeu o sa-i pedepseasca dupa faptele lor

  14. ☀ ☀ ☀
    Mandatul mongolului Băsescu , duşmanul românilor şi în acelaşi timp valiul străinilor şi îmbuibătorul lor s-a încheiat abject , în josnicie şi în dezolare multă .

    Dacă va fi lăsat să bințuie în libertate şi să-şi roază liniştit miliardele de euro pe care le-a furat (dosindu-le-n străinătățuri) , atunci România se va acoperi de ocară veşnică . De umilire mare , profundă , de neşterş .
    Dacă lui Băsescu nu i se vor plăti toate crimele , toate trădările şi toată batjocura pe care a scuipat-o din el în ultimii 35 de ani , atunci Românii vor dispărea ca națiune . Şi din istorie şi după harta lumii .
    Un popor care suportă placid aşa ceva fără să facă nimic nu merită decât disprețul , distrucția , neantul şi blestemul veşnic .
    Un popor care înghite ce-a înghițit de la acest criminal de stat ŞI NU CRÂCNEŞTE de frica americii şi-a ghiutănştainilor aciuați acolo , ei bine … acel popor e gloată laşă şi turmă de iobagi fricoşi , bicisnici , fătălăi , kastrați . Care sărută biciul pe spinări în loc să se răscoale !!!

    Fricoşii , împăciuitorii , contemplativii , caiafele şi alte arătări asemenea nu sunt nici cetățeni , nici oameni !!! Sunt lepre de popor şi sunt rebuturi . Şi merită „răsplăți” corecte , pe măsura laşității .

    Merită să fie înhămați şi puşi la jug , să tragă pluguri de străini .

    Şi merită scuipați pe fețe şi în ochi . Şi asta o eternitate şi până la ziua sfântă a judecății de apoi . Adică până se vor prăvăli în iad şi-n gropi de morți .
    Zi când îşi vor încasa otrava şi arginții , recompensa şi folosul . Ca plată blestemată a nevolniciei lor .

  15. Stimate Domnule Profesor DAN VOICULESCU,
    Cu siguranta acum constatati ca in Sistemul PENITENCIARE-Administratia Nationala a Penitenciarelor-MINISTERUL JUSTITIEI,LEGEA privind Detentia Cetatenilor Privati de Libertate este sistematic incalcata,in forma continuata existand si Acuzatia Foarte Grava de GENOCID asa cum a Informat si SRI! CEDO pedepseste Zilnic ROMANIA&UE pentru INCALCAREA DREPTURILOR CETATENILOR CARE SUNT RETINUTI IN PENITENCIARE!!! Practic, JUSTITIA din Sistemul republican Roman a dat FALIMENT, INCALCAREA LEGII FACANDU-SE CHIAR IN CURTEA MINISTERULUI JUSTITIEI!!! REFORMAREA SISTEMULUI ESTE OBLIGATORIE!!! VA DORIM MULTA SANATATE si SA AVETI CREDINTA CA DUMNEZEU VEDE TOT SI LUCREAZA! Cu respect,Adrian Tatu care am vizitat INCHISORILE CU MIROS BOLSEVIC din ROMANIA&UE!!! http://www.facebook.com/adrian.tatu.98 DUMNEZEU ESTE CU NOI! amin***

  16. Elena Udrea este icoana kurvă , strâmbă , pornografică şi aparținătoare regimului criminal şi băsekar .
    Este „vitrina” cea abjectă a zecilor de ani de dictatură sekuristă şi băsistă .
    Elena Udrea este chipul detracat şi înrăit al netrebnicei hitleriste ce-a schingiuit şi-a omorît romani . A „justițiilor” şi „judekăților” sekuriste , trucate , criminale .
    Elena Udrea este piatra coşciugară , putredă şi otravită a temeliei regimului ce-a jefuit , a îngropat şi-a pustiit aceasta țară . Regim trădător de popor , vânzător de români şi îmbuibător de străini .
    Elena Udrea confirmă clar şi la vedere un adevar teribil , criminal .
    Elena Udrea confirmă că Dan Voiculescu (prietenul poporului) a fost prigonit de acest regim , că a fost băgat cu japka-n închisori , deşi era nevinovat . Dan Voiculescu a fost pedepsit pentru „vina” de a fi Român şi nu vândut străinilor şi sabotorilor ce şi-au facut coteață şi sălaş de făcători de rele prin Țara Românească .
    Dan Voiculescu n-a pactizat cu ei , nu s-a înhăitat cu ei şi de aceea a pătimit din greu , cu nedreptate multă .
    NU PENTRU ALTCEVA !!!
    Dan Voiculescu a fost prigonit pentru ca a fost bun şi milostiv cu semenii lui aflați în suferință mare şi-n nevoi . I-a ajutat , i-a miluit . Pentru aceasta Dan Voiculescu a binemeritat de la popor . Pentru aceasta a fost zdrobit de acei străini ce ne clocesc răul şi pieirea . Prin mâna ticăloasă a valiului lor . Prin mâna de mongol a lui Traian Băsescu .

    || ||| ||

    Libertate Românilor , libertate lui Voiculescu . LIBERTATE !!!

  17. Băsescu :

    Huligan
    Asocial
    Sălbăticiune-rea
    Conştiință de cârpă
    Jupuitor notoriu al propriului popor . Îmbuibător şi mai notoriu de străini .
    Chinuitor sălbatic de Români şi odăiaș abject de Ghiutănştaini.
    Moşier , mongol şi criminal . Fascist notoriu , încarnat şi la vedere .
    Încă se târăşte înainte
    Ca o hienă fără ochi
    Şi fără tiroida aia canceroasă ce-a dat-o la găleată .

    Uită ; sau nu ştie . Pentru că este bişnițar incult de blugi putrezi şi de cafele ştocărite . Cu care pe vremuri înşela şi otrăvea poporul .
    Ins lumpen , om grobian , de port şi de vapor . Din cale de vapor , din lumea golănească cea de jos , soioasă , borfaşe şi mizeră .

    Îi spun : Adolf Hitler s-a crezut „Mesia Germanilor” . Făcea pe invincibilul , pe cel „venit” de sus , din Walhalla (stupidul „paradis” germanic , din antica Völuspă !) . Cariera individului zis „führer” s-a încheiat „frumos” , în glorie mare . Adică a pieit josnic : şi împuşcat şi otrăvit cu propria-i mână .

    Cizmarul Ceauşeşcu s-a visat „geniul Carpaților” . Făcea pe voievodul , pe „eroul neamului”. Credea ca boul că e unic şi nemaivăzut . Şi mare personalitate . Mondială şi internațională !
    Şi a crăpat la zid , ca un tâlhar netrebnic ce era .

    Zelea Codreanu făcea pe „Căpitanul” ; aidoma bubosului şi stârpului Traian Băsescu .
    Dar … nu era mongol , era alt soi , mai „nobil” ! Dar tot străin , bicisnic şi năvălit pe-aicea .
    Era de meserie criminal . Cu sânge rece . Dement şi paranoic .
    Şi se dădea Român şi patriot , exact aşa cum face şi Traian Băsescu care e mongol .
    În fapt , farsorul Zelea fiind o corcitură pripăşită . De nemți cu polonezi . Adică o arătăre dezaxată şi nazistă . Iar în realitate îl chema Zielinski . Şi tot trădător de țară îmi era .
    Şi culmea : întrutotul şi aidoma moşierului mongol Traian Băsescu , era spion şi vânzător tot pe la porți străine . Nu la americanii lui Băsescu care pe vremea aia nu erau ce-s azi . Pe la Germania hitleristă . Aia „mare” . Pe care o slujea cu sârg , cu abnegație multă …
    Dar alții , mai şmekeri şi mai „căpitani” l-au strâns de gât pe „Căpitanul” ucigaş Zielinski ce-şi zicea „Codreanu” ! Şi i-au luat zilele cu lațul , prin pădurea Tâncăbeştilor .
    … L-au pedepsit cinstit , pe merit ; ca pe un criminal spion şi trădător notoriu , ca pe un calpuzan închinător la alte zări şi garduri . Întru distrucția şi prăbuşirea Romaniei .

    Există însă un proverb străvechi ; de peste trei milenii .
    Acesta spune aşa : ” Pe ce ai fost , nu dau doi bani ”
    Băsescu va vedea-n curând câți „bani” şi câte alte-alea face.
    Şi alții vor vedea .
    Adepții lui
    Şi slugile lui
    Şi sekuriştii lui
    Şi judecătorii lui
    Şi prokurorii lui
    Şi profitorii lui
    ŞI TOȚI ADMIRATORII LUI !!!

  18. Cui pot să mă adresez despre abuzurile efectuate într-un caz penal:

    – emiterea a 3 autorizații/aceeași lună semnate de același judecător
    – procese verbale scrise de comisar și semnate de x,
    – nerespectarea ultimului cuvânt
    – antepronunțarea
    – fff multe nereguli
    – Comentați fraza: ” în sentința nr, …., Ședința publică din 12 noiembrie 2013 se spune: „ Concluzionând în sensul că scopul preventiv și educativ al pedepsei prev. în art. 52 din Codul penal poate fi atins doar prin executarea acesteia în condiții de detenție”

    deci ce vrea să spună că deja judecătorilor li se dă ordin să-l ”execute” ?
    dupa ce a adus argumente? pe care nimeni nu i le-a luat în considerare? păi dacă nu a făcut nimic și îi dai cu executare atunci : VĂ ÎNTREB?

    Dacă NUMAI acesta este scopul corectării trafic de influență cum spun ei, în cazul celor care OMOARĂ OAMENI CUM MAI POATE FI ATINS SCOPUL PREV ȘI EDUCĂRII LOR????????????????????????????

    ÎN acest caz caz cine face trafic de infuență PROCUROR/JUDECĂTOR

Comentariile sunt închise.