Observ ca opinia publica e preocupată, la început de an, de două mari subiecte: câți copii are Borcea și câte cărți a scris Voiculescu. Mi se reproșează că sunt prolific, că am scris zece cărți. Cu toată modestia, nu mă voi opri aici.

Aș fi înțeles să stârnesc asemenea reacții dacă scriam despre turboreactoare. Se întâmplă însă ca toate aceste cărți să trateze subiecte care se subscriu disciplinei economiei, pe care, de altfel, am avut plăcerea să o predau la ASE timp de 15 ani.

Pentru opinia publică, vreau să clarific:

Da, am timp. Evident, nu dispuneam de același timp înainte, drept pentru care îi enervez pe unii cu aceste volume, motiv de a-și exersa cunoștințele de matematică elementară, făcând calcule cu privire la presupuse date de eliberare.

Da, atâta vreme cât există o lege în vigoare, nu cred că fac nimic ilegal.

Da, scriu. Scrisul nu mi-e străin. Am mai scris vreo 20 de cărți înainte, pe subiecte de macroeconomie.

Da, ASE-ul a considerat de cuviință să aibă un curs propus de mine, pe care l-am susținut timp de 15 ani. ASE este, de altfel, ultima instituție care figurează pe cartea mea de muncă – amatorii de senzații tari o pot găsi aici.

Vă mulțumesc pentru preocuparea pe care o arătați pentru lucrările mele, precum și pentru promovarea nesperata pe care o faceți atât acestora, cât și mie personal. Vă asigur că vă voi ține la curent cu următoarele apariții, chiar aici, pe blog. Stay tuned!

P.S. Cine dorește să cumpere cărțile mele, le găsește pe elefant.ro.

3 COMENTARII

  1. Da, această acțiune în forță a trinomului va vizează direct, se vede asta de la o poștă, iar poporul va pune botul. Din nou.

  2. Un nou conflict este alimentat de baietii care numai cu asta se ocupa: acordarea de cat mai multe pensii speciale, ca astfel, cei care au, cu cei care n-au, sa se razboiasca permanent. Fiind o tara NATO, in tarile NATO, doar MILITARII au pensii „speciale”, care, de fapt, nici speciale nu sunt, ci de stat, ocupationale. Nici magistratii, nici parlamentarii, nici primarii si alesii locali, nici prefectii si doar in cateva tari NATO Internele si unele Servicii (cele in varianta militarizata) au pensii de stat. Dar, in legile unitare din tarile respective, aceste categorii nu stau rau deloc. Unii agenti CIA au scos carti in care recunosc ca au creat conflicte artificiale pentru a imparti Jugoslavia, Cehoslovacia, urmand Ucraina si tarile arabe; deocamdata. Romania era inaintea acestora planificata, dar majoritatea ortodoxa a asigurat stabilitate. Se loveste in Biserica, Armata, Cultura Nationala s,a,m,d, Dar serviciile externe (la care trebuie sa adere si cele interne), Finantele Mondiale, retelele masonice, care au misiunea de a destabiliza pentru crearea de profit celor carora se subordoneaza, iar aceasta soldandu-se cu milioane de crime numai in ultima suta de ani, deci acestia nu pot fi si ei intre ei adusi in stare de conflict ? Asa e, dar cineva ne-a luat-o inainte inca din sec. al XVIII-lea, fiind vorba de Iluminati, cei care au provocat toate conflictele prin componentele amintite pe care le-a subordonat in timp. E un joc incurcat, deoarece vor fi lovite chiar componentele de pe spatele carora s-au alimentat cei care au ajuns sa detina mai mult de jumatate din averea globului. Se folosesc de matode neortodoxe, la propriu si la figurat, si interfereaza foarte bine mediul comunist, capitalist, fascist.Lupta pentru resurse e doar momentan scopul principal. Scopul final e implantarea sistemului electronic (si nu numai !) de supraveghere si control al omenirii. Conflictele create trebuie sa duca la desfiintarea monedelor, statelor mari, infiintarea uniunilor formate din regiuni mici, implementarea de sisteme de securizare impotriva terorismului finantat tot de ei. Cine sunt ei ? Ghici ghicitoarea mea !

  3. O alta diversiune e ca Rusia actuala (sionista – IL) e o alta tabara beligeranta in conflictele actuale. Fals. In orice teatru e nevoie macar de 2 actori, altfel lumea n-ar merge la teatru. Problema e pretul „biletelor”…

Comentariile sunt închise.