Căutăm de mult timp un profesor tânăr pensionar care să preia funcția de director la Senatul Stiintific al Fundației pentru Dezvoltarea României.

Salariu oferit este de 2.000 lei pentru part time.

Avem idei și invenții românești care așteaptă a fi gestionate responsabil de un erudit.

Rog transmitere CV la adresa de email [email protected] în atenția doamnei Trisi Cristea.

3 COMENTARII

  1. Aceasta metoda poate aduce o tara intre primele ale lumii. Prima bogatie a lumii este INTELIGENTA, bineinteles, conectata permament cu INTELEPCIUNEA. La randul ei, INTELIGENTA poate „intra” in orice domeniu, aducand plus valoare. Principalele tari ale lumii practica aceasta metoda, mai mult sau mai putin oficial (adica, Serviciile controland varfurile proiectelor). Cel mai eficient sistem de valorificare a INTELIGENTEI este cel prin care mari cercetatori (cu familiile lor) sunt cazati permanent intr-o zona special amenajata, cu laboratoare si centre pentru experimente, avandu-se in vedere si partea de destindere, din care sa nu lipseasca nimic nici familiei. La nevoie, se pot folosi si alte dotari stiintifice ale statului. In primii ani, rezultatele sunt mai slabe, dar, in timp, se cunosc „explozii” de plus valoare, in functie de cati bani aduc acele rezultate ale cercetarilor. Romania a avut tot timpul rezultate ale materiei cenusii, insa fondurile statului si ale Serviciilor nu au fost pe masura experimentelor necesare, asa ca multe cercetari s-au oprit la sertar(e). Dar nu numai lipsa fondurilor blocheaza cercetarile, ci si interesul unor grupari care, practic, conduc lumea, fiind infiltrate in toate statele importante, Servicii, prin retele oculte, masonice, secrete. Blocarea experimentelor mai are ca scop si faptul ca anumite rezultate sa nu ajunga pe mana altora, pentru a le folosi. Din punctul acesta de vedere, sunt Baieti care urmaresc permanent capitolul amintit. Va urez succes in a putea face ceva pentru romani.

  2. Un proiect asemanator a fost facut de prof. I. Manzatu, cu disponibilitatea unor nume mari din diaspora de a participa. Prezentat in 1992 pentru a castiga Presedintia Romaniei, a fost votat de 3% din alegatori, desi am dubii asupra rezultatelor generale ale Alegerilor. Dar, se pare, nu toti romanii cred ca Inteligenta poate aduce prosperitate. Asta s-a vazut si dupa 1992. Ce vrem, aia avem…

Comentariile sunt închise.