Am citit în spațiul public că doresc să devin europarlamentar.

Afirmația este incorectă.

Nu mi-am propus asta niciodată.

Locul meu este aici, în România, unde mai am multe de făcut.

7 COMENTARII

  1. ,,.. unde mai am multe de facut” serios? mai bine nu, va rugam ,promit ca o sa va votez ca sa deveniti un europarlamentar

  2. Circula tot felul de stiri care nu cred ca trebuie sa li se dea vreo importanta majora.Cel care imprastie o astfel de stire,nu este altceva decat un om de nimic,unul care incearca sa induca lumea in eroare cu tot felul de aberatii nefondate.

  3. Locul dumneavoasta este alaturi de acest popor…acolo unde ati fost mereu,mereu aproape de el sustinandu-l si ajutandu-l nu de putine ori.Va doresc mult succes in tot ceea ce vreti sa faceti si multa putere de munca.

  4. Din cate stiu aceasta afirmatie a fost facuta de “celebrul” Tutuianu….un personaj dubios din spatiul politic romanesc,ce viseaza noaptea spune ziua sau mai bine zis gandeste el pentru altii si trage concluzii.Exista o veche vorba romaneasca “dai prostului importanta si se va crede peste tine”-i se potriveste perfect lui Tutuianu.

  5. S-au spus multe neadevaruri despre dumneavoastra,oamenii(cei care inca mai gandesc singuri si nu intoxicati de astfel de zvonuri,stiri false)stiu bunele intentii si proiectele de mare angvergura in care sunteti implicat pentru aceasta tara frumoasa pe care ar trebui sa o iubim in fiecare zi.

Comentariile sunt închise.