Cine este Matteo Politi? Falsul doctor, impostorul Italian care a mutilat oameni și a șocat România în ultimele zile.

Cine este Traian Băsescu? Proprietarul vilei din strada Mihăileanu (un imobil de câteva sute de mii de euro pe care și l-a atribuit, când era primar, cu 19000 de dolari); urmăritul penal pentru tranzacții suspecte cu terenuri, case și masini (v. cazul Cășuneanu); președintele “statului mafiot” (formula asumată explicit de Suspendat), al protocoalelor neconstituționale etc.

Ce face Traian Băsescu? “Apăra” justiția pe Facebook cu aceeași legitimitate cu care Matteo Politi ar “apăra” pe Instagram sistemul de sănătate.

Justiția – cea adevărată, transparentă, dreaptă – nu este apărată cu declarațiile online ale unui personaj cercetat în nenumărate cauze, a cărui singură preocupare reală este să-și scape pielea. Un astfel de “apărător” face un deserviciu Justiției.

23 COMENTARII

  1. domnule profesor basescu este mai rau decat italianul basescu a operat fara drept de licenta 10 ani in romania a facut un experiment cu noi ca si menghele la nazisti.

  2. basescu a omorat justitia din romania inca de pe vremea cand era marinar la carma tarii a subjugat o sa faca numai ce vrea el.

  3. sa ne mai lase basescu in pace ca a furat cat a putut acest om sau asa zis om si a facut averere mare si pt el si pentru analfabetele de fete ale lui eba si notarita care au supt cat au putut de la stat cat a fost tatuca presedinte

  4. basescu este un criminal la fel ca politti numai ca ala a avut bisturiu si asta a avut justitia de partea lui care taia in carne vie

  5. da corect asa este mateo politii este basescu insa trebuie sa i se puna si lui catuse la maini sa simta cum este sa se simta vinovat pentru tot ceea ce a facut in toti acesti de cand a condus destinele acestei tari.

  6. amandoi si au facut de cap unul cu pacientii altul cu poporul sa le dea dumnezeu pace cand ii voi ierta eu pe amandoi ca sunt niste criminali

  7. dar terenurile de la nana cum le a luat?cu ce bani le a cumparat miile de hectare de teren pungasul si mafiotul?si cate si mai cate a mai facut acst basescu de nu i a mai ajuta dumnezeu ca are averi pe care nici el nu le mai stie pe unde sunt.

  8. basescu merita sa stea tot restul vietii sale la puscarie pentru tot raul pe care l a facut acestui popor de oameni nevinovati

  9. cum sa apare bases justitia cand el a omorat o de tot cat a fost presedintele tarii isi punea oamenii lui peste tot si baga persoane nevinovate la puscarie.

  10. Lumea e din ce in ce mai nemultumita de Justitia sorosista, care e asemanata cu cea comunista. Intelegem cu totii ca trebuie sa fie si cazuri de coruptie si infractionalitate, dar se pare ca nu vom mai sti curand care sunt acelea, datorita HAOSULUI instaurat de KOldea, KOvesi & Co prin Dosare Fabricate in serie, pentru inlaturarea adversarilor politici cu orice pret. Slaba lor pregatire profesionala si starea lor de sanatate mintala (147 miliarde euro pe interceptari/filaje in 11 ani, 6 milioane de cetateni ascultati pe siguranta nationala – terorism) sunt cauze care vor destabiliza serios Europa. Nu pot sa zic ca cei care conduc UE nu s-au implicat in acest proces, dar tocmai acum vede toata lumea pozitionarea lor trecuta si prezenta. Ce a devenit clar, e ca exista tendinta de Musamalizare a experimentului DNA (de altfel, neconstitutional). Mai amintesc si de banii trimisi de Soros prin ‘St. Batory”, de actiunea Reset Romania, de actiunea Serviciilor. In conditiile in care clasicul in viata amintit anterior ne invata ca vor conta doar cine ies in Stada, iar marea majoritate a populatiei e linistita, nu iese in Strada, dar vine la votare si castiga alegerile, va trebui facuta o MUTATIE in randul acesteia. Mutatia va trebui facuta de Partidele nesorosiste, care promoveaza valorile nationale si nu agreeaza Globalizarea. Ei trebuie sa cheme votantii disponibili sa iasa sa se manifeste in Strada lui Klaus, in Strada lui KOvesi, in Strada lui Lazar. Altfel, teatrul chinezesc jucat de aceste personaje si „armatele” lor de activisti va fi luat ca fiind valabil, de catre cei DIN AFARA.

  11. Nu sunt un sustinator al lui Dragnea. Dar, in cazul in care nu se respecta algoritmul de alegere a Procurorului European sau daca Germania si Franta isi retrag candidatii, devine CLAR pentru toata lumea de aceasta data, ca se urmaresc alte scopuri. De altfel, o continuare a neregulilor si ilegalitatilor facute de KOvesi la DNA. A DOSIT dosarele EADS (Franta si Germania, avantajate), Microsoft (SUA), ALRO, Flota, Rapirea jurnalistilor si MULTE alte dosare de Mare Coruptie, ocupandu-se de gainarii si de inlaturarea adversarilor politici prin DOSARE FABRICATE, precum si distrugerea Societatilor economice romanesti in favoarea Multinationalelor (favorizate, de exemplu, si de Ciolos, cu contracte ilegale prevazute in Raportul Curtii de Conturi). Daca acestea amintite mai sus se vor intampla, propun (impreuna cu multi alti cunoscuti) sa se faca un Referendum, prin care sa se constate daca romanii mai agreeaza actuala conducere UE si directia ei oculta. Se stie de multi ani adevarul, dar e bine sa coboare toti cu picioarele pe pamant. Pana acum, multi n-au fost la vot nici la nivel european (ceea ce i-a incurajat pe Papusari), dar daca vor merge la Europarlamentare, vor fi surprize (doar) pentru unii.

  12. Laura Bretan a fost SABOTATA la Eurovision. Responsabili sunt cei doi jurati homosexuali
    PUBLICAT PE 18.02.2019 | AUTOR: SIMONA
    Laura Bretan a fost SABOTATA intentionat la Eurovision.
    Finala nationala eurovision Romania a fost castigata aseara de Ester Peony, fapt care a socat toti romanii.
    Favorita absoluta a publicului a fost de la inceput Laura Bretan, cu piesa „Dear father”, insa nu a reusit sa castige competitia, iar de vina ar fi cei doi jurati homosexuali, William Lee Adams si Deban.
    Acestia ar fi fost indignati de faptul ca Laura a sustinut referendumul pentru sustinerea Constitutiei unde se specifica ca este permisa casatoria doar intre un barbat si o femeie.
    CANCAN.RO
    „Finala Eurovision România 2019 a fost aranjată” Ipoteza șocantă lansată astăzi 18 februarie 2019.
    Eric Krüger a fost revoltat de faptul ca Laura a sustinut acest referendum si a militat impotriva casatoriei intre homosexuali, sustinand ca Dumnezeu doreste ca familia sa fie formata doar din barbat si femeie.

  13. Ciao.ro Laura Bretan a fost SABOTATA la Eurovision. Responsabili sunt cei doi jurati homosexuali
    PUBLICAT PE 18.02.2019 | AUTOR: SIMONA
    Laura Bretan a fost SABOTATA intentionat la Eurovision.
    Finala nationala eurovision Romania a fost castigata aseara de Ester Peony, fapt care a socat toti romanii.
    Favorita absoluta a publicului a fost de la inceput Laura Bretan, cu piesa „Dear father”, insa nu a reusit sa castige competitia, iar de vina ar fi cei doi jurati homosexuali, William Lee Adams si Deban.
    Acestia ar fi fost indignati de faptul ca Laura a sustinut referendumul pentru sustinerea Constitutiei unde se specifica ca este permisa casatoria doar intre un barbat si o femeie.
    CANCAN.RO
    „Finala Eurovision România 2019 a fost aranjată” Ipoteza șocantă lansată astăzi 18 februarie 2019.
    Eric Krüger a fost revoltat de faptul ca Laura a sustinut acest referendum si a militat impotriva casatoriei intre homosexuali, sustinand ca Dumnezeu doreste ca familia sa fie formata doar din barbat si femeie.

  14. Adevărul despre selecția Eurovision 2019. Laura Bretan a pierdut la București ca să nu piardă la Tel Aviv
    Autor: Alecu Racoviceanu | luni, 18 februarie 2019 | 0 Comentarii | 4417 Vizualizari
    ”Să spunem un Da hotărât, oriunde și oricând pentru familiile noastre, așa cum le-a lăsat Dumnezeu. Vă mulțumesc!” Se pare că aceste câteva cuvinte, rostite de adolescenta cântăreață Laura Bretan au contat mai mult decât orice alt element care ar putea ține de muzică, tehnică melodică, voce sau vibrație transmisă publicului.
    În plină agitație pentru organizarea finalei selecției piesei care urma să reprezinte România la concursul Eurovision din această primăvară, finală care s-a ținut duminică, pe siteul ru-clip.net.ro, a fost postat un scurt videoclip din campania din toamna anului trecut pentru Refrendumul pentru definirea Familiei în Constituție. În clip este actuala vedetă transmițând mesajul de la debutul acestui text. Clipul a fost postat pe 10 februarie, de un oarecare Eric Kruger, un militant pentru drepturilor minorităților sexuale.
    Imediat după votul juriului ales de TVR pentru a desemna piesa câștigătoare, același Kruger a postat un comentariu la propria postare video în care spune: ” Am făcut-o, băieți! Laura Bretan, favorita televotului românesc și top 3 pentru aproape toate juriile internaționale, a fost marcată cu cele mai mici scoruri (4 și 6 puncte) de William Lee Adams și Deban, doi frumoși bărbați gay din Marea Britanie care au luat parte la Juriul internațional român, în numele wiwibloggs.com. Voturile lor au făcut într-adevăr o diferență, între Ester și Laura au existat doar diferențe de 5 puncte. Cu o lună în urmă, Laura a fost favorita lui William și Deban, la prima lor reacție în fața cântecelor din selecția românească, dar acum au pedepsit-o pe Laura cu scoruri mici și cred că este pentru că ei, ca homosexuali, au simțit că este ”NEDREPT” să permiți unui homofob să intre în concursul Eurovision. Eurovision este despre muzică, da, dar este și despre răspândirea unui mesaj și promovarea și susținerea unor valori precum toleranța, deschiderea și incluziunea pentru toți, de la toate rasele, genurile și orientările sexuale. Am făcut-o, băieți! A fost o luptă strânsă, puțini s-au așteptat, dar homosexualii au câștigat din nou! Suntem puternici și, așa cum a spus Conchita în discursul ei câștigător, ”Suntem de neoprit!”
    Și pentru Laura Bretan, te rog să vă gândești la acest lucru: Când arunci ura împotriva cuiva, să te aștepți să primești din același lucru de la ei! Pace tuturor! Succes pentru Ester în Tel Aviv! Ea merită victoria!”
    Până aici, privind aceste lucruri, am aceleași constatări ca și gazetarul Victor Roncea, dar concluziile noastre se despart de aici încolo.
    În primul rând, nu cred că a contat chiar atât de mult videoclipul postat pe 10 februarie, care a strâns, până la ora publicării acestui text, vreo 8.000 de vizualizări. Puțin pentru a răsturna un televot, dar probabil de ajuns pentru ca informația să ajungă la cei doi bloggeri cooptați de TVR în juriu. Juriu care, de altfel, a fost ales anul acesta pentru a nu mai exista acuzațiile din anii trecuți privind favoritismele la desemnarea câștigătorului.
    Cei doi din juriu puteau, într-adevăr, să răstoarne votul popular, pentru că, așa cum scrie și în regulamentul organizării concursului: ”În finala națională a SNESC2019, punctajele obținute prin televot vor avea ponderea punctajului acordat de către un membru al juriului.” Adică votul publicului a contat fix o șeptime din nota finală, cei doi bloggeri contând, practic, cât ”două publicuri”! Trebuie spus că acest regulament fusese aprobat înainte de desfășurarea finalei.
    Aici intervin câteva elemente care trebuie notate. În primul rând, publicul din țara noastră pentru Eurovision este cel cu oarece nostalgii legate de anii în care acest concurs era singura evadare oficială din monotonia cântecelor patriotice sau din muzica difuzată ”cu țârâita” în puținele emisiuni care scăpaseră cenzurii aproape totale, precum ”Meridianele cântecului”. Pentru noi, Laura Bretan a fost cu adevărat cea mai bună. Are voce, o poveste fascinantă, care trece prin muzica bisericească, și o voce care promite să fie lucrată cu succes. Dar suntem noi publicul țintă al acestui concurs?

  15. De ani buni, Eurovision și întreaga isterie mondială care îl însoțește, de la vânătoarea de plagiate la căutarea fiecărui amănunt despre fiecare interpret, este subjugată campaniilor pro-LGBT. Concursul este al acestor militanți și al publicului lor, de altfel foarte numeros. E de ajuns să parcurgi mesajele ultimelor premii, de la deschidere către femeile cu barbă, până la povestea profund pozitivă și motivațională a bolnavului de inimă și apoi până la deloc gingașa câștigătoare de anul trecut care s-a înscris în targetul campaniei #metoo.
    Laura Bretan care susține referendumul ÎMPOTRIVA homosexualității în România a fost „PEDEPSITĂ” de DOI juraţi HOMOSEXUALI la Eurovision.
    Încă un amănunt, cred eu, interesant. Dacă la început Israelul s-a gândit să profite de câștigarea Eurovision și a vrut să prezinte lumii capitala Ierusalim, s-a renunțat la idee pe parcurs, tocmai din cauza presiunii acestor fani ai Eurovision care consideră că Ierusalimul este un simbol al segregării! Așa s-a ajuns ca Eurovision să aibă baza la Tel Aviv.
    Putem să ne amăgim cât vrem, dar Laura Bretan nu ar fi avut succes la acest concurs. Lăsând la o parte faptul că, dacă nu apărea acum, mesajul ei din timpul campaniei pentru Referendum ar fi apărut mai târziu, după ce era desemnată câștigătoare (repet, pe merit) și atunci ar fi fost un adevărat dezastru de imagine pentru România.
    În definitiv, alegerea unei piese și a unui interpret care să nu producă ”isterii” pe aceste teme delicate ale lumii moderne este o decizie de strategie. Tu alegi ce vrei, să te clasezi pe un loc bun sau măcar nu foarte prost la concurs sau să mulțumești publicul din România, asumându-ți că eșecul tot tu îl vei plăti mediatic? Ce a ales TVR este astăzi evident.
    Revenind la piesa câștigătoare, ”On a Sunday”, cu Ester Peony, melodia nu e chiar așa de rea cum o văd cei frustrați că li s-a furat votul dat Laurei sau celor de la Trooper. Are personaje – inclusiv băieții cu imagine de vintage villan, atît de la modă anul acesta – instrumentație exotică, ”rece”, pentru a acompania o voce cu inflexiuni interesante.
    Poate că tot răul va fi spre bine. Oricum, Laura Bretan rămâne vedeta autentică descoperită pentru România în cadrul selecției de anul acesta.

  16. Baietii lui ‘Soros’ vor sa influenteze societatea actuala cu ideologia care vine de la Papusari. L-au votat pe Base cu o aplicatie STS ce conecta MONSAT, reteaua de sateliti de joasa altitudine a NATO pentru Europa. Inchiriata pentru 3 zile, reteaua a transferat voturile nule si pe cele din sectiile speciale pentru Base. Plus, …cei care au votat in Diaspora, in unele sectii, la cateva secunde. Apoi, si la Eurovision s-au transferat voturi cand a fost vorba de categoriile intrate in doctrina si ideologia lui “Soros”. Daca se folosea metoda de vot de anul trecut, se actiona, la fel, prin hackeri. Este un semnal pe care Globalizarea trebuie sa ni-l dea permanent noua fraierilor, noua, cei care nu contam in fata fortei de decizie a LOR. In plus, e vorba si de descurajarea pe care vor sa ne-o imprime, pentru a avea un ascendent psihologic pentru a ne domina si a implementa ce mai au de implementat.

  17. Laura Bretan care susține referendumul ÎMPOTRIVA homosexualității în România a fost „PEDEPSITĂ” de DOI juraţi HOMOSEXUALI la Eurovision.
    Autor: Antonia Hendrik | luni, 18 februarie 2019 | 5 Comentarii | 3437 Vizualizari
    Laura Bretan, concurent în selecția națională română pentru Eurovision Song Contest, cu piesa „Dragă Tată“, a susținut 07 octombrie 2018 referendumul care a dorit să schimbe Constituția și să specifice în mod clar că căsătoria este doar între un bărbat și o femeie. Ea a susținut referendumul și a militat împotriva căsătoriei homosexuale, spunând că modul normal în care Dumnezeu a dorit o familie să fie între un bărbat și o femeie, a comentat Eric Krüger.
    „Am făcut-o, băieți! Laura Bretan, favorita televotului românesc și top 3 în aproape toate juriile internaționale, a fost marcată cu cele mai mici scoruri (4 și 6 puncte) de William Lee Adams și Deban, doi frumoși bărbați gay din Marea Britanie care au luat parte la Juriul internațional român, în numele wiwibloggs.com”, a scris Eric Krüger pe siteteul ru-clip.net.
    „Voturile lor au făcut într-adevăr o diferență, între Ester și Laura au existat doar diferențe de 5 puncte. Cu o lună în urmă, Laura a fost favorita lui William și Deban, la prima lor reacție a cântecelor de selecție românească, dar acum au pedepsit-o pe Laura cu scoruri mici și cred că este pentru că ei, ca homosexuali, au simțit că este * NU DREPT * pentru a permite unui homofob să intre în concursul Eurovision” a mai scris Eric.
    „Eurovision este vorba despre muzică, da, dar este și despre răspândirea unui mesaj de promovarea și susținerea unor valori precum toleranța, deschidere și incluziune pentru toți, de la toate rasele, genurile și orientările sexuale. Am făcut-o, băieți! A fost o luptă strânsă, puțini au așteptat, dar homosexualii au câștigat din nou! Suntem puternici și, așa cum a spus Conchita în discursul ei câștigător, * suntem de neoprit! Și pentru Laura Bretan, vă rog să vă gândiți la acest lucru: Când aruncați ura împotriva unor boboci, așteptați să primiți din nou același lucru de la ei! Pace tuturor! Succes lui Ester din Tel Aviv! Ea merită victoria!” a concluzionat Eric Krüger.

  18. „Cu o lună în urmă, Laura a fost favorita lui William și Deban, la prima lor reacție a cântecelor de selecție românească, dar acum au pedepsit-o pe Laura cu scoruri mici și cred că este pentru că ei, ca homosexuali, au simțit că este * NU DREPT * pentru a permite unui homofob să intre în concursul Eurovision” a mai scris Eric.
    DACA SE POATE DOVEDI ca lucrurile stau chiar asa (e vorba de martori si probe), notele celor 2 trebuie anulate, daca Eurovision NU e concurs politic !!! Daca E, atunci ramane asa !

  19. Romanii sunt cel mai pasnic popor.Idioteniile lui „Soros” nu trebuiau aplicate si la noi.Oricum,la noi se manifestau toate libertatile si fara sa vina Soros.Dar,nu-i nimic,se invata si din greseli.Am lucrat direct cu zeci de mii de oameni si cunosc zestrea genetica a poporului pe viu,”de pe teren”.Ceea ce-au facut cei 2 (si cei din umbra) va insemna deschiderea unui capitol pe care romanii il deschid foarte greu.Poporul roman are o LIMITA de demarcatie,insa,care se pare ca a fost trecuta. Nu poate nega nimeni ca ne inrudim cu Stefan cel Mare,Vlad Tepes,Mircea cel Mare,Eminescu, Blaga,Coanda,Tesla,Enescu.E zestrea genetica cea mai veche din cele ce mai exista acum pe glob (de acum 13.500 de ani incoace).E drept ca suntem urmasi si ai lui Zamolxes, simbolul intelepciunii pe glob.Simbolul Yin-Yang in Steaua lui David,de peste 7.000 de ani,pentru prima data pe glob,au fost incrustate in piatra la Sinca Veche.Acea Limita de care spuneam nu depinde numai de noi,ci si de cine ne provoaca.

  20. Situatia Tactica inainte de Europarlamentare este astfel : S&D si ALDE au fost capusate la varf de Soros (a se vedea ultimele poze in acest sens); aceasta, deoarece Baietii au simtit ca PPE poate pierde alegerile. Se preconizeaza in noul mandat implementarea de Planuri dure ale Globalizarii, precum cel cu migrantii (care ar putea fi ajutati in zona Orientului Mijlociu, Apropiat, nu adusi in Europa. Europa nu va rezista la masurile dure ce vor urma. Un exemplu e Franta, cu Vestele Galbene. Si nu numai. O varianta mai buna nu e in acest moment decat axa Italia – Polonia (cu Salvini), dar care se interpune Planurilor oculte, apara valorile nationale, sustin suveranitatea statelor intr-o Europa a tuturor si sunt impotriva Globalizarii. Europa risca sa se destrame cu ‘Soros’. Nu trebuie sa ne gandim prea mult, deoarece nu stim cine vine dupa Trump. Trebuie format un Bloc National(ist) in acest sens, cu PRU, PRM, PAN. Daca timpul nu va permite si tinand cont de valoarea europarlamentarilor PSD, ALDE, acestia vor putea trece dupa alegeri, cand eventuale presiuni de la Bruxelles sporesc, intr-un asemenea BN. Tarile Central-Europene ar trebui sa aiba o politica comuna si un vot comun daca vor sa se salveze, sa ne salveze pe noi si Europa de la destramare. Toate acestea pentru o Europa a NORMALITATII si nu pentru o Europa Oculta. Mai nou, cu numirea lui KOvesi, au invatat cate ceva si cei din UE de la Dragnia-Valcov.

  21. Cei 2 s-au „INTORS”. Au spus ca intre timp au mai descoperit 2 melodii cu show complet si care i-au uns la inima. Asta nu explica caderea brusca cu foarte multe locuri din votul lor. E CLAR pentru orice fraier ca au coborat atat de jos melodia LB, incat SA PIARDA. Deci a fost o VENDETA. Romanii mai au o melodie antrenanta, „De ma iubesti, intoarce-te !” Dar ei ar fi bine sa nu ne mai deranjeze vreodata…

  22. Mișcarea suveraniștilor prinde aripi: Liga lui Matteo Salvini ar putea lua fața socialiștilor, devenind al doilea mare partid din Parlamentul European DE ȘTEFANIA BRÂNDUȘĂ
    Mișcarea suveraniștilor prinde aripi: Liga lui Matteo Salvini ar putea lua fața socialiștilor, devenind al doilea mare partid din Parlamentul European
    Primele estimări privind componența Parlamentul European după alegerile din 26 mai arată că suveraniștii ar putea obține scoruri impresionante, formațiunea italiană populistă Liga, a vicepremierului Matteo Salvini, având șanse de a deveni al doilea cel mai mare partid politic din legislativul UE.
    Estimările publicate de Parlamentul European arată că grupul parlamentar conservator al Partidului Popular European (PPE) ar putea fi câștigătorul principal, cu 183 de locuri, însă diferitele facțiuni suveraniste și naționaliste ar putea obține 153 de locuri, astfel încât vor putea constitui a doua forță majoră în parlament, după PPE, scrie ziarul Il Giornale.
    Formațiunea Liga va obține scoruri neașteptat de mari, partidul aflat acum la guvernare în peninsulă câștigând, de la doar șase locuri cât are acum în PE, la aproximativ 27, devenind astfel cel de-al doilea cel mai mare partid național reprezentat în legislativul UE, după CDU, formațiunea cancelarului german Angela Merkel. Liga lui Matteo Salvini face parte, în Parlamentul European, din același grup cu Partidul Libertăților al olandezului Geert Wilders, cunoscut pentru ideile sale anti-imigranți și anti-UE. Cei doi au vederi comune, dar și unele puncte de divergență.
    Partenera de coaliție a Ligii, Mișcarea Cinci Stele, este de așteptat să obțină opt noi locuri dintr- un total de 22, în timp ce Frații Italiei (FdI), formațiune conservatoare, ar putea să câștige patru locuri.
    Cea mai mare înfrângere se preconizează a o suferi grupul parlamentar al social-democraților, care ar urma să obțină un număr foarte mic de voturi și să piardă în jur de 51 de locuri dintre cele 186 pe care le are în prezent, plasându-se astfel în urma suveraniștilor.
    Grupul Alianței Liberalilor și Democraților Europeni (Alde), reprezentat de Guy Verhofstadt, ar trebui să devină a treia forță cu 75 de locuri, obținând cu 7 eurodeputați mai mult. Din această estimare lipsesc reprezentanții francezi ai formațiunii La Republique En Marche, partidul lui Emmanuel Macron.

Comentariile sunt închise.